Kızlar birşey sorucam. İlk 6 ay için 2 ayrı beşik mi düşünüyorsunuz, tekli park yatak mı?
Bence ilk aylar hep yanyana yatsınlar ne tatlı :))Ben de öyle okudum ilk aylarda ikizlerin birlikte yatırılması öneriliyor. Acaba tek yumurta için mi geçerli yoksa çift yumurta için de mi öyle?
Ben I mom omega ve bemiks kullanıyorumGyno-tardyferon=demir icin kan ilaci
Previt =vitamin
D vit3 =d vitamini kullaniyorum
Sizler neler kullaniyorunuz doktorlariniz neler yazdi ben gecen hafta degistirdim doktorumu bie onceki doktorum vitamine ger3k yok feramat verdi guzel beslen dedi bu doktorum bunlari verdi simdi hangisinin ki dogru kafam karisti
Sayecim çok geçmiş olsun. Tedirgin olma gerçekten ikizlerde kalp atışı bulmak çok zor hele hareketliyse. Yaramazlık yapmış annesi. Hafta sonu dinlersin inşallah.Selam Kızlar nasılsınız. Ben bugün aile hekimliğine gittim grip oldum maalesef. Parol ve gargara verildi. Ebe gelmişken kalp atışlarına bakalım dedi bebeğin birini buldu birini bulamadı bizim aletle ikizlerde zır falan dedi ama insan rahat edemiyor
Ben bu yıl gittim dediğim gibi, şansını bir kez daha dene istersen. Hacettepe de bir doçent e gidiyorum fark ödeyerek onu da öneririm dilersen.Ben ilk bebegimi kaybettigimde 8 haftalikti ve zekai tahirde kurtaj yaptilar ama hic memnun kalmadim çok yiprandim piskolojim cok bozuldu o yuzden devlete gitmek istemiyorum. Beni de riskli gebelik uzmaninin takip etmesi gerektigini soylediler şuan Dr. Metin Altay a gidiyorum çok ta memnun kaldim. Ama işte özele de güç yetmiyor. Hakkımızda hayirlisi
Stres yapma, belki de doktorun ayrıntılı usg yaptı sana ama ismini söylemedi işlemin. İlla perinatolog olmasına gerek yok. Radyoloji uzmanı da yapabilir. Onu dene istersen, o kadar yol gitme.bende de problem para değil
iki çocuk var onlar için gittiğim hastaneye gidiyorum ama doktorum yaşlıydı tabi ayrılmış, ikiliden başka test yaptırmadı. normal doğumla sağlıklı doğdular çok şükür..
tabi şimdi başka bir drdayım 6 yılda neler değişti bilmiyorum onun rutini de olabilir ama bende kaygıya neden oldu bu ayrıntılı ultrason meselesi.
küçük bir ilçeden 2 buçuk saatlik yola hastaneye gidiyorum, çalışıyorum da eşimle gidiyoruz. yakın çevrede perinatolog bulmam mesele oldu bende ama hallederim inşaallah..
Teşekkür ederim evet böyle düşündüm ben de ama park yatak daha hafif pratik geldiIki bebek tek yatağa sığar mı gerçekten? Sığarsa süper olur bunu hiç düşünmemiştim
Evet ya şimdi nette de araştırdım, bazı bebekler hareketli oluyormuş ya da hemen büyüyormuş. Ee benim arkımın kızı 3800 kg doğdu, park yatakların ara yatak bölmesi max 9 kilo taşıyormuş vs. Kafa karman çorman geneCanım ikizler nasıl olur bilmiyorum ama diyelim ki biri uyudu diğeri oynuyor uyuyanı uyandırmaz mı diye düşündüm şuan yan yana yatarlarsa 4 Aydan sonra hareketlenmeye de başlıyorlar
Haklısın canım insan tedirgin oluyor ya kafa da sonradan basıyor inşallah haftaya sağlık haberlerini alırımSayecim çok geçmiş olsun. Tedirgin olma gerçekten ikizlerde kalp atışı bulmak çok zor hele hareketliyse. Yaramazlık yapmış annesi. Hafta sonu dinlersin inşallah.
Ben bu yıl gittim dediğim gibi, şansını bir kez daha dene istersen. Hacettepe de bir doçent e gidiyorum fark ödeyerek onu da öneririm dilersen.
Stres yapma, belki de doktorun ayrıntılı usg yaptı sana ama ismini söylemedi işlemin. İlla perinatolog olmasına gerek yok. Radyoloji uzmanı da yapabilir. Onu dene istersen, o kadar yol gitme.
Ne güzel görüş günü gelmiş inşallah cinsiyetlerini gösterirler canımYarın kuzulara buluşucam sabahtan. İnşallah sağlıklılardır ve inşallah ikisinin de cinsiyetini söyler doktorumamiiinnn
Kuzum ben İstanbul'da değilim ama daha önceki psikologum gebelik eğitimleri düzenliyor bende onlara gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.Birefebirece canim sende istanbuldamisin ve evdeydin demi? En gebelik okullari oluyo hastanelerde onlara gitmeyi dsunuyorum.oyle bi dusuncen var mi
Ben LCW den 3 tane aldim. 3 u de rahat. Tek tavsiyem bedenim buyumustur sanarak büyük beden almamakBisey sorucam kizlar.Hamile kot pantolonu alan oldu mu? Ben bir tane aldim h m den hic denemeden internetten.oldu ama dusuk bel hic sevmedigim icin boyle pantolonun kendi beli dusuk geldi surekli dusuyo hissi oluyor.O karni saran kumas kismi oldugundan dokayi pantolon beli dusuk.Acaba denediniz mi yaa baska markalardan deneyip kiyaslamak mi gerekiyor ki?
Yarın kuzulara buluşucam sabahtan. İnşallah sağlıklılardır ve inşallah ikisinin de cinsiyetini söyler doktorumamiiinnn
Evet çok haklısın bende bedenimden büyük aldım Sanırım Doğuma yakın giyebilirimBen LCW den 3 tane aldim. 3 u de rahat. Tek tavsiyem bedenim buyumustur sanarak büyük beden almamakben normalde 36 bedendim 38 ve 40 aldım su an bol 40 olan belki ilerde giyebilirim
İşte iyi düşünmek lazım canım kullanışlı olursa amenna araştır biraz daha öyle karar verirsin en azındanEvet ya şimdi nette de araştırdım, bazı bebekler hareketli oluyormuş ya da hemen büyüyormuş. Ee benim arkımın kızı 3800 kg doğdu, park yatakların ara yatak bölmesi max 9 kilo taşıyormuş vs. Kafa karman çorman gene
Boyle beli dusuk gibi degil mi lcw dekilerin canim.bu bende surekli dusuyo hissi uyandirdi ondan sevemedimBen LCW den 3 tane aldim. 3 u de rahat. Tek tavsiyem bedenim buyumustur sanarak büyük beden almamakben normalde 36 bedendim 38 ve 40 aldım su an bol 40 olan belki ilerde giyebilirim
Lastikli yeri karnını güzel sararsa normal pantolondan bile rahat öyle beli düşük hissi vermiyor canım. Tam sarsın bedenini ona dikkat et.Boyle beli dusuk gibi degil mi lcw dekilerin canim.bu bende surekli dusuyo hissi uyandirdi ondan sevemedim
E degistiremiyor musunuz kizlar?Evet çok haklısın bende bedenimden büyük aldım Sanırım Doğuma yakın giyebilirim
Birefebirece canim sende istanbuldamisin ve evdeydin demi? En gebelik okullari oluyo hastanelerde onlara gitmeyi dsunuyorum.oyle bi dusuncen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?