2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben I mom omega ve bemiks kullanıyorum

Sayecim çok geçmiş olsun. Tedirgin olma gerçekten ikizlerde kalp atışı bulmak çok zor hele hareketliyse. Yaramazlık yapmış annesi. Hafta sonu dinlersin inşallah.

Ben bu yıl gittim dediğim gibi, şansını bir kez daha dene istersen. Hacettepe de bir doçent e gidiyorum fark ödeyerek onu da öneririm dilersen.

Stres yapma, belki de doktorun ayrıntılı usg yaptı sana ama ismini söylemedi işlemin. İlla perinatolog olmasına gerek yok. Radyoloji uzmanı da yapabilir. Onu dene istersen, o kadar yol gitme.

Teşekkür ederim evet böyle düşündüm ben de ama park yatak daha hafif pratik geldi Iki bebek tek yatağa sığar mı gerçekten? Sığarsa süper olur bunu hiç düşünmemiştim
Canım ikizler nasıl olur bilmiyorum ama diyelim ki biri uyudu diğeri oynuyor uyuyanı uyandırmaz mı diye düşündüm şuan yan yana yatarlarsa 4 Aydan sonra hareketlenmeye de başlıyorlar
Evet ya şimdi nette de araştırdım, bazı bebekler hareketli oluyormuş ya da hemen büyüyormuş. Ee benim arkımın kızı 3800 kg doğdu, park yatakların ara yatak bölmesi max 9 kilo taşıyormuş vs. Kafa karman çorman gene

Haklısın canım insan tedirgin oluyor ya kafa da sonradan basıyor inşallah haftaya sağlık haberlerini alırım
Yarın kuzulara buluşucam sabahtan. İnşallah sağlıklılardır ve inşallah ikisinin de cinsiyetini söyler doktorum amiiinnn
Ne güzel görüş günü gelmiş inşallah cinsiyetlerini gösterirler canım

Bisey sorucam kizlar.Hamile kot pantolonu alan oldu mu? Ben bir tane aldim h m den hic denemeden internetten.oldu ama dusuk bel hic sevmedigim icin boyle pantolonun kendi beli dusuk geldi surekli dusuyo hissi oluyor.O karni saran kumas kismi oldugundan dokayi pantolon beli dusuk.Acaba denediniz mi yaa baska markalardan deneyip kiyaslamak mi gerekiyor ki?

Birefebirece canim sende istanbuldamisin ve evdeydin demi? En gebelik okullari oluyo hastanelerde onlara gitmeyi dsunuyorum.oyle bi dusuncen var mi
Kuzum ben İstanbul'da değilim ama daha önceki psikologum gebelik eğitimleri düzenliyor bende onlara gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.

Ben LCW den 3 tane aldim. 3 u de rahat. Tek tavsiyem bedenim buyumustur sanarak büyük beden almamak ben normalde 36 bedendim 38 ve 40 aldım su an bol 40 olan belki ilerde giyebilirim

İşte iyi düşünmek lazım canım kullanışlı olursa amenna araştır biraz daha öyle karar verirsin en azından

Pantalonlari bedeninizden büyük almanız iyi olmuş kızlar. Özellikle 23-24 haftadan sonra hem karın çok hızlı büyüyor hem de kalçalar vs muhakkak gelişiyor, insan rahatlık arıyor. Yanı doğru yapmışsınız:))

Birefebirece canim sende istanbuldamisin ve evdeydin demi? En gebelik okullari oluyo hastanelerde onlara gitmeyi dsunuyorum.oyle bi dusuncen var mi

Canım ben istanbul'dayim . Ikinci cocugum olmasina ragmen düşünüyorum, hatta eşimle beraber gidelim istiyorum. Şu bulantılarım falan bir geçsin de hayrlisyla bakıcam o işlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…