- 13 Eylül 2016
- 353
- 881
- 33
Bisey sorucam kizlar.Hamile kot pantolonu alan oldu mu? Ben bir tane aldim h m den hic denemeden internetten.oldu ama dusuk bel hic sevmedigim icin boyle pantolonun kendi beli dusuk geldi surekli dusuyo hissi oluyor.O karni saran kumas kismi oldugundan dokayi pantolon beli dusuk.Acaba denediniz mi yaa baska markalardan deneyip kiyaslamak mi gerekiyor ki?
9 kilo olana kadar zaten bi 7-8 ay geciyor aylar gectikce kilo alımı yavaslar zaten o zamana hareketlenir mecbur alt bölmeye gecilirEvet ya şimdi nette de araştırdım, bazı bebekler hareketli oluyormuş ya da hemen büyüyormuş. Ee benim arkımın kızı 3800 kg doğdu, park yatakların ara yatak bölmesi max 9 kilo taşıyormuş vs. Kafa karman çorman gene
Amanın senin de gozunaydinGünaydın hanmlar,
Benim de bugün kontrol var. İnşallah cinsiyeti öğreniriz bugün
Bende İzmirde yim ücreti nekadar medicalinSevindim :) acaba dedim ilkndoktorunki ilgisizlik mi bu mu yanlis bilemedim ..
Medikal park karsiyakaya devam edicem bakalim ilk gittim baya memnun kaldim ilgiden
Bence de çift olsa daha iyi olur canım o dönmeler başlayınca ikisi zor kızlar bu arada oda yapmayı düşünenler yatak odalarına Montessori yatakları inceledinizmi sonra büyüyen karyola aldık diye pişman olmayin :)Evet ya şimdi nette de araştırdım, bazı bebekler hareketli oluyormuş ya da hemen büyüyormuş. Ee benim arkımın kızı 3800 kg doğdu, park yatakların ara yatak bölmesi max 9 kilo taşıyormuş vs. Kafa karman çorman gene
Canım negüzel:) bende hissediyorum benimki dalgalanma gibi oluyor özellikle dün çok defa oldu napıyorsa içerde:))Kızlar hissediyorummmsanki böyle küçük pıtpıtlı poşetler varya patlıyan onlardan patlıyo yada böyle küçük bi balık kayıyor
Şimdi kilo ve göbek daha küçük olduğu onlar tam tutmuyor o yuzden bence birde göbek altından o kumaş başlıyor ya hepsi öyle olabilirBisey sorucam kizlar.Hamile kot pantolonu alan oldu mu? Ben bir tane aldim h m den hic denemeden internetten.oldu ama dusuk bel hic sevmedigim icin boyle pantolonun kendi beli dusuk geldi surekli dusuyo hissi oluyor.O karni saran kumas kismi oldugundan dokayi pantolon beli dusuk.Acaba denediniz mi yaa baska markalardan deneyip kiyaslamak mi gerekiyor ki?
Bunlar çok güzelde ilk etapta en iyisi cidden anne yani çünkü bazen geceleri beşikten alıp geri koymaya bile haliniz olmuyor :)bizde şöyle bi şey var ilk 6 ay hatta daha fazla kullanıyoruz sonra normal tekli yatağa geçiyoruz.. Eki Görüntüle 2230471
Buda güzelmiş canım fiyatta uygun çilek de nekadar acabaCanım ilk aylarında ayrı yatırmak önerilmiyor ben tek anne yanı beşik alacağım omlar üç yaşa kadar kullanılıyormuş ikisi sığar ilk etapta sonrasını düşünürüz inşallah
https://m.n11.com/heyner-ahsap-orga...Vx_ZRCh16hwc1EAQYBiABEgLY4_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Link ekledim bir bak istersen. Şık da duruyor. Çilekte de var ona bakacağım birde
Evet öyle bir sorun oluyor ama içinde düğmeli lastiği varmış sonradan farkettim onu daraltınca sorun ortadan kalktıBisey sorucam kizlar.Hamile kot pantolonu alan oldu mu? Ben bir tane aldim h m den hic denemeden internetten.oldu ama dusuk bel hic sevmedigim icin boyle pantolonun kendi beli dusuk geldi surekli dusuyo hissi oluyor.O karni saran kumas kismi oldugundan dokayi pantolon beli dusuk.Acaba denediniz mi yaa baska markalardan deneyip kiyaslamak mi gerekiyor ki?
Ozel.saglik sigortasi var sadece 22 tl odedim benBende İzmirde yim ücreti nekadar medicalin
Bende çiğlide özel can hastanesine gidiyorum canım aynı hastanede Dr değiştiricem oda olmazsa medical düşünüyorum ama muayne önemli değilde doğum ücreti yüksektir gibi geliyorOzel.saglik sigortasi var sadece 22 tl odedim ben
Beşiğe sigmasi zor gibi park yatak daha mantıklı duruyor canım biraz daha düşünelim araştıralım buradan yazarız yine avantaj dezevantaj neymiş ozellikle tecrübeli anneler fikir verir. Bizim yatak odası çok dar yatak hiç sığmazCanım beşik dediğin küçük oluyorlar dimi? karyola gbi büyük değil yani. Bizim odaya 2 karyola sığmaz, ya 2 beşik(45-80 cm gbi) ya da tek bir tane park yatak alıcam. Hangisi daha kullanışlı karar veremedim. İlk aylar benim odada kalsınlar diyorum. Tek bir beşiğe 2 bebek sığmaz bence?
hadi gönlünden geçen olsun inşallah canım :)Günaydın hanmlar,
Benim de bugün kontrol var. İnşallah cinsiyeti öğreniriz bugün
Günaydın benim daha 9 gün oldu ve 9 gün var randevuma ben de çoook özledim :)))Günaydıınnn:)) Saat 10 da randevum var önce bebeğimi görmeye oradan da diş hekimine gidicem. 20 gün oldu çok ozledimmmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?