2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Lcwden hamile kotu aldım fiyatları da uygun geldi çeşitli boylarda 3 tane aldım ama en küçüğü bile giydikçe bollaştı düşmeye rahatsız etmeye başladı. Geçen hafta h&mden 2 tane pamuklu hamile taytı aldım onlarla daha rahat ettim. Diğer bol gelen kotlardan bıktığım için sıkı sıkı üstüme tam oturan taytı aldım, belleri bol zaten sıkma yapmıyor. Taytlar da giydikçe hafif rahatlıyor ama kotlardaki gibi düşme yapmıyor tavsiye ederim

9 kilo olana kadar zaten bi 7-8 ay geciyor aylar gectikce kilo alımı yavaslar zaten o zamana hareketlenir mecbur alt bölmeye gecilir

Saye- kuzum bu sağlık ocağındaki doppler normalde 20.haftada duyuruyor kalp atışını birini duymamanız cok normal, icini ferah tut canım

Bence de çift olsa daha iyi olur canım o dönmeler başlayınca ikisi zor kızlar bu arada oda yapmayı düşünenler yatak odalarına Montessori yatakları inceledinizmi sonra büyüyen karyola aldık diye pişman olmayin :)

Kızlar hissediyorummm sanki böyle küçük pıtpıtlı poşetler varya patlıyan onlardan patlıyo yada böyle küçük bi balık kayıyor
Canım negüzel:) bende hissediyorum benimki dalgalanma gibi oluyor özellikle dün çok defa oldu napıyorsa içerde:))

Şimdi kilo ve göbek daha küçük olduğu onlar tam tutmuyor o yuzden bence birde göbek altından o kumaş başlıyor ya hepsi öyle olabilir

Evet öyle bir sorun oluyor ama içinde düğmeli lastiği varmış sonradan farkettim onu daraltınca sorun ortadan kalktı

Ozel.saglik sigortasi var sadece 22 tl odedim ben
Bende çiğlide özel can hastanesine gidiyorum canım aynı hastanede Dr değiştiricem oda olmazsa medical düşünüyorum ama muayne önemli değilde doğum ücreti yüksektir gibi geliyor

Beşiğe sigmasi zor gibi park yatak daha mantıklı duruyor canım biraz daha düşünelim araştıralım buradan yazarız yine avantaj dezevantaj neymiş ozellikle tecrübeli anneler fikir verir. Bizim yatak odası çok dar yatak hiç sığmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…