2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benim hoşuma gitmiyo şahsen çabuk sıkılırım o modelden biraz klasikçiyim sanırım :)

bunlar çok güzel gittim inceledim kullanışlı ancak bi sepet beşiği geçemedi gözümde

bunlar çok güzel gittim inceledim kullanışlı ancak bi sepet beşiği geçemedi gözümde
sepet beşiik çok çok şık duruyor annem de çok hevesleniyor ben alırım diyor ama 6 aydan sonra bebek hareketlenmeye başladıkça tehlikeli olurmuş. Kısa süre için almaya değermi bilemedim :)

bizde şöyle bi şey var ilk 6 ay hatta daha fazla kullanıyoruz sonra normal tekli yatağa geçiyoruz.. Eki Görüntüle 2230471
Ben de bundan 2 tane düşünmüştüm en başta, bi 4-6 ay kesin idare etsin diye. İkiz olunca seçim konusu hep zor

Boyle beli dusuk gibi degil mi lcw dekilerin canim.bu bende surekli dusuyo hissi uyandirdi ondan sevemedim
Canım görüntü olarak lc w. dışardan düşük durmuyor yani üzerine çok uzun giymene gerek yok ama bende 36-38 giyerken 40 aldım ileriyi düşünerek, kesinlikle yürürken düşüyor. Bu bedenle mi alakalı yoksa tüm beli lastikliler mi öyle tartışılır. Buarada çok rahat o ayrı. Kemer takabilirsin, kemer takmalı bir tane alıp.

sepet beşiik çok çok şık duruyor annem de çok hevesleniyor ben alırım diyor ama 6 aydan sonra bebek hareketlenmeye başladıkça tehlikeli olurmuş. Kısa süre için almaya değermi bilemedim :)
Benimde annişim alıcak canım evet sabitlenmemesi bi nebze kötü ama düşücek gibi değil canım 6 aylık çocuk kalkamaz derin zaten

9 kilo olana kadar zaten bi 7-8 ay geciyor aylar gectikce kilo alımı yavaslar zaten o zamana hareketlenir mecbur alt bölmeye gecilir
Canım ben iki taneyi aynı yatağa koyabilir miyim diye hesaplamaya çalıştım da. Doğumları 3,5 +3,5 desen toplamda 7 atıyorum. Bebeğe göre değişir sanırım aynı yatak fikri. Gerçi ben 2700 doğmuşum, bilemiyorum

Bende çiğlide özel can hastanesine gidiyorum canım aynı hastanede Dr değiştiricem oda olmazsa medical düşünüyorum ama muayne önemli değilde doğum ücreti yüksektir gibi geliyor
Inan hic bilgim yok dogum ucretiyle ilgili ben odemeyecegim icin ilgilenmedim acikcasi zekariya beyi cok ovduler ona basladim hakikatten cok iyi bir doktor ... bence arayip bir sor fiyatlar nettir

Evet cnm, birkaç mağazaya gidip satıcılarla da konuşup fikir almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…