benim hoşuma gitmiyo şahsen çabuk sıkılırım o modelden biraz klasikçiyim sanırım :)Bence de çift olsa daha iyi olur canım o dönmeler başlayınca ikisi zor kızlar bu arada oda yapmayı düşünenler yatak odalarına Montessori yatakları inceledinizmi sonra büyüyen karyola aldık diye pişman olmayin :)
bunlar çok güzel gittim inceledim kullanışlı ancak bi sepet beşiği geçemedi gözümdehttps://www.babymall.com.tr/urun/tahterevalli-milan-bebek-karyolasi-ve-uyku-seti-beyaz-pembe
https://www.babymall.com.tr/urun/bambidoo-yagmur-anne-yani-besik-ve-uyku-seti-ceviz-prenses
https://www.babymall.com.tr/urun/bambidoo-akasya-besik-60x120-ceviz-ceviz
Kızlar beşik bakanlara fikir olur belki ben bu 3 beşiği çok beğendim. sondaki park yatağa da benziyor ama daha şık.
Giydiğimde iyi gibiydi giydikçe saldı lcw dan eşofman altı benimkiE degistiremiyor musunuz kizlar?
Çok heyecanlıGünaydın hanmlar,
Benim de bugün kontrol var. İnşallah cinsiyeti öğreniriz bugün
sepet beşiik çok çok şık duruyor annem de çok hevesleniyor ben alırım diyor ama 6 aydan sonra bebek hareketlenmeye başladıkça tehlikeli olurmuş. Kısa süre için almaya değermi bilemedim :)bunlar çok güzel gittim inceledim kullanışlı ancak bi sepet beşiği geçemedi gözümde
Ben de bundan 2 tane düşünmüştüm en başta, bi 4-6 ay kesin idare etsin diye. İkiz olunca seçim konusu hep zorbizde şöyle bi şey var ilk 6 ay hatta daha fazla kullanıyoruz sonra normal tekli yatağa geçiyoruz.. Eki Görüntüle 2230471
Canım görüntü olarak lc w. dışardan düşük durmuyor yani üzerine çok uzun giymene gerek yok ama bende 36-38 giyerken 40 aldım ileriyi düşünerek, kesinlikle yürürken düşüyor. Bu bedenle mi alakalı yoksa tüm beli lastikliler mi öyle tartışılır. Buarada çok rahat o ayrı. Kemer takabilirsin, kemer takmalı bir tane alıp.Boyle beli dusuk gibi degil mi lcw dekilerin canim.bu bende surekli dusuyo hissi uyandirdi ondan sevemedim
Benimde annişim alıcak canım evet sabitlenmemesi bi nebze kötü ama düşücek gibi değil canım 6 aylık çocuk kalkamaz derin zatensepet beşiik çok çok şık duruyor annem de çok hevesleniyor ben alırım diyor ama 6 aydan sonra bebek hareketlenmeye başladıkça tehlikeli olurmuş. Kısa süre için almaya değermi bilemedim :)
aslında kararsızım 21de mi 20 de mi diye ancak canım bence 22ye sarkıtma derim erken istememin sebebi olurda Allah korusun bişey görürlerse başka doktora gidecek vaktim olsun diye@Meylen Organ gelişiminin tam olabilmesi için ben 21. 22. haftaları beklemeyi düşünüyorum.
Ben daha almadım işte ya tam 20+0 da gidicem yada 21+0 kararsızım inanki ama 19dan sonra yapılıyosa tabiki ideal zamanlar ay çok heyecanlı inşallah çok keyifli geçer canım hepimizin@Meylen neden olmasın :) ideal zamanlardan zaten demi, nasipse bizde 20+6 da randevumuz :)
Canım ben iki taneyi aynı yatağa koyabilir miyim diye hesaplamaya çalıştım da. Doğumları 3,5 +3,5 desen toplamda 7 atıyorum. Bebeğe göre değişir sanırım aynı yatak fikri. Gerçi ben 2700 doğmuşum, bilemiyorum9 kilo olana kadar zaten bi 7-8 ay geciyor aylar gectikce kilo alımı yavaslar zaten o zamana hareketlenir mecbur alt bölmeye gecilir
Inan hic bilgim yok dogum ucretiyle ilgili ben odemeyecegim icin ilgilenmedim acikcasi zekariya beyi cok ovduler ona basladim hakikatten cok iyi bir doktor ... bence arayip bir sor fiyatlar nettirBende çiğlide özel can hastanesine gidiyorum canım aynı hastanede Dr değiştiricem oda olmazsa medical düşünüyorum ama muayne önemli değilde doğum ücreti yüksektir gibi geliyor
ufaktan bakıyorum ama daha erken çok heyecanlanıyorum artık alışveriş kısmına geçmek istiyorumBenimde annişim alıcak canım evet sabitlenmemesi bi nebze kötü ama düşücek gibi değil canım 6 aylık çocuk kalkamaz derin zaten
Evet cnm, birkaç mağazaya gidip satıcılarla da konuşup fikir almak lazım.Beşiğe sigmasi zor gibi park yatak daha mantıklı duruyor canım biraz daha düşünelim araştıralım buradan yazarız yine avantaj dezevantaj neymiş ozellikle tecrübeli anneler fikir verir. Bizim yatak odası çok dar yatak hiç sığmaz
Canım ben de 21. Haftada gidicem. Bence doktorundan da bir fikir al, tam uygun zaman için, için de rahat etsinKızlar bişey sorucam
Detaylı ultrasona 20. haftada gideyim diyorum ne diyosunuz ?
Biz gidip beğendik bileufaktan bakıyorum ama daha erken çok heyecanlanıyorum artık alışveriş kısmına geçmek istiyorum
Doktor klasik 4 hafta sonra gel dedi detaylı için özel bişey demedi canım izinliymiş pazartesi görüşücem bakalımCanım ben de 21. Haftada gidicem. Bence doktorundan da bir fikir al, tam uygun zaman için, için de rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?