2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biraz tecrubeyle karisik nacizane onerilerim varSepet beşikten korkmayın kızlar kenarına tutunup kendini kaldırmaya başlamadığı sürece onda yatabilir...bu da aşağı yukarı 9-10 aya tekabül ediyoyalniz park yatağın üst kısmı çok derinde kalmadığından çocuk oturmaya başladığında tehlike başlıyor tutunacağı yer oturduğunda kendi hizasında kalıyor ve aşağı bakayım dese bakar Allah korusun dengesini de sağlayamaz 6.ayda zemine yatırmaya başlanıyorVe gece uyku haliyle eli kolu tutmazken insanın o zeminden çocuğu çıkarmak çok zor oluyor ben hep eşimi uyandırıp ona aldırdım çocuğu biraz da iri geldi gitti bizim oğlan...bakalim bu nasıl olucak...

Dugmeyi acinca ilik yerine sac tokasi gecirin... o tokayi ilik olarak kullanip dugmeyi gecirinhem dugme takili degil diye dusmez hem de ilik mesafesini acmis aralamis olursunuz

aynen canım sadece cinsiyet belli olunca bir iki küçük bişey alıcam :))
teyzesi sağolsun dünya kıyafet almış 1 yaş montunu bile almış kıyafet konusunda bi durucam yıkandıktan sonra eksiklerini tamamlicam
kayınvalidem oda benim dedi sağolsun odasını o yapıcak annem sepet beşik + ana kucağı alıyo bize sadece arabası kaldı

oh maşallah çok şanslısınız :) benim zaten kız kardeşim yok kvler ne yapacak hiçbir fikrim yok :)

Saye- kuzum bu sağlık ocağındaki doppler normalde 20.haftada duyuruyor kalp atışını birini duymamanız cok normal, icini ferah tut canım
Canım ilkel bir alet biliyorum da işte insanı genede tedirgin ediyor. Bir hafta var kontrolüme bekleyeceğim artık Allah’a emanet. Srninde inşallah kontrolün iyi geçer cinsiyeti öğrenirsin
Buda güzelmiş canım fiyatta uygun çilek de nekadar acaba
Canım çilekte 790 fiyatı. Netten almaya güvebemeyeceğim sanırım. Detaylıdan sonra çileğe bakıp almayı düşünüyorum
Kızlar bişey sorucam
Detaylı ultrasona 20. haftada gideyim diyorum ne diyosunuz ?
Canım benimkini perinatalog 19+6 ya verdi erken değil git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…