Anladım cnm 20. Haftada olur bence bi haftadan çok fRkedeceğini saNmaM zaten 19-22 arası...Doktor klasik 4 hafta sonra gel dedi detaylı için özel bişey demedi canım izinliymiş pazartesi görüşücem bakalım
Anladım cnm 20. Haftada olur bence bi haftadan çok fRkedeceğini saNmaM zaten 19-22 arası...
aynen canım sadece cinsiyet belli olunca bir iki küçük bişey alıcam :))Biz gidip beğendik bilebi 6. aya ulaşcak Allahın izniylebakalım hayırlısı inşallah bende çok heyecanlıyım Allah gönlümüze göre nasip etsin canım
çok şık duruyorBen de beşik alırsam çilekten şunu düşünüyorum kızlar fiyatı 790 tl ama indirim de yaptırıcam tabii.
Eki Görüntüle 2230518
Dugmeyi acinca ilik yerine sac tokasi gecirin... o tokayi ilik olarak kullanip dugmeyi gecirinL lovelypregnamom ben de lcw'den kot aldim.normalde 36 beden giyiyordum, 38 aldim magazada iyi gibiydi ama giydikçe bollaşti. ustteki düğmelerinden daraldim ama hala bol. simdilik giymiyorum :) eski pantolonlarimi acik düğmeyle giyiyorum :)
Ben de 750ye buldum ama nette daha uygunu var tabii ona da güvenemiyorum işteBen de beşik alırsam çilekten şunu düşünüyorum kızlar fiyatı 790 tl ama indirim de yaptırıcam tabii.
Eki Görüntüle 2230518
ben gittim gördüm çilekten diğer modelini daha çok beğendik kalitesi çok güzel canımBen de beşik alırsam çilekten şunu düşünüyorum kızlar fiyatı 790 tl ama indirim de yaptırıcam tabii.
Eki Görüntüle 2230518
teyzesi sağolsun dünya kıyafet almış 1 yaş montunu bile almışaynen canım sadece cinsiyet belli olunca bir iki küçük bişey alıcam :))
oh maşallah çok şanslısınız :) benim zaten kız kardeşim yok kvler ne yapacak hiçbir fikrim yok :)teyzesi sağolsun dünya kıyafet almış 1 yaş montunu bile almışkıyafet konusunda bi durucam yıkandıktan sonra eksiklerini tamamlicam
kayınvalidem oda benim dedi sağolsun odasını o yapıcak annem sepet beşik + ana kucağı alıyo bize sadece arabası kaldı
İnşallah destek olurlar canım annişinde kayınvalidende elinde varsa yapar neden yapmasın canlarının canı sonuçtaoh maşallah çok şanslısınız :) benim zaten kız kardeşim yok kvler ne yapacak hiçbir fikrim yok :)
Canım ilkel bir alet biliyorum da işte insanı genede tedirgin ediyor. Bir hafta var kontrolüme bekleyeceğim artık Allah’a emanet. Srninde inşallah kontrolün iyi geçer cinsiyeti öğrenirsinSaye- kuzum bu sağlık ocağındaki doppler normalde 20.haftada duyuruyor kalp atışını birini duymamanız cok normal, icini ferah tut canım
Canım çilekte 790 fiyatı. Netten almaya güvebemeyeceğim sanırım. Detaylıdan sonra çileğe bakıp almayı düşünüyorumBuda güzelmiş canım fiyatta uygun çilek de nekadar acaba
Canım benimkini perinatalog 19+6 ya verdi erken değil git benceKızlar bişey sorucam
Detaylı ultrasona 20. haftada gideyim diyorum ne diyosunuz ?
Canım ilkel bir alet biliyorum da işte insanı genede tedirgin ediyor. Bir hafta var kontrolüme bekleyeceğim artık Allah’a emanet. Srninde inşallah kontrolün iyi geçer cinsiyeti öğrenirsin
Canım çilekte 790 fiyatı. Netten almaya güvebemeyeceğim sanırım. Detaylıdan sonra çileğe bakıp almayı düşünüyorum
Canım benimkini perinatalog 19+6 ya verdi erken değil git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?