2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar sizde akinti ne durumda?Ben kafayi yiyecem. Koyu sari geliyor
kaşıntı veya koku yoksa takma canım benimde aynıydı doktora sordum dönemsel olabilceğini söyledi bide şuna dikkat ettim sanırım eşlerden de kapabiliyoruz ne zaman ilişkimiz olsa hem rengi koyulaşıp hemde fazlalaşıyo sanırım korumaya geçtiği için mikroplardan akıntı çoğalıyor

Ben de 750ye buldum ama nette daha uygunu var tabii ona da güvenemiyorum işte
Yani ben de eskiden çok internette alışveriş yapardım ama elektronik eşyalarda ve mobilyalarda bi kere daha düşünmek lazım. Bazen hasar görmüş ya da renk konusunda sıkıntılı ürün gönderebiliyorlar. Tabii güvenilir bir siteyse/satıcıysa ücretsiz iade edebiliyorsun. Gerçi mobilya da nasıl geri iade edilebilir, kargo şirketine pakede de veremezsinki

Koku -Kasinti yok. Abdestte sıkıntı oluyor. Iliskide yasak benim durumumda. Cocugun esi rahim agzinin üstünde oldugu icin tehlikeli. Bakalim yarin doktorda randevum var.

benim de aynı durumda canım. akıntı hiç bitmiyor zaten hatta artıyor bile denebilir. kaşıntı,kanama,ağrı yoksa normal diyor doktorum
Sükür onlar yok ama insan yinede telas ediyor. idrar yolu enfektionum vardi iki hafta önce.antibiyotik kullandim. Belki onunlada alakalidir.yarin doktoruma sorarim artik

Merhaba Kızlar ben bugün mecburen işe başladım Rapor haklarım bittiği için

Çalışmak şöyle dursun, uzanmadan duramıyorum kalbim sürekli çarpıyor omuzlarım yere düşüyor sanki, başımı kaldıramıyorum. O yüzden odanın karşısında bir mescit var, orda gidip gelip uzanıyorum ne yapayım (

Ilk gebeligimde bu kadar çarpıntı hatırlamıyorum. Sizlerde oluyor mu?

günaydın kızlar,
mobilya işine bende kafa yoranlardanım. ne yapmalı ne almalı bilemedim. önce oda yaptırmayı düşünüyordum sonrasında boyalar vernikler sağlıklı olsun derken hazır mobilya almaya karar verdim. bu sefer de hangi mobilyacı olmalı derdine düştüm. ilk 6 ay içinde nasıl bir şey almalı onu da bilmiyorum. anne yanı yataklar uygun geliyordu ona da yatağım gömme yapıldığı için yer uymuyor. beşikler içinde kısa süreli kullanım için olduğu düşünülüyor o yüzden onun yerine park yatak mı almalı diye düşünüyorum bilemedim.

Ben de o düşünceyle tek kenarı katlanan park yatak arayışındayım şimdilik sadece bunu bulabildim çok şık değil ama düşündüğüm böyle bir şey

Eklentiler

• 20190131_095734.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar selam doktordan geldik. Bebeğim 23 cm ve 300 gr olmuş iyice büyümüş maşallah herşey yolunda dedi :)) dişçi röntgen gerektiği için tedavi yapmadı. Gargara ve dis ipi önerdi. Muhtemelen hamilelikle ilgili geçici bir dis eti problemidir diye düşünüyorum dedi. Yani kaldık ağrılarla başbaşa :)

Tiroidlerine bakildi mi? Yuksekliginde carpinti olabiliyor

Ayy 300 gr ne güzel yaaa

Maşallah canım

Ne güzel, gozun aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…