kaşıntı veya koku yoksa takma canım benimde aynıydı doktora sordum dönemsel olabilceğini söyledi bide şuna dikkat ettim sanırım eşlerden de kapabiliyoruz ne zaman ilişkimiz olsa hem rengi koyulaşıp hemde fazlalaşıyo sanırım korumaya geçtiği için mikroplardan akıntı çoğalıyorKizlar sizde akinti ne durumda?Ben kafayi yiyecem. Koyu sari geliyor
Yani ben de eskiden çok internette alışveriş yapardım ama elektronik eşyalarda ve mobilyalarda bi kere daha düşünmek lazım. Bazen hasar görmüş ya da renk konusunda sıkıntılı ürün gönderebiliyorlar. Tabii güvenilir bir siteyse/satıcıysa ücretsiz iade edebiliyorsun. Gerçi mobilya da nasıl geri iade edilebilir, kargo şirketine pakede de veremezsinkiBen de 750ye buldum ama nette daha uygunu var tabii ona da güvenemiyorum işte
gördüm onu da, o da çok güzel canımben gittim gördüm çilekten diğer modelini daha çok beğendik kalitesi çok güzel canım
benim de aynı durumda canım. akıntı hiç bitmiyor zaten hatta artıyor bile denebilir. kaşıntı,kanama,ağrı yoksa normal diyor doktorumKizlar sizde akinti ne durumda?Ben kafayi yiyecem. Koyu sari geliyor
Koku -Kasinti yok. Abdestte sıkıntı oluyor. Iliskide yasak benim durumumda. Cocugun esi rahim agzinin üstünde oldugu icin tehlikeli. Bakalim yarin doktorda randevum var.kaşıntı veya koku yoksa takma canım benimde aynıydı doktora sordum dönemsel olabilceğini söyledi bide şuna dikkat ettim sanırım eşlerden de kapabiliyoruz ne zaman ilişkimiz olsa hem rengi koyulaşıp hemde fazlalaşıyo sanırım korumaya geçtiği için mikroplardan akıntı çoğalıyor
Sükür onlar yok ama insan yinede telas ediyor. idrar yolu enfektionum vardi iki hafta önce.antibiyotik kullandim. Belki onunlada alakalidir.yarin doktoruma sorarim artikbenim de aynı durumda canım. akıntı hiç bitmiyor zaten hatta artıyor bile denebilir. kaşıntı,kanama,ağrı yoksa normal diyor doktorum
Normaldir canım inşallahKoku -Kasinti yok. Abdestte sıkıntı oluyor. Iliskide yasak benim durumumda. Cocugun esi rahim agzinin üstünde oldugu icin tehlikeli. Bakalim yarin doktorda randevum var.
Biraz tecrubeyle karisik nacizane onerilerim varSepet beşikten korkmayın kızlar kenarına tutunup kendini kaldırmaya başlamadığı sürece onda yatabilir...bu da aşağı yukarı 9-10 aya tekabül ediyo yalniz park yatağın üst kısmı çok derinde kalmadığından çocuk oturmaya başladığında tehlike başlıyor tutunacağı yer oturduğunda kendi hizasında kalıyor ve aşağı bakayım dese bakar Allah korusun dengesini de sağlayamaz 6.ayda zemine yatırmaya başlanıyor Ve gece uyku haliyle eli kolu tutmazken insanın o zeminden çocuğu çıkarmak çok zor oluyor ben hep eşimi uyandırıp ona aldırdım çocuğu biraz da iri geldi gitti bizim oğlan...bakalim bu nasıl olucak...
Merhaba Kızlar ben bugün mecburen işe başladım Rapor haklarım bittiği için
Çalışmak şöyle dursun, uzanmadan duramıyorum kalbim sürekli çarpıyor omuzlarım yere düşüyor sanki, başımı kaldıramıyorum. O yüzden odanın karşısında bir mescit var, orda gidip gelip uzanıyorum ne yapayım(
Ilk gebeligimde bu kadar çarpıntı hatırlamıyorum. Sizlerde oluyor mu?
Ayy 300 gr ne güzel yaaaKızlar selam doktordan geldik. Bebeğim 23 cm ve 300 gr olmuş iyice büyümüş maşallah herşey yolunda dedi :)) dişçi röntgen gerektiği için tedavi yapmadı. Gargara ve dis ipi önerdi. Muhtemelen hamilelikle ilgili geçici bir dis eti problemidir diye düşünüyorum dedi. Yani kaldık ağrılarla başbaşa :)
Dimi insan çok duygulaniyor :)) iyi ki kadiniz :)Ayy 300 gr ne güzel yaaa
Maşallah canımKızlar selam doktordan geldik. Bebeğim 23 cm ve 300 gr olmuş iyice büyümüş maşallah herşey yolunda dedi :)) dişçi röntgen gerektiği için tedavi yapmadı. Gargara ve dis ipi önerdi. Muhtemelen hamilelikle ilgili geçici bir dis eti problemidir diye düşünüyorum dedi. Yani kaldık ağrılarla başbaşa :)
Ne güzel, gozun aydın canımKızlar selam doktordan geldik. Bebeğim 23 cm ve 300 gr olmuş iyice büyümüş maşallah herşey yolunda dedi :)) dişçi röntgen gerektiği için tedavi yapmadı. Gargara ve dis ipi önerdi. Muhtemelen hamilelikle ilgili geçici bir dis eti problemidir diye düşünüyorum dedi. Yani kaldık ağrılarla başbaşa :)
Sağ ol kuzum sen naptın gittin mi :)Ne güzel, gozun aydın canım
Cevap yazdıktan sonra gördüm meğer yazmışsınMerhaba hanımlar, bizim de kontrolümüz güzel gectidoktor kız gibi dedi, hissim de o yönde en başından beri yine de detaylı bekleyeceğim alıs veris icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?