Tiroidlerine bakildi mi? Yuksekliginde carpinti olabiliyor
Çok mantıklıymış, satan bi yer buldunuz mu?Ben de o düşünceyle tek kenarı katlanan park yatak arayışındayım şimdilik sadece bunu bulabildim çok şık değil ama düşündüğüm böyle bir şey
Benimde 22.haftada@Meylen Organ gelişiminin tam olabilmesi için ben 21. 22. haftaları beklemeyi düşünüyorum.
Sağolasın canim, evet bir oğlum varCevap yazdıktan sonra gördüm meğer yazmışsıngözün aydın bı oğlun vardi sanki demi senin ?
Montesorriler için odanın birazdaha büyük olması lazım galiba birde ben beyime beğendiremedim köpek kulübesi gibi dediBence de çift olsa daha iyi olur canım o dönmeler başlayınca ikisi zor kızlar bu arada oda yapmayı düşünenler yatak odalarına Montessori yatakları inceledinizmi sonra büyüyen karyola aldık diye pişman olmayin :)
Biz gecen sene e bebekten Şubat ayı indirimini hep internetten yaptik...kızlar e bebek şubat ayı indirim kataloğu yayınlanmış alışveriş yapmak isteyenler bi göz gezdirsin derim. umarım indirimler internette de geçerlidir. yoksa hergün e bebek e gitmek zor :)
Merhaba Kızlar ben bugün mecburen işe başladım Rapor haklarım bittiği için
Çalışmak şöyle dursun, uzanmadan duramıyorum kalbim sürekli çarpıyor omuzlarım yere düşüyor sanki, başımı kaldıramıyorum. O yüzden odanın karşısında bir mescit var, orda gidip gelip uzanıyorum ne yapayım(
Ilk gebeligimde bu kadar çarpıntı hatırlamıyorum. Sizlerde oluyor mu?
Çok mantıklıymış, satan bi yer buldunuz mu?
MaşallahKızlar selam doktordan geldik. Bebeğim 23 cm ve 300 gr olmuş iyice büyümüş maşallah herşey yolunda dedi :)) dişçi röntgen gerektiği için tedavi yapmadı. Gargara ve dis ipi önerdi. Muhtemelen hamilelikle ilgili geçici bir dis eti problemidir diye düşünüyorum dedi. Yani kaldık ağrılarla başbaşa :)
Sağlıcakla gelsin kızınSağolasın canim, evet bir oğlum var
Canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahSağolasın canim, evet bir oğlum var
Maşallah canımKızlar selam doktordan geldik. Bebeğim 23 cm ve 300 gr olmuş iyice büyümüş maşallah herşey yolunda dedi :)) dişçi röntgen gerektiği için tedavi yapmadı. Gargara ve dis ipi önerdi. Muhtemelen hamilelikle ilgili geçici bir dis eti problemidir diye düşünüyorum dedi. Yani kaldık ağrılarla başbaşa :)
Gözünaydın canım hayırlı olsun kızınMerhaba hanımlar, bizim de kontrolümüz güzel gectidoktor kız gibi dedi, hissim de o yönde en başından beri yine de detaylı bekleyeceğim alıs veris icin
Istanbul arkadasim medikal park da dogum yapti 6500 tl ymis orda ama izmir fiyati nedir ogrenemedim ..Bende çiğlide özel can hastanesine gidiyorum canım aynı hastanede Dr değiştiricem oda olmazsa medical düşünüyorum ama muayne önemli değilde doğum ücreti yüksektir gibi geliyor
Canım katoloğun linkini paylaşırmısın bulamadımkızlar e bebek şubat ayı indirim kataloğu yayınlanmış alışveriş yapmak isteyenler bi göz gezdirsin derim. umarım indirimler internette de geçerlidir. yoksa hergün e bebek e gitmek zor :)
ben de baktım göremedimCanım katoloğun linkini paylaşırmısın bulamadım
Tebrikler canim bence de kiz senin ilki erkekti degil mi :)) ayni benim gibi ..Merhaba hanımlar, bizim de kontrolümüz güzel gectidoktor kız gibi dedi, hissim de o yönde en başından beri yine de detaylı bekleyeceğim alıs veris icin
Sağlıcakla gelsin kızın
Canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah canım
Gözünaydın canım hayırlı olsun kızın
Sağolun hanımlar, hepimiz sağlıcakla kavusalım bebeklerimize ins.Tebrikler canim bence de kiz senin ilki erkekti degil mi :)) ayni benim gibi ..
16 subatta kontrolum var bakalim degisecek mi kiz ..
3 doktor kiz dedi ama emin olamiyorum
https://www.instagram.com/p/BtRXwYLjWEA/Canım katoloğun linkini paylaşırmısın bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?