2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Montesorriler için odanın birazdaha büyük olması lazım galiba birde ben beyime beğendiremedim köpek kulübesi gibi dedi

kızlar e bebek şubat ayı indirim kataloğu yayınlanmış alışveriş yapmak isteyenler bi göz gezdirsin derim. umarım indirimler internette de geçerlidir. yoksa hergün e bebek e gitmek zor :)
Biz gecen sene e bebekten Şubat ayı indirimini hep internetten yaptik...

Bende de benzer durum var. Çalışmıyorum ama iki çocukla dolu dolu gunlerim var . Tansiyonum düşüyor kalp carpıntısı gibi . Uzanınca rahatlıyorum . Degişen kan oranından kaynaklanıyor.bide vücudun ana merkezi degişti artık. Vücudumuzun en kıymetli göz bebeği olan organı artık Rahim.en fazla kan akışı rahimde oluyor.haliyle vücud afallıyormuş.sakarlıklar da bu sebeple artıyormuş

Maşallah

Maşallah canım
Merhaba hanımlar, bizim de kontrolümüz güzel gectidoktor kız gibi dedi, hissim de o yönde en başından beri yine de detaylı bekleyeceğim alıs veris icin
Gözünaydın canım hayırlı olsun kızın

Merhaba hanımlar, bizim de kontrolümüz güzel gectidoktor kız gibi dedi, hissim de o yönde en başından beri yine de detaylı bekleyeceğim alıs veris icin
Tebrikler canim bence de kiz senin ilki erkekti degil mi :)) ayni benim gibi ..
16 subatta kontrolum var bakalim degisecek mi kiz ..
3 doktor kiz dedi ama emin olamiyorum

Sağlıcakla gelsin kızın

Canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah canım

Gözünaydın canım hayırlı olsun kızın

Tebrikler canim bence de kiz senin ilki erkekti degil mi :)) ayni benim gibi ..
16 subatta kontrolum var bakalim degisecek mi kiz ..
3 doktor kiz dedi ama emin olamiyorum
Sağolun hanımlar, hepimiz sağlıcakla kavusalım bebeklerimize ins. Mine ben de tam inanamıyorum o yüzden detaylıyı bekleyecegim ama 3 doktor dediyse bence seninki kesin kızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…