Teşekkür ederim canım
Ilkine grip olmustum 1 günluk rapor icin gittim bebege de bakti kiz dedi ..Sağolun hanımlar, hepimiz sağlıcakla kavusalım bebeklerimize ins.Mine ben de tam inanamıyorum o yüzden detaylıyı bekleyecegim ama 3 doktor dediyse bence seninki kesin kızdır
Maşallah, kocaman olmuş.Kızlar selam doktordan geldik. Bebeğim 23 cm ve 300 gr olmuş iyice büyümüş maşallah herşey yolunda dedi :)) dişçi röntgen gerektiği için tedavi yapmadı. Gargara ve dis ipi önerdi. Muhtemelen hamilelikle ilgili geçici bir dis eti problemidir diye düşünüyorum dedi. Yani kaldık ağrılarla başbaşa :)
oh süper gelsin bakalım güzel kızımızMerhaba hanımlar, bizim de kontrolümüz güzel gectidoktor kız gibi dedi, hissim de o yönde en başından beri yine de detaylı bekleyeceğim alıs veris icin
Mrb canim nereye gitmeyi dusunuyosunPantalonlari bedeninizden büyük almanız iyi olmuş kızlar. Özellikle 23-24 haftadan sonra hem karın çok hızlı büyüyor hem de kalçalar vs muhakkak gelişiyor, insan rahatlık arıyor. Yanı doğru yapmışsınız:))
Canım ben istanbul'dayim . Ikinci cocugum olmasina ragmen düşünüyorum, hatta eşimle beraber gidelim istiyorum. Şu bulantılarım falan bir geçsin de hayrlisyla bakıcam o işlere
Yaa sende de mi o dusme oldu canim.ben daha giymedim hatta iade edebilirim kararsiz kaldim etsem mi diye yoksa giysem mi diye.suan hala eskileri giyiyorum ama tabi zamanla lazim olcak mutlaka.taytta cok rahattir aslinda ama bi tanede kot olsun demistim.bilemedim kararsiz kaldimLcwden hamile kotu aldım fiyatları da uygun geldi çeşitli boylarda 3 tane aldım ama en küçüğü bile giydikçe bollaştı düşmeye rahatsız etmeye başladı. Geçen hafta h&mden 2 tane pamuklu hamile taytı aldım onlarla daha rahat ettim. Diğer bol gelen kotlardan bıktığım için sıkı sıkı üstüme tam oturan taytı aldım, belleri bol zaten sıkma yapmıyor. Taytlar da giydikçe hafif rahatlıyor ama kotlardaki gibi düşme yapmıyor tavsiye ederim
Daha napsın kızın anne burdayım bak diyorIlkine grip olmustum 1 günluk rapor icin gittim bebege de bakti kiz dedi ..
Ikincisi kendi doktorumdu o da %60 kız dedi ..
En son medikal park a gecis yaptim cumartesi orda devam edicem o da dedi kiz bebek dedi bizim ki de acmis bacaklarini bak dedi erkek olsa pipi olurdu :) dedi .... yine de yuzde yüz demeden inanmiycam
Tek yumurta ya da iki yumurta farkeden bişey yok dimi sağlık olarak :) sagliklilar iyiler ya ona çok şükür.Kızlar ben de sabah muayene oldum, doktor kafamı karıştırdı bir daha başka doktora gitmeyeceğim. Başından beri çift yumurta ikiziydi adam bugün tek yumurta ikizi dedi :):) Cinsiyetle ilgili bir şey de söylemedi. Ben eskişehirdeki eski doktoruma ulaştım :):) Böyle bir şey tıbben imkansız dedi :):) ayrıntılı ultrasona yanına çağırdı. 20 haftada da ona gideceğim. Velhasıl çocukları özledim diye gitmiştim ama şok olup çıktım. Siz siz olun tanımadığınız doktora gitmeyin :):) 15 gün sonra memlekete gideceğim, amcam radyolog artık ona göstereceğim bebekleri cinsiyet için :):) iyi haber ikizlerim gayet sağlıklı kocaman olmuşlar :)
kottan bende aldım giyiyorum ilk etapta öyle düşüyor gibi hissediyordum ama artık göbekle birlikte düşmüyor. üstteki lastiği iyice çekip düğmeyle ayarla kontrol et ona göre iade edersin. normal zamanda giydiğimiz pantolonlar gibi değiller tabi ama iyi gibi.Yaa sende de mi o dusme oldu canim.ben daha giymedim hatta iade edebilirim kararsiz kaldim etsem mi diye yoksa giysem mi diye.suan hala eskileri giyiyorum ama tabi zamanla lazim olcak mutlaka.taytta cok rahattir aslinda ama bi tanede kot olsun demistim.bilemedim kararsiz kaldim
Daha riskli tek yumurta ikizi, bir de bu ana kadar hep çift kese gördük, bugün adam tek diyince çok şaşırdım ama eski doktorum aydınlattı beni :):)Tek yumurta ya da iki yumurta farkeden bişey yok dimi sağlık olarak :) sagliklilar iyiler ya ona çok şükür.
Kızlar yarın indirimde ne var diye baktım korbell diye kirli bebek bezi kovası gibi bişey var ben normalde de evde çöp kovası kullanmam hijyenik gelmez hemen küçük bi poşet yapar çıkarırım evden ama bunun yorumlarında herkes çok iyi bahsetmiş kullanan varmı alsakmı acaba
Bende o yok nerden almistin canim?Evet öyle bir sorun oluyor ama içinde düğmeli lastiği varmış sonradan farkettim onu daraltınca sorun ortadan kalktı
ben almayı düşünüyorum bi çok kişiden tavsiye aldım :) yarın alayım diye not aldım hatta. 17sinde de indirime giriyormuş bulamazsak diye onu da not aldım:)Kızlar yarın indirimde ne var diye baktım korbell diye kirli bebek bezi kovası gibi bişey var ben normalde de evde çöp kovası kullanmam hijyenik gelmez hemen küçük bi poşet yapar çıkarırım evden ama bunun yorumlarında herkes çok iyi bahsetmiş kullanan varmı alsakmı acaba
Lcw nin icinde lastikli ayarlama kismi var mi canimBen de bundan 2 tane düşünmüştüm en başta, bi 4-6 ay kesin idare etsin diye. İkiz olunca seçim konusu hep zor
Canım görüntü olarak lc w. dışardan düşük durmuyor yani üzerine çok uzun giymene gerek yok ama bende 36-38 giyerken 40 aldım ileriyi düşünerek, kesinlikle yürürken düşüyor. Bu bedenle mi alakalı yoksa tüm beli lastikliler mi öyle tartışılır. Buarada çok rahat o ayrı. Kemer takabilirsin, kemer takmalı bir tane alıp.
O çöp kovasi dolana kadar bez biriktiremem ben oglumda direk atiyordum günlük çöpe ... hiç bana göre değilKızlar yarın indirimde ne var diye baktım korbell diye kirli bebek bezi kovası gibi bişey var ben normalde de evde çöp kovası kullanmam hijyenik gelmez hemen küçük bi poşet yapar çıkarırım evden ama bunun yorumlarında herkes çok iyi bahsetmiş kullanan varmı alsakmı acaba
Artık poşet paralı8
O çöp kovasi dolana kadar bez biriktiremem ben oglumda direk atiyordum günlük çöpe ... hiç bana göre değil
335 kirli bez kapasiteli poşedi 25 tl market poşedinden ucuzArtık poşet paralıgünlük bile atsan zaten 10 bez eder
bende biriktirmem aslında her çıkışımda atarım ama bebekli günlerin yoğunluğunda fırsat bulamayabilirim diye8
O çöp kovasi dolana kadar bez biriktiremem ben oglumda direk atiyordum günlük çöpe ... hiç bana göre değil
peki kovanın ağzını açtığımızda poşetlenmiş mi oluyor o zaman koku dağılmasınben almayı düşünüyorum bi çok kişiden tavsiye aldım :) yarın alayım diye not aldım hatta. 17sinde de indirime giriyormuş bulamazsak diye onu da not aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?