2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağolun hanımlar, hepimiz sağlıcakla kavusalım bebeklerimize ins. Mine ben de tam inanamıyorum o yüzden detaylıyı bekleyecegim ama 3 doktor dediyse bence seninki kesin kızdır
Ilkine grip olmustum 1 günluk rapor icin gittim bebege de bakti kiz dedi ..
Ikincisi kendi doktorumdu o da %60 kız dedi ..
En son medikal park a gecis yaptim cumartesi orda devam edicem o da dedi kiz bebek dedi bizim ki de acmis bacaklarini bak dedi erkek olsa pipi olurdu :) dedi .... yine de yuzde yüz demeden inanmiycam

Maşallah, kocaman olmuş.
Merhaba hanımlar, bizim de kontrolümüz güzel gectidoktor kız gibi dedi, hissim de o yönde en başından beri yine de detaylı bekleyeceğim alıs veris icin
oh süper gelsin bakalım güzel kızımız sen yine de dediğin gibi bekle alışveriş için

Mrb canim nereye gitmeyi dusunuyosun

Kızlar ben de sabah muayene oldum, doktor kafamı karıştırdı bir daha başka doktora gitmeyeceğim. Başından beri çift yumurta ikiziydi adam bugün tek yumurta ikizi dedi :):) Cinsiyetle ilgili bir şey de söylemedi. Ben eskişehirdeki eski doktoruma ulaştım :):) Böyle bir şey tıbben imkansız dedi :):) ayrıntılı ultrasona yanına çağırdı. 20 haftada da ona gideceğim. Velhasıl çocukları özledim diye gitmiştim ama şok olup çıktım. Siz siz olun tanımadığınız doktora gitmeyin :):) 15 gün sonra memlekete gideceğim, amcam radyolog artık ona göstereceğim bebekleri cinsiyet için :):) iyi haber ikizlerim gayet sağlıklı kocaman olmuşlar :)

Yaa sende de mi o dusme oldu canim.ben daha giymedim hatta iade edebilirim kararsiz kaldim etsem mi diye yoksa giysem mi diye.suan hala eskileri giyiyorum ama tabi zamanla lazim olcak mutlaka.taytta cok rahattir aslinda ama bi tanede kot olsun demistim.bilemedim kararsiz kaldim

Daha napsın kızın anne burdayım bak diyor bizimkinin de bacak arası bostu canım,oğlum 13.haftada kocaman pipiyi göstermisti

Tek yumurta ya da iki yumurta farkeden bişey yok dimi sağlık olarak :) sagliklilar iyiler ya ona çok şükür.

kottan bende aldım giyiyorum ilk etapta öyle düşüyor gibi hissediyordum ama artık göbekle birlikte düşmüyor. üstteki lastiği iyice çekip düğmeyle ayarla kontrol et ona göre iade edersin. normal zamanda giydiğimiz pantolonlar gibi değiller tabi ama iyi gibi.

Kızlar yarın indirimde ne var diye baktım korbell diye kirli bebek bezi kovası gibi bişey var ben normalde de evde çöp kovası kullanmam hijyenik gelmez hemen küçük bi poşet yapar çıkarırım evden ama bunun yorumlarında herkes çok iyi bahsetmiş kullanan varmı alsakmı acaba

ben alıcam sanırım onlar dışarıya koku sızdırmıyor küçük tuvaleti kullanmıyoruz oraya koyarım diye düşündüm

ben almayı düşünüyorum bi çok kişiden tavsiye aldım :) yarın alayım diye not aldım hatta. 17sinde de indirime giriyormuş bulamazsak diye onu da not aldım:)

Lcw nin icinde lastikli ayarlama kismi var mi canim

8
O çöp kovasi dolana kadar bez biriktiremem ben oglumda direk atiyordum günlük çöpe ... hiç bana göre değil

8

O çöp kovasi dolana kadar bez biriktiremem ben oglumda direk atiyordum günlük çöpe ... hiç bana göre değil
bende biriktirmem aslında her çıkışımda atarım ama bebekli günlerin yoğunluğunda fırsat bulamayabilirim diye
ben almayı düşünüyorum bi çok kişiden tavsiye aldım :) yarın alayım diye not aldım hatta. 17sinde de indirime giriyormuş bulamazsak diye onu da not aldım:)
peki kovanın ağzını açtığımızda poşetlenmiş mi oluyor o zaman koku dağılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…