- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Yani her bezi posetleyip kapının önüne koyduğunu dusunsen günde de en az 10 bez pislese335 kirli bez kapasiteli poşedi 25 tl market poşedinden ucuz
Ben tez canlıyım bakma şu 4 ay da gene iyi sabrettim herkes şok oluyo nasıl duruyosun diyeYani her bezi posetleyip kapının önüne koyduğunu dusunsen günde de en az 10 bez pislesebence de kova mantıklı 24 saat biriktirip öyle cikarirsin kız size çok ozeniyom yaa beşikler küvetler bez kovalari bile arastirilmis ben daha yerinde sayiyom valla
Ben boyuna para harciyom da hep doktoraBen tez canlıyım bakma şu 4 ay da gene iyi sabrettim herkes şok oluyo nasıl duruyosun diyeeşim diyo ki Yarabbi çok şükür henüz para harcamadın
benim annem 2 tane ördü benim aldığım bi elbise iki alt bi zıbınBen boyuna para harciyom da hep doktoradaha kenara bişey alıp koymadım bı battaniye falan ordum işte birşeyler hatıra olsun diye
zayıf mısın canımKızlar bisey sorucam sırt üstü uzandiginizda karnınizda pıt pıt bisey atıyormu dışarıdan farkediliyor bebek mı Yoksa eskiden de böyle miydi yeni farkettim.
Şuan 65 kiloyum 1 65 boyum çok zayıf sayılmam.zayıf mısın canım
muhtemelen senin kalp atışın canım :) o sürekli olan bişey bebeği içten hissedebilirsin ama henüz dışarıya vurması için erkenKızlar bisey sorucam sırt üstü uzandiginizda karnınizda pıt pıt bisey atıyormu dışarıdan farkediliyor bebek mı Yoksa eskiden de böyle miydi yeni farkettim.
bende youtubede videolarına bakmıştım uzun bi poşet sen düğümleyip poşetin büyüklüğünü ayarlıyorsun. tabiki poşeti almak için açtığında koku olacak da poşeti atana kadar hapis koku. birde elinde bez nereye atayım demiyorsun dedi bana tavsiye eden arkadaşım. alt değiştirme ünitesinin oraya koymuş çocuk odasında değiştirip atıyorum dedi. normal poşetler ilede kullanılıyormuş aslında da biraz daha uğraştırıcı olabiliyormuşbende biriktirmem aslında her çıkışımda atarım ama bebekli günlerin yoğunluğunda fırsat bulamayabilirim diye
peki kovanın ağzını açtığımızda poşetlenmiş mi oluyor o zaman koku dağılmasın
Bende ilk kez farkedince acaba bebek mı dedim onun olduğunu düşünmek bile güzel.muhtemelen senin kalp atışın canım :) o sürekli olan bişey bebeği içten hissedebilirsin ama henüz dışarıya vurması için erken
Bende ilk kez farkedince acaba bebek mı dedim onun olduğunu düşünmek bile güzel.
Daha hisetmiyordum emin olamiyorum onu yoksa bağırsakların mı artık hissetmek istiyorum .:)
anladım belki bebek hareketidir canım. ben daha hissetmedim bişey.Şuan 65 kiloyum 1 65 boyum çok zayıf sayılmam.
Arada biseyler hisediyorum artık 15 haftalık oldu ama emin olamiyorum.bugun bide öyle denicem. Halbuki ultrasonda bakıldığında hiç yerinde durmuyor çok hareketli :)benim 13 sonu 14. hftanın başı gibi kayma hareketleri başladı şimdi pıt pıt vuruyo arada
bence bu aralar hissetmeye başlarsın özellikle yemek yiyip uzan ben burdayım diyo
Bende de benzer durum var. Çalışmıyorum ama iki çocukla dolu dolu gunlerim var . Tansiyonum düşüyor kalp carpıntısı gibi . Uzanınca rahatlıyorum . Degişen kan oranından kaynaklanıyor.bide vücudun ana merkezi degişti artık. Vücudumuzun en kıymetli göz bebeği olan organı artık Rahim.en fazla kan akışı rahimde oluyor.haliyle vücud afallıyormuş.sakarlıklar da bu sebeple artıyormuş
Bende daha hisedemiyorum artık bi an önce tekme atsinlar:)anladım belki bebek hareketidir canım. ben daha hissetmedim bişey.
inşallah atsalar da rahatlasak artık :)Bende daha hisedemiyorum artık bi an önce tekme atsinlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?