2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
335 kirli bez kapasiteli poşedi 25 tl market poşedinden ucuz
Yani her bezi posetleyip kapının önüne koyduğunu dusunsen günde de en az 10 bez pislese bence de kova mantıklı 24 saat biriktirip öyle cikarirsin kız size çok ozeniyom yaa beşikler küvetler bez kovalari bile arastirilmis ben daha yerinde sayiyom valla

Ben tez canlıyım bakma şu 4 ay da gene iyi sabrettim herkes şok oluyo nasıl duruyosun diye eşim diyo ki Yarabbi çok şükür henüz para harcamadın

Ben tez canlıyım bakma şu 4 ay da gene iyi sabrettim herkes şok oluyo nasıl duruyosun diye eşim diyo ki Yarabbi çok şükür henüz para harcamadın
Ben boyuna para harciyom da hep doktora daha kenara bişey alıp koymadım bı battaniye falan ordum işte birşeyler hatıra olsun diye

Ben boyuna para harciyom da hep doktora daha kenara bişey alıp koymadım bı battaniye falan ordum işte birşeyler hatıra olsun diye
benim annem 2 tane ördü benim aldığım bi elbise iki alt bi zıbın sorma o konuda bende doktor ve vitaminleri saymıyorum para olarak onlar mecburi yapıcak bişey yok

Kızlar bisey sorucam sırt üstü uzandiginizda karnınizda pıt pıt bisey atıyormu dışarıdan farkediliyor bebek mı Yoksa eskiden de böyle miydi yeni farkettim.

Kızlar bisey sorucam sırt üstü uzandiginizda karnınizda pıt pıt bisey atıyormu dışarıdan farkediliyor bebek mı Yoksa eskiden de böyle miydi yeni farkettim.
muhtemelen senin kalp atışın canım :) o sürekli olan bişey bebeği içten hissedebilirsin ama henüz dışarıya vurması için erken

bende youtubede videolarına bakmıştım uzun bi poşet sen düğümleyip poşetin büyüklüğünü ayarlıyorsun. tabiki poşeti almak için açtığında koku olacak da poşeti atana kadar hapis koku. birde elinde bez nereye atayım demiyorsun dedi bana tavsiye eden arkadaşım. alt değiştirme ünitesinin oraya koymuş çocuk odasında değiştirip atıyorum dedi. normal poşetler ilede kullanılıyormuş aslında da biraz daha uğraştırıcı olabiliyormuş

muhtemelen senin kalp atışın canım :) o sürekli olan bişey bebeği içten hissedebilirsin ama henüz dışarıya vurması için erken
Bende ilk kez farkedince acaba bebek mı dedim onun olduğunu düşünmek bile güzel.
Daha hisetmiyordum emin olamiyorum onu yoksa bağırsakların mı artık hissetmek istiyorum .:)

Bende ilk kez farkedince acaba bebek mı dedim onun olduğunu düşünmek bile güzel.
Daha hisetmiyordum emin olamiyorum onu yoksa bağırsakların mı artık hissetmek istiyorum .:)

benim 13 sonu 14. hftanın başı gibi kayma hareketleri başladı şimdi pıt pıt vuruyo arada
bence bu aralar hissetmeye başlarsın özellikle yemek yiyip uzan ben burdayım diyo

benim 13 sonu 14. hftanın başı gibi kayma hareketleri başladı şimdi pıt pıt vuruyo arada
bence bu aralar hissetmeye başlarsın özellikle yemek yiyip uzan ben burdayım diyo
Arada biseyler hisediyorum artık 15 haftalık oldu ama emin olamiyorum.bugun bide öyle denicem. Halbuki ultrasonda bakıldığında hiç yerinde durmuyor çok hareketli :)

E bebek indirimi hoşmuş. Teşekkür ederim bilgi veren arkadaşlara

Bebek bezi kovası bana da pek mantıklı gelmedi. Ben normal çöpe de atmazdım kızımda. Balkonda bir poşete atardım, akşam eşim gelince direkt eline verirdim diğer çöplerle birlikte . Bunda da oyle olur muhtemelen

Ay insallah bir an önce toparlarız da tadını çıkartırız şu günlerimizin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…