Normaldir canım bende öyleyim yemek yapmam lazım hiç kalkasim yok .bugun çok halsizim başım ağrıyor kızlar hiç enerjim yok. Normal mi bu
bugun ilk kez böyle oldumNormaldir canım bende öyleyim yemek yapmam lazım hiç kalkasim yok .
İnşallah sağlıkla 21. haftaya gelirsek işte o zaman çiuuuvvv diye tekmeler diye düşünüyorumArada biseyler hisediyorum artık 15 haftalık oldu ama emin olamiyorum.bugun bide öyle denicem. Halbuki ultrasonda bakıldığında hiç yerinde durmuyor çok hareketli :)
Normal Compengciğim. benim de bir günüm bir günümü tutmuyor.bugun çok halsizim başım ağrıyor kızlar hiç enerjim yok. Normal mi bu
Ayy çok güzeldir o his şimdiden sabırsızlanıyorum.Ben hala hamile olduğuma inanamiyorum hisetsemde anlasam artik:)İnşallah sağlıkla 21. haftaya gelirsek işte o zaman çiuuuvvv diye tekmeler diye düşünüyorumSabırsızlıkla bekliyorum
bugun çok boş kaldım ondan oldu sanırım. bana boş kalmak yaramıyorNormal Compengciğim. benim de bir günüm bir günümü tutmuyor.
hayırlısıyla hepimiz yaşayalım inşallahAyy çok güzeldir o his şimdiden sabırsızlanıyorum.Ben hala hamile olduğuma inanamiyorum hisetsemde anlasam artik:)
Bence çok yakın seninde :) hem onların hepsi bağırsak hareketi değil muhtemelen bazıları bebeğin hareketi :)Ayy çok güzeldir o his şimdiden sabırsızlanıyorum.Ben hala hamile olduğuma inanamiyorum hisetsemde anlasam artik:)
Gözün aydın canım, benimkilere de kimse çift yumurta da demiyor tek yumurta da . Cinsiyeti sordun mu görünmedi mı ?Kızlar ben de sabah muayene oldum, doktor kafamı karıştırdı bir daha başka doktora gitmeyeceğim. Başından beri çift yumurta ikiziydi adam bugün tek yumurta ikizi dedi :):) Cinsiyetle ilgili bir şey de söylemedi. Ben eskişehirdeki eski doktoruma ulaştım :):) Böyle bir şey tıbben imkansız dedi :):) ayrıntılı ultrasona yanına çağırdı. 20 haftada da ona gideceğim. Velhasıl çocukları özledim diye gitmiştim ama şok olup çıktım. Siz siz olun tanımadığınız doktora gitmeyin :):) 15 gün sonra memlekete gideceğim, amcam radyolog artık ona göstereceğim bebekleri cinsiyet için :):) iyi haber ikizlerim gayet sağlıklı kocaman olmuşlar :)
Bende öyle diyordum herkes erken daha deyince belki.bebek değildir diye düşündüm .Genelde gece yatağa girdiğimde çok hisediyorum.Bence çok yakın seninde :) hem onların hepsi bağırsak hareketi değil muhtemelen bazıları bebeğin hareketi :)
Canım tek yumurta ikizleri farklı keselerde de olabiliyor ya durumu netlestiren şey plesenta, ben doktora sordum plesenta tek mi iki mı diye hiç anlamadi bakmisti ama çok erken onu anlayamadim vs gevelediDaha riskli tek yumurta ikizi, bir de bu ana kadar hep çift kese gördük, bugün adam tek diyince çok şaşırdım ama eski doktorum aydınlattı beni :):)
Olabilirbugun çok boş kaldım ondan oldu sanırım. bana boş kalmak yaramıyor
sıpacıklar göstermediler, iyi ki de göstermediler, ben bu doktora inanmazdım, kafada kurar da kurardım. 15 şubatta amcam bakar artık canım radyolog. o zaman kesin cinsiyet söylerim size :)Gözün aydın canım, benimkilere de kimse çift yumurta da demiyor tek yumurta da . Cinsiyeti sordun mu görünmedi mı ?
Canım en son Hacettepeye gitmiştim bir Doç Dr. O diamniyotik dikaryonik demişti :) iki amniyon sıvısı, iki kese, iki plesanta. o yuzden ben çok şaşırdım bir de ben sorunca geveledi ondan canım sıkıldı, yok o daha belli olmaz bi kaç haftaya netleşir filan dedi. ben de eski doktorumu aradım Prof. o da perinatolog, fotoları filan gönderdim, o da iki plasenta dedi bu sonradan değişebilecek bir şey değil ki dedi :) 11. haftada netleşiyormuş canım. Neyse hocamın sesini duymuş oldum, bir de ayrıntılı ultrasona bana gel dedi, ben de randevu aldım, 15 martta eskişehire gideceğim, hem de gezmiş olurum :):)Canım tek yumurta ikizleri farklı keselerde de olabiliyor ya durumu netlestiren şey plesenta, ben doktora sordum plesenta tek mi iki mı diye hiç anlamadi bakmisti ama çok erken onu anlayamadim vs geveledi
Bizim kurumun genel müdürlüğü Ulus'ta. bizimki de genel müdürlük aslında ama teknik daireler eskisheir yolunda. Ulus'ta olsaydık gelirdim :)OlabilirBoş kalınca bana gel sana çay kaffe ısmarlayayım
Canım benimki 11. Haftada gittiğimde kesinleşmişti çift yumurta çift kese çift plesanta. Bence anlayamamış gittiğin kişi bu zamana kadar belli olması lazım :) sen şubatı bekle en iyisi kafanı karıştırmaKızlar ben de sabah muayene oldum, doktor kafamı karıştırdı bir daha başka doktora gitmeyeceğim. Başından beri çift yumurta ikiziydi adam bugün tek yumurta ikizi dedi :):) Cinsiyetle ilgili bir şey de söylemedi. Ben eskişehirdeki eski doktoruma ulaştım :):) Böyle bir şey tıbben imkansız dedi :):) ayrıntılı ultrasona yanına çağırdı. 20 haftada da ona gideceğim. Velhasıl çocukları özledim diye gitmiştim ama şok olup çıktım. Siz siz olun tanımadığınız doktora gitmeyin :):) 15 gün sonra memlekete gideceğim, amcam radyolog artık ona göstereceğim bebekleri cinsiyet için :):) iyi haber ikizlerim gayet sağlıklı kocaman olmuşlar :)
Mavi jeans'ten online almıştım, normalde mavi'de 24 giyerim, 25 aldım, karnım çok fazla çıktı altı aylık gibi ama pantolon rahat oluyor hala, karnı tam sarıyor, rahat bir pantolon, tavsiye ederim.Bisey sorucam kizlar.Hamile kot pantolonu alan oldu mu? Ben bir tane aldim h m den hic denemeden internetten.oldu ama dusuk bel hic sevmedigim icin boyle pantolonun kendi beli dusuk geldi surekli dusuyo hissi oluyor.O karni saran kumas kismi oldugundan dokayi pantolon beli dusuk.Acaba denediniz mi yaa baska markalardan deneyip kiyaslamak mi gerekiyor ki?
Istanbul arkadasim medikal park da dogum yapti 6500 tl ymis orda ama izmir fiyati nedir ogrenemedim ..[/QUOTE
Evet benim hastaneye göre yüksek biraz daha sanırım aralıkda 3100 dü zamdan sonra ne oldu tabi bilmiyorum:)))
Bende o yok nerden almistin canim?
Birikince kokmaz mıKızlar yarın indirimde ne var diye baktım korbell diye kirli bebek bezi kovası gibi bişey var ben normalde de evde çöp kovası kullanmam hijyenik gelmez hemen küçük bi poşet yapar çıkarırım evden ama bunun yorumlarında herkes çok iyi bahsetmiş kullanan varmı alsakmı acaba
Canım ben bir kot aldım, bir de siyah taytım var. Dönüşümlü giyiyorumLcw nin icinde lastikli ayarlama kismi var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?