2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu bebek bezi kovasi çok iyimis acaba burda da varmıdır bi bakayim burda bezleri kafamıza göre çöpe atamıyoruz biriktirip ayda bi atıyoruz oda poşetini belediye gibi bi yerden veriyorlar ona koyabiliyoruz koku olmaması çok Iyimis .

Arada biseyler hisediyorum artık 15 haftalık oldu ama emin olamiyorum.bugun bide öyle denicem. Halbuki ultrasonda bakıldığında hiç yerinde durmuyor çok hareketli :)
İnşallah sağlıkla 21. haftaya gelirsek işte o zaman çiuuuvvv diye tekmeler diye düşünüyorum Sabırsızlıkla bekliyorum

Gözün aydın canım, benimkilere de kimse çift yumurta da demiyor tek yumurta da . Cinsiyeti sordun mu görünmedi mı ?

Daha riskli tek yumurta ikizi, bir de bu ana kadar hep çift kese gördük, bugün adam tek diyince çok şaşırdım ama eski doktorum aydınlattı beni :):)
Canım tek yumurta ikizleri farklı keselerde de olabiliyor ya durumu netlestiren şey plesenta, ben doktora sordum plesenta tek mi iki mı diye hiç anlamadi bakmisti ama çok erken onu anlayamadim vs geveledi

bugun çok boş kaldım ondan oldu sanırım. bana boş kalmak yaramıyor
Olabilir Boş kalınca bana gel sana çay kaffe ısmarlayayım

Gözün aydın canım, benimkilere de kimse çift yumurta da demiyor tek yumurta da . Cinsiyeti sordun mu görünmedi mı ?
sıpacıklar göstermediler, iyi ki de göstermediler, ben bu doktora inanmazdım, kafada kurar da kurardım. 15 şubatta amcam bakar artık canım radyolog. o zaman kesin cinsiyet söylerim size :)

Canım tek yumurta ikizleri farklı keselerde de olabiliyor ya durumu netlestiren şey plesenta, ben doktora sordum plesenta tek mi iki mı diye hiç anlamadi bakmisti ama çok erken onu anlayamadim vs geveledi
Canım en son Hacettepeye gitmiştim bir Doç Dr. O diamniyotik dikaryonik demişti :) iki amniyon sıvısı, iki kese, iki plesanta. o yuzden ben çok şaşırdım bir de ben sorunca geveledi ondan canım sıkıldı, yok o daha belli olmaz bi kaç haftaya netleşir filan dedi. ben de eski doktorumu aradım Prof. o da perinatolog, fotoları filan gönderdim, o da iki plasenta dedi bu sonradan değişebilecek bir şey değil ki dedi :) 11. haftada netleşiyormuş canım. Neyse hocamın sesini duymuş oldum, bir de ayrıntılı ultrasona bana gel dedi, ben de randevu aldım, 15 martta eskişehire gideceğim, hem de gezmiş olurum :):)

Canım benimki 11. Haftada gittiğimde kesinleşmişti çift yumurta çift kese çift plesanta. Bence anlayamamış gittiğin kişi bu zamana kadar belli olması lazım :) sen şubatı bekle en iyisi kafanı karıştırma

Mavi jeans'ten online almıştım, normalde mavi'de 24 giyerim, 25 aldım, karnım çok fazla çıktı altı aylık gibi ama pantolon rahat oluyor hala, karnı tam sarıyor, rahat bir pantolon, tavsiye ederim.

Birikince kokmaz mı

Lcw nin icinde lastikli ayarlama kismi var mi canim
Canım ben bir kot aldım, bir de siyah taytım var. Dönüşümlü giyiyorum. Benimki lastikli ayarlamalı diil ama belki öyle modeli de vardır tabii. Şuan işini görür ama bence, sonra yaza giricez elbiseler falan. Dagiden beyaz pijama aldım, o belden ayarlamalı, helal olsun verdiğim paraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…