- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Ben zaten yanlış yaptım başka doktora gitmekle, maksat cinsiyet öğrenmektiCanım benimki 11. Haftada gittiğimde kesinleşmişti çift yumurta çift kese çift plesanta. Bence anlayamamış gittiğin kişi bu zamana kadar belli olması lazım :) sen şubatı bekle en iyisi kafanı karıştırma
Anladim canımGiydiğimde iyi gibiydi giydikçe saldı lcw dan eşofman altı benimki
Merhaba Kızlar ben bugün mecburen işe başladım Rapor haklarım bittiği için
Çalışmak şöyle dursun, uzanmadan duramıyorum kalbim sürekli çarpıyor omuzlarım yere düşüyor sanki, başımı kaldıramıyorum. O yüzden odanın karşısında bir mescit var, orda gidip gelip uzanıyorum ne yapayım(
Ilk gebeligimde bu kadar çarpıntı hatırlamıyorum. Sizlerde oluyor mu?
Bunların fiyatları nasıl canım genele goreMerhaba kızlar. Ben bunları düşünüyorum ilk aylar için salonda otururken bebek yanimizda olsun diye küçük olani kullanmak istiyorum, -3-4 ay sonra da normal beşikte uyutmak istiyorum geceleri. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım küçük olan 75-100 dolar arası değişiyor,beyaz büyük beşikte 200-400 dolar arası değişiyorBunların fiyatları nasıl canım genele gore
İyiymiş valla bana hem pratik hem de iki bebeği sigdiracak birşey lazım kafam çorba oldu :))Bak hatta bu indirimde 3 aya kadar kullaniliyor
Bilirim canım biz bile zorlanırken sen 2 bebek için düşünüyorsun,rabbim kolaylik versinİyiymiş valla bana hem pratik hem de iki bebeği sigdiracak birşey lazım kafam çorba oldu :))
Hepimize canım aminBilirim canım biz bile zorlanırken sen 2 bebek için düşünüyorsun,rabbim kolaylik versin
Hiç bir fikrim yok canım belli bir süre sonra koku sızdırmaya başlıyormuş ben almamaya karar verdim kokmasada onların orda duruyo olması beni rahatsız eder biriktiremem gibiBirikince kokmaz mı
Güle güle giysin :)Kızlar oğlumun cicişlerine bir bakın ama dahası vardı yüklemedi:)Eki Görüntüle 2230709 Eki Görüntüle 2230711 Eki Görüntüle 2230712 Eki Görüntüle 2230709 Eki Görüntüle 2230711 Eki Görüntüle 2230712 Eki Görüntüle 2230709 Eki Görüntüle 2230711 Eki Görüntüle 2230712
Canim bugun bi ikiz bebek sahibi arkadasim, ben 5 ayliga kadar park yatirdim dedi. Iki kiz annesiİyiymiş valla bana hem pratik hem de iki bebeği sigdiracak birşey lazım kafam çorba oldu :))
Yaa sende de mi o dusme oldu canim.ben daha giymedim hatta iade edebilirim kararsiz kaldim etsem mi diye yoksa giysem mi diye.suan hala eskileri giyiyorum ama tabi zamanla lazim olcak mutlaka.taytta cok rahattir aslinda ama bi tanede kot olsun demistim.bilemedim kararsiz kaldim
Yatak odası da küçük bu gidişle biz bir tane park yatak ile baslangic yapacağız canımCanim bugun bi ikiz bebek sahibi arkadasim, ben 5 ayliga kadar park yatirdim dedi. Iki kiz annesi
Daha riskli tek yumurta ikizi, bir de bu ana kadar hep çift kese gördük, bugün adam tek diyince çok şaşırdım ama eski doktorum aydınlattı beni :):)
Hiç bir fikrim yok canım belli bir süre sonra koku sızdırmaya başlıyormuş ben almamaya karar verdim kokmasada onların orda duruyo olması beni rahatsız eder biriktiremem gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?