Aynen park yatak alirsak bi tane lazimz aten canim ilk 4-6 ayYatak odası da küçük bu gidişle biz bir tane park yatak ile baslangic yapacağız canım
Cok güzel bir pozGeçen hafta olağanüstü bir sebeple ultrasona girmem gerekti..
Olağanüstü diyorum çünkü burda 9 ayda 2 kere ultrasona giriyosunuz sadece :)
Bizim ufaklık içerde ayakları uzatmış bacak bacak üstüne atmış, elleri de başının altına koymuş keyif modundaydı..
2 ultrasonda da kıpırdayıp ordan oraya kayıp sonra bu şekilde dinlenme moduna geçti :)
Görevli normalde foto almam yasak ama bi fotoğraf almadan bırakamam ilk defa denk geliyorum dedi :)
Sizinle de paylaşmak istedim..
Dipnot: %70 kız demişti ama 20 haftadan önce cinsiyeti söylemeleri yasak burda..
Tahmini olan?
Yurtdışından almaya cesaret edememtürkiyede de hiç yok galiba bulamadımBen Amazon'dan bakıyorum bir de bunu buldum daha çok hoşuma gitti
Hepside çok güzelKızlar oğlumun cicişlerine bir bakın ama dahası vardı yüklemedi:)Eki Görüntüle 2230709 Eki Görüntüle 2230711 Eki Görüntüle 2230712 Eki Görüntüle 2230709 Eki Görüntüle 2230711 Eki Görüntüle 2230712 Eki Görüntüle 2230709 Eki Görüntüle 2230711 Eki Görüntüle 2230712
Ben kullanıyorum , yaylı kapağı, bezi atıyosun kapanıyo. Koku çıkmıyor dışarı. Kakalı bezleri günlük çıkarıyorum ama diğerleri için memnunumKızlar yarın indirimde ne var diye baktım korbell diye kirli bebek bezi kovası gibi bişey var ben normalde de evde çöp kovası kullanmam hijyenik gelmez hemen küçük bi poşet yapar çıkarırım evden ama bunun yorumlarında herkes çok iyi bahsetmiş kullanan varmı alsakmı acaba
Geçen hafta olağanüstü bir sebeple ultrasona girmem gerekti..
Bizim ufaklık içerde ayakları uzatmış bacak bacak üstüne atmış, elleri de başının altına koymuş keyif modundaydı..
2 ultrasonda da kıpırdayıp ordan oraya kayıp sonra bu şekilde dinlenme moduna geçti :)
Görevli normalde foto almam yasak ama bi fotoğraf almadan bırakamam ilk defa denk geliyorum dedi :)
Dipnot: %70 kız demişti ama 20 haftadan önce cinsiyeti söylemeleri yasak burda..
Tahmini olan?
Posetten dokerim ben deArtık poşet paralıgünlük bile atsan zaten 10 bez eder
Aynen yaa oglum 13. Haftada gosterdi pipiyi hatta doktor ultason resminin ustune pipi yazdi sanki biz anlamadik :)Daha napsın kızın anne burdayım bak diyorbizimkinin de bacak arası bostu canım,oğlum 13.haftada kocaman pipiyi göstermisti
maşallah.. ehli keyf bir oğlan olmasın bu..
hangi ülkedesin ve neden ultrason sınırlı acaba?
Beşiğe sigmasi zor gibi park yatak daha mantıklı duruyor canım biraz daha düşünelim araştıralım buradan yazarız yine avantaj dezevantaj neymiş ozellikle tecrübeli anneler fikir verir. Bizim yatak odası çok dar yatak hiç sığmaz
O park yatakların öyle dediğine bakmayin. Orta kısmını 6 aya kadar ancak kullandık çünkü oğlum dönmeye başlamıştı alta geçtik zaten 9 kg dan fazlasını taşır.Canım ben iki taneyi aynı yatağa koyabilir miyim diye hesaplamaya çalıştım da. Doğumları 3,5 +3,5 desen toplamda 7 atıyorum. Bebeğe göre değişir sanırım aynı yatak fikri. Gerçi ben 2700 doğmuşum, bilemiyorum
Ya bende de ara ara geliyor. Ya enfeksiyon tam bitmedi bilemiyorum ama dr sonuçlara bakınca sonuç çok önemli değil demisti.Kizlar sizde akinti ne durumda?Ben kafayi yiyecem. Koyu sari geliyor
Hele bizim 17ye kadar Pipiyi saklamış resmen ya 15te bile dr kiz demişti...Daha napsın kızın anne burdayım bak diyorbizimkinin de bacak arası bostu canım,oğlum 13.haftada kocaman pipiyi göstermisti
Ay nasıl da keyif yapiyor masallahGeçen hafta olağanüstü bir sebeple ultrasona girmem gerekti..
Tahmini olan?
Bebekler için herşey çok güzel minicik minicikHepside çok güzel
Canim bugun bi ikiz bebek sahibi arkadasim, ben 5 ayliga kadar park yatirdim dedi. Iki kiz annesi
Kuzenim londrada dogum yapti temmuz ayinda epidural bile yapmamislar ebeler dogurtmuş doktor acil bir durum olmadikca gelmiyormus ilkini istanbul.acibademde dogurmustu epiduralli normal dogum.... epidural normal doguma burda prenses dogum diyorlar dio... kiz cok yipranmiş ...Nub teorisine göre büyük olasılık kız ama abisi bayaaa ehli keyf. Hiç şaşırmam erkek olursa :))
İngiltere’deyim ben. Hamileliğin ilk 3 ayında hastaneye gidemiyorsunuz çünkü bebeğin tutunmama ihtimali var.
Tutunursa yola devam ediyolar ilk ultrason ile. Bebek sağ ve tutunmuşsa detaylı ultrason ve cinsiyet için 20. Hafta ultrason bakılıyor :)
Ek vitamin kan ilacı vs , kan testleriniz temizse verilmiyor mesela. Hasta değilsin sadece hamilesin, bol bol yemek ye vitamini besinden al diyorlar..
Çok anlatırım da sıkmak istemem. Çok değişik uygulamalar :)
Zarada hic birsey bulamadım ben kalmamıştıEki Görüntüle 2230740 Ben de zaradan indirimda 40 tlye bunu aldim.
Dayımın esi de italya da doğum yaptı. Çocuk 5200 doğdu normal.dogumdan vazgecmediler. Epidural falan hak getire. Gerek yok anne iyi bebek iyi diyorlarmış.Kuzenim londrada dogum yapti temmuz ayinda epidural bile yapmamislar ebeler dogurtmuş doktor acil bir durum olmadikca gelmiyormus ilkini istanbul.acibademde dogurmustu epiduralli normal dogum.... epidural normal doguma burda prenses dogum diyorlar dio... kiz cok yipranmiş ...
Bu arada ingilterede nerdesin ben de 6 ay bournemouth da kalmistim cok özledim ...
5200 müDayımın esi de italya da doğum yaptı. Çocuk 5200 doğdu normal.dogumdan vazgecmediler. Epidural falan hak getire. Gerek yok anne iyi bebek iyi diyorlarmış.
Suadiyeden aldim ama baska da bisi bulamadim ben de. Yani max 6 aylik falan baktim.Zarada hic birsey bulamadım ben kalmamıştı
Canim nerde yasıyorsun? Cunku burda da 9 ay boyunca 2 kez ultrasouna giriyorsun birisi 2li test digeride 18-20 hafta arasi detayli ultrason ve cinsiyeti de 20 haftalarda söylüyorlar yani genelde detayli ultrasondaGeçen hafta olağanüstü bir sebeple ultrasona girmem gerekti..
Tahmini olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?