2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bence imkanı varmış ve şahane bir şey yapmış. Keşke herkes senin gibi düşünse. Aç olsun da vatanında olsun diyen de var mesela.. Ama ben hem oğlum doysun ve hem de bir gün gelip vatanındakileri doyursun istiyorum mesela..
Umarım bir gün Türkiye de vatandaşlarına güzel imkanlar sunan bir ülke olur. Mal mülk zaten kazanılıyor ve bir şekilde kaybediliyor. Ev olmasın huzur olsun bea :)

Ooo gelleim biz oraya :) shengen vizesiyle mi gittiniz

Valla gelin :)) Ama az önce yazıldığı gibi çok çokk zor alıyorlar. Ben evli olduğum ve eşim bu ülkede yerleşik olduğu halde 2 kere red aldım. 3. Başvurumda ırkçılık davası açmakl tehdit edince geldi onay :)) Malesef UK shengen vizesi kapsamında değil. O vize çok kolay alınabiliyor, her alan gelmesin diye o grupta yok UK..

Orası asiri rahat burası tam tersi ama 9 ayda 2 kez nasıl sabredilsin 4 haftayı bile zor geçiriyoruz :))
Çok özlüyorum. Ama kanamanız yoksa bebeği görmemiz imkansız. Kanama olmasın varsın görmeyeyim diyoruz.. Özel kliniklere gidilebilir ama 80£ vermek yerine bebeğe biriktirmek mantıklı geliyor zamanla. Yani özeniyorum size ama biz sadece hissederek 9 ayı tamamlıyoruz :)

Cubuk kraler gibiydi zateb aynen uzun zaman saklayabilecek kıvamda
Aynen valla da kafa dengi koca lazım ona benim kocam hayatta gelmez 1 milyon TL olsun cebimde tövbe yine gitmez
O kadar zıt insanlarız ki bazen diyorum ki nasıl sevebiliyorum acaba
Adamla kadın bak miss gibi kafa dengi biz

Geup kurmadıktan sonra instagram takibi yasak olmaz sanıyorum ama bir moderatör belki açıklama yapar

Ya Allahını seversen vatan millet Sakarya meselesi öleli çok oldu evet aşığım ülkeme Türk olmaktan onurluyum gururluyum ama bu kadar çıkarcı insan varken enayi yerine de koymak istemem.
İki doktoru ele alalım ikiside türk biri ingilterede eğitimini tamamlamış diyelim biri Türkiyede
Hangi doktoru tercih eder bizim vatandaşımız ? Tartışmasız İngiltere eğitimini alanı ben demiyorum sonsuz orda yaşasın nerde mutluysa orda yaşasın ama iyi yaşasın güzel yaşasın sürünmesin ne bilim her sene 1 ülke gezsin en az 2 dili olsun bunları istiyorum yoksa amerikada yaşamak almanyada yaşamak gibi Bi hayalim yok

Hepimiz çocuklarımız için şimdiden iyi şartlar istiyoruz. İnşallah senin kuzun çok iyi yerlere gelir yurtdışında okur,en önemlisi de iyi bir insan olsun,hepimizin evlatları önce iyi bir insan olsun.

Hay yaşa :))
Mesela Atlas 6 aylıktan beri okul gidiyo burda. Haftada 2 gün. 2,5 yaşında haftada 5 gün kreşe gidecek. 4 yaşında ilkokul.. Ve ilkokul bitmeden Fransaya İtalyaya gidecekler. Bu güzel birşey bence. Dünya görüşü kazansın. Irklar tanısın. Şimdi arkadaşları arasında Hintli de var zenci de var uzak doğulu da var. Hepsi beden dili ile anlşıyor birlikte oynuyor ve her birinden bir dil bir şey öğrenebilir ilerde..
Her işin başı sağlık. Biz uzaklığı zorluğu çekiyoruz ama dilerim ömrü hayallerini yaşayacak kadar uzun olsun çocuklarımın. Ve sizin çocuklarınızın da inşallah. Türkiye’de doğsa bile sizin gibi araştıran okuyan anne babaları var dilerim hayallerine sımsıkı sarılırlar güçlü ve azimli olurlar :)

Aynen valla da kafa dengi koca lazım ona benim kocam hayatta gelmez 1 milyon TL olsun cebimde tövbe yine gitmez
O kadar zıt insanlarız ki bazen diyorum ki nasıl sevebiliyorum acaba
Adamla kadın bak miss gibi kafa dengi biz
Bi kac kez imkan doğdu ama ben de bakma hic öyle cesur değilimdir karar alma konusunda ama eşim gayet cesur ve değişim taraftarıdır
Biz de o kadar farklıyız kı yakından tanıyan herkes siz nasıl bunca yıl cıktınız nasıl evlendınız falan der aşırı iki uçtuk ben asırı neseli o gercekten gülünmesi gereken yerde gülen ben sabah insanı o gece oturmayı sever yanı böyle gundelık konularımız bıle ters ama cok seviyoruz birbirimizi güzel anlasıyoruz sanırım zıtlıktan ve anladıgım kadarıyla sız de iyi anlasıyorsunuz zıtlık daha mı ıyı ne

Bizim de öyledir.. Up filmindeki gibi. Ben hoppidik o sakin oturaklı.. Ben enerjik hızlı. O ağırbaşlı. Ben kedi o köpek. Ama aşk. Ying Yang gibi. Bazı bünyelerde Ancak böyle tamamlanıyor belki de yapboz..

İnşallah canım
Allahım bahtlarını güzel yazsın güzel ömürler nasip etsin geleceği olsun elbette isterim biz yapamıyoruz o yapsın mantığı
Anayım ben ana

Ay o bisey değil de __karamel__ bilir yurtdisindaki çoğu ebeveynler aylık(ingiltere de galiba haftalik) bellirli bir miktar alir harcamak için eger gelirin yillik 80 bin dolardan azsa sitedeki bazi arkadaşlar ayipladi nasil olur para icin mi bebek yapiyorsunuz diye,kendilerinin imkani olsa sanki ellerin tersiyle red edip almicaklarmis gibihala aklıma geldikçe sinir oluyorum

Aynen bende 5 yıla yakın flört 21 aylık evliliğim var ve çocuk yaptım bazen boğacak dereceye gelebiliyorum ama onsuz hayatta düşünemiyorum saçma Bi kısır döngü aşk bu galiba

Bizim de öyledir.. Up filmindeki gibi. Ben hoppidik o sakin oturaklı.. Ben enerjik hızlı. O ağırbaşlı. Ben kedi o köpek. Ama aşk. Ying Yang gibi. Bazı bünyelerde Ancak böyle tamamlanıyor belki de yapboz..
Hahahaha up filmindeki yaşlı huysuza bağladın yine derin sık sık ben de
Ben de hopbidik ama napıyım gercekten bana tam tersi bi insan lazımdı bünyem öyle seviyo cünkü canım kocaamcanımın içisiii askerde zaten ühüü

Hahaha Kemal sunalın filmi aklıma geldi köydekileri üstlerine kaydediyolardı para almak için
Ne çakallıklar yaparlardı ah canım ah imkanın var kullanıcaksın tabi boşversene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…