AynrnAyy :) valla bende biseyler hissediyorum son zamanlarda ama emin olamıyorum
Hayatımda duyduğum en mantıklı karar ve gizlice girmiş hamile olduğunu saklamış resmenKadını çok itici buluyorum ama güzel düşünmüş tebrik ettim
Hayatımda duyduğum en mantıklı karar ve gizlice girmiş hamile olduğunu saklamış resmenhamile olduğumu bilselerdi almazlardı dedi çok akıllıca
Kilom fazla ya sence o etki eder mi hissetmemem icin?Aynı haftadayız ,satlarımız da aynı bence o kıpr kıpırlar bebiş:))
Evet geçenlerde Eylül öztürkü dinledim doğum için türkiye de alınacak iyi Bi daireden vazgeçip tahminim 500 bin üstü amerikada gitmişler doğumunu orda yapıcak diyo ki ben çocuğuma ev bırakamicam belki ama gelecek bırakıcam amerikan vatandaşı olacak vizesiz 160 ülkeye girip çıkıcak üniversiteye kadar eğitim sağlık vs herşey ücretsiz dili çok iyi olucak vs vs o kadar mantıklı ki
Ooo gelleim biz oraya :) shengen vizesiyle mi gittiniz
Çok özlüyorum. Ama kanamanız yoksa bebeği görmemiz imkansız. Kanama olmasın varsın görmeyeyim diyoruz.. Özel kliniklere gidilebilir ama 80£ vermek yerine bebeğe biriktirmek mantıklı geliyor zamanla. Yani özeniyorum size ama biz sadece hissederek 9 ayı tamamlıyoruz :)Orası asiri rahat burası tam tersi ama 9 ayda 2 kez nasıl sabredilsin 4 haftayı bile zor geçiriyoruz :))
Aynen valla da kafa dengi koca lazım ona benim kocam hayatta gelmez 1 milyon TL olsun cebimde tövbe yine gitmezCubuk kraler gibiydi zateb aynen uzun zaman saklayabilecek kıvamda
Çok teşekkür ederimm.. Evlat evlattır ama bir yanım da kız istiyo açıkçası :)Çok tatlıs amaa :)
Ya Allahını seversen vatan millet Sakarya meselesi öleli çok oldu evet aşığım ülkeme Türk olmaktan onurluyum gururluyum ama bu kadar çıkarcı insan varken enayi yerine de koymak istemem.Bence imkanı varmış ve şahane bir şey yapmış. Keşke herkes senin gibi düşünse. Aç olsun da vatanında olsun diyen de var mesela.. Ama ben hem oğlum doysun ve hem de bir gün gelip vatanındakileri doyursun istiyorum mesela..
Umarım bir gün Türkiye de vatandaşlarına güzel imkanlar sunan bir ülke olur. Mal mülk zaten kazanılıyor ve bir şekilde kaybediliyor. Ev olmasın huzur olsun bea :)
Valla gelin :)) Ama az önce yazıldığı gibi çok çokk zor alıyorlar. Ben evli olduğum ve eşim bu ülkede yerleşik olduğu halde 2 kere red aldım. 3. Başvurumda ırkçılık davası açmakl tehdit edince geldi onay :)) Malesef UK shengen vizesi kapsamında değil. O vize çok kolay alınabiliyor, her alan gelmesin diye o grupta yok UK..
Çok özlüyorum. Ama kanamanız yoksa bebeği görmemiz imkansız. Kanama olmasın varsın görmeyeyim diyoruz.. Özel kliniklere gidilebilir ama 80£ vermek yerine bebeğe biriktirmek mantıklı geliyor zamanla. Yani özeniyorum size ama biz sadece hissederek 9 ayı tamamlıyoruz :)
Hepimiz çocuklarımız için şimdiden iyi şartlar istiyoruz. İnşallah senin kuzun çok iyi yerlere gelir yurtdışında okur,en önemlisi de iyi bir insan olsun,hepimizin evlatları önce iyi bir insan olsun.Ya Allahını seversen vatan millet Sakarya meselesi öleli çok oldu evet aşığım ülkeme Türk olmaktan onurluyum gururluyum ama bu kadar çıkarcı insan varken enayi yerine de koymak istemem.
İki doktoru ele alalım ikiside türk biri ingilterede eğitimini tamamlamış diyelim biri Türkiyede
Hangi doktoru tercih eder bizim vatandaşımız ? Tartışmasız İngiltere eğitimini alanı ben demiyorum sonsuz orda yaşasın nerde mutluysa orda yaşasın ama iyi yaşasın güzel yaşasın sürünmesin ne bilim her sene 1 ülke gezsin en az 2 dili olsun bunları istiyorum yoksa amerikada yaşamak almanyada yaşamak gibi Bi hayalim yok
Hay yaşa :))Ya Allahını seversen vatan millet Sakarya meselesi öleli çok oldu evet aşığım ülkeme Türk olmaktan onurluyum gururluyum ama bu kadar çıkarcı insan varken enayi yerine de koymak istemem.
İki doktoru ele alalım ikiside türk biri ingilterede eğitimini tamamlamış diyelim biri Türkiyede
Hangi doktoru tercih eder bizim vatandaşımız ? Tartışmasız İngiltere eğitimini alanı ben demiyorum sonsuz orda yaşasın nerde mutluysa orda yaşasın ama iyi yaşasın güzel yaşasın sürünmesin ne bilim her sene 1 ülke gezsin en az 2 dili olsun bunları istiyorum yoksa amerikada yaşamak almanyada yaşamak gibi Bi hayalim yok
Bi kac kez imkan doğdu ama ben de bakma hic öyle cesur değilimdir karar alma konusunda ama eşim gayet cesur ve değişim taraftarıdırAynen valla da kafa dengi koca lazım ona benim kocam hayatta gelmez 1 milyon TL olsun cebimde tövbe yine gitmez
O kadar zıt insanlarız ki bazen diyorum ki nasıl sevebiliyorum acaba
Adamla kadın bak miss gibi kafa dengi biz
Diyorum ya kuzum kaderleri güzel olsun güzel yazılar yazsın RabbimHepimiz çocuklarımız için şimdiden iyi şartlar istiyoruz. İnşallah senin kuzun çok iyi yerlere gelir yurtdışında okur,en önemlisi de iyi bir insan olsun,hepimizin evlatları önce iyi bir insan olsun.
Bizim de öyledir.. Up filmindeki gibi. Ben hoppidik o sakin oturaklı.. Ben enerjik hızlı. O ağırbaşlı. Ben kedi o köpek. Ama aşk. Ying Yang gibi. Bazı bünyelerde Ancak böyle tamamlanıyor belki de yapboz..Bi kac kez imkan doğdu ama ben de bakma hic öyle cesur değilimdir karar alma konusunda ama eşim gayet cesur ve değişim taraftarıdır
Biz de o kadar farklıyız kı yakından tanıyan herkes siz nasıl bunca yıl cıktınız nasıl evlendınız falan der aşırı iki uçtuk ben asırı neseli o gercekten gülünmesi gereken yerde gülen ben sabah insanı o gece oturmayı sever yanı böyle gundelık konularımız bıle ters ama cok seviyoruz birbirimizi güzel anlasıyoruz sanırım zıtlıktan ve anladıgım kadarıyla sız de iyi anlasıyorsunuz zıtlık daha mı ıyı ne
İnşallah canımHay yaşa :))
Mesela Atlas 6 aylıktan beri okul gidiyo burda. Haftada 2 gün. 2,5 yaşında haftada 5 gün kreşe gidecek. 4 yaşında ilkokul.. Ve ilkokul bitmeden Fransaya İtalyaya gidecekler. Bu güzel birşey bence. Dünya görüşü kazansın. Irklar tanısın. Şimdi arkadaşları arasında Hintli de var zenci de var uzak doğulu da var. Hepsi beden dili ile anlşıyor birlikte oynuyor ve her birinden bir dil bir şey öğrenebilir ilerde..
Her işin başı sağlık. Biz uzaklığı zorluğu çekiyoruz ama dilerim ömrü hayallerini yaşayacak kadar uzun olsun çocuklarımın. Ve sizin çocuklarınızın da inşallah. Türkiye’de doğsa bile sizin gibi araştıran okuyan anne babaları var dilerim hayallerine sımsıkı sarılırlar güçlü ve azimli olurlar :)
Aynen bende 5 yıla yakın flört 21 aylık evliliğim var ve çocuk yaptımBi kac kez imkan doğdu ama ben de bakma hic öyle cesur değilimdir karar alma konusunda ama eşim gayet cesur ve değişim taraftarıdır
Biz de o kadar farklıyız kı yakından tanıyan herkes siz nasıl bunca yıl cıktınız nasıl evlendınız falan der aşırı iki uçtuk ben asırı neseli o gercekten gülünmesi gereken yerde gülen ben sabah insanı o gece oturmayı sever yanı böyle gundelık konularımız bıle ters ama cok seviyoruz birbirimizi güzel anlasıyoruz sanırım zıtlıktan ve anladıgım kadarıyla sız de iyi anlasıyorsunuz zıtlık daha mı ıyı ne
Hahahaha up filmindeki yaşlı huysuza bağladın yine derin sık sık ben deBizim de öyledir.. Up filmindeki gibi. Ben hoppidik o sakin oturaklı.. Ben enerjik hızlı. O ağırbaşlı. Ben kedi o köpek. Ama aşk. Ying Yang gibi. Bazı bünyelerde Ancak böyle tamamlanıyor belki de yapboz..
Hahaha Kemal sunalın filmi aklıma geldi köydekileri üstlerine kaydediyolardı para almak içinAy o bisey değil de__karamel__ bilir yurtdisindaki çoğu ebeveynler aylık(ingiltere de galiba haftalik) bellirli bir miktar alir harcamak için eger gelirin yillik 80 bin dolardan azsa sitedeki bazi arkadaşlar ayipladi nasil olur para icin mi bebek yapiyorsunuz diye,kendilerinin imkani olsa sanki ellerin tersiyle red edip almicaklarmis gibi hala aklıma geldikçe sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?