2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk olacak inşallah. Evet şehirden şehire değişiyor bizimki Toronto en pahali şehir,bizimki de su ve isinma bedava sadece elektrik ödüyoruz oda ortalama aylik 45-55 geliyor

İlk olacak inşallah. Evet şehirden şehire değişiyor bizimki Toronto en pahali şehir,bizimki de su ve isinma bedava sadece elektrik ödüyoruz oda ortalama aylik 45-55 geliyor

Çok benzermiş :) UK hep bi seçenek eşinden dolayı. Çocuk yardımları iyiymiş oralarda. Zaman şekillendirir nasılsa. Sağlıkla gelsin minik melek.. :)

Merhaba kızlar 12 haftada erkek dendi sonra 15haftada kız dedi doktorum haziran annesiyim 1 kızım var tabiki gönül erkek ister ama Allahım sağlıklı evlatlar versin

Allah gönlüne göre en önemlisi hayırlısını versin.

beya :) yaşadığım yerde çok kullanıyorlar bana bile yapıştı alamıyorum kendimi :)

Bende 3 kilo aldım
İnşallah böyle devam eder

Evet canım 49 la hamile kaldım şimdi 52 yım. Bakalım kaç kilo alacaz bitene kadar doktorum bugün Yemene dikkat et güzel beslen zayifsin dedi ama zaten ben hiç aç kalmiyorum.
Aman masallah diyelim kizlar,valla zaten 105 kilo ile hamile kaldım daha ne kadar kilo alinir diye kara kara düşünüyorum

Ben oğluma kullanıyodum canım ek gıdaya baslayana kadar çok güzel hiç koku olusmuyor. Balkonun varsa orda da tutabilirsin ben ek gıdadan sonra bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…