2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen bende 5 yıla yakın flört 21 aylık evliliğim var ve çocuk yaptım bazen boğacak dereceye gelebiliyorum ama onsuz hayatta düşünemiyorum saçma Bi kısır döngü aşk bu galiba
Ben de bazen boğacak dereceye geliyorum sabah sinirim geciyor cıldıracam
Biz tam 12 yıl cıktık 30 aydır da evliyiz ama ne zaman gecti hıc hatırlamıyorum arkadaslarımız hep sorar sıkılmadınız mı dıye vallahi sıkılmadık bakmaa boğarım falan dıyorum ama bana hep evet dıyen bırıne sanırım katlanamazdımAllahım hepımızı mutlu mesut etsin hep

Hahaha Kemal sunalın filmi aklıma geldi köydekileri üstlerine kaydediyolardı para almak için
Ne çakallıklar yaparlardı ah canım ah imkanın var kullanıcaksın tabi boşversene
Hahahaa ay Gurbetçi filmi en sevdiğim butun imkanları kullanırım tabi çocuğum için seninde dediğin gibi anayım ben ana

İnşallah canım
Allahım bahtlarını güzel yazsın güzel ömürler nasip etsin geleceği olsun elbette isterim biz yapamıyoruz o yapsın mantığı
Anayım ben ana

Amiiiiin ve tabi ki pankartı asıyoruz şuraya..
“Anayız biz ana”

Evet child benefit adı altında süt parası veriyorlar haftalık 20£ civarı bişi.. Aylık olarak hesabına yatıyor. Bunun dışında vergilerin indirime gidiyor zaten masrafın var diye :)
Bir de mesela, bir kız bir erkek çocuğun var, çocuklar aynı odada yatıyor.. Büyük çocuk 7 yaşına gelince , kız ve erkek aynı odada kalamaz seçeneği ile büyük ev talep edebiliyoruz.. Odalar ayrılıyor ve kira farkını yine devlet ödüyor

Allah kavuştursun canım. Huysuz muysuz iyi ki var kocalarımız yahu minnettarım ona ve kattıklarına kendi adıma :)

Tabi kardeşinle benzemiyosun ana aynı ana baba aynı baba yabancı biriyle aynı olamazsın ama keşke birazcık aynı kafada olsak ama mutluyum çok şükür inşallah canım aminnnn herkesi yuvasında mutlu etsin Rabbim

Anladım , neyse şimdilik askıya almıştık ama yurtdışı olursa ya kanada ya da isveç istiyoruz bakalım gezi içinde olsa gitmek istiyoruz

Burda ev sistemi yok iste canım maalesef, aylık bebek icin hesaba 650 dolar yatiriyorlar. eşim ingiltere vatandaşı çok israr etti kendisi ve ailesi buraya gel ev derdimiz olmaz diye ama dinlemedim 1+1 eve 1220 dolar ödüyoruz. Baktım olmuyor ingiltereye gelirim. Ama yaşadıkları sehir küçük Newcastle bilirsin belki

Tek çocuk mu senin? Yani 1+1 için çok ödediğiniz ama şehirden şehire değişir. Londra da aşırı pahalı mesela. Biz 2+1 eve 800 veriyoruz. Su ısınma bedava :) sadece elektrik ödüyoruz.
İngiltere güzel ben çok kişinin aksine seviyorum valla.. B planı olarak yedekte dursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…