- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Ben de bazen boğacak dereceye geliyorum sabah sinirim geciyor cıldıracamAynen bende 5 yıla yakın flört 21 aylık evliliğim var ve çocuk yaptımbazen boğacak dereceye gelebiliyorum ama onsuz hayatta düşünemiyorum saçma Bi kısır döngü aşk bu galiba
Tam böyle tekme deil, rahimde hissediyorm böyle kalp çarpıntısı gibiKilom fazla ya sence o etki eder mi hissetmemem icin?
Hahahaa ay Gurbetçi filmi en sevdiğimHahaha Kemal sunalın filmi aklıma geldi köydekileri üstlerine kaydediyolardı para almak için
Ne çakallıklar yaparlardı ah canım ahimkanın var kullanıcaksın tabi boşversene
İnşallah canım
Allahım bahtlarını güzel yazsın güzel ömürler nasip etsin geleceği olsun elbette isterim biz yapamıyoruz o yapsın mantığı
Anayım ben ana
Ay o bisey değil de__karamel__ bilir yurtdisindaki çoğu ebeveynler aylık(ingiltere de galiba haftalik) bellirli bir miktar alir harcamak için eger gelirin yillik 80 bin dolardan azsa sitedeki bazi arkadaşlar ayipladi nasil olur para icin mi bebek yapiyorsunuz diye,kendilerinin imkani olsa sanki ellerin tersiyle red edip almicaklarmis gibi hala aklıma geldikçe sinir oluyorum
Allah kavuştursun canım. Huysuz muysuz iyi ki var kocalarımız yahu minnettarım ona ve kattıklarına kendi adıma :)
Hahahaha up filmindeki yaşlı huysuza bağladın yine derin sık sık ben de
Ben de hopbidik ama napıyım gercekten bana tam tersi bi insan lazımdı bünyem öyle seviyocünlü canım kocaam canımın içisiii askerde zaten ühüü
Tabi kardeşinle benzemiyosun ana aynı ana baba aynı baba yabancı biriyle aynı olamazsın ama keşke birazcık aynı kafada olsakBen de bazen boğacak dereceye geliyorum sabah sinirim geciyor cıldıracam
Biz tam 12 yıl cıktık 30 aydır da evliyiz ama ne zaman gecti hıc hatırlamıyorum arkadaslarımız hep sorar sıkılmadınız mı dıye vallahi sıkılmadık balma boğarım falan dıyorum ama bana hep evet dıyen bırıne sanırım katlanamazdımAllahım hepımızı mutlu mesut etsin hep
Anladım , neyse şimdilik askıya almıştık ama yurtdışı olursa ya kanada ya da isveç istiyoruz bakalım gezi içinde olsa gitmek istiyoruzBence imkanı varmış ve şahane bir şey yapmış. Keşke herkes senin gibi düşünse. Aç olsun da vatanında olsun diyen de var mesela.. Ama ben hem oğlum doysun ve hem de bir gün gelip vatanındakileri doyursun istiyorum mesela..
Umarım bir gün Türkiye de vatandaşlarına güzel imkanlar sunan bir ülke olur. Mal mülk zaten kazanılıyor ve bir şekilde kaybediliyor. Ev olmasın huzur olsun bea :)
Valla gelin :)) Ama az önce yazıldığı gibi çok çokk zor alıyorlar. Ben evli olduğum ve eşim bu ülkede yerleşik olduğu halde 2 kere red aldım. 3. Başvurumda ırkçılık davası açmakl tehdit edince geldi onay :)) Malesef UK shengen vizesi kapsamında değil. O vize çok kolay alınabiliyor, her alan gelmesin diye o grupta yok UK..
Çok özlüyorum. Ama kanamanız yoksa bebeği görmemiz imkansız. Kanama olmasın varsın görmeyeyim diyoruz.. Özel kliniklere gidilebilir ama 80£ vermek yerine bebeğe biriktirmek mantıklı geliyor zamanla. Yani özeniyorum size ama biz sadece hissederek 9 ayı tamamlıyoruz :)
Ay kuzum kilom çok +100Tam böyle tekme deil, rahimde hissediyorm böyle kalp çarpıntısı gibi
Kaç kilon?
Ben 82 oldum ama göstermiyorum kemiklerim iri
Yok yasak değil geçen gün gördüm yasak olmadığına dair bir yazı :)İnstadan takipleşmece var mı yasak mı
Heralde yaniHahahaa ay Gurbetçi filmi en sevdiğimbutun imkanları kullanırım tabi çocuğum için seninde dediğin gibi anayım ben ana
:) doğuma yaklaştıkça bnde 100+ olurum 2 hafta sonra tam hissederizAy kuzum kilom çok +100ama bende kilomu tam göstermem bende böyle çok hafif bir kıpırdı hissediyorum arada bir
Burda ev sistemi yok iste canım maalesef, aylık bebek icin hesaba 650 dolar yatiriyorlar. eşim ingiltere vatandaşı çok israr etti kendisi ve ailesi buraya gel ev derdimiz olmaz diye ama dinlemedim 1+1 eve 1220 dolar ödüyoruz. Baktım olmuyor ingiltereye gelirim. Ama yaşadıkları sehir küçük Newcastle bilirsin belkiAmiiiiin ve tabi ki pankartı asıyoruz şuraya..
“Anayız biz ana”
Evet child benefit adı altında süt parası veriyorlar haftalık 20£ civarı bişi.. Aylık olarak hesabına yatıyor. Bunun dışında vergilerin indirime gidiyor zaten masrafın var diye :)
Bir de mesela, bir kız bir erkek çocuğun var, çocuklar aynı odada yatıyor.. Büyük çocuk 7 yaşına gelince , kız ve erkek aynı odada kalamaz seçeneği ile büyük ev talep edebiliyoruz.. Odalar ayrılıyor ve kira farkını yine devlet ödüyor
Allah kavuştursun canım. Huysuz muysuz iyi ki var kocalarımız yahu minnettarım ona ve kattıklarına kendi adıma :)
İyi gecelerNe güzel muhabbet oldu yahuneyse benım de son tatıl gunlerim gec yatıyorum yoksa haytta bu saatlere kalamıyorum hepınıze iyi geceler analar ve yavruları
İyi geceler canım sana ve yavrunaNe güzel muhabbet oldu yahuneyse benım de son tatıl gunlerim gec yatıyorum yoksa haytta bu saatlere kalamıyorum hepınıze iyi geceler analar ve yavruları
Bana iş yokmuşta 7 de kalkmicakmışım gibi oturuyorum halaNe güzel muhabbet oldu yahuneyse benım de son tatıl gunlerim gec yatıyorum yoksa haytta bu saatlere kalamıyorum hepınıze iyi geceler analar ve yavruları
Ay inşallah :):) doğuma yaklaştıkça bnde 100+ olurum 2 hafta sonra tam hissederiz
Tek çocuk mu senin? Yani 1+1 için çok ödediğiniz ama şehirden şehire değişir. Londra da aşırı pahalı mesela. Biz 2+1 eve 800 veriyoruz. Su ısınma bedava :) sadece elektrik ödüyoruz.Burda ev sistemi yok iste canım maalesef, aylık bebek icin hesaba 650 dolar yatiriyorlar. eşim ingiltere vatandaşı çok israr etti kendisi ve ailesi buraya gel ev derdimiz olmaz diye ama dinlemedim 1+1 eve 1220 dolar ödüyoruz. Baktım olmuyor ingiltereye gelirim. Ama yaşadıkları sehir küçük Newcastle bilirsin belki
O zaman bişeyler yapsak yaYok yasak değil geçen gün gördüm yasak olmadığına dair bir yazı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?