- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Bebeğindir :):) Ben net hissediyorum ikisini de 14+2 yizGünayydinn bugün 14+5 :) dun sanki biseyler hissettim gibi ama degildir diyorum ... ilk bebegimde daha daha minnikken hissediyorum diyordum bagirsak hateketleriymis onlar simdi hatirladikca gülüyorumbu sefer bagirsam hareketi degil sanki ... hissedenler var mi bu haftalarda
Sırf bu nedenlerden dolayı, doğumu acaba Amerika'da mı yapsam diye eşimle tartışıyoruz. Bir kaç hava yollarında çalışan arkadaşım öyle yaptılar. Tek başıma idare edebilir miyim diye şüphelerim olmasa hiç düşünmeyeceğim ama insan ister istemez korkuyor.O da değişikmiş.. Burda 4. Aydan itibaren ebe kalp atışı dinleyip göbek ölçüsü takip ediyor. Tansiyon vs kontrol ediliyor.. Hiç alttan bakılmıyor. Hatta 20. Haftada rahim yoluna bakmak için izin istediler erken doğum olur mu vs diye..
dediğin gibi her yerde sistem başka..
Haklısın zaten en çok da bu sebeple uzaklık dayanılır oluyor. Güvendeyiz. Ülkede silah yok mesela. Polisler de dahil :) Karşı sokağımız mahkeme. Kapı hep kapalı kepenkler inik. Bazen açık görüyoruz soruyorum görevliye.. Bugğn suç işlenmiş biri birini bıçaklamış diyorlar.. O büyük suç sayılıyo burda mesela ve bıçak satan dükkanlar önünde protesto vs yapıyor hemen halk..
Onların geleceği Allah ömür verirse daha garanti.. Bugün işsiz kalsak kiramız faturamız ödeniyor mesela. Onlar büyüdüğünde ingiliz pasaportları var diye her ülke kapısını kolaylıkla açacak.
Günaydın canımmgünaydın anneler,
bugünkü araştırma konum bebek arabaları:) kendime hergün yeni bir araştırma konusu buluyorum. şubat ayı indirimleri içinde önceden hazırlık gibi:)
Canım ben de prenatest yaptırdım. Almanyaya mı gitti senin de. Maşallah Allahın izniyle tertemiz çıkacaktır ikizlerin. Çok heyecanlı biliyorum ama. Şu detaylı ultrasonu da atlatalım daGünaydın kızlarrrDün erkenden yattım gece de uzun zaman sonra ilk defa kesintisiz uyudum Muhabbeti kaçırmışım ama olsun... Ben de Almanya'da yaşıyorum bu arada. Ilk bebeğim olacak daha çok fazla tecrübem yok ama usg kontrolü her ay alttan yapılıyor muayene tahlil ücreti filan alınmıyor. Özel testler var ayrıca yaptırılan onlar için extra ücret alınıyor. Mesela geçen hafta Pränatest yaptırdım. Anne kanından bebek dna larını ayrıştırıp kromozom hastalığı olup olmadığına bakılıyor. %99 kesin sonuç geliyor down sendromu vs. Bugün-yarın sonuç çıkacak. Umarım bebeklerim sağlıklıdır heyecanla haber bekliyorum
Canım ben de prenatest yaptırdım. Almanyaya mı gitti senin de. Maşallah Allahın izniyle tertemiz çıkacaktır ikizlerin. Çok heyecanlı biliyorum ama. Şu detaylı ultrasonu da atlatalım da
Wollex kullandim ben cok memnun kaldim bakabilirsin istersengünaydın anneler,
bugünkü araştırma konum bebek arabaları:) kendime hergün yeni bir araştırma konusu buluyorum. şubat ayı indirimleri içinde önceden hazırlık gibi:)
İkizi olanlar için diyorum, ben ucuz/pahalı hepsine baktım. Kıyaslama yaptım. En sonunda en konforlu ya maxicosi ikiz bebek ya da maclaren ikiz bebekte karar kaldım. Hem baston sıfatında ama hem de baston kadar konforsuz değil oturma alanı.
Eki Görüntüle 2230740 Ben de zaradan indirimda 40 tlye bunu aldim.
Sırf bu nedenlerden dolayı, doğumu acaba Amerika'da mı yapsam diye eşimle tartışıyoruz. Bir kaç hava yollarında çalışan arkadaşım öyle yaptılar. Tek başıma idare edebilir miyim diye şüphelerim olmasa hiç düşünmeyeceğim ama insan ister istemez korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?