2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kizlar buraya çok zor yetisiyorum ama okumaya calisiyorum bende
Çok tatlısınız hepiniz
Buarada bende yurtdışı ilanlarını takip ediyorum. Bir fırsatını bulsak esimle birlikte hemen gitmek istiyoruz çocuklarımız icin ...

Günayydinn bugün 14+5 :) dun sanki biseyler hissettim gibi ama degildir diyorum ... ilk bebegimde daha daha minnikken hissediyorum diyordum bagirsak hateketleriymis onlar simdi hatirladikca gülüyorum bu sefer bagirsam hareketi degil sanki ... hissedenler var mi bu haftalarda

Bebeğindir :):) Ben net hissediyorum ikisini de 14+2 yiz

Sırf bu nedenlerden dolayı, doğumu acaba Amerika'da mı yapsam diye eşimle tartışıyoruz. Bir kaç hava yollarında çalışan arkadaşım öyle yaptılar. Tek başıma idare edebilir miyim diye şüphelerim olmasa hiç düşünmeyeceğim ama insan ister istemez korkuyor.

günaydın anneler,
bugünkü araştırma konum bebek arabaları:) kendime hergün yeni bir araştırma konusu buluyorum. şubat ayı indirimleri içinde önceden hazırlık gibi:)
Günaydın canımm
benim bulduklarımı yazayım eğer travel değilde baston istersen bi bak hafif rahat arabalar
chicco ohlala
kraft cabin
kanz check in

Günaydın kızlarrrDün erkenden yattım gece de uzun zaman sonra ilk defa kesintisiz uyudum Muhabbeti kaçırmışım ama olsun... Ben de Almanya'da yaşıyorum bu arada. Ilk bebeğim olacak daha çok fazla tecrübem yok ama usg kontrolü her ay alttan yapılıyor muayene tahlil ücreti filan alınmıyor. Özel testler var ayrıca yaptırılan onlar için extra ücret alınıyor. Mesela geçen hafta Pränatest yaptırdım. Anne kanından bebek dna larını ayrıştırıp kromozom hastalığı olup olmadığına bakılıyor. %99 kesin sonuç geliyor down sendromu vs. Bugün-yarın sonuç çıkacak. Umarım bebeklerim sağlıklıdır heyecanla haber bekliyorum

Canım ben de prenatest yaptırdım. Almanyaya mı gitti senin de. Maşallah Allahın izniyle tertemiz çıkacaktır ikizlerin. Çok heyecanlı biliyorum ama. Şu detaylı ultrasonu da atlatalım da

Canım ben de prenatest yaptırdım. Almanyaya mı gitti senin de. Maşallah Allahın izniyle tertemiz çıkacaktır ikizlerin. Çok heyecanlı biliyorum ama. Şu detaylı ultrasonu da atlatalım da

Inşallah canım Ben Almanya'da yaşıyorum burda yaptırdım testi. 10 gün sonra sonuç çıkacak dediler. Senin ne zaman gelecek sonuçların?
Pränatest için kan alınmadan önce doktor ayrıntılı şekilde baktı bebeklere her yerlerini ölçtü. Test öncesi usg zorunluymuş zaten fiziksel bir anomali varsa kan testinin anlamı yok dedi doktor. Detaylı usg bu mu oluyor yoksa o daha sonra mı yapılacak?

Canım ben böyle bir şey düşünüyorum. Hem 3ü bir arada sonuna kadar bunu kullanabilirim, hem fiyatı da daha uygun diğerlerine göre. Ama yanyana mı yoksa arka arkaya olanlardan mı alsam karar veremiyorum Yanyana daha güzel ve adaletli biri arkada kalmasın istiyorum ama bazı kapılardan asansörden sığmaz diye de ard arda olan cazip geliyor

Eklentiler

• 20190201_081521.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 55
daha önce bakmaya gittiğimde satıcı çocuk mamas papas ı tavsiye etti kendisi de onu kullanıyormuş çok memnunum dedi. anlatılanlardan etkilendik sanırım. eşimde oldukça beğendi.

Aslında idare edersin ama işte insan biri olsun istiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…