2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şimdi ultrason yapılsa bile canım, o bir öngörü oluyor. Fikir veriyor ama kesinliği yok. Bu kan testi kesin gbi, yüzde 99 doğruluk payı. Kısaca bu kan testiyle aklında soru işareti kalmıyor. Ben 13. Hafta yaptırdım canım, 12 günde çıktı sonuç
Detaylı ultrasonda (19-22 hafta arası) iç organlara bakılıyor. Kalp, ciğerler, beyin vs...

Bu yolladığın çok güzelmiş ama tr de yok sanırım bu marka. Ben de çok arada kaldım önlü arkalı, yanyana vs. Bugaboo çok pahalı, değmez yani. Abc design var biraz daha uygun, önlü arkalı ama kocaman ve ağır bişi. Bu baston arabaları her yere sığar, avmlere, asansörlere falan. Ama oturak kısmı da bazılarının çok ince duruyor, daha konforlusunu araştırdım

Bizim arabamız travel set..
2 yıldır tepe tepe kullandık tabiri caizse. 4 yurt dışı 2 yurt içi seyahati sorunsuz tamamadı. Kaya gibi hala..
Ama burda bebek arabaları için yollar çok müsait, dükkanlar mağazalar bebek arabaları geçebilecek kadar uygun boşluğu olmalı reyonlarda mesela.. Rampa mecburiyet vs..
Türkiye ye geldiğimde indir kaldır zorlanmıştık baya. Rampayı geçtim bazı yerlerde asansörşere sığamadık ya da yoktu gerçekten..

Yeni alacaklara fikir olsun. Aşırı sağlam çok güvenli min 3 sene dolu dolu kullanırsınız. Ama yaşadığınız şehrin yolları vs de etkili sanırım.
Tek parça bastonlar daha hafif ve pratik olabilir..
Biz uzun seyahatlerimiz için daha güvenli ve sağlam bir arabaya ihtiyaç duymuştuk..

Eklentiler

• 81167B53-5DCC-47CB-A4A3-3A3FC73CAF32.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 51
Aslında idare edersin ama işte insan biri olsun istiyo..
Normal şartlarda olsa kesinlikle idare ederim. Dil konusunda da sıkıntım yok. Fakat hamileliğin son dönemleri hakkında en ufak bir fikrim yok. Psikolojim nasıl olur bilmiyorum. Eşim en fazla doğumdan 1 hafta önce gelebilir. Tamamen yalnız ne bileyim gözüm yemiyor :) Ama yine de hala gündemde bir konu.

travel hem şık hem konforlu canım evet ama buralarda malesef bunu kullanmak zulüm gibi bişey olabiliyor arkadaşım o zamanın parası 2 küsüre 2015te aldı ama 6 ay sonra değiştirdi bastona geçti hem yer açısından hemde kullanım kolaylığı açısından yenidoğana uygun baston almak mantıklı geliyor bana
baktığım arabaların max ağırlığı 5-7 kilo arası bebek elimde raba elimde indiririm çıkarırım her yere

bugün takıntılı günlerimden biri sanırım. iş yerinde sayıca çok köpeğimiz var. 6 tanesi yavru :) sürekli kavga içindeler beni oldukça gerdiler bende kulaklarımı takıp kendimi video izlemeye verdim. ikizler için park yataklar varmış denk geldim hoşuma gitti ikiz bebek bekleyenlere anne yanı olarak kullanılabilir gibi geldi. denk gelmeyenler varsa diye haber vereyim dedim

Kızlar şimdi yaz bebekleri olcaklar ya bu bebişler, bizim gbi tişört/body falan mı giyecekler, hırka, bere vs gerekiyor mu yazın onlara?
canım kayınvalidem ve annem dediki uzun kollu ince body veya zıbın gün içerisinde yeterli olur gece de ince penye yelek giydiririz dedi zaten 2 aydan sonra ev sıcaksa ki eylül sıcak olur ufak ufak kısa kollar giyebilir
çokta giydirmek isilik yapabilir
o yüzden patikli alt yada ince tulumlar bakıyorum

Kızlar şimdi yaz bebekleri olcaklar ya bu bebişler, bizim gbi tişört/body falan mı giyecekler, hırka, bere vs gerekiyor mu yazın onlara?

benim iki bebek de yaz bebesiydi bunu baharda istiyordum yine yaz bebesi olacak inşaallah..
yeni doğunca penye bere takılıyor ama kışlık şeylere gerek yok onlar da sıcaklıyor hatta sıcaktan isilik vs olabiliyorlar..

benim iki bebek de yaz bebesiydi bunu baharda istiyordum yine yaz bebesi olacak inşaallah..
yeni doğunca penye bere takılıyor ama kışlık şeylere gerek yok onlar da sıcaklıyor hatta sıcaktan isilik vs olabiliyorlar..
Ogrendigim iyi oldu, hic bilmedigim icin merci kizlar

Nerde gördün canım ikizler için olanı? O yavru köpişler oyun oynuyolardır aralarında diye tahmin ediyorum, benim kızım da elimi ısırıp duruyo hatta ben onun poposunu sıkıp kızdırıyorum onu oynasın diye

Ben amerika düşünüyorum sırf pasaport için, 160
Ülkeye vizesiz ulaşım.

Yakınımda 14. Haftada hissetti, doktoru zayıf kişilerde erken hissedilir demiş, benim 17. Hafta hala tık yok
Bende amerika düşünüyorum fiyat araştırıyorum, florida çok uygun ama fırtına dönemine denk geliyor doğumumuz.

Bende nifty yaptırdım temiz çıktı çok şükür. 10 iş gününde geldi, benim kanım ankarada çalışılıyormuş.

daha önce bakmaya gittiğimde satıcı çocuk mamas papas ı tavsiye etti kendisi de onu kullanıyormuş çok memnunum dedi. anlatılanlardan etkilendik sanırım. eşimde oldukça beğendi.
Mamas papas ve özellikle maxi cosi çok iyiymiş ama fiyatlar fahiş yas

B bskscl amerika için 30. Hafta gibi gitmek gerekiyor. Normal doğum için zorluyorlar orda

Kizlar lekelenmeleri olanlar hala varmi
Benim gecen hafta başladı gittim doktora brbegin eşinin orda kucuk bir kanama alani vardi ordan sızıyor dedi doktor.
Haftalik iğne ve progesteron kullaniyorim 2 gundur birsey yoktu ama bugun biraz daha fazla geldi ilk zamankinden bel agrimda baya var.
Arada bebek hareketlerini hissediyorum.
Bu hep boyle mi olur her lekelenmede hastaneye mi koşayım ben bu durumu yaşayanlar neler yapiyosunuz

canım ben araştırdım ve üç isimde karar kıldım aralarından seçeceğim. 1. kraft cabin
2. baby2go cool 3. kanz check in. tente kapanma seviyesi kapanınca ufak olması tek elle kapanması ve hafif olması önceliklerimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…