- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Hiç bebeğini yurt dışında doğurmuş olan anne var mı? Biraz tecrübe edinelim :)
Ya ben bi tulum aldım bayıldım bayıldım.. Üstelik kız mı bilmiyorum bile :))Kızlar şimdi yaz bebekleri olcaklar ya bu bebişler, bizim gbi tişört/body falan mı giyecekler, hırka, bere vs gerekiyor mu yazın onlara?
İngiltere de doğumla vatandaşlık veriyor. Oğlum İngiliz vatandaşı biz Türk vatandaşıyız halen..Vatandaşlık verip o haklardan yararlanadıktan sonra avrupa ülkelerimde doğum yapmanın anlamı yok bence. Kanada ve amerika hala doğumla vatandaşlık veren ülkeler
aynen bide chicco ohlala var aynı tip canım onada bakabilirsin fiyatları yakın zatencanım ben araştırdım ve üç isimde karar kıldım aralarından seçeceğim. 1. kraft cabin
2. baby2go cool 3. kanz check in. tente kapanma seviyesi kapanınca ufak olması tek elle kapanması ve hafif olması önceliklerimdi.
çok cinsiyetçi şeyleri sevmiyorum pembeler maviler değilde soft renklerden yana gönlüm unisex şeyler baktım hep o yüzden rahat rahat erkenden bakmaya başladımHerkese merhabalar.. halsizlik ve baş ağrısı arkadaşım bgn .İşteyim ve yarın sabaha kadar da nöbetçiyimokuyorum tüm yazdıklarınızı da hızınıza yetişmek zor maşallah sizlere.. arabalar yataklar kıyafetler her şey düşünülmeye başlanmış ben garantici yapım itibari ile hiç bir şey almadım bakmıyorum bile cinsiyet de belli olmadığı için. 4 hafta sonra yarın kendi dr uma gideceğim bakalım cinsiyet konusunda kesin konuşursa bir şeyler alabilirim belki ben de
Şimdi ultrason yapılsa bile canım, o bir öngörü oluyor. Fikir veriyor ama kesinliği yok. Bu kan testi kesin gbi, yüzde 99 doğruluk payı. Kısaca bu kan testiyle aklında soru işareti kalmıyor. Ben 13. Hafta yaptırdım canım, 12 günde çıktı sonuç
Detaylı ultrasonda (19-22 hafta arası) iç organlara bakılıyor. Kalp, ciğerler, beyin vs...
Resmi var mı pratik olması çok önemli birde konforlucanım ben araştırdım ve üç isimde karar kıldım aralarından seçeceğim. 1. kraft cabin
2. baby2go cool 3. kanz check in. tente kapanma seviyesi kapanınca ufak olması tek elle kapanması ve hafif olması önceliklerimdi.
Ya bebek kiyafetleri, ozelikle kiz seyleri cok seker. Cocugu olmasa bile alasi geliyor bence insanin :)Ya ben bi tulum aldım bayıldım bayıldım.. Üstelik kız mı bilmiyorum bile :))
Canim simdiden soylememesi normal. En az 1 ayin var detayliya. Sirayla gidiyodur doktor. Detayli onemli bi kontrol. Kesin yaptirirsin zatenBen de 14. haftamda yaptırdım. Senin çoktan belli oldu o zaman gözün aydınDarısı başıma. Doktor detaylı ultrasondan bahsetmedi haftaya randevum var gidince sorayım bari onu. Umarım her şey yolunda gider herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır
youtube ' a yaz canım hepsinin videolu anlatılışı var arkadaşımın görümcesi söyledi banada kraft cabini denedim efsane güzelResmi var mı pratik olması çok önemli birde konforlu
bugün takıntılı günlerimden biri sanırım. iş yerinde sayıca çok köpeğimiz var. 6 tanesi yavru :) sürekli kavga içindeler beni oldukça gerdiler bende kulaklarımı takıp kendimi video izlemeye verdim. ikizler için park yataklar varmış denk geldim hoşuma gitti ikiz bebek bekleyenlere anne yanı olarak kullanılabilir gibi geldi. denk gelmeyenler varsa diye haber vereyim dedim
Ben amerika düşünüyorum sırf pasaport için, 160
Ülkeye vizesiz ulaşım.
Yakınımda 14. Haftada hissetti, doktoru zayıf kişilerde erken hissedilir demiş, benim 17. Hafta hala tık yok
Bende amerika düşünüyorum fiyat araştırıyorum, florida çok uygun ama fırtına dönemine denk geliyor doğumumuz.
Bende nifty yaptırdım temiz çıktı çok şükür. 10 iş gününde geldi, benim kanım ankarada çalışılıyormuş.
Mamas papas ve özellikle maxi cosi çok iyiymiş ama fiyatlar fahiş yas
@bskscl amerika için 30. Hafta gibi gitmek gerekiyor. Normal doğum için zorluyorlar orda
Aah ah canım ben ben kurtulamadım hala dinmiyor. Yılbaşında yoğun kanamayla başladı 3 doz iğne vurundum progestana hala devam ediyorum. Tam 2 gün kesildi diye sevinecektim dün akşam yine geldi. Koyu renkli olduğu sürece ve bebeğin hareketini hissettiğimden korkmuyorum artık alıştım.Elimden geldiğince yatıyorum.Doktorum 6 aya kadar sürebileceğini söylemişti. 2 doz iğnem daha var ama kanama kırmızı olursa vurdur dedi banaKizlar lekelenmeleri olanlar hala varmi
Benim gecen hafta başladı gittim doktora brbegin eşinin orda kucuk bir kanama alani vardi ordan sızıyor dedi doktor.
Haftalik iğne ve progesteron kullaniyorim 2 gundur birsey yoktu ama bugun biraz daha fazla geldi ilk zamankinden bel agrimda baya var.
Arada bebek hareketlerini hissediyorum.
Bu hep boyle mi olur her lekelenmede hastaneye mi koşayım ben bu durumu yaşayanlar neler yapiyosunuz
Aah ah canım ben ben kurtulamadım hala dinmiyor. Yılbaşında yoğun kanamayla başladı 3 doz iğne vurundum progestana hala devam ediyorum. Tam 2 gün kesildi diye sevinecektim dün akşam yine geldi. Koyu renkli olduğu sürece ve bebeğin hareketini hissettiğimden korkmuyorum artık alıştım.Elimden geldiğince yatıyorum.Doktorum 6 aya kadar sürebileceğini söylemişti. 2 doz iğnem daha var ama kanama kırmızı olursa vurdur dedi bana
canım ohlala markasınıda araştırdım tekerleklerinin zor döndüğünü söyluyorlar hep.aynen bide chicco ohlala var aynı tip canım onada bakabilirsin fiyatları yakın zaten
yüksek ihtimal ya ohlala yada cabinde karar kılıcam
ohlala bi tık daha hafif
kaldırmadı kaldırmaya çalışıyolar ama daha öyle bişey yok canımKızlar benim kuzenim de geçen yil Amerika'da doğum yaptı. Ablasi orda yasiyordu zaten
Ama onun söylediğine göre tam zamanında yapmış. Çünkü Tramp doğumla vatandaşlık verme hakkını kaldırmış geçtiğimiz aylarda sanırım.
Yani bunu bir araştırın ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum
mağazada bakmadım yalan yok ama kraft cabini denedim mükemmelcanım ohlala markasınıda araştırdım tekerleklerinin zor döndüğünü söyluyorlar hep.
kaldırmadı kaldırmaya çalışıyolar ama daha öyle bişey yok canım
Insallah planlayanların doğumuna kadar değişmez . Benim de imkânın olsa çok isterdim. Nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?