2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hiç bebeğini yurt dışında doğurmuş olan anne var mı? Biraz tecrübe edinelim :)

Ben ben ben
İngiltere’de ve suda doğum oldu ama ben burda yaşadığım için yurtdışı sayılır mı bilmiyorum

Kızlar şimdi yaz bebekleri olcaklar ya bu bebişler, bizim gbi tişört/body falan mı giyecekler, hırka, bere vs gerekiyor mu yazın onlara?
Ya ben bi tulum aldım bayıldım bayıldım.. Üstelik kız mı bilmiyorum bile :))

Vatandaşlık verip o haklardan yararlanadıktan sonra avrupa ülkelerimde doğum yapmanın anlamı yok bence. Kanada ve amerika hala doğumla vatandaşlık veren ülkeler
İngiltere de doğumla vatandaşlık veriyor. Oğlum İngiliz vatandaşı biz Türk vatandaşıyız halen..
Sadece bizim yerleşimimiz var. Turist burda doğum yaparsa vatandaşlık ücretini ödeyerek doğum hakkı ile vatandaş oluyor.

aynen bide chicco ohlala var aynı tip canım onada bakabilirsin fiyatları yakın zaten
yüksek ihtimal ya ohlala yada cabinde karar kılıcam
ohlala bi tık daha hafif

Herkese merhabalar.. halsizlik ve baş ağrısı arkadaşım bgn .İşteyim ve yarın sabaha kadar da nöbetçiyim okuyorum tüm yazdıklarınızı da hızınıza yetişmek zor maşallah sizlere.. arabalar yataklar kıyafetler her şey düşünülmeye başlanmış ben garantici yapım itibari ile hiç bir şey almadım bakmıyorum bile cinsiyet de belli olmadığı için. 4 hafta sonra yarın kendi dr uma gideceğim bakalım cinsiyet konusunda kesin konuşursa bir şeyler alabilirim belki ben de

çok cinsiyetçi şeyleri sevmiyorum pembeler maviler değilde soft renklerden yana gönlüm unisex şeyler baktım hep o yüzden rahat rahat erkenden bakmaya başladım cinsiyet kıyafet için önemli kız olursa etekler elbiseler

inşallah öğrenirsin canım

Ben de 14. haftamda yaptırdım. Senin çoktan belli oldu o zaman gözün aydınDarısı başıma. Doktor detaylı ultrasondan bahsetmedi haftaya randevum var gidince sorayım bari onu. Umarım her şey yolunda gider herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır

bir de mavinin hamile kotlarına bakıyorum. 40 bedenim normalde kot bedenim 28 diye biliyorum ama emin olamadım kaç beden olur ki bana

Resmi var mı pratik olması çok önemli birde konforlu

Kizlaaar ilk defa hisettim, usteki pirrr yapti. Yeni yemek yedim de hosuna gitti sanirim minik bocegin.
Ya ben bi tulum aldım bayıldım bayıldım.. Üstelik kız mı bilmiyorum bile :))
Ya bebek kiyafetleri, ozelikle kiz seyleri cok seker. Cocugu olmasa bile alasi geliyor bence insanin :)

Canim simdiden soylememesi normal. En az 1 ayin var detayliya. Sirayla gidiyodur doktor. Detayli onemli bi kontrol. Kesin yaptirirsin zaten

Bu ikili yatağı bulmuştum ben de, hem sonradan ara bölmesi çıkarılıp oyun alanı gibi de kullanılır dedim ama sonra vazgeçtim odadan odaya taşımak zor olur kapıdan sığmaz ve biraz büyüdüklerinde birbirlerinin tarafına atlarlar diye Ama emin değilim hâlâ siz ne diyorsunuz ikiz anneleri?

Eklentiler

• 20190201_115938.webp
    36 KB · Görüntüleme: 34

Nifty nasıl bir test canım tam olarak neye bakılıyor Pränatestten farkı ne?

Kızlar ikili test sonucum için yorum yapar mısınız?

Free bhCG : 0.53 MoM
PAPP-A : 0.32 MoM
NT: 0.99mm, 0.66 MoM
CRL: 57mm
Bio kimyasal down sendrom riski: 1 : 248
Yaş riski: 1 : 219
Bio kimyasal Ewd-Patau sendrom riski: 1 : 630
Kombine down-sendrom riski: 1 : 1518
Kombine Edw-Patau sendrom riski: 1 : 7997

Aah ah canım ben ben kurtulamadım hala dinmiyor. Yılbaşında yoğun kanamayla başladı 3 doz iğne vurundum progestana hala devam ediyorum. Tam 2 gün kesildi diye sevinecektim dün akşam yine geldi. Koyu renkli olduğu sürece ve bebeğin hareketini hissettiğimden korkmuyorum artık alıştım.Elimden geldiğince yatıyorum.Doktorum 6 aya kadar sürebileceğini söylemişti. 2 doz iğnem daha var ama kanama kırmızı olursa vurdur dedi bana

Bende bebegin hareketlerini hissediyorum ama bel agrim var adet olacakmışım gibi sende de kanama olunca bel agrisi oluyormu.
Birde kanama sekli nasil cokmu az mi yoksa adete girecegimiz ilk gun gelen leke seklinde mi

Kızlar benim kuzenim de geçen yil Amerika'da doğum yaptı. Ablasi orda yasiyordu zaten

Ama onun söylediğine göre tam zamanında yapmış. Çünkü Tramp doğumla vatandaşlık verme hakkını kaldırmış geçtiğimiz aylarda sanırım.

Yani bunu bir araştırın ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum

aynen bide chicco ohlala var aynı tip canım onada bakabilirsin fiyatları yakın zaten
yüksek ihtimal ya ohlala yada cabinde karar kılıcam
ohlala bi tık daha hafif
canım ohlala markasınıda araştırdım tekerleklerinin zor döndüğünü söyluyorlar hep.

kaldırmadı kaldırmaya çalışıyolar ama daha öyle bişey yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…