2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah canım valla bende isterdim imkan sıkıntı değil bi yolunu bulurum ancak eşim sıkıntı adam açık değil böyle şeylere

Imkandan kastım benim de eşim ve ailem zaten :)) .Iki büyük handikapim var

Yoksa orda bir suru kuzenim var cok rahat halledebilirim ama gel gör ki ikna edemem kimseyi

Imkandan kastım benim de eşim ve ailem zaten :)) .Iki büyük handikapim var

Yoksa orda bir suru kuzenim var cok rahat halledebilirim ama gel gör ki ikna edemem kimseyi
ah ah belki ilerde anlarlar ama geç olur zaten epi topu kalacağın en fazla 1 sene
Allah güzel ömürler yazsın İnşallah kaderleri güzel olsun sağlıklı olsunlarda burdada bi imkan buluruz canım nasip

Bende bebegin hareketlerini hissediyorum ama bel agrim var adet olacakmışım gibi sende de kanama olunca bel agrisi oluyormu.
Birde kanama sekli nasil cokmu az mi yoksa adete girecegimiz ilk gun gelen leke seklinde mi
Evet bel ağrısı ve kasıklarda hafif ağrı hissediyorum kanama olunca. Ben günlük ped koyuyorum canım sabah kalınca wc ye gidene kadar 1 damla kadar pede geliyor tuvalet kağıdına silince maksimum 2-3 damla kadar siliyorum. Gün içinde yatarsam kesiliyor ama 1 saat otursam bile hemen geliyor az az. Benimde plasentanın orda kanamam 5cm di bakalım detaylıyı bekliyorum inşallah küçülmüştür.Senin çok mu?

Canm benimde oyle lavaboya gidince peceteye geliyor bugunde akintim pembemsi icinde kahverengi lekeler var benimd plasentanın oldugu yerde varmis ama nekadar oldugunu demedi sadece gösterdi bebegin eşinin oldigu yerde goruyorum dinlenmen lazim dedu ama cok korkuyorum

O kahverengi kan pıhtıları gibi değil mi. İşte içerdeki biriken kanı yavaş yavaş atıyoruz sanırım. Taze kanamayı bilirsin zaten kırmızı olursa git canım doktora. Kesinlikle ne kadar yatıp dinlenirsen o kadar iyileşiyorsun elinden geldiğince yat iş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…