İnşallah canım valla bende isterdim imkan sıkıntı değil bi yolunu bulurum ancak eşim sıkıntı adam açık değil böyle şeylere
ah ah belki ilerde anlarlar ama geç olur zaten epi topu kalacağın en fazla 1 seneImkandan kastım benim de eşim ve ailem zaten :)) .Iki büyük handikapim var
Yoksa orda bir suru kuzenim var cok rahat halledebilirim ama gel gör ki ikna edemem kimseyi
Kızlar şu cinsiyetleri yazdırsanız da baksak kaç oğlumuz var kaç kızımız var
belli olanlarda yazdırmadı ki galiba daha yavaş yavaş toplanıyo20. Haftamda ancak söyleyebilirim ben..
Doğum tarihi benimle aynı olan var mı acaba
belli olanlarda yazdırmadı ki galiba daha yavaş yavaş toplanıyo
Evet bel ağrısı ve kasıklarda hafif ağrı hissediyorum kanama olunca. Ben günlük ped koyuyorum canım sabah kalınca wc ye gidene kadar 1 damla kadar pede geliyor tuvalet kağıdına silince maksimum 2-3 damla kadar siliyorum. Gün içinde yatarsam kesiliyor ama 1 saat otursam bile hemen geliyor az az. Benimde plasentanın orda kanamam 5cm di bakalım detaylıyı bekliyorum inşallah küçülmüştür.Senin çok mu?Bende bebegin hareketlerini hissediyorum ama bel agrim var adet olacakmışım gibi sende de kanama olunca bel agrisi oluyormu.
Birde kanama sekli nasil cokmu az mi yoksa adete girecegimiz ilk gun gelen leke seklinde mi
Sanırım herkes detaylıda kesinleştirmeyi bekliyor canımKızlar şu cinsiyetleri yazdırsanız da baksak kaç oğlumuz var kaç kızımız var
Bana dr %70 erkek dedibelli olanlarda yazdırmadı ki galiba daha yavaş yavaş toplanıyo
Nifty nasıl bir test canım tam olarak neye bakılıyor Pränatestten farkı ne?
Evet bel ağrısı ve kasıklarda hafif ağrı hissediyorum kanama olunca. Ben günlük ped koyuyorum canım sabah kalınca wc ye gidene kadar 1 damla kadar pede geliyor tuvalet kağıdına silince maksimum 2-3 damla kadar siliyorum. Gün içinde yatarsam kesiliyor ama 1 saat otursam bile hemen geliyor az az. Benimde plasentanın orda kanamam 5cm di bakalım detaylıyı bekliyorum inşallah küçülmüştür.Senin çok mu?
yada ben ççok geç gittimSanırım herkes detaylıda kesinleştirmeyi bekliyor canım
Hadi inşallah hayırlısı öğrenirsin canım kızlar mı çoğunlukta erkekler mi merak ediyorum. Doktor erkek senesi dedi çilekteki müdür erkek senesi kızlarımız az dediBana dr %70 erkek dedi
Haftaya persembe detayliya giricem o zan netlesir ins
O kahverengi kan pıhtıları gibi değil mi. İşte içerdeki biriken kanı yavaş yavaş atıyoruz sanırım. Taze kanamayı bilirsin zaten kırmızı olursa git canım doktora. Kesinlikle ne kadar yatıp dinlenirsen o kadar iyileşiyorsun elinden geldiğince yat iş yapmaCanm benimde oyle lavaboya gidince peceteye geliyor bugunde akintim pembemsi icinde kahverengi lekeler var benimd plasentanın oldugu yerde varmis ama nekadar oldugunu demedi sadece gösterdi bebegin eşinin oldigu yerde goruyorum dinlenmen lazim dedu ama cok korkuyorum
Benimde kesin erkek de işte detaylıda garanti olsun kübraya iki iş olmasın diyeyada ben ççok geç gittim13 haftalık kız gibi dedi 17de gittim netleşti
Değişir mi ki ya bacak arasını net boş gördüm amaBenimde kesin erkek de işte detaylıda garanti olsun kübraya iki iş olmasın diye
Yani 2 kez kız diye söylendiyse ihtimal yüksek ama heran herşey olabilirDeğişir mi ki ya bacak arasını net boş gördüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?