hayırlısı inşallah sağlıklı olsun anası sabreder 2 hafta daha ama bencede net kız ya başından beri diyorumYani 2 kez kız diye söylendiyse ihtimal yüksek ama heran herşey olabilir
Evet canım sen hep hissettin kız olduğunu en önemlisi sağlıklı olmaları zaten :)hayırlısı inşallah sağlıklı olsun anası sabreder 2 hafta daha ama bencede net kız ya başından beri diyorum
Canım 19. Haftamdayım hala içimde ne taşıyorum bilmiyorum:) biri kız kesin de, diğeri göstermiyor. Meraktan da çatlıyorumKızlar şu cinsiyetleri yazdırsanız da baksak kaç oğlumuz var kaç kızımız var
O kahverengi kan pıhtıları gibi değil mi. İşte içerdeki biriken kanı yavaş yavaş atıyoruz sanırım. Taze kanamayı bilirsin zaten kırmızı olursa git canım doktora. Kesinlikle ne kadar yatıp dinlenirsen o kadar iyileşiyorsun elinden geldiğince yat iş yapma
Az kaldı az annesi sabret 21. Haftada inşallah öğrenirsin sendeCanım 19. Haftamdayım hala içimde ne taşıyorum bilmiyorum:) biri kız kesin de, diğeri göstermiyor. Meraktan da çatlıyorum
Evet canım sen hep hissettin kız olduğunu en önemlisi sağlıklı olmaları zaten :)
Canım 19. Haftamdayım hala içimde ne taşıyorum bilmiyorum:) biri kız kesin de, diğeri göstermiyor. Meraktan da çatlıyorum
Benimde oğlum var canım yattığım yerden oynuyorum artık onunla,zor oluyor ama sağolsunlar haftalık annem k.validem gelip yemekleri temizliği yapıyorlar bide onlarla uğraşmıyorum.Evet canm kahverengi kan pihtisi gibi sadece bugun akintumin rengi pembemsi icinde kahverengi lekelr var kizim ufak ve aktif o yüzden nekadar dikkat etsem de olmuyor bugun korkudan elimden geldiğince uzaniyorum.
Peki doktorun sana bu lekelenmeler düşüge neden olur yada erken doguma neden olur gibi seyler soyledimi insanin aklina bunlarda geliyor.
Son olarak kullandigin dusuk iğnesi hangisi cnm ismini yazarmisin bizimkisi istanbul gibi yerd3 hicbir eczanede bulamadik fiyatida pahalı degil 10 tl kutusu ama yoktu tek bir eczanede 1 tane vardi esim siparis verdi.
Benim ikisi de belli değilBenim de aynı biri kız diğeri belli değil
Benimde oğlum var canım yattığım yerden oynuyorum artık onunla,zor oluyor ama sağolsunlar haftalık annem k.validem gelip yemekleri temizliği yapıyorlar bide onlarla uğraşmıyorum.
Doktor erken doğum gibi birşey demedi ama düşük tehliken var dedi internetten araştırınca kanama geçirenler genelde erken doğum yapmış malesef bide benim rahim ağzının yarısı biraz açık ve allahtan bebek tarafı kapalı.
Proluton depot vurundum canım seninde o dur çünkü muadili de yokmuş bende çok zor buldum 4 kutuyu 3 farklı eczaneden aldım onu da tanıdık eczaneler aracılığıyla
Benim ilk gebeliğimde 4.aya kadar baya kanamam olmuştu. Sürekli acildeydik.sebebi de bulunamadı, sonra geçti kendiliğinden. Şükür sorun olmadı. O dönemde baya araştırmıştım, 9ay kanaması olanlar oluyomuş. Sen kendine sikkat et, Allaha emanet bebeklerimiz inş.Kizlar lekelenmeleri olanlar hala varmi
Benim gecen hafta başladı gittim doktora brbegin eşinin orda kucuk bir kanama alani vardi ordan sızıyor dedi doktor.
Haftalik iğne ve progesteron kullaniyorim 2 gundur birsey yoktu ama bugun biraz daha fazla geldi ilk zamankinden bel agrimda baya var.
Arada bebek hareketlerini hissediyorum.
Bu hep boyle mi olur her lekelenmede hastaneye mi koşayım ben bu durumu yaşayanlar neler yapiyosunuz
Azda olsa icimi rahattlatton cnm benim gibi olan biri olmasi korkularımı azalttı her lekelenmede doktora kosmaktan yoruldum
Birde benim duzenli gittigim bir doktor olmadiigu icin arayip danisacagim doktorumda yok.
Aile konusunda cok sanslisin benim kimsem yok istanbulda oyle idare ediyorum
Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi saglikli kendi gunlerinde dogurmak nasip olsun insallah
Canım benim doğum temmuzda olacak buranın temmuzunda töbe durulmuyor, oyle nemli kiii! Geçen yaz sinir krizleri gecirdimmcanım kayınvalidem ve annem dediki uzun kollu ince body veya zıbın gün içerisinde yeterli olur gece de ince penye yelek giydiririz dedi zaten 2 aydan sonra ev sıcaksa ki eylül sıcak olur ufak ufak kısa kollar giyebilir
çokta giydirmek isilik yapabilir
o yüzden patikli alt yada ince tulumlar bakıyorum
Burda durulur kuzum bide benim evim yazın serin çok şükür ormanlık alanımız bol burdaCanım benim doğum temmuzda olacak buranın temmuzunda töbe durulmuyor, oyle nemli kiii! Geçen yaz sinir krizleri gecirdimmşey açtık klima gibi ama duvara monte edilmiş değil __karamel__ air conditioner e ne diyorlar Türkçe? Onu kullanabilir miyim mesela bebek doğunca? Çünkü durulmuyor evde sicaktan bebeğe zarari olur mu?
Merhaba hepsini nete yazdığınızda çıkıyor aslında:) park yatak genelde çocuklar içinde Biraz buyuyunce oyun oynayabiliyor diye söylenmiş büyük ihtimal, baston arabada tutma yerleri bastona benziyor diye söylenmiş genelde kullanımı rahat oluyor, ilk bebegime ilk önce travel sistem aldım ama çok kullanışlı olmadi daha sonra 2 tane baston tipi araba aldım çok rahat oldu.Kizlarrr, bebek arabasi,yataktan falan bahsederken resmen konulara Fransız kalıyorum,parka yatak,baston araba bunlar ne yahuben niye bilmiyorummm
Dediğim gibi canım 6 aya kadar sürebileceğini söyledi doktor bol bol yat bol bol su iç aile olmazsa eşinden yardım al canım yemeklerini falan oturarak yap çek sandalyeyi ocağın önüne oturarak karıştır tencereyi mesela.kanama koyu renkli olduğu ve az olduğu sürece korkma.Azda olsa icimi rahattlatton cnm benim gibi olan biri olmasi korkularımı azalttı her lekelenmede doktora kosmaktan yoruldum
Birde benim duzenli gittigim bir doktor olmadiigu icin arayip danisacagim doktorumda yok.
Aile konusunda cok sanslisin benim kimsem yok istanbulda oyle idare ediyorum
Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi saglikli kendi gunlerinde dogurmak nasip olsun insallah
Air conditioner klima canım. Ama bebeğe zararlı olur normal insanı bile çarpıyor.Canım benim doğum temmuzda olacak buranın temmuzunda töbe durulmuyor, oyle nemli kiii! Geçen yaz sinir krizleri gecirdimmşey açtık klima gibi ama duvara monte edilmiş değil __karamel__ air conditioner e ne diyorlar Türkçe? Onu kullanabilir miyim mesela bebek doğunca? Çünkü durulmuyor evde sicaktan bebeğe zarari olur mu?
Ya ben istiyorum ki araba hafif olsun 3-4 yaşa kadar kullanim sağlam olsun mesela tek elle açabilirsem de tadindan yenilmez. Park yatak baktım plastik gibi onları hiç sevmiyorum ben nedense normal besik daha kullanisli yanı 4 yasina kadar icinde uyuyabilir :) teşekkür ederimMerhaba hepsini nete yazdığınızda çıkıyor aslında:) park yatak genelde çocuklar içinde Biraz buyuyunce oyun oynayabiliyor diye söylenmiş büyük ihtimal, baston arabada tutma yerleri bastona benziyor diye söylenmiş genelde kullanımı rahat oluyor, ilk bebegime ilk önce travel sistem aldım ama çok kullanışlı olmadi daha sonra 2 tane baston tipi araba aldım çok rahat oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?