2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar is yerinde biraz gerilince isten kaçıp kendimi alışverişe vurdum:) joker bebe ye girdim avm de bebekler icin nike ürünlerde indirim yapmislar 1 parça birsey buldum benim pıtırcığa. Oldukca uygun geldi. Sizinde aklinizda olsun.

Evet canm kahverengi kan pihtisi gibi sadece bugun akintumin rengi pembemsi icinde kahverengi lekelr var kizim ufak ve aktif o yüzden nekadar dikkat etsem de olmuyor bugun korkudan elimden geldiğince uzaniyorum.

Peki doktorun sana bu lekelenmeler düşüge neden olur yada erken doguma neden olur gibi seyler soyledimi insanin aklina bunlarda geliyor.

Son olarak kullandigin dusuk iğnesi hangisi cnm ismini yazarmisin bizimkisi istanbul gibi yerd3 hicbir eczanede bulamadik fiyatida pahalı degil 10 tl kutusu ama yoktu tek bir eczanede 1 tane vardi esim siparis verdi.

Benimde oğlum var canım yattığım yerden oynuyorum artık onunla,zor oluyor ama sağolsunlar haftalık annem k.validem gelip yemekleri temizliği yapıyorlar bide onlarla uğraşmıyorum.

Doktor erken doğum gibi birşey demedi ama düşük tehliken var dedi internetten araştırınca kanama geçirenler genelde erken doğum yapmış malesef bide benim rahim ağzının yarısı biraz açık ve allahtan bebek tarafı kapalı.

Proluton depot vurundum canım seninde o dur çünkü muadili de yokmuş bende çok zor buldum 4 kutuyu 3 farklı eczaneden aldım onu da tanıdık eczaneler aracılığıyla

Azda olsa icimi rahattlatton cnm benim gibi olan biri olmasi korkularımı azalttı her lekelenmede doktora kosmaktan yoruldum
Birde benim duzenli gittigim bir doktor olmadiigu icin arayip danisacagim doktorumda yok.
Aile konusunda cok sanslisin benim kimsem yok istanbulda oyle idare ediyorum
Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi saglikli kendi gunlerinde dogurmak nasip olsun insallah

Benim ilk gebeliğimde 4.aya kadar baya kanamam olmuştu. Sürekli acildeydik.sebebi de bulunamadı, sonra geçti kendiliğinden. Şükür sorun olmadı. O dönemde baya araştırmıştım, 9ay kanaması olanlar oluyomuş. Sen kendine sikkat et, Allaha emanet bebeklerimiz inş.

Merhaba benimde ilk gebeligimde 26.haftaya kadar kanamam oldu sonrada 28.haftada suyum gelmeye başladı 35.haftada doğumum oldu, doktor zaten %70 37.haftadan önce olur demişti öylede oldu, ben 6 7 doktordan sonra tavsiye üzerine gitmiştim doktoruma ve çok çok memnun kaldım. Şimdide ikinci gebeliğini yaşıyorum 14.haftadayım ve 10.haftadan beri kanama oluyor.Ilk gebeligimde de şimdide sürekli progestan kullanıyorum ve gerekli görüldüğünde iğne vuruluyorum.Eğer dogucak bir bebekse bi ilaç için yada içmeyin doğuyor ama doğmayacak olanda ne yapılsa olmuyor ve genelde sağlıksız oldukları için dusunuyor, annede tabi başka bir rahatsızlık yoksa.iciniz en azindan biraz rahatlar belki diye soyluyorum. Cunku bir tanidigimiz vardi 5.ye hamileydi dusuk riski kanamasi vardi, pekte istemiyordu bebegi hic bir ilac kullanmadi ve kendisine hic dikkat etmedi ama bebegi saglikli bir sekilde oldu.

Son düzenleme:
Kizlarrr, bebek arabasi,yataktan falan bahsederken resmen konulara Fransız kalıyorum,parka yatak,baston araba bunlar ne yahuben niye bilmiyorummm

Canım benim doğum temmuzda olacak buranın temmuzunda töbe durulmuyor, oyle nemli kiii! Geçen yaz sinir krizleri gecirdimm şey açtık klima gibi ama duvara monte edilmiş değil __karamel__ air conditioner e ne diyorlar Türkçe? Onu kullanabilir miyim mesela bebek doğunca? Çünkü durulmuyor evde sicaktan bebeğe zarari olur mu?

Burda durulur kuzum bide benim evim yazın serin çok şükür ormanlık alanımız bol burda

Kizlarrr, bebek arabasi,yataktan falan bahsederken resmen konulara Fransız kalıyorum,parka yatak,baston araba bunlar ne yahuben niye bilmiyorummm
Merhaba hepsini nete yazdığınızda çıkıyor aslında:) park yatak genelde çocuklar içinde Biraz buyuyunce oyun oynayabiliyor diye söylenmiş büyük ihtimal, baston arabada tutma yerleri bastona benziyor diye söylenmiş genelde kullanımı rahat oluyor, ilk bebegime ilk önce travel sistem aldım ama çok kullanışlı olmadi daha sonra 2 tane baston tipi araba aldım çok rahat oldu.

Dediğim gibi canım 6 aya kadar sürebileceğini söyledi doktor bol bol yat bol bol su iç aile olmazsa eşinden yardım al canım yemeklerini falan oturarak yap çek sandalyeyi ocağın önüne oturarak karıştır tencereyi mesela.kanama koyu renkli olduğu ve az olduğu sürece korkma.

Air conditioner klima canım. Ama bebeğe zararlı olur normal insanı bile çarpıyor.

Ya ben istiyorum ki araba hafif olsun 3-4 yaşa kadar kullanim sağlam olsun mesela tek elle açabilirsem de tadindan yenilmez. Park yatak baktım plastik gibi onları hiç sevmiyorum ben nedense normal besik daha kullanisli yanı 4 yasina kadar icinde uyuyabilir :) teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…