Bu klima bide yerde yüksekte bir yerde degilAir conditioner klima canım. Ama bebeğe zararlı olur normal insanı bile çarpıyor.
Sorma o iştah bende de var maalesefNasılsınız hanımlar . Bende feci iştah başladı, zaten bulantı çok fazla yaşamadım (hasta oldum bir ara o dönem hariç) ama şimdi canım her şeyi çekiyor kilo almadım diye seviniyordum ama artık fazla almamak için dikkat etmek gerekecek galiba.
Bu arada 3 gündür giremedim sebebini de hiç anlamadım bir yerde birşey yazmışım ama inanın okudum bir sey bulamadım üslub fln adınayani zaten kimseye hitaben yazmamışım yani lafı ortaya atmak hesabı ama kime ne battıysa artık
Ben de işte kıza kesin gözüyle bakıyorum da sonra değişir mi diye düşünüyorum daAz kaldı az annesi sabret 21. Haftada inşallah öğrenirsin sende
Valla bana kesin dedi doktor da burdaki arkadaşkar değişebilir dedi
HahahaBenim ikisi de belli değil
Genelde tek el kullanımlı olsalar bile illaki çift el gerekiyor çoğuna, bastonlar genelde hafif oluyor ben 2 tane aldım ilki kızım agirlastikca zor oldu sürmesi, sonra chicco liteway3 aldım 22 kg ya kadar tasiyor, kizim 3.5 yasinda hala kullaniyorum çok rahat. Yataklara gelince ilk sepet tarzı tahtarevallide diyorlar öyle bişey aldım ama çok kullanışsız oldu, sonra sabit bir bebek yatağı aldım kendi yatagimin yanında kullandım cok rahat oldu halada kullanılıyor. İkeadan almıştım. Birde elektrikli sallanan beşik almıştım onuda gunduzleri kullanıyordum 1 yasa kadar çok işimi gördü:)Ya ben istiyorum ki araba hafif olsun 3-4 yaşa kadar kullanim sağlam olsun mesela tek elle açabilirsem de tadindan yenilmez. Park yatak baktım plastik gibi onları hiç sevmiyorum ben nedense normal besik daha kullanisli yanı 4 yasina kadar icinde uyuyabilir :) teşekkür ederim
Allah razi olsun canm insan kendinde yasayinca bir farkli oluyor cogu kiside duymuştum ama insan basina gelmeyince anlamiyor sanirimBenim ilk gebeliğimde 4.aya kadar baya kanamam olmuştu. Sürekli acildeydik.sebebi de bulunamadı, sonra geçti kendiliğinden. Şükür sorun olmadı. O dönemde baya araştırmıştım, 9ay kanaması olanlar oluyomuş. Sen kendine sikkat et, Allaha emanet bebeklerimiz inş.
Peki sebebi neydi ilk hamileliginizin birde suyunuz geldigi halde 35 haftaya kadar gebelik devam mi etti cnm.Merhaba benimde ilk gebeligimde 26.haftaya kadar kanamam oldu sonrada 28.haftada suyum gelmeye başladı 35.haftada doğumum oldu, doktor zaten %70 37.haftadan önce olur demişti öylede oldu, ben 6 7 doktordan sonra tavsiye üzerine gitmiştim doktoruma ve çok çok memnun kaldım. Şimdide ikinci gebeliğini yaşıyorum 14.haftadayım ve 10.haftadan beri kanama oluyor.Ilk gebeligimde de şimdide sürekli progestan kullanıyorum ve gerekli görüldüğünde iğne vuruluyorum.Eğer dogucak bir bebekse bi ilaç için yada içmeyin doğuyor ama doğmayacak olanda ne yapılsa olmuyor ve genelde sağlıksız oldukları için dusunuyor, annede tabi başka bir rahatsızlık yoksa.iciniz en azindan biraz rahatlar belki diye soyluyorum. Cunku bir tanidigimiz vardi 5.ye hamileydi dusuk riski kanamasi vardi, pekte istemiyordu bebegi hic bir ilac kullanmadi ve kendisine hic dikkat etmedi ama bebegi saglikli bir sekilde oldu.
Sagolasin canm daha dikkatli olmaya calisiyorim zaten onceleri pek dikkat etmiyordum ama artik elimden geleni yapiyormDediğim gibi canım 6 aya kadar sürebileceğini söyledi doktor bol bol yat bol bol su iç aile olmazsa eşinden yardım al canım yemeklerini falan oturarak yap çek sandalyeyi ocağın önüne oturarak karıştır tencereyi mesela.kanama koyu renkli olduğu ve az olduğu sürece korkma.
Sağlıklı olsun canım değişmezse iyi olur çünkü kızım diye seviyorum erkekse bozulabilirBen de işte kıza kesin gözüyle bakıyorum da sonra değişir mi diye düşünüyorum da
Bu dediklerinin hepsine netten bakicam :) malum tecrubeli annesin bilgilerinden faydalanalim,teşekkür ederimmGenelde tek el kullanımlı olsalar bile illaki çift el gerekiyor çoğuna, bastonlar genelde hafif oluyor ben 2 tane aldım ilki kızım agirlastikca zor oldu sürmesi, sonra chicco liteway3 aldım 22 kg ya kadar tasiyor, kizim 3.5 yasinda hala kullaniyorum çok rahat. Yataklara gelince ilk sepet tarzı tahtarevallide diyorlar öyle bişey aldım ama çok kullanışsız oldu, sonra sabit bir bebek yatağı aldım kendi yatagimin yanında kullandım cok rahat oldu halada kullanılıyor. İkeadan almıştım. Birde elektrikli sallanan beşik almıştım onuda gunduzleri kullanıyordum 1 yasa kadar çok işimi gördü:)
Benim ilk gebeliğimde 4.aya kadar baya kanamam olmuştu. Sürekli acildeydik.sebebi de bulunamadı, sonra geçti kendiliğinden. Şükür sorun olmadı. O dönemde baya araştırmıştım, 9ay kanaması olanlar oluyomuş. Sen kendine sikkat et, Allaha emanet bebeklerimiz inş.
Bende yoğunluğu ve rengini merak ettim açıkcasıMerhaba benimde ilk gebeligimde 26.haftaya kadar kanamam oldu sonrada 28.haftada suyum gelmeye başladı 35.haftada doğumum oldu, doktor zaten %70 37.haftadan önce olur demişti öylede oldu, ben 6 7 doktordan sonra tavsiye üzerine gitmiştim doktoruma ve çok çok memnun kaldım. Şimdide ikinci gebeliğini yaşıyorum 14.haftadayım ve 10.haftadan beri kanama oluyor.Ilk gebeligimde de şimdide sürekli progestan kullanıyorum ve gerekli görüldüğünde iğne vuruluyorum.Eğer dogucak bir bebekse bi ilaç için yada içmeyin doğuyor ama doğmayacak olanda ne yapılsa olmuyor ve genelde sağlıksız oldukları için dusunuyor, annede tabi başka bir rahatsızlık yoksa.iciniz en azindan biraz rahatlar belki diye soyluyorum. Cunku bir tanidigimiz vardi 5.ye hamileydi dusuk riski kanamasi vardi, pekte istemiyordu bebegi hic bir ilac kullanmadi ve kendisine hic dikkat etmedi ama bebegi saglikli bir sekilde oldu.
Allah razi olsun canm insan kendinde yasayinca bir farkli oluyor cogu kiside duymuştum ama insan basina gelmeyince anlamiyor sanirim
Peki sebebi neydi ilk hamileliginizin birde suyunuz geldigi halde 35 haftaya kadar gebelik devam mi etti cnm.
Son olarakta kanama sekliniz nasil rengi miktari falan.
Sagolasin canm daha dikkatli olmaya calisiyorim zaten onceleri pek dikkat etmiyordum ama artik elimden geleni yapiyorm
insallah bu hamileliginiz daha kolay ve rahat olur Rabbim yardimcinuz olsun cok sagolun usenmeyip yazdiginiz icinHerhangi bir sebep bulunamadı, ilk su geldiğinde hastaneye yattım ve erken doğuma karşı 2 tane ciğer geliştirici iğne oldum. 35.haftaya kadar sürekli yattım haftada 2 defa doktora gidiyordum suyun miktarını ölçüyorlardı ve nst ye baglaniyordum, haftada 1 banyo yapma hakkım vardı:) hep yattım yani kalkmadan ve 35.te de doğum oldu. Doğumdan sonrada kızım çok şükür kuveze girmedi ama benim plesantam düşmedi ve 3 gün yeniden şancı verildi ilaç verildi uygulamar yapıldı ve düşmedi sonunda kürtaj benzeri bir ameliyat oldum. Bununda sebebi pek bilinmiyor, belki çok yatmaktan yada suyun azlığından da olabilir. Kanamam ise adet gibi başladı sonra 2 haftada azaldı baya tam bitti derken yine böyle yoğun oldu yine azaldı bu şekilde devam ediyor. Ilk başta kırmızıda olduğu oldu pembede sonra kahverengine dönüyor.
Ilk gebeligimde de ilk zamanlarda büyük bir pıhtı dusurmuslugumde var, ilk önce bebek sandim ama doktora gittiğimde baktimki değilmiş çok şükür, doktor az su içmek pıhtılastirma yapabilir demişti bu da bilgi olsun, çok konuştum galiba:)
Estgf. Ne demek inanin bilgilerinizi yasamisliklarinizi paylasmak bizlerde kendimizle ilgili konularda tecrübe edinmis oluyoruz cok sagolun
insallah bu hamileliginiz daha kolay ve rahat olur Rabbim yardimcinuz olsun cok sagolun usenmeyip yazdiginiz icin
Artık sağlıklı abur cubur yapıp yemek lazım mesela normal köfte yerine mercimek köfte ya da patates kızartması yerine patates salatası fln bir de eve hazır abur cubur almasak.. Reklamları izlemeyelim hep yicek reklamı oluyor insanın canı çekiyor.Sorma o iştah bende de var maalesefkara kara düşünüyorum. Vallahi insanlar şaşırmış bos ver aldirma
O pıhtıyı bende düşürdüm ve bende bebek gitti sandım çok korkunç bir duygu allahım bir daha yaşatmasın hepimize sağlık versinHerhangi bir sebep bulunamadı, ilk su geldiğinde hastaneye yattım ve erken doğuma karşı 2 tane ciğer geliştirici iğne oldum. 35.haftaya kadar sürekli yattım haftada 2 defa doktora gidiyordum suyun miktarını ölçüyorlardı ve nst ye baglaniyordum, haftada 1 banyo yapma hakkım vardı:) hep yattım yani kalkmadan ve 35.te de doğum oldu. Doğumdan sonrada kızım çok şükür kuveze girmedi ama benim plesantam düşmedi ve 3 gün yeniden şancı verildi ilaç verildi uygulamar yapıldı ve düşmedi sonunda kürtaj benzeri bir ameliyat oldum. Bununda sebebi pek bilinmiyor, belki çok yatmaktan yada suyun azlığından da olabilir. Kanamam ise adet gibi başladı sonra 2 haftada azaldı baya tam bitti derken yine böyle yoğun oldu yine azaldı bu şekilde devam ediyor. Ilk başta kırmızıda olduğu oldu pembede sonra kahverengine dönüyor.
Ilk gebeligimdeep de ilk zamanlarda büyük bir pıhtı dusurmuslugumde var, ilk önce bebek sandim ama doktora gittiğimde baktimki değilmiş çok şükür, doktor az su içmek pıhtılastirma yapabilir demişti bu da bilgi olsun, çok konuştum galiba:)
Kesinlikle çok zordu, ben hemende doktora gidemedim annemlerdeydim ve kar yağmıştı aracı çıkaramamıştık yerinden öyle kar azalana kadar bekledim ama gitti demistim bende sonra kalp atışını duyunca ne büyük rahatlikti, Allah kimaeve yasatmasinO pıhtıyı bende düşürdüm ve bende bebek gitti sandım çok korkunç bir duygu allahım bir daha yaşatmasın hepimize sağlık versin
Az kaldı az annesi sabret 21. Haftada inşallah öğrenirsin sende
Valla bana kesin dedi doktor da burdaki arkadaşkar değişebilir dedi
Ya ben yerim çok tatlı bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?