Ben bile gördüm Bomboştu :)Doktor kesin dediyse görmüştür değişeceğini sanmıyorum. Bana 11+6da erkek dediler ve hala erkek diyorlar. Oysa 12. Hafta cinsiyet tahmini için çok erken, bence bu doktorun tecrübesi ve bebeşimizin kendini göstermesiyle alakalı.
Evet bende bayıldım resmenYa ben yerim çok tatlı bunlar
Ya ben çok abur cubur yemiyorum hele reklamlari hic izlemiyorum daha yeni bir tabak patates kızartması yeidm yahuuuArtık sağlıklı abur cubur yapıp yemek lazım mesela normal köfte yerine mercimek köfte ya da patates kızartması yerine patates salatası fln bir de eve hazır abur cubur almasak.. Reklamları izlemeyelim hep yicek reklamı oluyor insanın canı çekiyor.
Harika haber :) dikkat ettim ilki oglu olanalrin hep kız haberini aldik :) bizimde oyle degismezse :)Iyi akşamlar kızlar
Bugün cinsiyetimiz kesinleşti kızımız olacak inşallah
Bir oğlum vardı kız çok istiyorduk.
Canım çok geçmiş olsun..Allah razi olsun canm insan kendinde yasayinca bir farkli oluyor cogu kiside duymuştum ama insan basina gelmeyince anlamiyor sanirim
Peki sebebi neydi ilk hamileliginizin birde suyunuz geldigi halde 35 haftaya kadar gebelik devam mi etti cnm.
Son olarakta kanama sekliniz nasil rengi miktari falan.
Sagolasin canm daha dikkatli olmaya calisiyorim zaten onceleri pek dikkat etmiyordum ama artik elimden geleni yapiyorm
Evet kızımda 15 kilo fln almıştım.. Geri de verdim ama yine de bu sefer o kadar almak istemiyorum.. kocaman olmuştumYa ben çok abur cubur yemiyorum hele reklamlari hic izlemiyorum daha yeni bir tabak patates kızartması yeidm yahuuu. Vallahi çok zor bu iş arkadaş
Merak ettim o arkadaşınız bebeği istemediği için mi kendine dikkat etmedi??Merhaba benimde ilk gebeligimde 26.haftaya kadar kanamam oldu sonrada 28.haftada suyum gelmeye başladı 35.haftada doğumum oldu, doktor zaten %70 37.haftadan önce olur demişti öylede oldu, ben 6 7 doktordan sonra tavsiye üzerine gitmiştim doktoruma ve çok çok memnun kaldım. Şimdide ikinci gebeliğini yaşıyorum 14.haftadayım ve 10.haftadan beri kanama oluyor.Ilk gebeligimde de şimdide sürekli progestan kullanıyorum ve gerekli görüldüğünde iğne vuruluyorum.Eğer dogucak bir bebekse bi ilaç için yada içmeyin doğuyor ama doğmayacak olanda ne yapılsa olmuyor ve genelde sağlıksız oldukları için dusunuyor, annede tabi başka bir rahatsızlık yoksa.iciniz en azindan biraz rahatlar belki diye soyluyorum. Cunku bir tanidigimiz vardi 5.ye hamileydi dusuk riski kanamasi vardi, pekte istemiyordu bebegi hic bir ilac kullanmadi ve kendisine hic dikkat etmedi ama bebegi saglikli bir sekilde oldu.
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin kızın..Iyi akşamlar kızlar
Bugün cinsiyetimiz kesinleşti kızımız olacak inşallah
Bir oğlum vardı kız çok istiyorduk.
Havalar da çıkılacak gibi değil ki çıkıp az yürüyelimEvet kızımda 15 kilo fln almıştım.. Geri de verdim ama yine de bu sefer o kadar almak istemiyorum.. kocaman olmuştumEvet yaa zorrr
Bence bu sene kızlar çoğunluk. Bizim çin takvimi tuttu :)Harika haber :) dikkat ettim ilki oglu olanalrin hep kız haberini aldik :) bizimde oyle degismezse :)
Çok teşekkür ederim .cümlemizinki sağlıkla gelsin inşallahGözün aydın canım, sağlıkla gelsin kızın..
Canım benim doğum temmuzda olacak buranın temmuzunda töbe durulmuyor, oyle nemli kiii! Geçen yaz sinir krizleri gecirdimmşey açtık klima gibi ama duvara monte edilmiş değil __karamel__ air conditioner e ne diyorlar Türkçe? Onu kullanabilir miyim mesela bebek doğunca? Çünkü durulmuyor evde sicaktan bebeğe zarari olur mu?
Ay hadi inşallah .. Büyük ihtimal kız dediler .. Ben de kız hissettim, rüyalarımda hep kızdı, ama bi ters köşe bekliyo herkes.Harika haber :) dikkat ettim ilki oglu olanalrin hep kız haberini aldik :) bizimde oyle degismezse :)
Yaz bebekleri hele biraz da ele avuca geliyorsa :) oh oh miss gibiiii,valla ben bunlari doktorlara danismam lazım,nasil giydirmem gerektiği hakkinda da sormam lazımKlima canım biliyorum ayaklı portatif oluyor ama tavsiye etmem bebek için.. Onun yerine her gün ılık duş ve hafif giysiler tercih edersin bence.. En kötü ihtimalle vantilatör..
Atlas doğduğunda -10’ları görmüştük biz. Ben inatla mont giydirmiyordum. -6’da giydik Çok giydirmeye karşıyım hala yaz bebesi çok değişik olcak
Ay hadi inşallah .. Büyük ihtimal kız dediler .. Ben de kız hissettim, rüyalarımda hep kızdı, ama bi ters köşe bekliyo herkes.
Kizda var erkekte ya tam donemi erkekten kiza donuyor bende onu fark ettim :)Hadi inşallah hayırlısı öğrenirsin canım kızlar mı çoğunlukta erkekler mi merak ediyorum. Doktor erkek senesi dedi çilekteki müdür erkek senesi kızlarımız az dedi
Canım benim sıkma canını,eminim esin de gitmek istemiyor ama mecbur ediyorlarMerhaba kızlar konu dısı olacak ama çok sinirliyim. Kayınbiraderim bedelli askerliğe gitti. Yol izni haric 17 gun. Kayınbabam esimi aramıs. Biz ankara’dayız bize 10 saat uzaklıktaki bir sehirde askerlik yapıyor. Askerliği bitince gidip biz alalım senin arabayla diyormuş. Sanki çok uzun bir süre askerlik yaptı. Benim esim 6 ay askerlik yaptı dugunden sonra gelmediler bile. Ne gondermeye ne donusune. Megerse elti hanım gidecem diyormus siz goturmezseniz otobuse atlar giderim diyormuş. Soyle sozumuzu geçiremedik. Şımarıklıga bak ya. Eşim de babasına hayır diyemiyor. Beni bırakıp 10 saat yol gidecek.10 saat de dönüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?