2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bile gördüm Bomboştu :)

Ya ben çok abur cubur yemiyorum hele reklamlari hic izlemiyorum daha yeni bir tabak patates kızartması yeidm yahuuu . Vallahi çok zor bu iş arkadaş

Canım çok geçmiş olsun..

Ya ben çok abur cubur yemiyorum hele reklamlari hic izlemiyorum daha yeni bir tabak patates kızartması yeidm yahuuu . Vallahi çok zor bu iş arkadaş
Evet kızımda 15 kilo fln almıştım.. Geri de verdim ama yine de bu sefer o kadar almak istemiyorum.. kocaman olmuştum Evet yaa zorrr

Merak ettim o arkadaşınız bebeği istemediği için mi kendine dikkat etmedi??

Ya kizlar hepiniz cinsiyeti öğrenmişsiniz bir ben kaldimm yarin tam 18 haftalik oluyoruz ama daha kuzumun cinsiyeti belli değil gelecek Perşembe detayli ultrasonda ogrenicez

Klima canım biliyorum ayaklı portatif oluyor ama tavsiye etmem bebek için.. Onun yerine her gün ılık duş ve hafif giysiler tercih edersin bence.. En kötü ihtimalle vantilatör..
Atlas doğduğunda -10’ları görmüştük biz. Ben inatla mont giydirmiyordum. -6’da giydik Çok giydirmeye karşıyım hala yaz bebesi çok değişik olcak

Harika haber :) dikkat ettim ilki oglu olanalrin hep kız haberini aldik :) bizimde oyle degismezse :)
Ay hadi inşallah .. Büyük ihtimal kız dediler .. Ben de kız hissettim, rüyalarımda hep kızdı, ama bi ters köşe bekliyo herkes.

Bahsettiğim tulumlar..
3-6 ay için arkadaşın kızına aldım ama 0-3 ay alayım diyorum temmuz ağustos giyer kız olursa..
Erkek olursa da artık hediye ederim..

Eklentiler

• 0B94F1C8-B8F3-46C1-B150-93E2CBA7ED51.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 2522F9D7-30B1-4A0A-A0F1-76860DFB299C.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 54
Yaz bebekleri hele biraz da ele avuca geliyorsa :) oh oh miss gibiiii,valla ben bunlari doktorlara danismam lazım,nasil giydirmem gerektiği hakkinda da sormam lazım

Merhaba kızlar konu dısı olacak ama çok sinirliyim. Kayınbiraderim bedelli askerliğe gitti. Yol izni haric 17 gun. Kayınbabam esimi aramıs. Biz ankara’dayız bize 10 saat uzaklıktaki bir sehirde askerlik yapıyor. Askerliği bitince gidip biz alalım senin arabayla diyormuş. Sanki çok uzun bir süre askerlik yaptı. Benim esim 6 ay askerlik yaptı dugunden sonra gelmediler bile. Ne gondermeye ne donusune. Megerse elti hanım gidecem diyormus siz goturmezseniz otobuse atlar giderim diyormuş. Soyle sozumuzu geçiremedik. Şımarıklıga bak ya. Eşim de babasına hayır diyemiyor. Beni bırakıp 10 saat yol gidecek.10 saat de dönüş.

Canım benim sıkma canını,eminim esin de gitmek istemiyor ama mecbur ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…