- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Takip isteği yolladımİyi geceler herkese.. :)
Instagramdan takip etmek isterseniz kullanıcı adım karamelatlas
Pek güzel bir sohbet oldu.. Minik mucizelerinize ve size tatlı geceler mışıl uykular :)
Ne kadar süre yaptığı ya da kac saat uzakta olduğu önemli olmamalı bir aile icin gitmeleri lazım zaten ama sorun surda bir önceki oğluna neden gitmedin ya da eltinin zoruyla gitmesi de ne demek once anne babanın yola dusmesı lazımdı zaten. Tamam hadi ruhsuzlar böyle seyleri önemsemiyorlarsa eşine gitmemişlerse şimdi bunu teklif etmeye yüzleri olmaması lazım. Ama sinir de olsan hepimiz sinir olsak da sanırıım gidilecek o zaman en iyisi bebeğini düşün bosveerr simdi eskıleri hic acma zihnindeMerhaba kızlar konu dısı olacak ama çok sinirliyim. Kayınbiraderim bedelli askerliğe gitti. Yol izni haric 17 gun. Kayınbabam esimi aramıs. Biz ankara’dayız bize 10 saat uzaklıktaki bir sehirde askerlik yapıyor. Askerliği bitince gidip biz alalım senin arabayla diyormuş. Sanki çok uzun bir süre askerlik yaptı. Benim esim 6 ay askerlik yaptı dugunden sonra gelmediler bile. Ne gondermeye ne donusune. Megerse elti hanım gidecem diyormus siz goturmezseniz otobuse atlar giderim diyormuş. Soyle sozumuzu geçiremedik. Şımarıklıga bak ya. Eşim de babasına hayır diyemiyor. Beni bırakıp 10 saat yol gidecek.10 saat de dönüş.
Bende çözemedim kız başladık Bi ara erkek çoğaldı Bi kaç haftaya netleşirKizda var erkekte ya tam donemi erkekten kiza donuyor bende onu fark ettim :)
Benimde merak ettiğim bi konu yazın nasıl giydirilmeli kolsuz şeyler giydirilmez sanırım. Benim evim çatı katı ve aşırı sıcak oluyor yazın umarım pişirmem yavrumu:)Yaz bebekleri hele biraz da ele avuca geliyorsa :) oh oh miss gibiiii,valla ben bunlari doktorlara danismam lazım,nasil giydirmem gerektiği hakkinda da sormam lazım
Benim resmen açık kırmızıydı, leke filan değil, kanama şeklinde oluyordu. Çok şükür4.ayda geçti, sonrası normal geçti. 38+5 te planlı sezeryan oldum, doğum da başlamışmış hastaneye gittiğimde. Sadece dönmemişti tersti bebek, onun dışında bir sorun olmadı çok şükür. Zaten sezeryan olacağı için ters olması sorun olmadı.Evet malesef sebebi belli olmuyorsiz kaçıncı haftada doğum yaptınız
Bende yoğunluğu ve rengini merak ettim açıkcası
Onda da hata hicbir seye hayır diyemiyor.Canım benim sıkma canını,eminim esin de gitmek istemiyor ama mecbur ediyorlar
Beni sinirlendiren nokta da o. Benim eşime yapılmayan seyler kücük diye ona fazlasıyla yapılıyor. Hele bir de eltimin zoruyla yapılmasına sinir oldum. Ya bir de bana söylüyorlar benim esimin hicbir seyine gitmediler. Gel de sinir olma. Eşimde hayır diyemez safın önde gideni.Ne kadar süre yaptığı ya da kac saat uzakta olduğu önemli olmamalı bir aile icin gitmeleri lazım zaten ama sorun surda bir önceki oğluna neden gitmedin ya da eltinin zoruyla gitmesi de ne demek once anne babanın yola dusmesı lazımdı zaten. Tamam hadi ruhsuzlar böyle seyleri önemsemiyorlarsa eşine gitmemişlerse şimdi bunu teklif etmeye yüzleri olmaması lazım. Ama sinir de olsan hepimiz sinir olsak da sanırıım gidilecek o zaman en iyisi bebeğini düşün bosveerr simdi eskıleri hic acma zihninde
Bana kalsa bende giydiririm de kaynanam çocuk konusunda çok karışıyor iki lafı vardır ezberlemiş bu çocuk aç ve bu çocuk üşüyor bunları duymak istemiyorumAy ben giydiririm kolsuz..
İlk 1 ay değil belki ama giydiririm.
Ki burda yazın sadece bir ay 25-30 derece oluyo.. Onun dışında 15-20 derece arası hep..
Rüzgar almadıktan sonra giydiririm ben bence.
Sağlıkla bir gelsin de :)
Adana hemde :) bencede uzun kol giydirilmez oranın sıcağı bi başka.Yaz bebegi icin kime sorsam zibinlar ile gün gecireceksiniz giymedigi bile olur diyorlar. Klima olacagi icin yarim kollu ve kolsuz zibinlar aliyorum cogunlukla. Uzun kollu birsey almayı düşünmedim. Adana da yasiyorum buranin sıcağını sanırım anlatmaya gerek yok :)
Benim de ilk gebeliğimde dalga geçiyorlardı bi doppler alırsın artık diye, ama sabrettim almadımIlk gebeligimde bu âlet ( fetal doppler) çok kullanışlı olmuştu, sürekli doktora gitsem de içime her şüphe düştüğünde bununla kalp atışlarını kontrol ediyordum, şimdide kullanmaya başladım ama bebek hala küçük olduğu için pek belli olmuyor. Bir fikir olsun diye sizinle paylaşmak istedim. Belki doktora sık gidemeyen vardır yada benim gibi pimpirikliler için kullanışlı oluyor:)
Kaynanalara göre tüm cocuklar her zaman aç üşüyor gazı var ve zayıf zaten kimsenin sütü yetmiyor ama kendilerininki çeşme musluğu gibi akiyormus dogurduklari tüm çocuklar ay parçası gibiymis nazar değecek diye hiç dışarı cikaramamislarBana kalsa bende giydiririm de kaynanam çocuk konusunda çok karışıyor iki lafı vardır ezberlemiş bu çocuk aç ve bu çocuk üşüyor bunları duymak istemiyorum
Bana kalsa bende giydiririm de kaynanam çocuk konusunda çok karışıyor iki lafı vardır ezberlemiş bu çocuk aç ve bu çocuk üşüyor bunları duymak istemiyorum
Kaynanalara göre tüm cocuklar her zaman aç üşüyor gazı var ve zayıf zaten kimsenin sütü yetmiyor ama kendilerininki çeşme musluğu gibi akiyormus dogurduklari tüm çocuklar ay parçası gibiymis nazar değecek diye hiç dışarı cikaramamislar
Aynen valla benimkinin çocukları sanırım hiç ağlamamış da .Kaynanalara göre tüm cocuklar her zaman aç üşüyor gazı var ve zayıf zaten kimsenin sütü yetmiyor ama kendilerininki çeşme musluğu gibi akiyormus dogurduklari tüm çocuklar ay parçası gibiymis nazar değecek diye hiç dışarı cikaramamislar
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağınıza alın bu bebeğinizide :)Benim resmen açık kırmızıydı, leke filan değil, kanama şeklinde oluyordu. Çok şükür4.ayda geçti, sonrası normal geçti. 38+5 te planlı sezeryan oldum, doğum da başlamışmış hastaneye gittiğimde. Sadece dönmemişti tersti bebek, onun dışında bir sorun olmadı çok şükür. Zaten sezeryan olacağı için ters olması sorun olmadı.
Tabiki bünyeyle alakalıdır ama bazı kişiler çok sakınıyor çok kat kat giydirip öyle alıştırıyor bi soğuk alınca da hemen hasta oluyor.Bize de çok söyleyen oldu canım.. Bi de ingiltere diye orası soğuktur siz anlamıyorsunuz diyorlardı
Ama inat ettim giydirmedim, uzak olmanın faydası bu fiilen kimse karışamıyor. Giydiremiyorlar.. Ben terleyince sırtına havlu da koymadım hiç mesela.. Tere alışsın vücudu dedim..
Maşallah emdiği süreçte grip bile olmadı ki soğukta hep kapşonluyla gezerdi.
Ama bu iş alıştırma meselesi mi yoksa bünyenin de bi etkisi var mı bilemiyorum. Esintide ağır hasta olan bebekler de oluyo mesela. Bu da anne hatası değil bence biraz da bünye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?