2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebekler vücud sıcaklığı olan 36 dereceye alışkın oldukları için ilk zamanlar sıcak olması gerekiyor.çok ince uzun kollu penye , ince penye battaniye iş görür diye düşünüyorum. Her zaman kendi giydiğimiz +1 olması gerekiyor bebeklerde.3 aydan sonra kısa kollu filan ancak giydirilir sanırım.

Doğum sonrasini düşündükçe (yani kaynana olayını ) bana bı fenaliklar geliyor yemin ederim çocukları sonsuza kadar karnimda tutmak istiyorum ya Allah im inşallah yaniliyorumdur çok amin
Hahaha .Aynen bende valla doğumdan bile korkmuyorum da beni depresyona sokacak diye korkuyorum. :)

Canım inan ki bünye etkisi o kadar az, etrafımda kaloriferi kokleyip yakan çocuğu 3 kat giydiren hele dışarı çıkarırken kar topu gibi yusyuvarlak eden kimsenin çocuğunun 3 gün hastalıktan kurtuldugunu gormuyorum

Bende ilk 3 ay için öyle şeyler bakayim en mantıklısı çok giydirmemek çünkü en sıcak zamanda doğuyorlar.

Icimden gecenleri soylemeyeyim doldurmayayim seni :) ama suan icin bence sakin ol bebisini düşün eltin icin sinir olmaya degmez ..

Bende gaza gelmiş bugun 1 bucuk uas icin slopet almisim :) aslında 9 12 ay icin alayim diye dusunmustum gozume kucuk mu geldi ne :) yarin degistirmeye goturucem

Doğum sonrasini düşündükçe (yani kaynana olayını ) bana bı fenaliklar geliyor yemin ederim çocukları sonsuza kadar karnimda tutmak istiyorum ya Allah im inşallah yaniliyorumdur çok amin
Kaynanam la sorunum yok ama bende rahat edemem sanırım ama babaannem dedi ki ben seni 40 gün kimseye bırakmam

Iyi akşamlar kızlar
Bugün cinsiyetimiz kesinleşti kızımız olacak inşallah
Bir oğlum vardı kız çok istiyorduk.
Maşallah canım sağlıkla gelsin miniğin
Ya inanki gülmekten karnım ağrıdı. Birde senin sütün bu çocuğa yetmiyorcular var
Bende şimdiden o zamanı düşünüyorum ya. Bakalım yanılacak mıyız
Çol sagol camm allah razi olsun
Geçmiş olsun canım

Icimden gecenleri soylemeyeyim doldurmayayim seni :) ama suan icin bence sakin ol bebisini düşün eltin icin sinir olmaya degmez ..
Soyle soyle aksine dolmak istiyorum cok sinir oldum.kvye ben herseyin farkındayım eşime boyle yapmamıstınız hiç sımarıklık bu binsin gitsin o zaman otobüse dedim(eltim icin)

Evet güzel yanları var.. Ama günlerce duşa gidemediğim ya da yemek yiyemediğim hatta tuvalete gidemediğim oluyordu.. :) Türkiye de sizin geleniniz gideniniz olur mesela onlar beş dk bebeğinize göz kulak olurken siz dinlenebilir yanda bi iş halledebilirsiniz ama ben bütün günümü bebeğe göre ayarlardım :)
Yine de Allah razı olsun eşim çok yardımcı oldu ev konusunda.
Çevre aile ne olursa olsun, inşallah eşleriniz sizi dinler anlar ve yardımcı olur hep

Soyle soyle aksine dolmak istiyorum cok sinir oldum.kvye ben herseyin farkındayım eşime boyle yapmamıstınız hiç sımarıklık bu binsin gitsin o zaman otobüse dedim(eltim icin)

Aslında söyşeyebilirsin.. Bana yapmadınız ona yapıyorsunuz şeklinde değil ama eşim de sizin oğlunuzdu.. Onu ziyaret etmeme sebebiniz meydi merak ediyorum de sakin sakin. Hatta mümkünse eşin de yanınızda olsun çünkü “aaa karın üstüme yürüdü” gibi suçlamalarla eşin sonradan doldurulmasın..

Ben de isterdim eşimi askerden almaya gidelim. Hatta kardeşine de birlikte gidelim.. Ama siz iki oğlunuza farklı davranmayı seçtiniz sanırım.. Ziyaret huyunuz olmayabilir, aile bağınız sıkı olmayabilir. O zaman şimdi neden gittiğinizi merak ediyorum. Eşimle benim planlarım olabilir, o planları bozup yolda zaman geçirecekse bilmek isterim.
Gibi gibi..
Sinir bozucu bir sakinlik ve güleryüzle iğnele bence.. :)

Mayisda dogum yaptim rahatti simdi en sicaklarda dogurcaz oglumda temmuz ayinda çıtçitlı bodyle zor durdu hava sıcak oluyor .. isilik oldular mi yandik miniick bebek

Ben de aynı durumdayım daha erken sanırım biraz daha gecsin diyorum ben
Bende 20. Haftadan sonra alırım diyorum. Bugün bir arkadaşa dedim en azından beşik vs gibi şeyleri alayım hepsi zor olur aynı anda diye. Benim önceden kaybım olunca herkes tedirgin yok sen daha bekle diyor o da bende üzüldüm işin açığı. Bir arkadaş da onu arayıp gebeliğimin devam edip etmediğini sormuş bana sormaya çekinmiş. Bugün baya üzüldüm yani

Bende aslında uzağım ailemden bende almanyada yaşıyorum ama kaynanam la aynı apartmandayiz.
Benim için uzaklığın güzel yani yok malesef:)
Ama dediğin gibi tabiki yardımcı olacağı konularda var ama ben çok bunalıyorum onun kendi çocuğuymuş gibi davranmasına. Umarım eltime yaptığını bana yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…