2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aslında ben de buna benzer şeyler soyledim sonra da eşime soylediklerimi soyledim. Zaten compeng bize tavır aldı diye mesaj geldi arkasından:))

Seni cok iyi anlıyorum benim de daha once 2 kimyasal gebeliğim oldu bebek bile olusmamısto hatta kese bile. Simdi herkes bana da o gozle bakıyor o yuzden hala tam kabullenemiyorum sevinemiyorum. Bosver Allah’a emanetler. Kucuk seylerden baslayabilirsin canım.

Evet alıştırmamakta fayda var. Korumak başka bunaltmak başka. Çocuklar da rahat etmiyor bence hareketsiz top gibi giyinmekten :)

Umarım yapmaz.. ama anlattığına göre onun da karakteri biraz öyle.. Çok istiyosanız siz de bi tane doğurun birlikte büyütelim demişti bi arkadaş kv sine

Haha icimden geçeni söylemiş de ben söyleyemiyorum.

Benim iki kimyasal iki dış gebelik bir de 12. Haftada kaybım var Allah kimseye yaşatmasın inşallah canım. Bende bana o gözle bakıldıkça korkuyorum sanırım. 20. Haftayı geçeyim de bir nasipse alırım bir şeyler

Bende gaza gelmiş bugun 1 bucuk uas icin slopet almisim :) aslında 9 12 ay icin alayim diye dusunmustum gozume kucuk mu geldi ne :) yarin degistirmeye goturucem
Kızlar şimdiden çok ileriyi almayın çünkü bebişler genelde ayından daha büyük giyiyor. Özellikle erkek bebekler .benim elimde sıfır birsürü kıyafet kalmıştı .o yüzden şimdilik 0-3 ay ve 3-6 ay olanlardan zıbın ve tulum alın derim. Ihtiyaç oldukça zamanla çıktıkça alınıyor

Eltin eşine jest yapmak istemiş, anlaşılabilir bişey ama Bu iş için sizi rahatsız etmeleri saçma olmuş. Yani kendi imkanın varsa yaparsın başkalarını uğraştırmak nedir hiç anlamam ben de . Ama böyle bi durumda eşine yüklenme, o yorulmasın istiyorsun ama yüklenirsen arada kalıp daha çok üzülecek. İşi filan bahane edip hayır diyebilseymiş keşke.

İyi demiş arkadaşınız keşke bende diyebilseydim zamanında valla niye istisnasız kendileri doğurmuş gibi yapıyorlar acaba

Allah sağlık versin kuzum. Güzel düşünelim güzel olsun insallah.

Rabbim bi daha yasatmasin inşallah. Çok şükür riskli dönemi atlattık bisey olmaz artık inşallah.
Bende ilk başlarda bi iki bisey aldım banada arkadaşlarım alma bisey düşük yaparsan onları görüp üzülürsün demeye getiriyordu bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür bugüne kadar geldik rabbim korusun bütün bebislerimizi.

Aynen oyle bir de eşim baska bisey olsa üşenir yolculuga onlara hayır diyemiyor.

Ne almak istiyorsan al gönlün kalmasın. Benim beşiğim toplandı hani en buyuk en özel eşyalardandır bu gebeliğimde de annem bile sakın hıcbısey alma falan dedi. Alınca ne oluyor ben aldıgım esyalara mı uzuldum gecen sefer dedim? Yanı hıc bısey almasaydım üzülmeyecek miydim evime getirmesem de herhangi bir yerdeki beşik bebek kıyafeti bebek arabası beni üzmeyecek miydi dedim. Bazen gercekten en yakının bıle olsa saçmalıyorlar sen kendını uzme olacaksa zaten olur olmayacaksa da olmaz ve bır nesne üzmez seni canından parça gittiği icin üzülür insan. Arkadasına sorulması da aslında diperinin ince dısundugunu gösterir bakma. Sadece senın ıcın değil ilk aylar herkes üstğ kapalı sorar hersey yolunda mı dıye bu da bır nevı genelık devam edıyor mu demektır sıkma canınınatkadasım tadını cıkar bebişinin

Benim de 1er hafta 2 ablam geldi . Somra yalnızdım. Eşim de çok yoğun ve şehir dışıma da çok çıkıyor. Tek başına büyüttüm ben de, kucağımda bebek tuvalete gittiğim olurdu. Öğleden sonra 2 de filan kahvaltı edebilirdim. Şimdi 2si birden bakalım nasıl olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…