- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aslında ben de buna benzer şeyler soyledim sonra da eşime soylediklerimi soyledim. Zaten compeng bize tavır aldı diye mesaj geldi arkasından:))Aslında söyşeyebilirsin.. Bana yapmadınız ona yapıyorsunuz şeklinde değil ama eşim de sizin oğlunuzdu.. Onu ziyaret etmeme sebebiniz meydi merak ediyorum de sakin sakin. Hatta mümkünse eşin de yanınızda olsun çünkü “aaa karın üstüme yürüdü” gibi suçlamalarla eşin sonradan doldurulmasın..
Ben de isterdim eşimi askerden almaya gidelim. Hatta kardeşine de birlikte gidelim.. Ama siz iki oğlunuza farklı davranmayı seçtiniz sanırım.. Ziyaret huyunuz olmayabilir, aile bağınız sıkı olmayabilir. O zaman şimdi neden gittiğinizi merak ediyorum. Eşimle benim planlarım olabilir, o planları bozup yolda zaman geçirecekse bilmek isterim.
Gibi gibi..
Sinir bozucu bir sakinlik ve güleryüzle iğnele bence.. :)
Seni cok iyi anlıyorum benim de daha once 2 kimyasal gebeliğim oldu bebek bile olusmamısto hatta kese bile. Simdi herkes bana da o gozle bakıyor o yuzden hala tam kabullenemiyorum sevinemiyorum. Bosver Allah’a emanetler. Kucuk seylerden baslayabilirsin canım.Bende 20. Haftadan sonra alırım diyorum. Bugün bir arkadaşa dedim en azından beşik vs gibi şeyleri alayım hepsi zor olur aynı anda diye. Benim önceden kaybım olunca herkes tedirgin yok sen daha bekle diyor o da bende üzüldüm işin açığı. Bir arkadaş da onu arayıp gebeliğimin devam edip etmediğini sormuşbana sormaya çekinmiş. Bugün baya üzüldüm yani
Canım inan ki bünye etkisi o kadar az, etrafımda kaloriferi kokleyip yakan çocuğu 3 kat giydiren hele dışarı çıkarırken kar topu gibi yusyuvarlak eden kimsenin çocuğunun 3 gün hastalıktan kurtuldugunu gormuyorum
Bende aslında uzağım ailemden bende almanyada yaşıyorum ama kaynanam la aynı apartmandayiz.
Benim için uzaklığın güzel yani yok malesef:)
Ama dediğin gibi tabiki yardımcı olacağı konularda var ama ben çok bunalıyorum onun kendi çocuğuymuş gibi davranmasına. Umarım eltime yaptığını bana yapmaz.
Haha icimden geçeni söylemiş de ben söyleyemiyorum.Evet alıştırmamakta fayda var. Korumak başka bunaltmak başka. Çocuklar da rahat etmiyor bence hareketsiz top gibi giyinmekten :)
Umarım yapmaz.. ama anlattığına göre onun da karakteri biraz öyle.. Çok istiyosanız siz de bi tane doğurun birlikte büyütelim demişti bi arkadaş kv sine
Benim iki kimyasal iki dış gebelik bir de 12. Haftada kaybım var Allah kimseye yaşatmasın inşallah canım. Bende bana o gözle bakıldıkça korkuyorum sanırım. 20. Haftayı geçeyim de bir nasipse alırım bir şeylerSeni cok iyi anlıyorum benim de daha once 2 kimyasal gebeliğim oldu bebek bile olusmamısto hatta kese bile. Simdi herkes bana da o gozle bakıyor o yuzden hala tam kabullenemiyorum sevinemiyorum. Bosver Allah’a emanetler. Kucuk seylerden baslayabilirsin canım.
Kızlar şimdiden çok ileriyi almayın çünkü bebişler genelde ayından daha büyük giyiyor. Özellikle erkek bebekler .benim elimde sıfır birsürü kıyafet kalmıştı .o yüzden şimdilik 0-3 ay ve 3-6 ay olanlardan zıbın ve tulum alın derim. Ihtiyaç oldukça zamanla çıktıkça alınıyorBende gaza gelmiş bugun 1 bucuk uas icin slopet almisim :) aslında 9 12 ay icin alayim diye dusunmustum gozume kucuk mu geldi ne :) yarin degistirmeye goturucem
Eltin eşine jest yapmak istemiş, anlaşılabilir bişey ama Bu iş için sizi rahatsız etmeleri saçma olmuş. Yani kendi imkanın varsa yaparsın başkalarını uğraştırmak nedir hiç anlamam ben de . Ama böyle bi durumda eşine yüklenme, o yorulmasın istiyorsun ama yüklenirsen arada kalıp daha çok üzülecek. İşi filan bahane edip hayır diyebilseymiş keşke.Merhaba kızlar konu dısı olacak ama çok sinirliyim. Kayınbiraderim bedelli askerliğe gitti. Yol izni haric 17 gun. Kayınbabam esimi aramıs. Biz ankara’dayız bize 10 saat uzaklıktaki bir sehirde askerlik yapıyor. Askerliği bitince gidip biz alalım senin arabayla diyormuş. Sanki çok uzun bir süre askerlik yaptı. Benim esim 6 ay askerlik yaptı dugunden sonra gelmediler bile. Ne gondermeye ne donusune. Megerse elti hanım gidecem diyormus siz goturmezseniz otobuse atlar giderim diyormuş. Soyle sozumuzu geçiremedik. Şımarıklıga bak ya. Eşim de babasına hayır diyemiyor. Beni bırakıp 10 saat yol gidecek.10 saat de dönüş.
Canım bazen herkesin tavır alması daha iyidir :) Kendini doğru ve güzel ifade edebilen insanların hastasıyız :)Aslında ben de buna benzer şeyler soyledim sonra da eşime soylediklerimi soyledim. Zaten compeng bize tavır aldı diye mesaj geldi arkasından:))
İyi demiş arkadaşınız keşke bende diyebilseydim zamanındaEvet alıştırmamakta fayda var. Korumak başka bunaltmak başka. Çocuklar da rahat etmiyor bence hareketsiz top gibi giyinmekten :)
Umarım yapmaz.. ama anlattığına göre onun da karakteri biraz öyle.. Çok istiyosanız siz de bi tane doğurun birlikte büyütelim demişti bi arkadaş kv sine
Allah sağlık versin kuzum. Güzel düşünelim güzel olsun insallah.Benim iki kimyasal iki dış gebelik bir de 12. Haftada kaybım var Allah kimseye yaşatmasın inşallah canım. Bende bana o gözle bakıldıkça korkuyorum sanırım. 20. Haftayı geçeyim de bir nasipse alırım bir şeyler
Rabbim bi daha yasatmasin inşallah. Çok şükür riskli dönemi atlattık bisey olmaz artık inşallah.Benim iki kimyasal iki dış gebelik bir de 12. Haftada kaybım var Allah kimseye yaşatmasın inşallah canım. Bende bana o gözle bakıldıkça korkuyorum sanırım. 20. Haftayı geçeyim de bir nasipse alırım bir şeyler
Baska türlü olmaz en iyisi netlik canım :)Canım bazen herkesin tavır alması daha iyidir :) Kendini doğru ve güzel ifade edebilen insanların hastasıyız :)
Aynen oyle bir de eşim baska bisey olsa üşenir yolculuga onlara hayır diyemiyor.Eltin eşine jest yapmak istemiş, anlaşılabilir bişey ama Bu iş için sizi rahatsız etmeleri saçma olmuş. Yani kendi imkanın varsa yaparsın başkalarını uğraştırmak nedir hiç anlamam ben de . Ama böyle bi durumda eşine yüklenme, o yorulmasın istiyorsun ama yüklenirsen arada kalıp daha çok üzülecek. İşi filan bahane edip hayır diyebilseymiş keşke.
Teşekkür ederim. Hepimiz inşallah.Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağınıza alın bu bebeğinizide :)
Aynen oyle bir de eşim baska bisey olsa üşenir yolculuga onlara hayır diyemiyor.
Ne almak istiyorsan al gönlün kalmasın. Benim beşiğim toplandı hani en buyuk en özel eşyalardandır bu gebeliğimde de annem bile sakın hıcbısey alma falan dedi. Alınca ne oluyor ben aldıgım esyalara mı uzuldum gecen sefer dedim? Yanı hıc bısey almasaydım üzülmeyecek miydim evime getirmesem de herhangi bir yerdeki beşik bebek kıyafeti bebek arabası beni üzmeyecek miydi dedim. Bazen gercekten en yakının bıle olsa saçmalıyorlar sen kendını uzme olacaksa zaten olur olmayacaksa da olmaz ve bır nesne üzmez seni canından parça gittiği icin üzülür insan. Arkadasına sorulması da aslında diperinin ince dısundugunu gösterir bakma. Sadece senın ıcın değil ilk aylar herkes üstğ kapalı sorar hersey yolunda mı dıye bu da bır nevı genelık devam edıyor mu demektır sıkma canınınatkadasım tadını cıkar bebişininBende 20. Haftadan sonra alırım diyorum. Bugün bir arkadaşa dedim en azından beşik vs gibi şeyleri alayım hepsi zor olur aynı anda diye. Benim önceden kaybım olunca herkes tedirgin yok sen daha bekle diyor o da bende üzüldüm işin açığı. Bir arkadaş da onu arayıp gebeliğimin devam edip etmediğini sormuşbana sormaya çekinmiş. Bugün baya üzüldüm yani
Benim de 1er hafta 2 ablam geldi . Somra yalnızdım. Eşim de çok yoğun ve şehir dışıma da çok çıkıyor. Tek başına büyüttüm ben de, kucağımda bebek tuvalete gittiğim olurdu. Öğleden sonra 2 de filan kahvaltı edebilirdim. Şimdi 2si birden bakalım nasıl olacak:))Evet güzel yanları var.. Ama günlerce duşa gidemediğim ya da yemek yiyemediğim hatta tuvalete gidemediğim oluyordu.. :) Türkiye de sizin geleniniz gideniniz olur mesela onlar beş dk bebeğinize göz kulak olurken siz dinlenebilir yanda bi iş halledebilirsiniz ama ben bütün günümü bebeğe göre ayarlardım :)
Yine de Allah razı olsun eşim çok yardımcı oldu ev konusunda.
Çevre aile ne olursa olsun, inşallah eşleriniz sizi dinler anlar ve yardımcı olur hep
Valla aklımdan gecmedi değil :)) soyle azcık daha büyüsün bebiş görür o.Eh artık sen de bi minik tur planla şimdiden.. Madem gezmelere üşenmiyor artık
Ben dayanamadım:) sorunlu bir gebelik olunca bideBenim de ilk gebeliğimde dalga geçiyorlardı bi doppler alırsın artık diye, ama sabrettim almadım
Evet öyle hatırlıyorumMerak ettim o arkadaşınız bebeği istemediği için mi kendine dikkat etmedi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?