İnşallah canım hep iyi düşündüm rabbim sağlık versin onlara. Araf’a böyle işte geliyor düşüncelerAllah sağlık versin kuzum. Güzel düşünelim güzel olsun insallah.
Aminn inşallah canım Allah korusun hepimizin bebeklerini. Hep duam bu yönde. Rabbim dileyen isteyen herkeslere nasip etsin benim de 4. Tüp bebek denememRabbim bi daha yasatmasin inşallah. Çok şükür riskli dönemi atlattık bisey olmaz artık inşallah.
Bende ilk başlarda bi iki bisey aldım banada arkadaşlarım alma bisey düşük yaparsan onları görüp üzülürsün demeye getiriyordu bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür bugüne kadar geldik rabbim korusun bütün bebislerimizi.
Haklısın insan eşyaya üzülmüyor. Geçen yıl kayıp yaşadım çöp bile almamıştım ama üzülmedim mi üzüldüm. Canımdan can gitti nasibi yokmuş. Zor da olsa atlattım. İnşallah bundan sonrası için çok daha pozitif olup etkilenmeyeceğim hiç bir şeydenNe almak istiyorsan al gönlün kalmasın. Benim beşiğim toplandı hani en buyuk en özel eşyalardandır bu gebeliğimde de annem bile sakın hıcbısey alma falan dedi. Alınca ne oluyor ben aldıgım esyalara mı uzuldum gecen sefer dedim? Yanı hıc bısey almasaydım üzülmeyecek miydim evime getirmesem de herhangi bir yerdeki beşik bebek kıyafeti bebek arabası beni üzmeyecek miydi dedim. Bazen gercekten en yakının bıle olsa saçmalıyorlar sen kendını uzme olacaksa zaten olur olmayacaksa da olmaz ve bır nesne üzmez seni canından parça gittiği icin üzülür insan. Arkadasına sorulması da aslında diperinin ince dısundugunu gösterir bakma. Sadece senın ıcın değil ilk aylar herkes üstğ kapalı sorar hersey yolunda mı dıye bu da bır nevı genelık devam edıyor mu demektır sıkma canınınatkadasım tadını cıkar bebişinin
Güle güle güzel günlerde kullan inşallahBen dışarı çıkamadığım için internetten bunları aldım :)
Sağol canım amin teşekkür ederim :)Güle güle güzel günlerde kullan inşallah
Benim kese solda hatta genelde sola yığılıp yatıyo ama kızAgustos annelerini bazen okuyorum cogu kiz diyor belirtileri de oyle kese konumu da hep sagda konumlu bebekler en azindan benim gordugum bakalim kac kizimiz kac oglumuz olucak
Öyle evet.. Neyse şurda 1-2 ay kaldı inşallah hemen bahar gelir..Havalar da çıkılacak gibi değil ki çıkıp az yürüyelim
Çok şaşırdım... Yani tamam istemedi ama artık olmuş bir kere senin karnında çocuk var dimi.. Yani çocuğa bir şey olmasın diye endişe etmez mi insan...Evet öyle hatırlıyorum
Bide tüm bunlar yetmezmiş gibi ben hangi kumaş hangisi onu bile bilmem, ama alışveriş yapacağım yerler belli h&m,gap,zara bunların dışında 1-2 tane daha çocuk mağazası var oralardan alırım heraldeBenimde merak ettiğim bi konu yazın nasıl giydirilmeli kolsuz şeyler giydirilmez sanırım. Benim evim çatı katı ve aşırı sıcak oluyor yazın umarım pişirmem yavrumu:)
Uzun kollu penye şeyler almamız lazım sanırım. Ilk 3 ay için.Benimde kafam karışık :)
Ayni benim eşim gibi,herkese herseye tamam der. Allahtan ailesi yakında degilOnda da hata hicbir seye hayır diyemiyor.
Aynen. Sanki kasiklara bişey çakılıyor gibi.Kızlar sizin de özellikle ayakta kalınca veya çok oturunca karnınızın alt tarafında sertleşme oluyor mu normal mi bu?
Yalnız olmadığıma sevindim desem :) benimki tam 19 haftalikken olacak galiba inşallah herseyini net görürler hos gormeseler bile canimat minnet bidaha gider yaparim :) o bahaneyle tekrar görmüş olurum kuzumuYok ben de detaylıyı bekliyom:))
Vallahi siz şanslısınız havalar yakında miss gibi olur ben 4. Sonunda anca burnumu evden çıkarabilirimÖyle evet.. Neyse şurda 1-2 ay kaldı inşallah hemen bahar gelir..
Canım yanlış anlama ama evet haklısın biz yapılanı yada yapılmayanı görüyoruz erkekler öyle değil ben ev taşıdım kimse yardıma geleyim demedi ama amcasj ev taşıyacakmış yarın oraya gidecekmiş o safsa ben niye kendimi yorayım ki boşver takılma sen yorulmicaksın kafa dinleme gibi düşün çünkü bişey dediğinde sen haksız olursun ben eminimMerhaba kızlar konu dısı olacak ama çok sinirliyim. Kayınbiraderim bedelli askerliğe gitti. Yol izni haric 17 gun. Kayınbabam esimi aramıs. Biz ankara’dayız bize 10 saat uzaklıktaki bir sehirde askerlik yapıyor. Askerliği bitince gidip biz alalım senin arabayla diyormuş. Sanki çok uzun bir süre askerlik yaptı. Benim esim 6 ay askerlik yaptı dugunden sonra gelmediler bile. Ne gondermeye ne donusune. Megerse elti hanım gidecem diyormus siz goturmezseniz otobuse atlar giderim diyormuş. Soyle sozumuzu geçiremedik. Şımarıklıga bak ya. Eşim de babasına hayır diyemiyor. Beni bırakıp 10 saat yol gidecek.10 saat de dönüş.
Yorulunca oluyor bende canım ayakta çok kalıncaKızlar sizin de özellikle ayakta kalınca veya çok oturunca karnınızın alt tarafında sertleşme oluyor mu normal mi bu?
Ben de sadece %100 pamuk olması gerektiğini biliyorum. Polyester karışımı galan olmamalı. Son zamanlarda bambu da sağlıklı deniyorBide tüm bunlar yetmezmiş gibi ben hangi kumaş hangisi onu bile bilmem, ama alışveriş yapacağım yerler belli h&m,gap,zara bunların dışında 1-2 tane daha çocuk mağazası var oralardan alırım heraldehoff çok zor yahu
Senin kiz teoriye kafa atmis alt ust etmisBenim kese solda hatta genelde sola yığılıp yatıyo ama kız
Bak bana erkek karnı var sende dediler güzelleştin kız güzelliği alır kesin erkek dediler Soldaysa erkek dediler önce ekşi yedin bak tatlı yiyorsun erkek dediler hahaha hiç biri tutmadıSenin kiz teoriye kafa atmis alt ust etmis
Benimkine de erkek dedi sağ tarafimda tekmekleyip duruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?