2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah sağlık versin kuzum. Güzel düşünelim güzel olsun insallah.
İnşallah canım hep iyi düşündüm rabbim sağlık versin onlara. Araf’a böyle işte geliyor düşünceler
Aminn inşallah canım Allah korusun hepimizin bebeklerini. Hep duam bu yönde. Rabbim dileyen isteyen herkeslere nasip etsin benim de 4. Tüp bebek denemem
Haklısın insan eşyaya üzülmüyor. Geçen yıl kayıp yaşadım çöp bile almamıştım ama üzülmedim mi üzüldüm. Canımdan can gitti nasibi yokmuş. Zor da olsa atlattım. İnşallah bundan sonrası için çok daha pozitif olup etkilenmeyeceğim hiç bir şeyden

Kızlar yazdıklarınızı okudum benimde iştahın maşşallahı var saat aksam 10 eşim bana puf böreği yapıyor çok canım istedi:) birde birkaç aksamdır gece ateş gibi birşey oluyor dıştan yok ama içten yüzüm yanıyor sizde de oluyor mu böyle bişey

Kızlar ilk haftalar ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuğu almanızı tavsiye ederim. Boyutu çok ideal, bebeğin altını almadan önce sıcak su ile ıslatıp kullanıyorsunuz, böylece hem kimyasal kullanmış olmuyorsunuz hem de bebeğin poposu soğuk mendillerle üşümüyor:)

Ayrıca doğumdan sonraki ilk 2 gün lohusa kanaması çok yoğun olabiliyor ilk günler için normal ped yeterli olmayabilir. Aslında sık sık değiştirseniz sorun olmaz ama insan hele hele ilk gün öyle yarim saatte bir ya da her saat kalkıpta uğraşacak dermanı olmuyor o yüzden ben her iki doğumdan sonra ilk 1-2 gün o büyük mesane pedlerinden kullandım çok rahat ettim. Medikalcide eczanede ya da büyük marketlerde oluyor, hasta bezi gibi değil ama, bildiğiniz ped şeklinde fakat çok daha kalın ve büyük.

Bide tüm bunlar yetmezmiş gibi ben hangi kumaş hangisi onu bile bilmem, ama alışveriş yapacağım yerler belli h&m,gap,zara bunların dışında 1-2 tane daha çocuk mağazası var oralardan alırım heralde hoff çok zor yahu

Yok ben de detaylıyı bekliyom:))
Yalnız olmadığıma sevindim desem :) benimki tam 19 haftalikken olacak galiba inşallah herseyini net görürler hos gormeseler bile canimat minnet bidaha gider yaparim :) o bahaneyle tekrar görmüş olurum kuzumu

Canım yanlış anlama ama evet haklısın biz yapılanı yada yapılmayanı görüyoruz erkekler öyle değil ben ev taşıdım kimse yardıma geleyim demedi ama amcasj ev taşıyacakmış yarın oraya gidecekmiş o safsa ben niye kendimi yorayım ki boşver takılma sen yorulmicaksın kafa dinleme gibi düşün çünkü bişey dediğinde sen haksız olursun ben eminim

Kızlar sizin de özellikle ayakta kalınca veya çok oturunca karnınızın alt tarafında sertleşme oluyor mu normal mi bu?
Yorulunca oluyor bende canım ayakta çok kalınca
Ben de sadece %100 pamuk olması gerektiğini biliyorum. Polyester karışımı galan olmamalı. Son zamanlarda bambu da sağlıklı deniyor

Merhabalar herkese.Bir suredir yazamadim.Umarım herşey yolundadır hepiniz içinde.Bebisin hareketlerini hissedenler el kaldırsın.Yüzde yüz bebek hareketi olduğuna eminim.İkinci bebeğim.15+6 yım.13+larda hissetmeye başladım.Ama son 3 gündür bebem tepiniyor içerde maşaallah.22 ocakta kiza benzettim dedi.7 subatta kontrolum var.Heyecanla persembeyi bekliyorum.Sizlerde durumlar nasıl? @Meylen lavitabellamk @saye- S Saryamarya H Hinctugba Synonyms Sonneschein Y Yademim Birefebirece @compeng buschy @deeploneliness ...nickini hatırlayamadığım sevgili arkadaşlar?

Senin kiz teoriye kafa atmis alt ust etmis
Benimkine de erkek dedi sağ tarafimda tekmekleyip duruyor beni
Bak bana erkek karnı var sende dediler güzelleştin kız güzelliği alır kesin erkek dediler Soldaysa erkek dediler önce ekşi yedin bak tatlı yiyorsun erkek dediler hahaha hiç biri tutmadı
Makas bıçak erkek çıktı
Yüzük yaptılar erkek çıktı
Ama ben dedim bakın benim kızım olucak
İnanmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…