2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kız nrdesin sen aman iyi olunda yazmamış ol yeter ki :) kıza benzettim dediyse o kızdır canım benim kesinleşti kızım olucak inşallah

Yorulunca oluyor bende canım ayakta çok kalınca

Ben de sadece %100 pamuk olması gerektiğini biliyorum. Polyester karışımı galan olmamalı. Son zamanlarda bambu da sağlıklı deniyor
Ben kardeşimin e bebekten aldığı herşeye bayıldım ağız mendili yumuşacık hello baby hem uygun hemde %100 pamuk canım zıbınlar yine aynı yumaşak pamuk ve 5 TL 10 TL hep ev için ideal bence

Kız nrdesin sen aman iyi olunda yazmamış ol yeter ki :) kıza benzettim dediyse o kızdır canım benim kesinleşti kızım olucak inşallah

Çok şükür iyiyiz canım.Yogunluktan yazamadim.Minnak prenses netlesti demek gözünaydın.Öncelikle hayırlısı ama tabi bi oğlusum var kızım olursa çok çok sevinirim.7 sine kadar sabredicem artikin.Benimde netleşir inşallah.

Ben kardeşimin e bebekten aldığı herşeye bayıldım ağız mendili yumuşacık hello baby hem uygun hemde %100 pamuk canım zıbınlar yine aynı yumaşak pamuk ve 5 TL 10 TL hep ev için ideal bence

Katılıyorum canım oğluma e bebekten almıştım zibinlarini yumuşacık pamukluydu.Birkac takim battaniye falan da almistim.Cok memnun kaldım.Bu minnoşuma da inşallah ordan alıcam.

Sağol canım darısı başına tabi gönül ikisinide tatmak istiyor Rabbim önce sağlıkla hayırla gönlünden geçeni versin canım

Katılıyorum canım oğluma e bebekten almıştım zibinlarini yumuşacık pamukluydu.Birkac takim battaniye falan da almistim.Cok memnun kaldım.Bu minnoşuma da inşallah ordan alıcam.
Kesinlikle çok cici şeyler de var kardeşim Bi dünya şey almış tanıştım sayesinde artık bırakmam ordan alırım hep cici şeylere dışarıdan bakabiliriz =)

Haklısın canım ben ıslak mendil aldım ama dışarıda kullanırım diye aldım evde pamuk ve su kullanacağım. Kanama benimde çok olmuştu hemde nerdeyse 40 ıma kadar azala çoğala oldu. çocukla öyle hemen de wc ye gidilmiyor hasta bezi kullanmıştım.

Bizden de Selâmlar...
Oğlusum son bir haftadır çok hareketli (şükürler olsun) hiç durmuyor.artik ne zaman Uyuduğunu bile tahmin edebiliyorum.Bu çok huzur veren birşeymiş kızlar.. o hareket ettikçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.henuz babamız hareketleri hissedemiyor .sanirim bir iki haftaya oda hisseder.bizimde pzrt sı kontrolümüz var.esim şimdiden seviniyor.oglumla buluşmaya gidicem diye...

Kesinlikle çok cici şeyler de var kardeşim Bi dünya şey almış tanıştım sayesinde artık bırakmam ordan alırım hep cici şeylere dışarıdan bakabiliriz =)

Bende çok aldım oğluma.Net mağazasından bez oyuncak kıyafet aklına ne gelirse.Bu sene bizim şehre mağazası da açıldı.Cinsiyet netleşince ilk işim oraya uğramak.

Yorulunca oluyor bende canım ayakta çok kalınca

Ben de sadece %100 pamuk olması gerektiğini biliyorum. Polyester karışımı galan olmamalı. Son zamanlarda bambu da sağlıklı deniyor
Polyester kötü onu biliyorum bak o zaman anladim %100 cotton olmasi gerekiyor :) ay minik minik şeyler. Bide benim evimde çamaşır makinesi yok,yasak binaninkini kullanıyoruz bebek için hijyen mi bilmiyorum bide bebek doğmadan bütün kıyafetleri yıkanması mi gerekiyor?

Zeyna03 hoşgeldin kuzum :)) ohh gozlerin aydin olsun bir oğlan bir kız miss gibi :)) bizde dün kontroldeydik herşey çok iyi 20 haftalik görünüyor ultrasonda yine önde gidiyoruz

Hoşbuldum canim.Bir tosuncuk mu geliyor acabaSagliklica büyüsün kuzucuklar içimizde.Ve sagliklica kucağımıza alalım inşaallah.

AA ne ilginç ilk kez duruyorum
Tabiki bebek deterjanıyla yıkanıp ütülenmesi gerek hatta kendi çamaşırınıxla bile temas ettirmeyin bez torbalarla hastaneye götürün diyor uzmanlar canım tenleri hassas bakteriye açıklar savunmasızlar

Ne güzel ya hissediyorsun bebeğini :) bende hissediyorum biseyler ama emin olamıyorum ilk gebelik

Bana dr %70 erkek dedi
Haftaya persembe detayliya giricem o zan netlesir ins
Senin nasıl gidiyor dikiş atılmıştı değil mi benim rahim ağzı 37 mm ölçüldü progestan kullanıyorum ilk gebelik olduğu için dikiş atmayı önermedi iki doktor da

iyiymis benimki tatli yersem kiz eksi yersem erkek hep oyleydi

Yalnız olmadığıma sevindim desem :) benimki tam 19 haftalikken olacak galiba inşallah herseyini net görürler hos gormeseler bile canimat minnet bidaha gider yaparim :) o bahaneyle tekrar görmüş olurum kuzumu
:)))) ben 22de filan gidicem detaylıya. Sağlıklı olsunlar da inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.er geç öğreneces cinsiyeti :))

Evet maalesef böyle saçma bir sistem var. Tamam canım çok teşekkür ederim. Bunların hiçbirini bilmeme sebebim en küçük kardesim 20 yasinda,etrafta arkadaş ve akraba da yok onlardan göreyim. Gelinimiz 2 yıl önce doğurdu ama pek samimi olmadığımız icin oda pek bisey anlatmaz onun içinde hic bilmiyorum

Oğluşum doğmadan önce bütün eşyalarını bebek deterjanı ile yikadim makinede.2 defa durulattim.Kuruyunca bir güzel de ütüledim.Ohh mis içim rahat giydirdim.Bize gelene kadar tekstil artıkları kaç kişi elliyor.Biberon emzik vs kaynattim kuruttum.Tavsiye ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…