Kız nrdesin sen aman iyi olunda yazmamış ol yeter kiMerhabalar herkese.Bir suredir yazamadim.Umarım herşey yolundadır hepiniz içinde.Bebisin hareketlerini hissedenler el kaldırsın.Yüzde yüz bebek hareketi olduğuna eminim.İkinci bebeğim.15+6 yım.13+larda hissetmeye başladım.Ama son 3 gündür bebem tepiniyor içerde maşaallah. 22 ocakta kiza benzettim dedi.7 subatta kontrolum var.Heyecanla persembeyi bekliyorum.Sizlerde durumlar nasıl? @Meylen @lavitabellamk @saye- @Saryamarya @Hinctugba @Synonyms Sonneschein @Yademim Birefebirece @compeng @buschy @deeploneliness ...nickini hatırlayamadığım sevgili arkadaşlar?
Ben kardeşimin e bebekten aldığı herşeye bayıldım ağız mendili yumuşacık hello baby hem uygun hemde %100 pamuk canım zıbınlar yine aynı yumaşak pamuk ve 5 TL 10 TL hep ev için ideal benceYorulunca oluyor bende canım ayakta çok kalınca
Ben de sadece %100 pamuk olması gerektiğini biliyorum. Polyester karışımı galan olmamalı. Son zamanlarda bambu da sağlıklı deniyor
Kız nrdesin sen aman iyi olunda yazmamış ol yeter ki:) kıza benzettim dediyse o kızdır canım benim kesinleşti kızım olucak inşallah
Ben kardeşimin e bebekten aldığı herşeye bayıldım ağız mendili yumuşacık hello baby hem uygun hemde %100 pamuk canım zıbınlar yine aynı yumaşak pamuk ve 5 TL 10 TL hep ev için ideal bence
Sağol canım darısı başına tabi gönül ikisinide tatmak istiyor Rabbim önce sağlıkla hayırla gönlünden geçeni versin canımÇok şükür iyiyiz canım.Yogunluktan yazamadim.Minnak prenses netlesti demek gözünaydın.Öncelikle hayırlısı ama tabi bi oğlusum var kızım olursa çok çok sevinirim.7 sine kadar sabredicem artikin.Benimde netleşir inşallah.
Kesinlikle çok cici şeyler de var kardeşim Bi dünya şey almış tanıştım sayesinde artık bırakmam ordan alırım hep cici şeylere dışarıdan bakabiliriz =)Katılıyorum canım oğluma e bebekten almıştım zibinlarini yumuşacık pamukluydu.Birkac takim battaniye falan da almistim.Cok memnun kaldım.Bu minnoşuma da inşallah ordan alıcam.
Haklısın canım ben ıslak mendil aldım ama dışarıda kullanırım diye aldım evde pamuk ve su kullanacağım. Kanama benimde çok olmuştu hemde nerdeyse 40 ıma kadar azala çoğala oldu. çocukla öyle hemen de wc ye gidilmiyor hasta bezi kullanmıştım.Kızlar ilk haftalar ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuğu almanızı tavsiye ederim. Boyutu çok ideal, bebeğin altını almadan önce sıcak su ile ıslatıp kullanıyorsunuz, böylece hem kimyasal kullanmış olmuyorsunuz hem de bebeğin poposu soğuk mendillerle üşümüyor:)
Ayrıca doğumdan sonraki ilk 2 gün lohusa kanaması çok yoğun olabiliyor ilk günler için normal ped yeterli olmayabilir. Aslında sık sık değiştirseniz sorun olmaz ama insan hele hele ilk gün öyle yarim saatte bir ya da her saat kalkıpta uğraşacak dermanı olmuyor o yüzden ben her iki doğumdan sonra ilk 1-2 gün o büyük mesane pedlerinden kullandım çok rahat ettim. Medikalcide eczanede ya da büyük marketlerde oluyor, hasta bezi gibi değil ama, bildiğiniz ped şeklinde fakat çok daha kalın ve büyük.
Bizden de Selâmlar...Merhabalar herkese.Bir suredir yazamadim.Umarım herşey yolundadır hepiniz içinde.Bebisin hareketlerini hissedenler el kaldırsın.Yüzde yüz bebek hareketi olduğuna eminim.İkinci bebeğim.15+6 yım.13+larda hissetmeye başladım.Ama son 3 gündür bebem tepiniyor içerde maşaallah. 22 ocakta kiza benzettim dedi.7 subatta kontrolum var.Heyecanla persembeyi bekliyorum.Sizlerde durumlar nasıl? @Meylen @lavitabellamk @saye- @Saryamarya @Hinctugba @Synonyms Sonneschein @Yademim Birefebirece @compeng @buschy @deeploneliness ...nickini hatırlayamadığım sevgili arkadaşlar?
Kesinlikle çok cici şeyler de var kardeşim Bi dünya şey almış tanıştım sayesinde artık bırakmam ordan alırım hep cici şeylere dışarıdan bakabiliriz =)
Polyester kötü onu biliyorum bakYorulunca oluyor bende canım ayakta çok kalınca
Ben de sadece %100 pamuk olması gerektiğini biliyorum. Polyester karışımı galan olmamalı. Son zamanlarda bambu da sağlıklı deniyor
İyi yapmışsın oh dinliyosundur her gün pı t pıt pıt:)))Ben dayanamadım:) sorunlu bir gebelik olunca bide
Zeyna03 hoşgeldin kuzum :)) ohh gozlerin aydin olsun bir oğlan bir kız miss gibi :)) bizde dün kontroldeydik herşey çok iyi 20 haftalik görünüyor ultrasonda yine önde gidiyoruz
AA ne ilginç ilk kez duruyorumPolyester kötü onu biliyorum bako zaman anladim %100 cotton olmasi gerekiyor :) ay minik minik şeyler. Bide benim evimde çamaşır makinesi yok,yasak binaninkini kullanıyoruz bebek için hijyen mi bilmiyorum bide bebek doğmadan bütün kıyafetleri yıkanması mi gerekiyor?
Ne güzel ya hissediyorsun bebeğini :) bende hissediyorum biseyler ama emin olamıyorum ilk gebelikBizden de Selâmlar...
Oğlusum son bir haftadır çok hareketli (şükürler olsun) hiç durmuyor.artik ne zaman Uyuduğunu bile tahmin edebiliyorum.Bu çok huzur veren birşeymiş kızlar.. o hareket ettikçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.henuz babamız hareketleri hissedemiyor .sanirim bir iki haftaya oda hisseder.bizimde pzrt sı kontrolümüz var.esim şimdiden seviniyor.oglumla buluşmaya gidicem diye...
Senin nasıl gidiyor dikiş atılmıştı değil mi benim rahim ağzı 37 mm ölçüldü progestan kullanıyorum ilk gebelik olduğu için dikiş atmayı önermedi iki doktor daBana dr %70 erkek dedi
Haftaya persembe detayliya giricem o zan netlesir ins
Bak bana erkek karnı var sende dediler güzelleştin kız güzelliği alır kesin erkek dediler Soldaysa erkek dediler önce ekşi yedin bak tatlı yiyorsun erkek dediler hahaha hiç biri tutmadı
Makas bıçak erkek çıktı
Yüzük yaptılar erkek çıktı
Ama ben dedim bakın benim kızım olucak
İnanmadılar
:)))) ben 22de filan gidicem detaylıya. Sağlıklı olsunlar da inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.er geç öğreneces cinsiyeti :))Yalnız olmadığıma sevindim desem :) benimki tam 19 haftalikken olacak galiba inşallah herseyini net görürler hos gormeseler bile canimat minnet bidaha gider yaparim :) o bahaneyle tekrar görmüş olurum kuzumu
Evet maalesef böyle saçma bir sistem var. Tamam canım çok teşekkür ederim. Bunların hiçbirini bilmeme sebebim en küçük kardesim 20 yasinda,etrafta arkadaş ve akraba da yok onlardan göreyim. Gelinimiz 2 yıl önce doğurdu ama pek samimi olmadığımız icin oda pek bisey anlatmaz onun içinde hic bilmiyorumAA ne ilginç ilk kez duruyorum
Tabiki bebek deterjanıyla yıkanıp ütülenmesi gerek hatta kendi çamaşırınıxla bile temas ettirmeyin bez torbalarla hastaneye götürün diyor uzmanlar canım tenleri hassas bakteriye açıklar savunmasızlar
Oğluşum doğmadan önce bütün eşyalarını bebek deterjanı ile yikadim makinede.2 defa durulattim.Kuruyunca bir güzel de ütüledim.Ohh mis içim rahat giydirdim.Bize gelene kadar tekstil artıkları kaç kişi elliyor.Biberon emzik vs kaynattim kuruttum.Tavsiye ederim canım.Polyester kötü onu biliyorum bako zaman anladim %100 cotton olmasi gerekiyor :) ay minik minik şeyler. Bide benim evimde çamaşır makinesi yok,yasak binaninkini kullanıyoruz bebek için hijyen mi bilmiyorum bide bebek doğmadan bütün kıyafetleri yıkanması mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?