2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
:)))) ben 22de filan gidicem detaylıya. Sağlıklı olsunlar da inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.er geç öğreneces cinsiyeti :))
Gec degil mi 22? Benim doktorum 18-20 yazmıştı ultrason kağıdına ama tabi ben başka kıtada yaşıyorum onunda farki olabilir

Ya canım benim çok teşekkür ederim inanın ben hic bilmiyorum bunları çok sağolun hepiniz :) peki hep böyle mi devam edicez ? Yani her seferinde bebek deterjani ütüleme falan?

Benimde ilk gebeligimden tavsiyelerim;
Lansinoh ciftli elektriklo pompa
Lansinoh süt saklama poseti
Mustela sampuan yüz kremi vücut kremi
Biogaia gaz damlasi ( probiyotik bakterielr var )
Prima premimeium care
Ilk zamanlar pamuk pedler var bebek icin onlari kullandim disariya cikarken uni baby yenidogan
Dr brown biberon (calisirken sagdigim sütü icirdi annem 2 sene sadece anne sütü aldi )
Emzirme önlügü harika bir icat
Yan yastigi
Uni baby alt acma (disariya cikarken kullandim)
Pişik kremi mustela denedim olmadi sudocrem olmadi bepanthol ün yogun yagli bir pisik kremi vardi o gecirdi
Bebek deterjani dalin sivi da kullandim roxy sabun rendesi de kullandim ..
Tum aldiklarimi yikadim ütüledim ben de buyük zevkle :)
Gögüs uclarim emmeye baslayinca yarildi resmen lansinoh un bir kremi var cok iyi gekdi bir de kendi sütüm :)

Aklime gelenler bunlar :)

Bende erken Doğum riski nedeniyle progestan kullanıyorum rahim ağzı operasyonu geçirdiğim için önlem amaçlı başlandı ama rahim ağzı şimdilik iyi diyorlar korkuyorum bana sürekli yat demedi aksine yürü falan diyor

Hayır canım doğal bence bilmemek kendimden 18 yaş küçük Bi kardeşim var ilk annelik acemiliğini onda attım
Şimdi de alt katımda çok yakın arkadaşım var iki bebeğimiz var onlarla tazeledim öğrendim hatta bazı arkadaşlar ilk bebeği nerden biliyo yada bilmiş olarak adlandırabilirler ama geçerli sebebim var Bu 4. Sayılır

Ya canım benim çok teşekkür ederim inanın ben hic bilmiyorum bunları çok sağolun hepiniz :) peki hep böyle mi devam edicez ? Yani her seferinde bebek deterjani ütüleme falan?
Yaklasik bir bucuk yaşına kadar böyle devam ettim canım.Ondan sonra zibinları ütüledim.Ic çamaşırlarını yani.Simdi 4 yaşında.Ütü her yıkamadan sonra yapmıyorum açıkçası.

Oh bol bol pratik yap :) maalesef benim yeğenim çok huysuz şimdiye kadar toplamda kucağımda 10 dakika durmuslugu yok

Yaklasik bir bucuk yaşına kadar böyle devam ettim canım.Ondan sonra zibinları ütüledim.Ic çamaşırlarını yani.Simdi 4 yaşında.Ütü her yıkamadan sonra yapmıyorum açıkçası.
Anladım :) şey biz hiç ütü yapmıyoruz eşimle ütü kültürümüz pek yok maalesef ama artık olacak minik findik için tabi kendisi izin verirse :)

Oh bol bol pratik yap :) maalesef benim yeğenim çok huysuz şimdiye kadar toplamda kucağımda 10 dakika durmuslugu yok
Ay çok şükür bizim sıpa çok samimi içten ve düşünceli Bi çocuk gerçi büyüdü 8 yaşında artık
Alttaki bebişlerimde düşkün 1.5 ve 2.5 yaşındalar
Olsun sen kendi çocuğu la büyü boşver bazen bilerek bazen bilmeyerek hatalar elbette yapıcaz hepimiz ama her anne mükemmeldir

Bebek deterjani dalan roxy
Sabun ve şampuan uni baby ve sebamed
diğer önerilerinize de aynen katılıyorum.Kraft elektrikli pompa tavsiye etmiyorum.Cok acıtıyor aklınızda olsun.
Prima premium çare kullandık hiç pişik olmadan bezi bıraktık( pişiğin bezle de çok ilgisi olduğuna inaniyorum.Pisik olmasa da günde bir kez bephantol sürdüm poposuna)

Benim Sana harika Bi pişik kremi önerim var inanmicaksın ama klasik yeşil arko yemin ederim o kadar çabuk geçiriyor ki şok olmuştum

Uni baby sampuani bu yaz aldim yazlikta gunde iki üc kez yikaniyordu aile boyu aldim hepimiz kullandik :) ama bebecikken mustela harika bi de benim iglum sarişın beyaz tenli kafasi kipkirmizi oldu baska sampuan hediye gelmişti bi daha kullanmadim

Anladım :) şey biz hiç ütü yapmıyoruz eşimle ütü kültürümüz pek yok maalesef ama artık olacak minik findik için tabi kendisi izin verirse :)

En azından bir yaşına kadar ütülenmeli bence.Tabi siz bilirsiniz.Bir kere bile ütülemeyenler de var etrafımda.Ben ütülerken dünyanın en tuhaf şeyini yapıyormusum gibi bakanlar falan

Ne güzel ya hissediyorsun bebeğini :) bende hissediyorum biseyler ama emin olamıyorum ilk gebelik
Benimde ilk gebelik canım, vucud yapısından mi yoksa ben vücudumu çok dinleyen biriyim ondan mi bilmiyorum ama ben çok erken hissettim.damar segrimesi gibi 12.haftalarda başladı kipirdanmasi.

Valla herkese de söylüyorum pişik kremleri hikaye arko çok iyi çocuk ağlardı pişik acısından bunu duyduk Bi sürdük miss gibi
İllaki oluyorlar Malesef
Ayyy ben bi de kiz cocuk alt almasından cok korkuyorum kaka falan yaptiginda temizlemek cok zor yaa bir de idrar yolu enfeksiyonu oluyor kiz bbekler onu takıyorum kafaya :)

Mustela nin sadece göğüs kremini kullanmıştım yara olduğunda.Ama güzel bi kremdi.Tabi bebek hassas cilde sahipse araştırıp en uygununu bulmak lazım.Uni baby de benim oğluma çok iyi geldi.Sebamedin sabunu ile vücudunu köpüklüyorum banyoda.Ondan da memnunuz 4 senedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…