2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayyy ben bi de kiz cocuk alt almasından cok korkuyorum kaka falan yaptiginda temizlemek cok zor yaa bir de idrar yolu enfeksiyonu oluyor kiz bbekler onu takıyorum kafaya :)
Önden arkaya sistemi benimde çok lanet Bi yapım var Malesef senede hiç olmasam en az 5 kez oluyorum kadınların çilesi bebekken başlıyor yaradılış

Kesinlikle çok güzel bir duygu ilk bebeğim gibi heyecanlanıyorum hareket edince.Bugun baya halay çekti resmen ıcerde kıpır kıpırdi çok mutlu oldum.Ogluslar daha hareketli oluyorlar tecrübeliyim o konuda da.Dr kıza benzettim dedi ama hareketlerden sonra acaba ikinci oğlum mu geliyor diye de düşünüyorum.Sagliklisi hayırlısı olsun da.Hepsi güzel heyecanlar çok şükür tatmak nasip oldu bizlere

Aynen bide beden konusu var ben bi kaç beden alicam hangisi olur bilemiyorum. Bende çoğu şeyi h&m den alıyorum.ilk 3 ay için alicam sonra büyüdükçe alırım bide hediye de çok geliyor.

Aynen aynen canım bizde onunla büyüyeceğiz inşallah yanlışlar yapa yapa

Aynen bide beden konusu var ben bi kaç beden alicam hangisi olur bilemiyorum. Bende çoğu şeyi h&m den alıyorum.ilk 3 ay için alicam sonra büyüdükçe alırım bide hediye de çok geliyor.
Genelde çok 0-3 aylik almayin diyorlar çok çabuk büyüyorlar bebekler sonra kiyafetler olmuyor

En azından bir yaşına kadar ütülenmeli bence.Tabi siz bilirsiniz.Bir kere bile ütülemeyenler de var etrafımda.Ben ütülerken dünyanın en tuhaf şeyini yapıyormusum gibi bakanlar falan
Hahahaha ay valla vakit olursa seve seve yaparim olmazsa da şansına küssün küçük hanim-bey efendi

Hoşgeldin canım. İyiyiz şükür bana da iki erkek dediler en son haftaya Cumartesi gideceğim nasipse bakalım değişecek mi bende hissediyorum benekleri bir biri bir biri dokunuyor çok hafif
Canım çamaşır makinası neden yasak çok değişikmiş. Evet bütün kıyafetleri yıkayıp ütülenmeli canım. İlk yaşlarda onun kıyafetleri ayrı yıkanmalı çamaşır deterjanı da bebekler in olanlar var ondan alırsın. Bir yaştan sonra tüm kıyafetleri olmasa da iç çamaşırlarını ütülersin bir müddet daha
Teşekkürler canım tecrübelerini paylaştığın için

Benimde ilk gebelik canım, vucud yapısından mi yoksa ben vücudumu çok dinleyen biriyim ondan mi bilmiyorum ama ben çok erken hissettim.damar segrimesi gibi 12.haftalarda başladı kipirdanmasi.
Benim o haftalarda çok afedersin çok gazim olduğu icin öyle baski oluyordu asla anlayamadim simdi gaz azaldıkça biseyler hissediyorum :)

Valla bilmiyorum ki neden yasak.sesten mi yoksa başka neden mi bilmiyorum her çamaşır yıkama ve kurutma(direkt çıkarıp giyebilecek duruma getiren kurutma) 5 dolar falan tutuyor

Valla bilmiyorum ki neden yasak.sesten mi yoksa başka neden mi bilmiyorum her çamaşır yıkama ve kurutma(direkt çıkarıp giyebilecek duruma getiren kurutma) 5 dolar falan tutuyor
Bizimde çamaşır makinası evin için de değil bodrum katında herkesin ben en üst kattayım inip çıkmak çok yoruyor ağır da oluyor o yüzden eşim camasiri indirip çıkarıyor hep.

Ben hissediyorum arada ama bugun canım sıkıldı konsantre olamadım bebege

Evet canım 12 yıllık evliyim ve binlerce şükürler olsun ki okadar senelik ozlemin sonunda Rabbim onu bana nasip etti.insallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasip eder.cok mutluyum .şuan ondan başka birşey görmüyor gözüm . Rabbim isteyen herkese tatdirsın bu duyguyu.

Cinsiyet aslında hepimiz için bir merak .aslen Hepimizin de istediği meleklerimizin sağlıklı olmasi zaten.kiz yada erkek Rabbim ne verirse başımız üstüne

Kizlar mrb baya bi birikmisti hepsini okudum yurtdisinda dogum vs bi suru guzel sey paylasmissiniz.
Benim aklimda bikac soru var.Travel sistemlerde 3 ayri parca mi eklenip cikarilabiliyor arabaya.yani bi normal bebek arabasi bi kucuk ana kucagi mi deniyo birde portbebe dedikleri boyle sepete benzer bisey.bu mu oluyo? Ben bu konuyu iyi bilmiyorum.Eger dogruysa pirt bebe ve ana kucagi kisimlari ileriki aylarda kullanilamiyo sanirim ilk 6 ay icin falan mi sadece? Aydinlatirsaniz cok sevinirim

Haklısın canım ben diyeceğimi dedim gerisini kendi bilir. Hemde cümbür cemaat gideceklermiş. Ben de kafa dinlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…