Önden arkaya sistemi benimde çok lanet Bi yapım var Malesef senede hiç olmasam en az 5 kez oluyorum kadınların çilesi bebekken başlıyor yaradılışAyyy ben bi de kiz cocuk alt almasından cok korkuyorum kaka falan yaptiginda temizlemek cok zor yaa bir de idrar yolu enfeksiyonu oluyor kiz bbekler onu takıyorum kafaya :)
Bizden de Selâmlar...
Oğlusum son bir haftadır çok hareketli (şükürler olsun) hiç durmuyor.artik ne zaman Uyuduğunu bile tahmin edebiliyorum.Bu çok huzur veren birşeymiş kızlar.. o hareket ettikçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.henuz babamız hareketleri hissedemiyor .sanirim bir iki haftaya oda hisseder.bizimde pzrt sı kontrolümüz var.esim şimdiden seviniyor.oglumla buluşmaya gidicem diye...
Aynen bide beden konusu var ben bi kaç beden alicam hangisi olur bilemiyorum. Bende çoğu şeyi h&m den alıyorum.ilk 3 ay için alicam sonra büyüdükçe alırım bide hediye de çok geliyor.Bide tüm bunlar yetmezmiş gibi ben hangi kumaş hangisi onu bile bilmem, ama alışveriş yapacağım yerler belli h&m,gap,zara bunların dışında 1-2 tane daha çocuk mağazası var oralardan alırım heraldehoff çok zor yahu
Aynen aynen canım bizde onunla büyüyeceğiz inşallah yanlışlar yapa yapaAy çok şükür bizim sıpa çok samimi içten ve düşünceli Bi çocuk gerçi büyüdü 8 yaşında artık
Alttaki bebişlerimde düşkün 1.5 ve 2.5 yaşındalar
Olsun sen kendi çocuğu la büyü boşver bazen bilerek bazen bilmeyerek hatalar elbette yapıcaz hepimiz ama her anne mükemmeldir
Genelde çok 0-3 aylik almayin diyorlar çok çabuk büyüyorlar bebekler sonra kiyafetler olmuyorAynen bide beden konusu var ben bi kaç beden alicam hangisi olur bilemiyorum. Bende çoğu şeyi h&m den alıyorum.ilk 3 ay için alicam sonra büyüdükçe alırım bide hediye de çok geliyor.
Hahahaha ay valla vakit olursa seve seve yaparim olmazsa da şansına küssün küçük hanim-bey efendiEn azından bir yaşına kadar ütülenmeli bence.Tabi siz bilirsiniz.Bir kere bile ütülemeyenler de var etrafımda.Ben ütülerken dünyanın en tuhaf şeyini yapıyormusum gibi bakanlar falan
Hoşgeldin canım. İyiyiz şükür bana da iki erkek dediler en son haftaya Cumartesi gideceğim nasipse bakalım değişecek miMerhabalar herkese.Bir suredir yazamadim.Umarım herşey yolundadır hepiniz içinde.Bebisin hareketlerini hissedenler el kaldırsın.Yüzde yüz bebek hareketi olduğuna eminim.İkinci bebeğim.15+6 yım.13+larda hissetmeye başladım.Ama son 3 gündür bebem tepiniyor içerde maşaallah. 22 ocakta kiza benzettim dedi.7 subatta kontrolum var.Heyecanla persembeyi bekliyorum.Sizlerde durumlar nasıl? @Meylen @lavitabellamk @saye- @Saryamarya @Hinctugba @Synonyms Sonneschein Y Yademim Birefebirece B bibliyofil_k @buschy @deeploneliness ...nickini hatırlayamadığım sevgili arkadaşlar?
Canım çamaşır makinası neden yasak çok değişikmiş. Evet bütün kıyafetleri yıkayıp ütülenmeli canım. İlk yaşlarda onun kıyafetleri ayrı yıkanmalı çamaşır deterjanı da bebekler in olanlar var ondan alırsın. Bir yaştan sonra tüm kıyafetleri olmasa da iç çamaşırlarını ütülersin bir müddet dahaPolyester kötü onu biliyorum bako zaman anladim %100 cotton olmasi gerekiyor :) ay minik minik şeyler. Bide benim evimde çamaşır makinesi yok,yasak binaninkini kullanıyoruz bebek için hijyen mi bilmiyorum bide bebek doğmadan bütün kıyafetleri yıkanması mi gerekiyor?
Teşekkürler canım tecrübelerini paylaştığın içinBenimde ilk gebeligimden tavsiyelerim;
Lansinoh ciftli elektriklo pompa
Lansinoh süt saklama poseti
Mustela sampuan yüz kremi vücut kremi
Biogaia gaz damlasi ( probiyotik bakterielr var )
Prima premimeium care
Ilk zamanlar pamuk pedler var bebek icin onlari kullandim disariya cikarken uni baby yenidogan
Dr brown biberon (calisirken sagdigim sütü icirdi annem 2 sene sadece anne sütü aldi )
Emzirme önlügü harika bir icat
Yan yastigi
Uni baby alt acma (disariya cikarken kullandim)
Pişik kremi mustela denedim olmadi sudocrem olmadi bepanthol ün yogun yagli bir pisik kremi vardi o gecirdi
Bebek deterjani dalin sivi da kullandim roxy sabun rendesi de kullandim ..
Tum aldiklarimi yikadim ütüledim ben de buyük zevkle :)
Gögüs uclarim emmeye baslayinca yarildi resmen lansinoh un bir kremi var cok iyi gekdi bir de kendi sütüm :)
Aklime gelenler bunlar :)
Benim o haftalarda çok afedersin çok gazim olduğu icin öyle baski oluyordu asla anlayamadim simdi gaz azaldıkça biseyler hissediyorum :)Benimde ilk gebelik canım, vucud yapısından mi yoksa ben vücudumu çok dinleyen biriyim ondan mi bilmiyorum ama ben çok erken hissettim.damar segrimesi gibi 12.haftalarda başladı kipirdanmasi.
Valla bilmiyorum ki neden yasak.sesten mi yoksa başka neden mi bilmiyorum her çamaşır yıkama ve kurutma(direkt çıkarıp giyebilecek duruma getiren kurutma) 5 dolar falan tutuyorHoşgeldin canım. İyiyiz şükür bana da iki erkek dediler en son haftaya Cumartesi gideceğim nasipse bakalım değişecek mibende hissediyorum benekleri bir biri bir biri dokunuyor çok hafif
Canım çamaşır makinası neden yasak çok değişikmiş. Evet bütün kıyafetleri yıkayıp ütülenmeli canım. İlk yaşlarda onun kıyafetleri ayrı yıkanmalı çamaşır deterjanı da bebekler in olanlar var ondan alırsın. Bir yaştan sonra tüm kıyafetleri olmasa da iç çamaşırlarını ütülersin bir müddet daha
Teşekkürler canım tecrübelerini paylaştığın için
Çok fazla almam o zaman dayanabilirsem doğduktan sonra turkiyeye gidicez inşallah ordan da alırım kıyafet.Genelde çok 0-3 aylik almayin diyorlar çok çabuk büyüyorlar bebekler sonra kiyafetler olmuyor
Bizimde çamaşır makinası evin için de değil bodrum katında herkesin ben en üst kattayım inip çıkmak çok yoruyor ağır da oluyor o yüzden eşim camasiri indirip çıkarıyor hep.Valla bilmiyorum ki neden yasak.sesten mi yoksa başka neden mi bilmiyorum her çamaşır yıkama ve kurutma(direkt çıkarıp giyebilecek duruma getiren kurutma) 5 dolar falan tutuyor
Evet ya gerçekten ağır oluyor benimde eşim yapiyor sağolsun:)Bizimde çamaşır makinası evin için de değil bodrum katında herkesin ben en üst kattayım inip çıkmak çok yoruyor ağır da oluyor o yüzden eşim camasiri indirip çıkarıyor hep.
Hoşgeldin canım. İyiyiz şükür bana da iki erkek dediler en son haftaya Cumartesi gideceğim nasipse bakalım değişecek mibende hissediyorum benekleri bir biri bir biri dokunuyor çok hafif
Hoşbuldum canım.Evet hatırlıyorum 2 erkek denmişti en son sana.Hayirlisi bakalım.2 erkek annesi olmakta güzel olur.Hepsi güzel yani Allah evlat verdikten sonra çok şükür.Hep iyi olsunlar minnak lar sağlıkla doğsunlar
Ben hissediyorum arada ama bugun canım sıkıldı konsantre olamadım bebegeMerhabalar herkese.Bir suredir yazamadim.Umarım herşey yolundadır hepiniz içinde.Bebisin hareketlerini hissedenler el kaldırsın.Yüzde yüz bebek hareketi olduğuna eminim.İkinci bebeğim.15+6 yım.13+larda hissetmeye başladım.Ama son 3 gündür bebem tepiniyor içerde maşaallah. 22 ocakta kiza benzettim dedi.7 subatta kontrolum var.Heyecanla persembeyi bekliyorum.Sizlerde durumlar nasıl? @Meylen @lavitabellamk @saye- @Saryamarya @Hinctugba @Synonyms Sonneschein Y Yademim Birefebirece B bibliyofil_k @buschy @deeploneliness ...nickini hatırlayamadığım sevgili arkadaşlar?
Neye sıkıldı canın ?Ben hissediyorum arada ama bugun canım sıkıldı konsantre olamadım bebege
Evet canım 12 yıllık evliyim ve binlerce şükürler olsun ki okadar senelik ozlemin sonunda Rabbim onu bana nasip etti.insallah sağlıkla kucağımiza almayı da nasip eder.cok mutluyum .şuan ondan başka birşey görmüyor gözüm . Rabbim isteyen herkese tatdirsın bu duyguyu.Kesinlikle çok güzel bir duygu ilk bebeğim gibi heyecanlanıyorum hareket edince.Bugun baya halay çekti resmen ıcerde kıpır kıpırdi çok mutlu oldum.Ogluslar daha hareketli oluyorlar tecrübeliyim o konuda da.Dr kıza benzettim dedi ama hareketlerden sonra acaba ikinci oğlum mu geliyor diye de düşünüyorum.Sagliklisi hayırlısı olsun da.Hepsi güzel heyecanlar çok şükür tatmak nasip oldu bizlere
AileselNeye sıkıldı canın ?
Haklısın canım ben diyeceğimi dedim gerisini kendi bilir. Hemde cümbür cemaat gideceklermiş. Ben de kafa dinlerim.Canım yanlış anlama ama evet haklısın biz yapılanı yada yapılmayanı görüyoruz erkekler öyle değil ben ev taşıdım kimse yardıma geleyim demedi ama amcasj ev taşıyacakmış yarın oraya gidecekmiş o safsa ben niye kendimi yorayım ki boşver takılma sen yorulmicaksın kafa dinleme gibi düşün çünkü bişey dediğinde sen haksız olursun ben eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?