- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Al benden de o kadar :)Kizlarrr, bebek arabasi,yataktan falan bahsederken resmen konulara Fransız kalıyorum,parka yatak,baston araba bunlar ne yahuben niye bilmiyorummm
Bak bana erkek karnı var sende dediler güzelleştin kız güzelliği alır kesin erkek dediler Soldaysa erkek dediler önce ekşi yedin bak tatlı yiyorsun erkek dediler hahaha hiç biri tutmadı
Makas bıçak erkek çıktı
Yüzük yaptılar erkek çıktı
Ama ben dedim bakın benim kızım olucak
İnanmadılar
Bana da 2kez yüksek ihtimal kiz demişlerdi ama en son gittiğimde erkek dendi:)Yani 2 kez kız diye söylendiyse ihtimal yüksek ama heran herşey olabilir
Canım ben de bilmiyorum çünkü çok çocuk delisi değildim. Sonuçta biraz ilgi alanınla da alakalı, ben çocuğum yokken sağ, sol ne yapıyor hiç ilgilenmiyordum..Evet maalesef böyle saçma bir sistem var. Tamam canım çok teşekkür ederim. Bunların hiçbirini bilmeme sebebim en küçük kardesim 20 yasinda,etrafta arkadaş ve akraba da yok onlardan göreyim. Gelinimiz 2 yıl önce doğurdu ama pek samimi olmadığımız icin oda pek bisey anlatmaz onun içinde hic bilmiyorum
Canım benim araştırdığım port bebe zaten max 3 aylık kullanılıyor ve bazı pusetler zaten kendiliğinden yatıyor, yani dahil. Ana kucağı hastahaneden çıkarken gerekli, bir de tek çocuksa elinde sepet gbi bi yere giderken taşıyabilirsin, yalnız bebek onda da max 1,5 saat durabilir. Ben ikiz bebek olduğu için ana kucağı almıcam, direk oto koltuğu alıcam, onu da bir hastahane çıkışı, bir de 3 yaşına kadar arabada kullanıcam.Kizlar mrb baya bi birikmisti hepsini okudum yurtdisinda dogum vs bi suru guzel sey paylasmissiniz.
Benim aklimda bikac soru var.Travel sistemlerde 3 ayri parca mi eklenip cikarilabiliyor arabaya.yani bi normal bebek arabasi bi kucuk ana kucagi mi deniyo birde portbebe dedikleri boyle sepete benzer bisey.bu mu oluyo? Ben bu konuyu iyi bilmiyorum.Eger dogruysa pirt bebe ve ana kucagi kisimlari ileriki aylarda kullanilamiyo sanirim ilk 6 ay icin falan mi sadece? Aydinlatirsaniz cok sevinirim
Değişim yapıyorlarsa değiştir başka ni ihtiyaç alırsın...büyük almak çok tehlikeli...Ben oğluma hamileyken şişme yelek almıştım 1 yaş içinBende gaza gelmiş bugun 1 bucuk uas icin slopet almisim :) aslında 9 12 ay icin alayim diye dusunmustum gozume kucuk mu geldi ne :) yarin degistirmeye goturucem
Valla zormuş arkadaşım. Okudukça iyi ki eşim tek çocuk dedim :)Aslında ben de buna benzer şeyler soyledim sonra da eşime soylediklerimi soyledim. Zaten compeng bize tavır aldı diye mesaj geldi arkasından:))
Kızlar ikili test sonucum için yorum yapar mısınız?
Free bhCG : 0.53 MoM
PAPP-A : 0.32 MoM
NT: 0.99mm, 0.66 MoM
CRL: 57mm
Bio kimyasal down sendrom riski: 1 : 248
Yaş riski: 1 : 219
Bio kimyasal Ewd-Patau sendrom riski: 1 : 630
Kombine down-sendrom riski: 1 : 1518
Kombine Edw-Patau sendrom riski: 1 : 7997
benim de memletim adana..Yaz bebegi icin kime sorsam zibinlar ile gün gecireceksiniz giymedigi bile olur diyorlar. Klima olacagi icin yarim kollu ve kolsuz zibinlar aliyorum cogunlukla. Uzun kollu birsey almayı düşünmedim. Adana da yasiyorum buranin sıcağını sanırım anlatmaya gerek yok :)
Merhabalar herkese.Bir suredir yazamadim.Umarım herşey yolundadır hepiniz içinde.Bebisin hareketlerini hissedenler el kaldırsın.Yüzde yüz bebek hareketi olduğuna eminim.İkinci bebeğim.15+6 yım.13+larda hissetmeye başladım.Ama son 3 gündür bebem tepiniyor içerde maşaallah. 22 ocakta kiza benzettim dedi.7 subatta kontrolum var.Heyecanla persembeyi bekliyorum.Sizlerde durumlar nasıl? @Meylen lavitabellamk @saye- S Saryamarya @Hinctugba @Synonyms @Sonneschein @Yademim @Birvarbiryokum B bibliyofil_k buschy @deeploneliness ...nickini hatırlayamadığım sevgili arkadaşlar?
En azından bir yaşına kadar ütülenmeli bence.Tabi siz bilirsiniz.Bir kere bile ütülemeyenler de var etrafımda.Ben ütülerken dünyanın en tuhaf şeyini yapıyormusum gibi bakanlar falan
Canım benim araştırdığım port bebe zaten max 3 aylık kullanılıyor ve bazı pusetler zaten kendiliğinden yatıyor, yani dahil. Ana kucağı hastahaneden çıkarken gerekli, bir de tek çocuksa elinde sepet gbi bi yere giderken taşıyabilirsin, yalnız bebek onda da max 1,5 saat durabilir. Ben ikiz bebek olduğu için ana kucağı almıcam, direk oto koltuğu alıcam, onu da bir hastahane çıkışı, bir de 3 yaşına kadar arabada kullanıcam.
Kızım mayıs doğumlu ben giydirmiştim kısa kollu. Bir kaç tane de kısa kollu al istersen.Benimde merak ettiğim bi konu yazın nasıl giydirilmeli kolsuz şeyler giydirilmez sanırım. Benim evim çatı katı ve aşırı sıcak oluyor yazın umarım pişirmem yavrumu:)
Uzun kollu penye şeyler almamız lazım sanırım. Ilk 3 ay için.Benimde kafam karışık :)
Ya aslında haklısın aynı şey oluyor galiba, ben ana kucağı olarak kullanmıyacağım için kafam karıştı galiba. Pusetim baston olursa ana kucağı koyma yeri olmıcak zaten. 2 tane ana kucağı kullanmak da zor olcağından direk otoya yerleştiricem.Kurumus-Maskara lavitabellamk Ben de aynı durumdayım hiç ilgim merakım olmadı yeni yeni araştırıp öğreniyorum ama bebeklerimizin böyle araştırmacı anneleri varken hiç bir şeyden geri kalmazlar merak etmeyin Şimdiden annemden daha çok teorik bilgiye sahibim ama tabi pratik yok. Bebekler gelince evdeki hesap çarşıya uymayacak onun da farkındayım ama bir çok şeyi içgüdüsel bir şekilde çözeceğimize inanıyorum
Yine bir soru: Bebek arabalarındaki anakucağı aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılmıyor mu? Ben öyle zannederek yaptım bütün planlarımı
Bence de en iyisi. Bir kaynım var eşimin tam tersi çok gözüaçık eşimden 5 yaş küçük ama parmagında oynatır.Valla zormuş arkadaşım. Okudukça iyi ki eşim tek çocuk dedim :)
Sagol canm Allah razi olsunMaşallah canım sağlıkla gelsin miniğin
Ya inanki gülmekten karnım ağrıdı. Birde senin sütün bu çocuğa yetmiyorcular var
Bende şimdiden o zamanı düşünüyorum ya. Bakalım yanılacak mıyız
Geçmiş olsun canım
Küçükler hep öyle oluyor maalesef. Anne babalar da küçüğü biraz daha kayırıyor gibi geliyor bana :)Bence de en iyisi. Bir kaynım var eşimin tam tersi çok gözüaçık eşimden 5 yaş küçük ama parmagında oynatır.
Katılıyorum herkes için gecerli olmasa da benim eşimin ailesi için öyle.Küçükler hep öyle oluyor maalesef. Anne babalar da küçüğü biraz daha kayırıyor gibi geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?