2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Valla ben öyle hurafelere zaten inanmam ama gerçekten çirkinleştim; kilo aldım çok, sivilcelerim sadece yüzümde günde en az 2 tane çıkıyor, ee dip boya daha yok, peeling bile yapamıyorum cilt çok hassas, vs.., tabii eğer 2 kız da olsa ben gene de iki çocuk olmasına bağlıyorum herşeyin bu dozda olmasını:)

Zeyna03 canım hoşgeldin, benim de haftaya normal kontrolüm, bi sonraki haftada detaylı ultrasonum var. Biri kız ama diğeri %90 kız dendi. Çok göstermiyor. Sen neler yapıyosunn, okul yoğunluğu mu canım

Canım ben de bilmiyorum çünkü çok çocuk delisi değildim. Sonuçta biraz ilgi alanınla da alakalı, ben çocuğum yokken sağ, sol ne yapıyor hiç ilgilenmiyordum..

Canım benim araştırdığım port bebe zaten max 3 aylık kullanılıyor ve bazı pusetler zaten kendiliğinden yatıyor, yani dahil. Ana kucağı hastahaneden çıkarken gerekli, bir de tek çocuksa elinde sepet gbi bi yere giderken taşıyabilirsin, yalnız bebek onda da max 1,5 saat durabilir. Ben ikiz bebek olduğu için ana kucağı almıcam, direk oto koltuğu alıcam, onu da bir hastahane çıkışı, bir de 3 yaşına kadar arabada kullanıcam.

Zeyna03 Merhaba canım benim de ikinci bebeğim olacak Allah izin verirse, dr kız gibi dedi. Ben hareketlerini cok erken hissetmeye basladim 10.haftadan beri icerde kıpırtılar hissediyorum. Oğlumda ilk 14 de hissetmistim. Tekmeler yakındır ins. Sen de ne güzel hissetmeye baslamişsın hayırlı olsun kızın sağlıkla gelsin ins.

Bende gaza gelmiş bugun 1 bucuk uas icin slopet almisim :) aslında 9 12 ay icin alayim diye dusunmustum gozume kucuk mu geldi ne :) yarin degistirmeye goturucem
Değişim yapıyorlarsa değiştir başka ni ihtiyaç alırsın...büyük almak çok tehlikeli...Ben oğluma hamileyken şişme yelek almıştım 1 yaş için aralıkta doğacak sonraki aralıkta giyecek diye düşündüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı..martta üç aylıkken giydirdim tam oldu nisanda giyemedi fermuar kapanmadi eni boyu masallahlikti...demem o ki içindeki cocugun yapısını doğunca veya buyudukce ne kadar minyon yada ne kadar iri olacagini bilemezsin...hiç cesaret ve acele etme zaten bol bol gezip biseyler almaya vaktimiz olucak

Kızlar hasta oldum ben nefes alamıyorum bu aksam ateşleride ondandı sanırım.bu arada migros da yakında bebek bezi indirimi var bir alana ikincisi % 40 indirimli almayı düşünen var mı? Ben yenidoğan almayı düşünüyorum indirim varken.

canım arada kaynamış tabiki anlamıyoruz ama doktorun nasıl yorumladı? okuduğum kadarıyla 1/250 altı yeni bir tarama veya tanı testi istiyor. tabi bu test sadece tarama testi. inşaallah problemsiz sağlıklı doğum olsun..

benim de memletim adana..
sömestr tatilinden yeni döndüm hava mis gibiydi..
yazın da gidiyoruz ama hiç dışarda vakit geçmiyor..

maşallah.. Ben de bunda çok erken hissettim tekmeleri..

En azından bir yaşına kadar ütülenmeli bence.Tabi siz bilirsiniz.Bir kere bile ütülemeyenler de var etrafımda.Ben ütülerken dünyanın en tuhaf şeyini yapıyormusum gibi bakanlar falan

bak o bir kere bile ütülemeyen annelerden biri de benim.. ama çocuklar alerjik olsa tabi başka olurdu..

Kurumus-Maskara lavitabellamk Ben de aynı durumdayım hiç ilgim merakım olmadı yeni yeni araştırıp öğreniyorum ama bebeklerimizin böyle araştırmacı anneleri varken hiç bir şeyden geri kalmazlar merak etmeyin Şimdiden annemden daha çok teorik bilgiye sahibim ama tabi pratik yok. Bebekler gelince evdeki hesap çarşıya uymayacak onun da farkındayım ama bir çok şeyi içgüdüsel bir şekilde çözeceğimize inanıyorum

Yine bir soru: Bebek arabalarındaki anakucağı aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılmıyor mu? Ben öyle zannederek yaptım bütün planlarımı

Kızım mayıs doğumlu ben giydirmiştim kısa kollu. Bir kaç tane de kısa kollu al istersen.

Ya aslında haklısın aynı şey oluyor galiba, ben ana kucağı olarak kullanmıyacağım için kafam karıştı galiba. Pusetim baston olursa ana kucağı koyma yeri olmıcak zaten. 2 tane ana kucağı kullanmak da zor olcağından direk otoya yerleştiricem.

Sagol canm Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…