2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Hoşbuldum canm.Okul yoğunluğu bitti şükür sınavları hallettim.Derslerin hepsini geçtim3 gün arayla 2 tane yeğenim doğdu.Doğumdan sonra annemde kaldılar onlarla ilgilendim.2 yeğenim varken bir anda 4 oldular maşallah

Cok model bakmadim ama baktiklarimdaki ana kucağı araba koltugu olarak kullaniliyor. Ama ana kucağı max 6 aya kadar kullanılıyor. Hemen olmasa da sonra tekrar alinmasi gerekebilir

Sağol canım.Bizimde net değil kıza benzettim dedi.Sen de kıza benzetmiştin usg resmindenBakalım gösterirse ayın 7 sinde netleşir inşallah.Hareketleri hissetmek coookkk güzel bir duygu

Hmmm iyi bari Ama ben yine de almadan önce arayıp teyid ettireyim nolur nolmaz

Canım doktor kombine risk önemli olan dedi. O da 1:1519 normal takibe devam dedi. İnsallah hepimiz sağlıkla huzurla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

benim de yaş 37. ikili için kan vermiştim ama o gün 13+6 idim. testi yapamamışlar iki hafta sonra dr gideceğiz,
dr isterse 4 lü yaptırırım. o da risk testi. umarım bir problem çıkmaz.

Kızlar bu arada siz ne güzel bir şeyler almışsınız. Ben daha hiç bir şey almadım. Çekiniyorum sanırım. Tam gaza geleceğim etraf bekle biraz daha diyor.
Saye canım benim, hiç tedirgin olma kocaman oldu kuzıcukların. Ayrıntılı ultrasondan sonra, cinsiyetleri kesinleşsin az az almaya başla. Allah büyüktür, sen içinden geldiği gibi davran

Kızlar sizin de özellikle ayakta kalınca veya çok oturunca karnınızın alt tarafında sertleşme oluyor mu normal mi bu?
Evet gojibeeren benim yavrular da bir yere toplanıp sertleşiyor.

Merhaba. Ben de hissediyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Bi de seninki etti 5 torun. Ohh cümbür cemaatBenim ağbimin eşi de hamile ve bir hafta önde benden:) babamın yeni çocuğu oldu neyse bir torun varken haziranda etti sana 4 torun bizde de

Bi de seninki etti 5 torun. Ohh cümbür cemaatBenim ağbimin eşi de hamile ve bir hafta önde benden:) babamın yeni çocuğu oldu neyse bir torun varken haziranda etti sana 4 torun bizde de

Abimin 2 taneydi 3 oldu.Erkek kardesimin de 1 kizi dogdu.Benim oglusum var etti 5. Temmuzda Allah nasip ederse bebeğim dogacak annemlerin 6 torunu olmuş olacak.

İyi yapmışsın canım lazım neticede ve uygun buldukça almak lazım pahalı olabiliyor çünkü.

Sepet gibi olan port bebeyi 3-4 ay kullanabilirsin.. bebeğin boyu etkili olabiliyor bunda. Sığmıyor elleri sağa sola vuruyor falan..
Biz 1 aydan sonra car seat geçtik.. Benim oğlum 4 aylık oturmaya başlamıştı, rahat ettik onu epey kullandık. Sanırım 6-7. Ay bıraktık onu.
En son parça olan oturma yeri geniş normal bebek arabası şeklindeki parçaya geçtik..
2 yaşında halen o prçadayız..
Car seat oto koltuğuna da bağlanıyor ama çocuk büyüdükçe daha büyük oto koltuğuna geçmeniz gerekiyor..

Kizlar oğlumda kanguru kullanmadim ama kullananlar cok memnun mamadusbaby kanguralarini herkes cok övüyor bakma şansiniz oldu mu kullanmayi planlayan var mi ben saglik acisindan yan etkisi olur bacak gelisimi vs diye kullanmamistim yorumlar bunun tam aksini soyluyor ... siz ne dusunuyorsunuz kizlar

Ben bebek arabasından ziyade kanguru kullanırım gibi düşünüyorum arabayı indir kaldır daha zor. Bı yere gidip geleceğinde kanguru bence harika bir buluş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…