- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Valla ben öyle hurafelere zaten inanmam ama gerçekten çirkinleştim; kilo aldım çok, sivilcelerim sadece yüzümde günde en az 2 tane çıkıyor, ee dip boya daha yok, peeling bile yapamıyorum cilt çok hassas, vs.., tabii eğer 2 kız da olsa ben gene de iki çocuk olmasına bağlıyorum herşeyin bu dozda olmasını:)
Zeyna03 canım hoşgeldin, benim de haftaya normal kontrolüm, bi sonraki haftada detaylı ultrasonum var. Biri kız ama diğeri %90 kız dendi. Çok göstermiyor. Sen neler yapıyosunn, okul yoğunluğu mu canım
Cok model bakmadim ama baktiklarimdaki ana kucağı araba koltugu olarak kullaniliyor. Ama ana kucağı max 6 aya kadar kullanılıyor. Hemen olmasa da sonra tekrar alinmasi gerekebilir@Kurumus-Maskaralavitabellamk Ben de aynı durumdayım hiç ilgim merakım olmadı yeni yeni araştırıp öğreniyorum ama bebeklerimizin böyle araştırmacı anneleri varken hiç bir şeyden geri kalmazlar merak etmeyin Şimdiden annemden daha çok teorik bilgiye sahibim ama tabi pratik yok. Bebekler gelince evdeki hesap çarşıya uymayacak onun da farkındayım ama bir çok şeyi içgüdüsel bir şekilde çözeceğimize inanıyorum
Yine bir soru: Bebek arabalarındaki anakucağı aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılmıyor mu? Ben öyle zannederek yaptım bütün planlarımı
Zeyna03 Merhaba canım benim de ikinci bebeğim olacak Allah izin verirse, dr kız gibi dedi. Ben hareketlerini cok erken hissetmeye basladim 10.haftadan beri icerde kıpırtılar hissediyorum. Oğlumda ilk 14 de hissetmistim. Tekmeler yakındır ins. Sen de ne güzel hissetmeye baslamişsın hayırlı olsun kızın sağlıkla gelsin ins.
Ya aslında haklısın aynı şey oluyor galiba, ben ana kucağı olarak kullanmıyacağım için kafam karıştı galiba. Pusetim baston olursa ana kucağı koyma yeri olmıcak zaten. 2 tane ana kucağı kullanmak da zor olcağından direk otoya yerleştiricem.
Canım doktor kombine risk önemli olan dedi. O da 1:1519 normal takibe devam dedi. İnsallah hepimiz sağlıkla huzurla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
Saye canım benim, hiç tedirgin olma kocaman oldu kuzıcukların. Ayrıntılı ultrasondan sonra, cinsiyetleri kesinleşsin az az almaya başla. Allah büyüktür, sen içinden geldiği gibi davranKızlar bu arada siz ne güzel bir şeyler almışsınız. Ben daha hiç bir şey almadım. Çekiniyorum sanırım. Tam gaza geleceğim etraf bekle biraz daha diyor.
Evet gojibeeren benim yavrular da bir yere toplanıp sertleşiyor.Kızlar sizin de özellikle ayakta kalınca veya çok oturunca karnınızın alt tarafında sertleşme oluyor mu normal mi bu?
Merhaba. Ben de hissediyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsinMerhabalar herkese.Bir suredir yazamadim.Umarım herşey yolundadır hepiniz içinde.Bebisin hareketlerini hissedenler el kaldırsın.Yüzde yüz bebek hareketi olduğuna eminim.İkinci bebeğim.15+6 yım.13+larda hissetmeye başladım.Ama son 3 gündür bebem tepiniyor içerde maşaallah. 22 ocakta kiza benzettim dedi.7 subatta kontrolum var.Heyecanla persembeyi bekliyorum.Sizlerde durumlar nasıl? @Meylen lavitabellamk @saye- S Saryamarya @Hinctugba Synonyms @Sonneschein @Yademim Birefebirece B bibliyofil_k @buschy @deeploneliness ...nickini hatırlayamadığım sevgili arkadaşlar?
Çıkmaz insallah. Güzel haberlerini bekliyorum.benim de yaş 37. ikili için kan vermiştim ama o gün 13+6 idim. testi yapamamışlar iki hafta sonra dr gideceğiz,
dr isterse 4 lü yaptırırım. o da risk testi. umarım bir problem çıkmaz.
Bi de seninki etti 5 torun. Ohh cümbür cemaatHoşbuldum canm.Okul yoğunluğu bitti şükür sınavları hallettim.Derslerin hepsini geçtim3 gün arayla 2 tane yeğenim doğdu.Doğumdan sonra annemde kaldılar onlarla ilgilendim.2 yeğenim varken bir anda 4 oldular maşallah
Kizlar bacaklari ciplak mi kalcak bebegin.ustu mu uzun kollu olcak bi
Bi de seninki etti 5 torun. Ohh cümbür cemaatBenim ağbimin eşi de hamile ve bir hafta önde benden:) babamın yeni çocuğu oldu neyse bir torun varken haziranda etti sana 4 torun bizde de
Bizimki Allah nasip ederse iki taraf için de ilk olacak tepkileri merak ediyorumAbimin 2 taneydi 3 oldu.Erkek kardesimin de 1 kizi dogdu.Benim oglusum var etti 5. Temmuzda Allah nasip ederse bebeğim dogacak annemlerin 6 torunu olmuş olacak.
Bizimki Allah nasip ederse iki taraf için de ilk olacak tepkileri merak ediyorumAbimin 2 taneydi 3 oldu.Erkek kardesimin de 1 kizi dogdu.Benim oglusum var etti 5. Temmuzda Allah nasip ederse bebeğim dogacak annemlerin 6 torunu olmuş olacak.
İyi yapmışsın canım lazım neticede ve uygun buldukça almak lazım pahalı olabiliyor çünkü.Ay bugün bende çok indirim buldum çok uygun fiyata bir çift tulum bir çift citcitli uzun kollu body aldım ya daha cinsiyet bile kesinleşmediama çok ucuz olduğu için bedenler urunler bitmişti 6-9 ay için aldım her turlu lazım diye
Canım civilde sabun tozunda ve göğüs ucu kerimde indirim vardı bitmediyse, şampuanda da vardı. Diğerleri yerel bebek mağazaları ve bence hem daha çok çeşit oluyor hem daha uyguna geliyorAldiginiz magazalar nereler indirim olan?
Kizlar mrb baya bi birikmisti hepsini okudum yurtdisinda dogum vs bi suru guzel sey paylasmissiniz.
Benim aklimda bikac soru var.Travel sistemlerde 3 ayri parca mi eklenip cikarilabiliyor arabaya.yani bi normal bebek arabasi bi kucuk ana kucagi mi deniyo birde portbebe dedikleri boyle sepete benzer bisey.bu mu oluyo? Ben bu konuyu iyi bilmiyorum.Eger dogruysa pirt bebe ve ana kucagi kisimlari ileriki aylarda kullanilamiyo sanirim ilk 6 ay icin falan mi sadece? Aydinlatirsaniz cok sevinirim
Eltinden de yakinda bir bomba bekle derimBizimki Allah nasip ederse iki taraf için de ilk olacak tepkileri merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?