2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla bilmiyorum ki neden yasak.sesten mi yoksa başka neden mi bilmiyorum her çamaşır yıkama ve kurutma(direkt çıkarıp giyebilecek duruma getiren kurutma) 5 dolar falan tutuyor
Her şey ülkenin kendine göre prosedürü var canım. Eşin yardımcı olur artık indir çıkar

Teşekkürler canım haklısın bunun kimseye faydası yok. Beğendiğim bir şeyi alacağım artık korkmadan nasip

Ben bebek arabasından ziyade kanguru kullanırım gibi düşünüyorum arabayı indir kaldır daha zor. Bı yere gidip geleceğinde kanguru bence harika bir buluş :)
Uzun vadeli kanguruyu kullanamiyorsun ki canım, hele bir de bebek kilolu ise ama ilk zamanlar evde is yaparken kisa sureli bir yere giderken sling cok guzel ben oğlumda gec kalmistim 4 aylikken 8 kilo olmustu coktan..

Ben bi halt yedim
Küçük halım var onu çırpayım dedim 3. De içimden bişey attı sanki aklım çıktı mallık ettim resmen

dışarda kullanmak için boyutu uygun kapaklı bir kap alabilirsin pamukları ıslatıp koyabilirsin ama tabi ıslak mendil daha pratik oluyor.
Lohusa kanaması zaman geçtikçe azalması lazım, eğer sende birden çoğaldıysa yumurtlayıp adet olmuş da olabilirsin. Bende 40. gün adet oldum... Bitti diye sevinirken sürpriz oldu

Ben bi halt yedim
Küçük halım var onu çırpayım dedim 3. De içimden bişey attı sanki aklım çıktı mallık ettim resmen

Korkma canım bişi olmamıştır ama halı da çırpma yanu :)
Kanama vs olmaz inşallah takipte ol.
Ama biricik annem beni düşürmek için leğen leğen su taşıyıp balkon yıkamış halı silip eşya çekmiş falan..
Tutunan bebe tutunuyo bi şekilde..
Sen yine de ağır iş yapma bugün azıcık dinlen.. Bi’ kahve?

İlk gunden beri istiyor mol gebelik gecirdi yoksa coktan kalırdı.9 aylık evli çocuga Acaip meraklı.
Benim de ilk bebegim mol gebelikti, cok zor surecler Allah sağlıkla tekrar hamile kalmayı nasip etsin ins.

Benim annem de döküm sobayı kaldırmış düşsün diye düşmemişim bizler de sakınıyoruz ya ne kanamamız bitiyo ne risklerimiz.

Ben bi halt yedim
Aman dikkat et bos ver haliyi filan, bir sey olmamıştır korkma hareket etsin bebegin için daha cok rahat eder

Benimki daha farklıydı ayağa kalktığım anda su geldiğini hissediyordum o yüzden mümkün olduğunca yattım, bugün yine kanamam oldu mesela doktora gittim dinleniceksin dedi yine ayakta olmak pek yaramiyor

Benim annem de döküm sobayı kaldırmış düşsün diye düşmemişim bizler de sakınıyoruz ya ne kanamamız bitiyo ne risklerimiz.

Türkiye de bazı doktorlar da pimpirikli, daha telaşlı yapıyor anneyi. Riskli gebelikler ayrı elbette extra dikkat özen lazım ama risksiz gebelikte anne kısıtlamaları bana gereksiz geliyor.

Burda aksine aşırı rahatlatıyor ebeler. Ben 4 ay zumba yapmıştım ilk gebeliğimde hop hop..
9 aylık karnım burnumda evde dans videolarım falan var :)
Türkiye’deki akrabalar vs izleyince ne kızmışlardıııı..
Ama durmak yok dansa devam

Canim benim gittigim doktorda cok rahat.Hamilelik bir hastalik degil diyor ve hic bi takviye vermedi ben arada kendim aliyorum.sizde de boyle mi

Evet sezaryen oldum kanamam çoktu tam azladı derken sanırım adet oldum ama öyle böyle değildi hamilelikte olamadığım adetleri toptan oldum galiba

Evet sezaryen oldum kanamam çoktu tam azladı derken sanırım adet oldum ama öyle böyle değildi hamilelikte olamadığım adetleri toptan oldum galiba
Evet öyle olabiliyor. Biriktirmiş desene Ama yani süt korur derler ya benim için hiç geçerli değil her iki sefer de daha lohusa iken yumurtladım

Ya salak mıyım neyim yapmadım yapmadım yatak örtüsünü çırparken onu da çırpıyim dedim Allahım bu korku bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…