Her şey ülkenin kendine göre prosedürü var canım. Eşin yardımcı olur artık indir çıkarValla bilmiyorum ki neden yasak.sesten mi yoksa başka neden mi bilmiyorum her çamaşır yıkama ve kurutma(direkt çıkarıp giyebilecek duruma getiren kurutma) 5 dolar falan tutuyor
Teşekkürler canım haklısın bunun kimseye faydası yok. Beğendiğim bir şeyi alacağım artık korkmadan nasipSaye canım benim, hiç tedirgin olma kocaman oldu kuzıcukların. Ayrıntılı ultrasondan sonra, cinsiyetleri kesinleşsin az az almaya başla. Allah büyüktür, sen içinden geldiği gibi davran
Evet gojibeeren benim yavrular da bir yere toplanıp sertleşiyor.
Merhaba. Ben de hissediyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Uzun vadeli kanguruyu kullanamiyorsun ki canım, hele bir de bebek kilolu ise ama ilk zamanlar evde is yaparken kisa sureli bir yere giderken sling cok guzel ben oğlumda gec kalmistim 4 aylikken 8 kilo olmustu coktan..Ben bebek arabasından ziyade kanguru kullanırım gibi düşünüyorum arabayı indir kaldır daha zor. Bı yere gidip geleceğinde kanguru bence harika bir buluş :)
İlk gunden beri istiyor mol gebelik gecirdi yoksa coktan kalırdı.9 aylık evli çocuga Acaip meraklı.Eltinden de yakinda bir bomba bekle derim
dışarda kullanmak için boyutu uygun kapaklı bir kap alabilirsin pamukları ıslatıp koyabilirsin ama tabi ıslak mendil daha pratik oluyor.Haklısın canım ben ıslak mendil aldım ama dışarıda kullanırım diye aldım evde pamuk ve su kullanacağım. Kanama benimde çok olmuştu hemde nerdeyse 40 ıma kadar azala çoğala oldu. çocukla öyle hemen de wc ye gidilmiyor hasta bezi kullanmıştım.
Canım dikkat et sen gene de. Bir şey olmaz Allah’ın izniyleBen bi halt yedim
Küçük halım var onu çırpayım dedim 3. De içimden bişey attı sanki aklım çıktı mallık ettim resmen
Ben bi halt yedim
Küçük halım var onu çırpayım dedim 3. De içimden bişey attı sanki aklım çıktı mallık ettim resmen
Benim de ilk bebegim mol gebelikti, cok zor surecler Allah sağlıkla tekrar hamile kalmayı nasip etsin ins.İlk gunden beri istiyor mol gebelik gecirdi yoksa coktan kalırdı.9 aylık evli çocuga Acaip meraklı.
Benim annem de döküm sobayı kaldırmış düşsün diye düşmemişim bizler de sakınıyoruz ya ne kanamamız bitiyo ne risklerimiz.Korkma canım bişi olmamıştır ama halı da çırpma yanu :)
Kanama vs olmaz inşallah takipte ol.
Ama biricik annem beni düşürmek için leğen leğen su taşıyıp balkon yıkamış halı silip eşya çekmiş falan..
Tutunan bebe tutunuyo bi şekilde..
Sen yine de ağır iş yapma bugün azıcık dinlen.. Bi’ kahve?
İyi yapmışsın oh dinliyosundur her gün pı t pıt pıt:)))
Aman dikkat et bos ver haliyi filan, bir sey olmamıştır korkma hareket etsin bebegin için daha cok rahat ederBen bi halt yedim
Bende erken Doğum riski nedeniyle progestan kullanıyorum rahim ağzı operasyonu geçirdiğim için önlem amaçlı başlandı ama rahim ağzı şimdilik iyi diyorlar korkuyorum bana sürekli yat demedi aksine yürü falan diyor
Amin inşallah. Bende 2 kimyasal gecirdim ama mol gebelik daha zormus.Benim de ilk bebegim mol gebelikti, cok zor surecler Allah sağlıkla tekrar hamile kalmayı nasip etsin ins.
Benim annem de döküm sobayı kaldırmış düşsün diye düşmemişim bizler de sakınıyoruz ya ne kanamamız bitiyo ne risklerimiz.
Canim benim gittigim doktorda cok rahat.Hamilelik bir hastalik degil diyor ve hic bi takviye vermedi ben arada kendim aliyorum.sizde de boyle miTürkiye de bazı doktorlar da pimpirikli, daha telaşlı yapıyor anneyi. Riskli gebelikler ayrı elbette extra dikkat özen lazım ama risksiz gebelikte anne kısıtlamaları bana gereksiz geliyor.
Burda aksine aşırı rahatlatıyor ebeler. Ben 4 ay zumba yapmıştım ilk gebeliğimde hop hop..
9 aylık karnım burnumda evde dans videolarım falan var :)
Türkiye’deki akrabalar vs izleyince ne kızmışlardıııı..
Ama durmak yok dansa devam
Evet sezaryen oldum kanamam çoktu tam azladı derken sanırım adet oldum ama öyle böyle değildi hamilelikte olamadığım adetleri toptan oldum galibadışarda kullanmak için boyutu uygun kapaklı bir kap alabilirsin pamukları ıslatıp koyabilirsin ama tabi ıslak mendil daha pratik oluyor.
Lohusa kanaması zaman geçtikçe azalması lazım, eğer sende birden çoğaldıysa yumurtlayıp adet olmuş da olabilirsin. Bende 40. gün adet oldum... Bitti diye sevinirken sürpriz oldu
Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah ...İlk gunden beri istiyor mol gebelik gecirdi yoksa coktan kalırdı.9 aylık evli çocuga Acaip meraklı.
Evet öyle olabiliyor. Biriktirmiş deseneEvet sezaryen oldum kanamam çoktu tam azladı derken sanırım adet oldum ama öyle böyle değildi hamilelikte olamadığım adetleri toptan oldum galiba
Ya salak mıyım neyim yapmadım yapmadım yatak örtüsünü çırparken onu da çırpıyim dedim Allahım bu korku bana yeterKorkma canım bişi olmamıştır ama halı da çırpma yanu :)
Kanama vs olmaz inşallah takipte ol.
Ama biricik annem beni düşürmek için leğen leğen su taşıyıp balkon yıkamış halı silip eşya çekmiş falan..
Tutunan bebe tutunuyo bi şekilde..
Sen yine de ağır iş yapma bugün azıcık dinlen.. Bi’ kahve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?