2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim benim gittigim doktorda cok rahat.Hamilelik bir hastalik degil diyor ve hic bi takviye vermedi ben arada kendim aliyorum.sizde de boyle mi
Evet canım bizde de öyle..
Takviye vitamin kan hapı vs yok.
Sadece düzenli D vitamini içiyoruz malum güneş yok..
Bi’ de mesela bu hafta balık ceviz yiyemediysem omega 3 alıyorum.
Vitamin kalsiyum magnezyum demir önceliğimiz hep besinler.. Yeşil mercimek, bakliyat, meyveler kuruyemiş vs düzenli olmasa da dengeli beslenmeye çalışıyoruz..

Mesele ağırlık değil canım bi düşük bide bunda düşük tehlikesi kanama yaşadım + karnımdan bişey attı resmen damar gibi
Yok yani demek istediğim nasipse tutar yani doğacağı varsa doğacak inşallah sen endişe etme. Bu haftalardan sonra ihtimal çok küçük öyle düşün inşallah yoktur bir şey.

Ben bi halt yedim
Küçük halım var onu çırpayım dedim 3. De içimden bişey attı sanki aklım çıktı mallık ettim resmen
İnşallah bişey olmamıştır içini ferah tut hiç birşey yapma dinlen bazen insan boşta bulunuyo bende bazayı kaldırmaya çalıştım ilk zamanlar çok pişman olmuştum

İnşallah bişey olmamıştır içini ferah tut hiç birşey yapma dinlen bazen insan boşta bulunuyo bende bazayı kaldırmaya çalıştım ilk zamanlar çok pişman olmuştum
Ay sorma salaklık yaptım 4 aydır bişey yapmadım ama nasıl yaptım saniyelik bilmiyorum inşallah olmamıştır

Kızlar biriniz pusetle oto koltuğunun farkını sormuş tekrar geri döndüm ama bulamadım. Puseti 6. Aya hem travel sistem arabaya takıp hemde ordan çıkarıp istediğimzde oto koltuğu olarakda kullanabiliyoruz.Ama 6. Aydan sonra daha sağlam ve büyük bir oto koltuğu alınıyor.Özellikle izofiksli öneriliyor daha koruyucu olduğu için.

Mesele ağırlık değil canım bi düşük bide bunda düşük tehlikesi kanama yaşadım + karnımdan bişey attı resmen damar gibi
Canım o hissettiğin şey karın kası yırtılması olabilir zaten büyümeye başladığı için gerilen karnımız içten de yırtılıyor, 3. hamileliğim olduğu için bunu ben çok net farkedebiliyorum. Dikkat et bundan sonra birşey olmaz inş

Ay inşallah odur çok sağol valla içim rahatladı biraz

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…