Benimde 3 düşük bir kimyasal gebelik var.hic birşey alamadım o yüzden hala içimdeki korkuyu atamadım sanırım.Benim iki kimyasal iki dış gebelik bir de 12. Haftada kaybım var Allah kimseye yaşatmasın inşallah canım. Bende bana o gözle bakıldıkça korkuyorum sanırım. 20. Haftayı geçeyim de bir nasipse alırım bir şeyler
Ay canım benim ya inşallah bişey olmasın valla çok kötüydüm arkadaşıma geldim ağzıma etti oda salak mısın sen evine mi mıçtılar niye silkeliyosun diye onun yanındayım bişey olur diye@Meylen 'im kuzum benim. Bı defa halı silerken bende de oldu korkuyla kanama gelecek sandım aşırı bir panik sardı beni ertesi gün hemen doktora gittim eşime de diyemedim kızacak halı sildigime diye Allah'ın izniyle bişey olmamisti. Bugün bekle kimildamazsa doktora git için rahat etsin.
Ben de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)Ağır kaldırmak değil canım bende kaldırıyorum sarkıp çırptım ya karnımı zorladı sanırım yırtıldı bişey koptu sanki içerden
Kızlar cıvıl anne bebek cantalarında indirim yapmış bı çanta nasıl sizce kullanışlı mı?Eki Görüntüle 2231437 Eki Görüntüle 2231438 Eki Görüntüle 2231439
Sanmıyorum abarttigini canım ya. Yıllar sonra ne uğraşlarla verdi Allah bak. Bence de çıkma. Sen tüm tedbirlerini al da sonra vicdan azabı çekme. Çekmeyelim. Yani kendim için de diyorum :)Ben de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Bi de bana doktorum ikiz oldugu icin 26. Haftadan sonra evden disari cikmani istemiyorum dedi, abartiyor mu nedir
İyi olmuş şimdi panikle kimildasa da hissetmezsin. Birşeyler ye uzan bence.Ay canım benim ya inşallah bişey olmasın valla çok kötüydüm arkadaşıma geldim ağzıma etti oda salak mısın sen evine mi mıçtılar niye silkeliyosun diye onun yanındayım bişey olur diye
Evet cnm haklisin allahtan evde sikilan bir tip degilim ama gittigimde detayli ultrason yapn profesore de sorucam. En azindan arada cikamaz miyim dieSanmıyorum abarttigini canım ya. Yıllar sonra ne uğraşlarla verdi Allah bak. Bence de çıkma. Sen tüm tedbirlerini al da sonra vicdan azabı çekme. Çekmeyelim. Yani kendim için de diyorum :)
Benimki de hiç sınır koymuyo bana esimle iliskimiz serbest hep, her işini yap çalış falan diyor doktorlarin ortası yokBen de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Bi de bana doktorum ikiz oldugu icin 26. Haftadan sonra evden disari cikmani istemiyorum dedi, abartiyor mu nedir
Benimde 3 düşük bir kimyasal gebelik var.hic birşey alamadım o yüzden hala içimdeki korkuyu atamadım sanırım.
Hahaha tabii 3 kardese 6 tane normal canimAbimin 2 taneydi 3 oldu.Erkek kardesimin de 1 kizi dogdu.Benim oglusum var etti 5. Temmuzda Allah nasip ederse bebeğim dogacak annemlerin 6 torunu olmuş olacak.
Canım sen üzülme inşallah hiç bir şey olmaz. Bugünlük yat dinlen kafanı dağıt. Allah’a emanet inşallah onlarİnşallah valla vicdan yaptım şuan canım
İnsan ister istemez çekiniyor ama korkuyla da nereye kadar canım. Çok şükür neredeyse yolu yarıladık gerisi de gelecek inşallahBenimde 3 düşük bir kimyasal gebelik var.hic birşey alamadım o yüzden hala içimdeki korkuyu atamadım sanırım.
Benim kedi 5 kg :) senin köpekten ağırmış benim minnakBen de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Ya arabayla eşinle falan evden çıkıp bı cafede oturmaksa çıkmak onu yaparsın ama ne bileyim AVM gezme piknik mangal tarzı seni de yoracak şeyleri yapmazsin:)Evet cnm haklisin allahtan evde sikilan bir tip degilim ama gittigimde detayli ultrason yapn profesore de sorucam. En azindan arada cikamaz miyim die
Benim tosun 8,5 kg teyzesiCanım sen üzülme inşallah hiç bir şey olmaz. Bugünlük yat dinlen kafanı dağıt. Allah’a emanet inşallah onlar
İnsan ister istemez çekiniyor ama korkuyla da nereye kadar canım. Çok şükür neredeyse yolu yarıladık gerisi de gelecek inşallah
Benim kedi 5 kg :) senin köpekten ağırmış benim minnaksahibine çekmiş. Bende kaldırmayım bari artık sürekli kucaklıyorum ben taşıyorum hiç düşünmedim
Ya adam bana da cok gulmekten sancisi gelip erken dogum yapan hastasindan bahsetti ama yani bunlar da binde dir yani bence.Benimki de hiç sınır koymuyo bana esimle iliskimiz serbest hep, her işini yap çalış falan diyor doktorlarin ortası yokayrıca öğrendim ki o doktor kimseye normal doğum yaptirmamis işi gücü kes cikar başka yerde doğum yapcam. bu arada ben bugün hiç gözümü açıp kalkamıyorum ya ne yapayım ?
Canım sen üzülme inşallah hiç bir şey olmaz. Bugünlük yat dinlen kafanı dağıt. Allah’a emanet inşallah onlar
İnsan ister istemez çekiniyor ama korkuyla da nereye kadar canım. Çok şükür neredeyse yolu yarıladık gerisi de gelecek inşallah
Benim kedi 5 kg :) senin köpekten ağırmış benim minnaksahibine çekmiş. Bende kaldırmayım bari artık sürekli kucaklıyorum ben taşıyorum hiç düşünmedim
zaten benimki kedilerden kaciyor, ezik bisi:))) doktora kalsa ayni odada bile takilma diyor da, o kadar da degil:)))Benim tosun 8,5 kg teyzesilavitabellamk canım senin köpüşü isirsa hasar verir bizim kediler :)seni doktorun bilir herkese farklı şey soyluyorlar sen dinle canım dediklerini
Canım abartıyor diye düşünme, benim doktorum çok güvendiğim biridir diğer iki hamileliğimde hiçbirşeyi kısıtlamadı günde 5km yürüyüş yapıyordum, ikizler olduğunu öğrendiği anda 4. Aydan itibaren sadece yatacaksın hareket yok dedi ve her görüşmemizde tekrarlıyor erken Doğuma sebep olacak herşey yasakBen de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Ay kıyamam çok minnak ama kaçar tabi :)) Asilari vet. Kontrolleri tamsa takılmanda birşey olmaz canım.Yanii benimki de cok kucakci ama artik almiyorum pek. Belki de abartiyorum dedigim gbi.
zaten benimki kedilerden kaciyor, ezik bisi:))) doktora kalsa ayni odada bile takilma diyor da, o kadar da degil:)))
Nesi var kız bebekliğininKizlar bebekken herhalde guze bir bebegimdir diyordum, anneme foto yolla dedim. Dogunca kiyaslamak acisindan. Fecaat. Demek ki gercekten 1 yasina kadar benimkiler de biseye benzemicek
Eki Görüntüle 2231462 Eki Görüntüle 2231463
Hay maşallah benimki bir yaşında daha amaBenim tosun 8,5 kg teyzesilavitabellamk canım senin köpüşü isirsa hasar verir bizim kediler :)seni doktorun bilir herkese farklı şey soyluyorlar sen dinle canım dediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?