Aynı ortamda bulunmak bence problem olmaz canım. Drlardan da bazıları hayvanlara karşı negatif olabiliyor. Benim dr da bir şey olmazcı sürekli yatma yürü falan diyor. Bu kontrolde danışıp yüzmeye gitsem diyorum benim üyeliğim vardı kullanayım bariYanii benimki de cok kucakci ama artik almiyorum pek. Belki de abartiyorum dedigim gbi.
zaten benimki kedilerden kaciyor, ezik bisi:))) doktora kalsa ayni odada bile takilma diyor da, o kadar da degil:)))
Tam canimm, her zaman tamdi ama simdi odum kopuyor hamilelikte dalip da atlicam diye.Ay kıyamam çok minnak ama kaçar tabi :)) Asilari vet. Kontrolleri tamsa takılmanda birşey olmaz canım.
Benimki 3 yaşında canım cinsi iri ırklardan zaten bazen diyorum safkan olsan ve yemek mama secmesen 15 kilo olacaktın herhalde :)) görüntüsü hiç kilolu değil , obezlik onlara da tehlikeli ama dikkat edin boyu cussesi orantılı olsun.Nesi var kız bebekliğiningayet şirin blr bebeksin bence ama fecaat lafına çok güldüm
Hay maşallah benimki bir yaşında daha amaeşim onu da bize benzetecek sürekli besliyor laf dinlemiyor
Benimki de boy olarak uzun ve iri bir kedi ama kilolu görünmüyor dediğin gibi. Bu hasbam da mama seçer öyle her şeyi yemez. Şimdi ben besleyemiyorım mamadan midem bulanıyor her şeyi eşime bakıyor. O da Allah ne verdiyse. Haftada bir gün yaş mama bir gün ödül maması yiyorBenimki 3 yaşında canım cinsi iri ırklardan zaten bazen diyorum safkan olsan ve yemek mama secmesen 15 kilo olacaktın herhalde :)) görüntüsü hiç kilolu değil , obezlik onlara da tehlikeli ama dikkat edin boyu cussesi orantılı olsun.
Bende öğlen zor kalktım yataktan ya uyanamıyorum resmenBen artık yataktan kalkıp evi bı toparlamaya calisayim bugün uyumaktan curuyecegim
Inşallah.. çok teşekkür ederimCanım sen üzülme inşallah hiç bir şey olmaz. Bugünlük yat dinlen kafanı dağıt. Allah’a emanet inşallah onlar
İnsan ister istemez çekiniyor ama korkuyla da nereye kadar canım. Çok şükür neredeyse yolu yarıladık gerisi de gelecek inşallah
Benim kedi 5 kg :) senin köpekten ağırmış benim minnaksahibine çekmiş. Bende kaldırmayım bari artık sürekli kucaklıyorum ben taşıyorum hiç düşünmedim
Bence herkesin durumuna göre yorum yapıyor doktorlar. Bana rutin hayatına devam et, kilo almamak için de bol bol yürüyüş yap dedi.ama benim hiç riskin yoktu. KENDİ vucudunu bilirsin zaten sen, kendini dinleyerek hareket et. Ama dışarı da çık. Hareketsiz ne yapacaksın.Ben de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Bi de bana doktorum ikiz oldugu icin 26. Haftadan sonra evden disari cikmani istemiyorum dedi, abartiyor mu nedir
Ben artık yataktan kalkıp evi bı toparlamaya calisayim bugün uyumaktan curuyecegim
Oh maşallah hanımlar, benim kız sürekli oyun istiyor. Uyumayı ben 4 yıl önce unuttum.Bende öğlen zor kalktım yataktan ya uyanamıyorum resmen
Bence herkesin durumuna göre yorum yapıyor doktorlar. Bana rutin hayatına devam et, kilo almamak için de bol bol yürüyüş yap dedi.ama benim hiç riskin yoktu. KENDİ vucudunu bilirsin zaten sen, kendini dinleyerek hareket et. Ama dışarı da çık. Hareketsiz ne yapacaksın.
Oh maşallah hanımlar, benim kız sürekli oyun istiyor. Uyumayı ben 4 yıl önce unuttum.
Canım hiç böyle biri değildim benim için çok rahatsız edici haftalık rutinim temizligim o kadar disiplinli ve titizdi ki arkadaşlarin ağzı açık kalırdı sen çalışıp bunları nasıl yapıyorsun diye. Haftasonu hiç 9 buçukta sonra kalkmazdim. Haftada bir gün evi çok detaylı temizlerdim hatta arkadaşlarım alışmıştı cuma aksam beni bir yere cagirmazlardi. Evim mahvoldu psikolojim bozulacak böyleBence herkesin durumuna göre yorum yapıyor doktorlar. Bana rutin hayatına devam et, kilo almamak için de bol bol yürüyüş yap dedi.ama benim hiç riskin yoktu. KENDİ vucudunu bilirsin zaten sen, kendini dinleyerek hareket et. Ama dışarı da çık. Hareketsiz ne yapacaksın.
Oh maşallah hanımlar, benim kız sürekli oyun istiyor. Uyumayı ben 4 yıl önce unuttum.
Ya diyosa yap gerçekten şuan vicdan azabı çekiyorum canım boşver Bi daha tövbeBen de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Bi de bana doktorum ikiz oldugu icin 26. Haftadan sonra evden disari cikmani istemiyorum dedi, abartiyor mu nedir
Bekliyorum bakalım canım tatlı attım yok şuanİyi olmuş şimdi panikle kimildasa da hissetmezsin. Birşeyler ye uzan bence.
İnşallah canım yaCanım sen üzülme inşallah hiç bir şey olmaz. Bugünlük yat dinlen kafanı dağıt. Allah’a emanet inşallah onlar
İnsan ister istemez çekiniyor ama korkuyla da nereye kadar canım. Çok şükür neredeyse yolu yarıladık gerisi de gelecek inşallah
Benim kedi 5 kg :) senin köpekten ağırmış benim minnaksahibine çekmiş. Bende kaldırmayım bari artık sürekli kucaklıyorum ben taşıyorum hiç düşünmedim
Evet benim gittigim doktorda ayni sekilde canim.peki d vitamini degerin kac biliyo musun? Folik asit hamilelik oncesi ve suan kullaniyo musun yani onuda mi vermiyorlar?bide kullandigin omega3 ne acaba?Evet canım bizde de öyle..
Takviye vitamin kan hapı vs yok.
Sadece düzenli D vitamini içiyoruz malum güneş yok..
Bi’ de mesela bu hafta balık ceviz yiyemediysem omega 3 alıyorum.
Vitamin kalsiyum magnezyum demir önceliğimiz hep besinler.. Yeşil mercimek, bakliyat, meyveler kuruyemiş vs düzenli olmasa da dengeli beslenmeye çalışıyoruz..
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunBenimki daha farklıydı ayağa kalktığım anda su geldiğini hissediyordum o yüzden mümkün olduğunca yattım, bugün yine kanamam oldu mesela doktora gittim dinleniceksin dedi yine ayakta olmak pek yaramiyor
Allahın izniyle inşallah bisey olmamıştır. Bazen boslugumuza geliyor yapıyoruz biseyler .Bende bi kere dolabın üstünden bisey alacaktım eşimin çalışma odasından dönen sandalyeye çıktım salak gibi az daha düşüyordum çok vicdan azabı çektim. Bundan sonra dikkat edersin .aklımdasın hep inşallah bisey olmamıştır çok stres olacaksan doktora git kalp atışlarını duyar rahatlarsın.Valla bilmiyorum canım da şuan tedirginim yani
Rutin yaptıkları için onlara zarar vermez. Spor için de hamilelik öncesi vücudun alışkın olduğu sporlar yapılabiliyor ama yeni hareketler yapılması önerilmiyor. Dikkat etmemiz lazım. Ama neticede Allaha ematiz biz de bebeklerimiz de ...@Meylen içinin rahatlaması için bir iki resim bırakıyorum şuraya
Eki Görüntüle 2231434 Eki Görüntüle 2231435
Evet benim gittigim doktorda ayni sekilde canim.peki d vitamini degerin kac biliyo musun? Folik asit hamilelik oncesi ve suan kullaniyo musun yani onuda mi vermiyorlar?bide kullandigin omega3 ne acaba?
Şuan ağrım sızım kanamam yok canım eşimde yok evde şimdi söylesem Bi ton kavga ederiz niye yaptın niye ettin diye daha fazla strese girmek istemiyorum ama hafta içi kaçarım sanırım doktoraAllahın izniyle inşallah bisey olmamıştır. Bazen boslugumuza geliyor yapıyoruz biseyler .Bende bi kere dolabın üstünden bisey alacaktım eşimin çalışma odasından dönen sandalyeye çıktım salak gibi az daha düşüyordum çok vicdan azabı çektim. Bundan sonra dikkat edersin .aklımdasın hep inşallah bisey olmamıştır çok stres olacaksan doktora git kalp atışlarını duyar rahatlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?