2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yanii benimki de cok kucakci ama artik almiyorum pek. Belki de abartiyorum dedigim gbi.
zaten benimki kedilerden kaciyor, ezik bisi:))) doktora kalsa ayni odada bile takilma diyor da, o kadar da degil:)))
Aynı ortamda bulunmak bence problem olmaz canım. Drlardan da bazıları hayvanlara karşı negatif olabiliyor. Benim dr da bir şey olmazcı sürekli yatma yürü falan diyor. Bu kontrolde danışıp yüzmeye gitsem diyorum benim üyeliğim vardı kullanayım bari

Nesi var kız bebekliğinin gayet şirin blr bebeksin bence ama fecaat lafına çok güldüm

Hay maşallah benimki bir yaşında daha ama eşim onu da bize benzetecek sürekli besliyor laf dinlemiyor
Benimki 3 yaşında canım cinsi iri ırklardan zaten bazen diyorum safkan olsan ve yemek mama secmesen 15 kilo olacaktın herhalde :)) görüntüsü hiç kilolu değil , obezlik onlara da tehlikeli ama dikkat edin boyu cussesi orantılı olsun.

Benimki de boy olarak uzun ve iri bir kedi ama kilolu görünmüyor dediğin gibi. Bu hasbam da mama seçer öyle her şeyi yemez. Şimdi ben besleyemiyorım mamadan midem bulanıyor her şeyi eşime bakıyor. O da Allah ne verdiyse. Haftada bir gün yaş mama bir gün ödül maması yiyor

Inşallah.. çok teşekkür ederim

Ben de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Bi de bana doktorum ikiz oldugu icin 26. Haftadan sonra evden disari cikmani istemiyorum dedi, abartiyor mu nedir
Bence herkesin durumuna göre yorum yapıyor doktorlar. Bana rutin hayatına devam et, kilo almamak için de bol bol yürüyüş yap dedi.ama benim hiç riskin yoktu. KENDİ vucudunu bilirsin zaten sen, kendini dinleyerek hareket et. Ama dışarı da çık. Hareketsiz ne yapacaksın.

Ben artık yataktan kalkıp evi bı toparlamaya calisayim bugün uyumaktan curuyecegim

Bende öğlen zor kalktım yataktan ya uyanamıyorum resmen
Oh maşallah hanımlar, benim kız sürekli oyun istiyor. Uyumayı ben 4 yıl önce unuttum.

Evde çocuk olunca ilgi bekliyor canım. Bizde o günlere az kaldı artık uykuyu mumla ararız

Canım hiç böyle biri değildim benim için çok rahatsız edici haftalık rutinim temizligim o kadar disiplinli ve titizdi ki arkadaşlarin ağzı açık kalırdı sen çalışıp bunları nasıl yapıyorsun diye. Haftasonu hiç 9 buçukta sonra kalkmazdim. Haftada bir gün evi çok detaylı temizlerdim hatta arkadaşlarım alışmıştı cuma aksam beni bir yere cagirmazlardi. Evim mahvoldu psikolojim bozulacak böyle

Ben de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Bi de bana doktorum ikiz oldugu icin 26. Haftadan sonra evden disari cikmani istemiyorum dedi, abartiyor mu nedir
Ya diyosa yap gerçekten şuan vicdan azabı çekiyorum canım boşver Bi daha tövbe

İnşallah canım ya

Evet benim gittigim doktorda ayni sekilde canim.peki d vitamini degerin kac biliyo musun? Folik asit hamilelik oncesi ve suan kullaniyo musun yani onuda mi vermiyorlar?bide kullandigin omega3 ne acaba?

Valla bilmiyorum canım da şuan tedirginim yani
Allahın izniyle inşallah bisey olmamıştır. Bazen boslugumuza geliyor yapıyoruz biseyler .Bende bi kere dolabın üstünden bisey alacaktım eşimin çalışma odasından dönen sandalyeye çıktım salak gibi az daha düşüyordum çok vicdan azabı çektim. Bundan sonra dikkat edersin .aklımdasın hep inşallah bisey olmamıştır çok stres olacaksan doktora git kalp atışlarını duyar rahatlarsın.

Evet benim gittigim doktorda ayni sekilde canim.peki d vitamini degerin kac biliyo musun? Folik asit hamilelik oncesi ve suan kullaniyo musun yani onuda mi vermiyorlar?bide kullandigin omega3 ne acaba?

Malesef kan değerlerimi bilmiyorum. Burda sistem çok acaip. Kan veriyorsunuz. Eğer düşük ve ya riskli bir değer varsa doktor arıyor bilgi verip ilaç yolluyor. Ama değerler normal ise hiçbir şekilde rakamlara ulaşamıyorsun..
İlk hamileliğimde çok merak edip sormuştum. O hastanenin ve doktorların görevi. Sen yürüyüş yap , müzik dinle, meyve ye hamileliğin tadını çıkar diyorlar..

D vitamini değerimi bilmiyorum yani ama ebe D vitaminini hamileyken de emzirirken de kesmedi hiç. Ülkeden dolayı sanırım..

Folik asit ilk 3 ay içiyoruz ama dr yazmıyor yine, ebe tavsiye ediyor. Şu an kullanmıyorum. 3. Ayda bıraktırıyorlar.

Omega 3 Boots’tan aldım. Pregnacare ya da ocean alıyorum.

Şuan ağrım sızım kanamam yok canım eşimde yok evde şimdi söylesem Bi ton kavga ederiz niye yaptın niye ettin diye daha fazla strese girmek istemiyorum ama hafta içi kaçarım sanırım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…