2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabi canım öyle.. Ben gırgır olsun diye koydum :)

@Meylen bırak ev işini ya inanır mısın sadece toz yer süpürme ve siliyorum
Halı kaldırmakmış, ağır kaldırmakmış yapmıyorum
Sende yapma lütfen

Sende yapma lütfen
Ya bende aynıyım canım eşim de yardım ediyor Allah razı olsun battı gözüme resmen ya bişey olmaz dedim ilk defa yok Bi daha asla yapmam akıl parası oldu

Sende yapma lütfen
Ben dikis oldugum gunden beri sadece wc kalkiyorum o kadar ozledim ki ev temizlemeyi soyle mis mis koksa
Ama suan da evi b... goturuyor valla esim bi yemek yapiyor arda supuruyor oldugu kadar aman batarsa batsin yikanir silinir supurulur olmadi atilir

maşallah canım yani 4 çocuk mu oluyor ?

Selam kızlar yeni gordum bu topigi bende hamileyim ama benimki 3. Temmuzun sonunda doğacak ins burda sizlerle vakit geçirmek güzel olur diye dusundum herkese tekrar selamlar

hoş geldiniz..

Reactions: LaL
Bende temizlik yapmayı çok özledim hamile kaldığımdan beri bi kere bile süpürge açmadım yer silmedim eşim haftada bir süpürüp siliyor bende toz alıyorum banyoyu yıkıyorum o kadar çamaşırı bile eşim yıkamak için götürüp getiriyor. Ütüyü de beraber yapıyoruz. Mecbur sabredicez idare edicez böyle .hayırlısıyla doğsun bebislerimiz o zaman temizleriz .Anın tadını çıkaralım.

Canim benim gittigim doktorda cok rahat.Hamilelik bir hastalik degil diyor ve hic bi takviye vermedi ben arada kendim aliyorum.sizde de boyle mi
Bende kanım düşük olduğu için sadece vegaferon diye bi 50mglik kan ilacı var onu kullanıyorum şimdi canım aile hekimi verdi kanım düşük çıktığı için. Onun dışında hiçbirşey kullanmadım

Canim benim gittigim doktorda cok rahat.Hamilelik bir hastalik degil diyor ve hic bi takviye vermedi ben arada kendim aliyorum.sizde de boyle mi
Benim doktorumda öyle, hamilelik bir hastalık değildit rutim hayatına devam diyor. Bende avm gezmeler yürüyüşler temizlik yapıyorum.

Bu arada benim doktorumda yuruyüs pilates yuzme onerdi ..
Martta basliyorum yüzmeye :)
Önemli olan güvenilir havuz bulmak vajinal enfeksiyonlar açısından riskli.

Ben de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Bi de bana doktorum ikiz oldugu icin 26. Haftadan sonra evden disari cikmani istemiyorum dedi, abartiyor mu nedir
Bence doktorunuzu dinlemelisiniz, benim doktorum çok rahattı çalış gez saçını boyat 2-3 saat araba yolculuğu ilişki fln hersey serbestti ve 25+4te erken doğumla ikizlerimi kaybettim. Çişimi kaçırdım sanıyordum meğersem keseden kaçak oluyormuş. Bazen doktorlar her şikayeti ikiz olmasına bağlıyorlar ama önlem almak pişmanlıktan iyidir. Benim ilk bebeklerimin ikşz olması ve kaybı biraz doktorumun rahatlığına birazda benim deneyimsizliğime bağlıyorum

Evet benim gittigim doktorda ayni sekilde canim.peki d vitamini degerin kac biliyo musun? Folik asit hamilelik oncesi ve suan kullaniyo musun yani onuda mi vermiyorlar?bide kullandigin omega3 ne acaba?

D vit içşn en az 50 değer istiyorlar. Folik asit ilk 3 ay kullanılıp bırakılıyor aslında devam ettirendoktorlarda var ama fazlası otizm sebebiymiş. Omega olarakta doktorum imom önerdi.

Ben onu bile yapmıyorum uçuşuyor halı tüyleri tozlar ama umrumda değil , eşim de yapmıyor zaten bizde mutluyuz böyle pisliğimizde
Benim eşimde bir bardak suyunu almaz. Anne üstüne titremiş bu yaşta öl dese ölecek, hizmetçi gibi peşinde ve bendende aynısını bekliyor. Başka bişey görmemiş anneden teyzeden normali bu sanıyır oysa erken doğumla bebeklerimizi kaybettik yinede bi yardım yok bazdn omu hamile benmi bilmiyorum. Allah eşine yardımcı olan erkeklerden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…