Bak adini bile yalnis yazdirdin bana o kadar kizdim yani@meylan delirdin herhal
Sana ceza 1 hafta koltuktan kalmayacan
Tabi canım öyle.. Ben gırgır olsun diye koydum :)Rutin yaptıkları için onlara zarar vermez. Spor için de hamilelik öncesi vücudun alışkın olduğu sporlar yapılabiliyor ama yeni hareketler yapılması önerilmiyor. Dikkat etmemiz lazım. Ama neticede Allaha ematiz biz de bebeklerimiz de ...
Ah yavrum nerde iş var =( tövbe kız Bi daha yapar mıyım@meylan delirdin herhal
Sana ceza 1 hafta koltuktan kalmayacan
Ben onu bile yapmıyorum uçuşuyor halı tüyleri tozlar ama umrumda değil , eşim de yapmıyor zaten bizde mutluyuz böyle pisliğimizde@Meylen bırak ev işini ya inanır mısın sadece toz yer süpürme ve siliyorum
Halı kaldırmakmış, ağır kaldırmakmış yapmıyorum
Sende yapma lütfen
Ya bende aynıyım canım eşim de yardım ediyor Allah razı olsun battı gözüme resmen ya bişey olmaz dedim ilk defa yok Bi daha asla yapmam akıl parası oldu@Meylen bırak ev işini ya inanır mısın sadece toz yer süpürme ve siliyorum
Sende yapma lütfen
Ben dikis oldugum gunden beri sadece wc kalkiyorum o kadar ozledim ki ev temizlemeyi soyle mis mis koksa@Meylen bırak ev işini ya inanır mısın sadece toz yer süpürme ve siliyorum
Sende yapma lütfen
İşte biz kadınlar dayanamıyoruzYa bende aynıyım canım eşim de yardım ediyor Allah razı olsun battı gözüme resmen ya bişey olmaz dedim ilk defa yok Bi daha asla yapmam akıl parası oldu
Aynen valla yok artık yaniİşte biz kadınlar dayanamıyoruz
Ama yapmayacağız artık anlştık mı
Canım abartıyor diye düşünme, benim doktorum çok güvendiğim biridir diğer iki hamileliğimde hiçbirşeyi kısıtlamadı günde 5km yürüyüş yapıyordum, ikizler olduğunu öğrendiği anda 4. Aydan itibaren sadece yatacaksın hareket yok dedi ve her görüşmemizde tekrarlıyor erken Doğuma sebep olacak herşey yasak
Selam kızlar yeni gordum bu topigi bende hamileyim ama benimki 3. Temmuzun sonunda doğacak ins burda sizlerle vakit geçirmek güzel olur diye dusundum herkese tekrar selamlar
Teşekkür ederim canım
Ben kanguruyla merdivenden düşmüştümBen bebek arabasından ziyade kanguru kullanırım gibi düşünüyorum arabayı indir kaldır daha zor. Bı yere gidip geleceğinde kanguru bence harika bir buluş :)
Aman Allah korusun yaaBen kanguruyla merdivenden düşmüştümo da çok tehlikeli bence ya
Evet canım öyle olacak inşallah sürpriz ikizlerle berabermaşallah canım yani 4 çocuk mu oluyor ?
Bende kanım düşük olduğu için sadece vegaferon diye bi 50mglik kan ilacı var onu kullanıyorum şimdi canım aile hekimi verdi kanım düşük çıktığı için. Onun dışında hiçbirşey kullanmadımCanim benim gittigim doktorda cok rahat.Hamilelik bir hastalik degil diyor ve hic bi takviye vermedi ben arada kendim aliyorum.sizde de boyle mi
Mrb sen nerdesin suan?Bende kanım düşük olduğu için sadece vegaferon diye bi 50mglik kan ilacı var onu kullanıyorum şimdi canım aile hekimi verdi kanım düşük çıktığı için. Onun dışında hiçbirşey kullanmadım
Benim doktorumda öyle, hamilelik bir hastalık değildit rutim hayatına devam diyor. Bende avm gezmeler yürüyüşler temizlik yapıyorum.Canim benim gittigim doktorda cok rahat.Hamilelik bir hastalik degil diyor ve hic bi takviye vermedi ben arada kendim aliyorum.sizde de boyle mi
Önemli olan güvenilir havuz bulmak vajinal enfeksiyonlar açısından riskli.Bu arada benim doktorumda yuruyüs pilates yuzme onerdi ..
Martta basliyorum yüzmeye :)
Bence doktorunuzu dinlemelisiniz, benim doktorum çok rahattı çalış gez saçını boyat 2-3 saat araba yolculuğu ilişki fln hersey serbestti ve 25+4te erken doğumla ikizlerimi kaybettim. Çişimi kaçırdım sanıyordum meğersem keseden kaçak oluyormuş. Bazen doktorlar her şikayeti ikiz olmasına bağlıyorlar ama önlem almak pişmanlıktan iyidir. Benim ilk bebeklerimin ikşz olması ve kaybı biraz doktorumun rahatlığına birazda benim deneyimsizliğime bağlıyorumBen de korkudan kopegimi artik cok nadir aliyorum kucagima(3,5 kilo). Ben fazla pimpirikliyim bence:)
Bi de bana doktorum ikiz oldugu icin 26. Haftadan sonra evden disari cikmani istemiyorum dedi, abartiyor mu nedir
Evet benim gittigim doktorda ayni sekilde canim.peki d vitamini degerin kac biliyo musun? Folik asit hamilelik oncesi ve suan kullaniyo musun yani onuda mi vermiyorlar?bide kullandigin omega3 ne acaba?
Benim eşimde bir bardak suyunu almaz. Anne üstüne titremiş bu yaşta öl dese ölecek, hizmetçi gibi peşinde ve bendende aynısını bekliyor. Başka bişey görmemiş anneden teyzeden normali bu sanıyır oysa erken doğumla bebeklerimizi kaybettik yinede bi yardım yok bazdn omu hamile benmi bilmiyorum. Allah eşine yardımcı olan erkeklerden razı olsunBen onu bile yapmıyorum uçuşuyor halı tüyleri tozlar ama umrumda değil , eşim de yapmıyor zaten bizde mutluyuz böyle pisliğimizde
Benim doktorum omega kan ilacı kalsiyum decavit Allah ne verdiyse verdiBende kanım düşük olduğu için sadece vegaferon diye bi 50mglik kan ilacı var onu kullanıyorum şimdi canım aile hekimi verdi kanım düşük çıktığı için. Onun dışında hiçbirşey kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?