2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim kanım 9 çıktı. Doktor 9damladan 15 damlaya çıkardı.halbuki o kadar yanıyorum ki nasıl kansızlık anlamadım önceden daha çok üşürdüm şimdi mont bile giymek istemiyorum.

Benim doktorum omega kan ilacı kalsiyum decavit Allah ne verdiyse verdi
Ben decavit kullaniyordum canım başka bi doktor hamilelikten önce vermişti, benim doktorum bıraktırdı gerek yok dedi Folik dışında hiçbirşey vermedi. Omega kullanmak gerekiyor aslında ama bana hafta da bir balık ye dedi. Hafta da bir yemeye çalışıyorum. Bende sordum doktora Herkes çok fazla takviye kullanıyor dedim. Ölçüm yapıp bakmadan verilmez gerek yok doktorlar garanti olsunlar diye veriyorlar dedi.

Benim kanım 9 çıktı. Doktor 9damladan 15 damlaya çıkardı.halbuki o kadar yanıyorum ki nasıl kansızlık anlamadım önceden daha çok üşürdüm şimdi mont bile giymek istemiyorum.
Benimki 10.4çıktı çok düşük dedi bana, seninki gerçekten dusukmus kuzu kullan bencede, ama sicaklaman garip

Benimki 10.4çıktı çok düşük dedi bana, seninki gerçekten dusukmus kuzu kullan bencede, ama sicaklaman garip
Evet bende sok oldum. Sürekli sıcak bastığı için kanım arttı sanıyordum aa bı baktım doktor şoklarda baya da korkuttu beni. Bı de bı şey daha sorayım aklıma gelmişken. Çok affınıza sığınarak kakaniz da renk değişimi oluyor mu sizin de ilaçlardan ötürü mu yoksa gebelikten mi ben bilemedim.

Evet canım kan ilacından oturu degisik

Benim doktorumda hiçbir takviye vermiyor. Balık ye, konserve tonda olur diyor eğer yiyemiyorsan ozaman takviye kullanabilirsin ama bence hiçbir takviyeye gerek yok diyor. Mesela demir ilacıda başlamıyor emilimi sıkıntı çok düşerse damardan direk yaparız diyor. Ben doğal doktorları seviyorum.
Demir ilacı dışkıyı siyah renk yapar, birde bulantı ve kabız

Canım benim gebelik biraz kotu geciyor pek bişey yiyemiyorum o yüzden değerler düşük çıktı sanırım kullaniyorum bakalim

Cok model bakmadim ama baktiklarimdaki ana kucağı araba koltugu olarak kullaniliyor. Ama ana kucağı max 6 aya kadar kullanılıyor. Hemen olmasa da sonra tekrar alinmasi gerekebilir

Teşekkür ederim Baktığım modelde 15 aya kadar kullanılır yazıyor ama çocuktan çocuğa kilosuna boyuna göre değişir herhalde.

Fazla folik asit kullanmak mı otizm yapıyormuş.Ben 1 yıldır kullanıyordum ve şuan hala kullanıyorum doktor emzirme dönemine kadar da kullan dedi .Benim içtiğim folik asitte çok fazla vitamin var. Zararı mı vardır.

Bana doktorum folik asidi bıraktırdı fazlası otizm nedeni demişti. Zaten takviye aldığımız ilaçların içinde eser miktarda var, sırf folik asit içeren ilaç kullanımını 3 aydan sonra istemedi.

Demir ilacı yapar dışkıda renk değişikliği korkmana grek yok cnnm

Benim doktorum da 3 aydan sonra bıraktırdi ama fazla kullanmanın zararı var mı bilmiyorum

Ben onu bile yapmıyorum uçuşuyor halı tüyleri tozlar ama umrumda değil , eşim de yapmıyor zaten bizde mutluyuz böyle pisliğimizde
Çok alemsingecen hafta annem geldi şurayı temizle şunu yap diip durdu milletin annesi pimpiriklenir benimki iş yap der:) o kadardan bişi olmazmış oda hamile olmuşmuş şimdikiler çok nazlıymış

Bana doktorum folik asidi bıraktırdı fazlası otizm nedeni demişti. Zaten takviye aldığımız ilaçların içinde eser miktarda var, sırf folik asit içeren ilaç kullanımını 3 aydan sonra istemedi.
Benim pihtilasmam var ve dr 9 ay kullanacaksin dedi otizimide duyunca dusunmedim degil dr sorucam ins

Yengeç burcuyum ve grubumuzun çoğu yengec burcu doguracak..
yufka yürekli olusumdan kımseye karalı tavır koyamayışımdan kendımı üzmekten bıktım .nasıl bıraz sert kalplı olunur yaa kardesım bile benı uzebılıyor esip gurluyorum uc bes saaate gecıyor cıldırcaam ya tepkımı koyamadıgım ıcınde gerı adım atan suclu hep ben

Su grubu çünkü duygusal. Yengeç erkeği biliyorum gayet soğukkanlı ve bencil. Yinede ikizlerden iyidir heralde

Ben de yengec burcuyum zamanında doğarsa aslan olacak. Yengec burcu olmasındansa aslan daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…