- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Hay böyle duygusallığın ben yaaSu grubu çünkü duygusal. Yengeç erkeği biliyorum gayet soğukkanlı ve bencil. Yinede ikizlerden iyidir heralde
Demı o üzüleceğine milleti üzsünBen de yengec burcuyum zamanında doğarsa aslan olacak. Yengec burcu olmasındansa aslan daha iyi
Aynen aşırı duygusallık hassaslık. Gerci erkek olursa nasıl olur bilmiyorum da :) erkekleri de aynı duygusallıktamı acaba :)Demı o üzüleceğine milleti üzsünama bizi üzmesin ailesine düşkün olsun sen de sinir oluyor musun özelliklerimize
Evet canım kan ilacı yapıyor bendede olduEvet bende sok oldum. Sürekli sıcak bastığı için kanım arttı sanıyordum aa bı baktım doktor şoklarda baya da korkuttu beni. Bı de bı şey daha sorayım aklıma gelmişken. Çok affınıza sığınarak kakaniz da renk değişimi oluyor mu sizin de ilaçlardan ötürü mu yoksa gebelikten mi ben bilemedim.
İnşallah çabucak geçer sıkıntıların canım, haklısın insaninsanın içi rahat etmiyor ama bebek senden alıyor o yüzden değerlerin düşüyorCanım benim gebelik biraz kotu geciyor pek bişey yiyemiyorum o yüzden değerler düşük çıktı sanırım kullaniyorum bakalim
Bende ikizler olmasa da yengeç olsa diye dua ediyordum canım, yengec özelliklerini seviyorum bende insancıl olan bu yanlış olan onların tavırları, bende senin gibiydim bogayim, ama öğrendim baktım çok zarar görüyorum cevap veriyorum artık insanlar sen nasılsan öyle kabullenip öyle seviyor. Sen çizgilerini çiz başkaları için kendini ve yavrunu üzme.. tabi bunu demek kolay yapmak bir süreçYengeç burcuyum ve grubumuzun çoğu yengec burcu doguracak..
yufka yürekli olusumdan kımseye karalı tavır koyamayışımdan kendımı üzmekten bıktım .nasıl bıraz sert kalplı olunur yaa kardesım bile benı uzebılıyor esip gurluyorum uc bes saaate gecıyor cıldırcaam ya tepkımı koyamadıgım ıcınde gerı adım atan suclu hep ben
Aynen aşırı duygusallık hassaslık. Gerci erkek olursa nasıl olur bilmiyorum da :) erkekleri de aynı duygusallıktamı acaba :)
Zamanında doğarsa benimki de aslan olacak insaallah yengeç mı iyi aslan mı bilemedim ikisini de bilmemBen de yengec burcuyum zamanında doğarsa aslan olacak. Yengec burcu olmasındansa aslan daha iyi
Evet canım sağolasın benim iki hamileligimde böyle geçti ucuncu başka olur demiştim ama maalesef bundada böyle olduİnşallah çabucak geçer sıkıntıların canım, haklısın insaninsanın içi rahat etmiyor ama bebek senden alıyor o yüzden değerlerin düşüyor
Benim karnım gerildi iyice yaa çıktı baya yavaş yavaş gergin hissediyordum kendimi iyice ve iştahım yeni yerine geldi. Bebeğimi iyice hissetmek istiyorum artık.
Zamanında doğarsa benimki de aslan olacak insaallah yengeç mı iyi aslan mı bilemedim ikisini de bilmem
Ben ikizler burcuyum ama aynı sizin gibiyim hiç taşımıyorum özelliklerini kendime sinir oluyorum aşırı duygusalım kimseye tepkimi koyamam içten içe kızarım kendimi yerim hep.biraz karakter ve yapı meselesi sanırımYengeç burcuyum ve grubumuzun çoğu yengec burcu doguracak..
yufka yürekli olusumdan kımseye karalı tavır koyamayışımdan kendımı üzmekten bıktım .nasıl bıraz sert kalplı olunur yaa kardesım bile benı uzebılıyor esip gurluyorum uc bes saaate gecıyor cıldırcaam ya tepkımı koyamadıgım ıcınde gerı adım atan suclu hep ben
Yurtdisinda sanmistim da canimBen mersindeyim canım , Neden sordun ?
Otizmle ilgili bilgiyi doktorun mu soyledi canimBenim doktorumda öyle, hamilelik bir hastalık değildit rutim hayatına devam diyor. Bende avm gezmeler yürüyüşler temizlik yapıyorum.
Önemli olan güvenilir havuz bulmak vajinal enfeksiyonlar açısından riskli.
Bence doktorunuzu dinlemelisiniz, benim doktorum çok rahattı çalış gez saçını boyat 2-3 saat araba yolculuğu ilişki fln hersey serbestti ve 25+4te erken doğumla ikizlerimi kaybettim. Çişimi kaçırdım sanıyordum meğersem keseden kaçak oluyormuş. Bazen doktorlar her şikayeti ikiz olmasına bağlıyorlar ama önlem almak pişmanlıktan iyidir. Benim ilk bebeklerimin ikşz olması ve kaybı biraz doktorumun rahatlığına birazda benim deneyimsizliğime bağlıyorum
D vit içşn en az 50 değer istiyorlar. Folik asit ilk 3 ay kullanılıp bırakılıyor aslında devam ettirendoktorlarda var ama fazlası otizm sebebiymiş. Omega olarakta doktorum imom önerdi.
Benim eşimde bir bardak suyunu almaz. Anne üstüne titremiş bu yaşta öl dese ölecek, hizmetçi gibi peşinde ve bendende aynısını bekliyor. Başka bişey görmemiş anneden teyzeden normali bu sanıyır oysa erken doğumla bebeklerimizi kaybettik yinede bi yardım yok bazdn omu hamile benmi bilmiyorum. Allah eşine yardımcı olan erkeklerden razı olsun
Normal tek basina aldigimiz folik asittede 400 mcg var diger takviyelerde de ayni miktarda var.Hatta elevit ve decavitte 800 mcg folik asit varBana doktorum folik asidi bıraktırdı fazlası otizm nedeni demişti. Zaten takviye aldığımız ilaçların içinde eser miktarda var, sırf folik asit içeren ilaç kullanımını 3 aydan sonra istemedi.
Ben bütün arkadaşlarıma sordum hepsi doğuma kadar kullanmış hatta benim aldigimim üstünde hamilelik ve emzirme dönemi boyunca yazıyor benimde kafam karıştı.Bana doktorum folik asidi bıraktırdı fazlası otizm nedeni demişti. Zaten takviye aldığımız ilaçların içinde eser miktarda var, sırf folik asit içeren ilaç kullanımını 3 aydan sonra istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?