2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım kan ilacı yapıyor bendede oldu

Canım benim gebelik biraz kotu geciyor pek bişey yiyemiyorum o yüzden değerler düşük çıktı sanırım kullaniyorum bakalim
İnşallah çabucak geçer sıkıntıların canım, haklısın insaninsanın içi rahat etmiyor ama bebek senden alıyor o yüzden değerlerin düşüyor

Bende ikizler olmasa da yengeç olsa diye dua ediyordum canım, yengec özelliklerini seviyorum bende insancıl olan bu yanlış olan onların tavırları, bende senin gibiydim bogayim, ama öğrendim baktım çok zarar görüyorum cevap veriyorum artık insanlar sen nasılsan öyle kabullenip öyle seviyor. Sen çizgilerini çiz başkaları için kendini ve yavrunu üzme.. tabi bunu demek kolay yapmak bir süreç

Aynen aşırı duygusallık hassaslık. Gerci erkek olursa nasıl olur bilmiyorum da :) erkekleri de aynı duygusallıktamı acaba :)

benim oğlan yengeç 2 temmuz.. 6 yaşında. çok duygusaldır, annecidir, duyarlı, merhametli ve takık bir tiptir. net ve kararlı bir çocuk. dil gelişimi erken ve hızlı yemek problemli. ne kadarı burçla ilgili bilmiyorum. bunu ise baharda doğsun istiyordum nasip yine yaz bebesi olacak. Bir de aslan kızım var. bu da zamanında doğarsa yengeç olacak, varsın olsun sağlıkla gelsin inşaallah..

Benim karnım gerildi iyice yaa çıktı baya yavaş yavaş gergin hissediyordum kendimi iyice ve iştahım yeni yerine geldi. Bebeğimi iyice hissetmek istiyorum artık.

aslında hissediyorsundur Ben de kilo aldım göbek çıktı biraz ve erken haftalardan beri tekmeleri hissediyorum..

Zamanında doğarsa benimki de aslan olacak insaallah yengeç mı iyi aslan mı bilemedim ikisini de bilmem

aslan kızım yengeç oğlum var al birini vur ötekine diyorum :) davulla zurna gibiler..

Ben ikizler burcuyum ama aynı sizin gibiyim hiç taşımıyorum özelliklerini kendime sinir oluyorum aşırı duygusalım kimseye tepkimi koyamam içten içe kızarım kendimi yerim hep.biraz karakter ve yapı meselesi sanırım

Hep yengeç burcu çocuğum olsun isterdim...ama tabi ayarlama yapmadim hic oğlum oğlak olacaktı 20 gün erken geldi yay oldu ve cok duygusal cok kirilgan alingan...ona anca yengeç kardeş yakışırdı...Çok şükür bedelli çıkmadan çocuk yapmayacağım dedim ve bedelli tam da doğum yengece gelecek gibi ciktieylülde açıklandığında hapı bıraktım ve ekimde islemleri tamamlayıp son adetimi gördüm istesem denk getiremem...herşey oğluma uygun ve onun istediği gibi(kız isteyen en çok da oydu) ilerliyo rabbim sağlıkla kavuştursun daha ne isterim ki

Ha bu arada 7 temmuzun ekstra zeki ve disiplinli çocuklar getirdiğine inanırım kuzenim ve kardeşim o gün doğumlu.kuzenim tip fakültesinden birincilikle mezun oldu geçen sene...kiz kardeşim de hali hazırda tip öğrencisirabbim yollarını açık etsin tüm yavrularımızın da

Otizmle ilgili bilgiyi doktorun mu soyledi canim

Bana doktorum folik asidi bıraktırdı fazlası otizm nedeni demişti. Zaten takviye aldığımız ilaçların içinde eser miktarda var, sırf folik asit içeren ilaç kullanımını 3 aydan sonra istemedi.
Normal tek basina aldigimiz folik asittede 400 mcg var diger takviyelerde de ayni miktarda var.Hatta elevit ve decavitte 800 mcg folik asit var

Bana doktorum folik asidi bıraktırdı fazlası otizm nedeni demişti. Zaten takviye aldığımız ilaçların içinde eser miktarda var, sırf folik asit içeren ilaç kullanımını 3 aydan sonra istemedi.
Ben bütün arkadaşlarıma sordum hepsi doğuma kadar kullanmış hatta benim aldigimim üstünde hamilelik ve emzirme dönemi boyunca yazıyor benimde kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…