Benim de oglum aslan burcu bu bebegim de yengeç olacak ins.aslında hissediyorsundur Ben de kilo aldım göbek çıktı biraz ve erken haftalardan beri tekmeleri hissediyorum..
aslan kızım yengeç oğlum var al birini vur ötekine diyorum :) davulla zurna gibiler..
Ayyy bana yengeç deme benim sülalem yengeç annem babam eşim yiğenim kuzenim şimdi de çocuğum yengeç olucak .ama kabul edin sizde çok alıngansınız herşeyi kafaya çok takıp biraz büyütüyorsunuz yani benim tanıdığım yengeçler böyle ama güzel yanıda anaç olmalarıYengeç burcuyum ve grubumuzun çoğu yengec burcu doguracak..
yufka yürekli olusumdan kımseye karalı tavır koyamayışımdan kendımı üzmekten bıktım .nasıl bıraz sert kalplı olunur yaa kardesım bile benı uzebılıyor esip gurluyorum uc bes saaate gecıyor cıldırcaam ya tepkımı koyamadıgım ıcınde gerı adım atan suclu hep ben
Evet benim eşim ve babamda yengeç 2 side evine bağlı eşlerine karşı iyiBenim eşim yengeç. Her gün dua ediyorum inşallah her şeyiyle eşime benzer diye. Ben ondan hiç incinmedim Allah da onu incitmesin. Yengeç erkeğini ben çok seviyorum. Oğlum da yengeç olacağı için çok mutluyum.
Ahh arkadaşım resmen beni anlatmışsin bende yengecim 23 haziran herşey yolunda giderse muhtemelen kizimda bu tarihlerde gelecek benim gibi olsun hiç istemiyorum hatta arkadaşlara bebek istiyorum ama bu ay istemiyorum yoksa yengec olur falan diyodum meğer hamile kalmisimYengeç burcuyum ve grubumuzun çoğu yengec burcu doguracak..
yufka yürekli olusumdan kımseye karalı tavır koyamayışımdan kendımı üzmekten bıktım .nasıl bıraz sert kalplı olunur yaa kardesım bile benı uzebılıyor esip gurluyorum uc bes saaate gecıyor cıldırcaam ya tepkımı koyamadıgım ıcınde gerı adım atan suclu hep ben
Benim kullandigim folik asidin icinde vitaminler ve magnezyum falan var üstünde seninki gibi hamilelik boyunca ve emzirme boyunca alinmali yaziliyorBen bütün arkadaşlarıma sordum hepsi doğuma kadar kullanmış hatta benim aldigimim üstünde hamilelik ve emzirme dönemi boyunca yazıyor benimde kafam karıştı.
Canım sorucam unuttum kaç gündür. Ben internette biraz araştırmıştım ama çok bilgi bulamamıştım maalesef. Ben şimdi alsam duyar mıyum kalp atışını? Bir zararı yok herhalde ki kullanmışsın. Bir de yakında bebek hareketlerini duyacaksın diyorlar, hani gereksiz gibi. Hergün duyacak mıyım ki kıpırdamalarını ?Ilk gebeligimde bu âlet ( fetal doppler) çok kullanışlı olmuştu, sürekli doktora gitsem de içime her şüphe düştüğünde bununla kalp atışlarını kontrol ediyordum, şimdide kullanmaya başladım ama bebek hala küçük olduğu için pek belli olmuyor. Bir fikir olsun diye sizinle paylaşmak istedim. Belki doktora sık gidemeyen vardır yada benim gibi pimpirikliler için kullanışlı oluyor:)
Otizmle ilgili bilgiyi doktorun mu soyledi canim
Normal tek basina aldigimiz folik asittede 400 mcg var diger takviyelerde de ayni miktarda var.Hatta elevit ve decavitte 800 mcg folik asit var
Ben bütün arkadaşlarıma sordum hepsi doğuma kadar kullanmış hatta benim aldigimim üstünde hamilelik ve emzirme dönemi boyunca yazıyor benimde kafam karıştı.
Eki Görüntüle 2231783 kullandığım folik asit bu içinde bütün vitaminler var.
Benim kullandigim folik asidin icinde vitaminler ve magnezyum falan var üstünde seninki gibi hamilelik boyunca ve emzirme boyunca alinmali yaziliyor
Canım bebeğe zararı olsa hic bir doktor 9 ay boyunca folik asid al demez bebeklerimiz otizmli olacağını bile bile! + hamilelikten önce de benim bazı değerlerim dusuktu demir ve b12 gibi. Bilemedim şimdi benim bildiğim folik asid vücutta kalmıyorEki Görüntüle 2231799
1 yıl önce ikiz gebeydim ozaman doktorum risk oluşturuyor dediğini hatırlıyorum. Ama benim doktorum balık yiyorsan omega almana gerek yok diyor. İsterseniz sizde arama motorlarında araştırın mesela bi çalışma kan düzeyini 59 bariyer belirlemiş. 2016 yılında yapılmış.
Ben gebelikten 2 ay önce başladım ilk 3 ay kullanıp bıraktım şuan hiçbir takviye almıyorum.
Bende doktora gittiğimde sorucam çünkü benim doktorum da ve tiroid doktoru da 9 ay boyunca al dedi .Bende hamile kalmadan önce başladım hamile kalınca da 1 numaraya geçtim onu 12 ci haftada biraktirip 2 numaraya geçirdi ve emzirmede dahi kullanabilirsin dedi. Şimdi böyle bi risk varsa vermezdi diye düşünüyorum gorumcem de hamile oda aynısını kullanıyor.Canım bebeğe zararı olsa hic bir doktor 9 ay boyunca folik asid al demez bebeklerimiz otizmli olacağını bile bile! + hamilelikten önce de benim bazı değerlerim dusuktu demir ve b12 gibi. Bilemedim şimdi benim bildiğim folik asid vücutta kalmıyor
Canım bebeğe zararı olsa hic bir doktor 9 ay boyunca folik asid al demez bebeklerimiz otizmli olacağını bile bile! + hamilelikten önce de benim bazı değerlerim dusuktu demir ve b12 gibi. Bilemedim şimdi benim bildiğim folik asid vücutta kalmıyor
Bende riskten bahsediyorum zaten öyle risk olsa bilemedim ki valla dediğin gibi tip artik sacmaliyor. Bu arada ikizlerinizi dünyaya getirdiniz mi?Zaten gebelik boyunca alınan folik asit otizm yapar demiyor. Otizm riski oluşturur diyor. Belki başka çalışmada 9ay boyunca alınmayan folik asit spina bifida yapar der. Tıp dünyası bu hergün yenişeyler araştırılıp sunuluyor. Bu çalışmada kanda yüksek folik asit düzeyi risk oluşturur diyip bu bariyeri 59 olarak belirlemiş. Bence herkes kendi doktoruna güvenip kafasını karıştırmamalı.
Bende öyle düşünüyorum ama en iyisi doktorlara bidaha sorup emin olmakBende doktora gittiğimde sorucam çünkü benim doktorum da ve tiroid doktoru da 9 ay boyunca al dedi .Bende hamile kalmadan önce başladım hamile kalınca da 1 numaraya geçtim onu 12 ci haftada biraktirip 2 numaraya geçirdi ve emzirmede dahi kullanabilirsin dedi. Şimdi böyle bi risk varsa vermezdi diye düşünüyorum gorumcem de hamile oda aynısını kullanıyor.
Günaydın canım. Gözünaydin saglikla al kucağına inşallah kızlarını :) masallahKızlar günaydınDün Pränatest sonuçlarımız geldi. 2 küçük, tatlı, en önemlisi sağlıklı kızımız olacak
Bende riskten bahsediyorum zaten öyle risk olsa bilemedim ki valla dediğin gibi tip artik sacmaliyor. Bu arada ikizlerinizi dünyaya getirdiniz mi?
Günaydın canım. Gözünaydin saglikla al kucağına inşallah kızlarını :) masallah
Başın sağolsun. Rabbim nasip etsin sağlıkla kucağına almayı bebeğini inşallah26 haftalık erken doğdular biri 1 gece diğeri 14 gün yoğunbakımda kaldı 27 nisanda kaybettik. Geçen senede temmuz 2018 annesi olacaktım inş temmuz2019 annesi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?