- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Günaydın canım :)Günaydın kızlar :)
Günaydın.Kızlar günaydınDün Pränatest sonuçlarımız geldi. 2 küçük, tatlı, en önemlisi sağlıklı kızımız olacak
26 haftalık erken doğdular biri 1 gece diğeri 14 gün yoğunbakımda kaldı 27 nisanda kaybettik. Geçen senede temmuz 2018 annesi olacaktım inş temmuz2019 annesi olurum.
Yaa ne mutlu sana çok şükür canım gözlerin aydin olsun :))Kızlar günaydınDün Pränatest sonuçlarımız geldi. 2 küçük, tatlı, en önemlisi sağlıklı kızımız olacak
Bende devam yatıcam daha burda da erken .iyi uykular.Size iyi sohbetler fıstık anneler. Ben uyumaya gider
Ben hala kalp atışını duymadım Dr son yapılan araştırmalarda zararlı olduğu belirtiliyor verdiği ısıyla bebeği rahatsız ediyor demişti aklınızda bulunsun yinede arastirirsiniz tabiCanım sorucam unuttum kaç gündür. Ben internette biraz araştırmıştım ama çok bilgi bulamamıştım maalesef. Ben şimdi alsam duyar mıyum kalp atışını? Bir zararı yok herhalde ki kullanmışsın. Bir de yakında bebek hareketlerini duyacaksın diyorlar, hani gereksiz gibi. Hergün duyacak mıyım ki kıpırdamalarını ?
Amin tesekkurler cumlemizin inşallahGeçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Canım çok üzüldüm26 haftalık erken doğdular biri 1 gece diğeri 14 gün yoğunbakımda kaldı 27 nisanda kaybettik. Geçen senede temmuz 2018 annesi olacaktım inş temmuz2019 annesi olurum.
Canım sorucam unuttum kaç gündür. Ben internette biraz araştırmıştım ama çok bilgi bulamamıştım maalesef. Ben şimdi alsam duyar mıyum kalp atışını? Bir zararı yok herhalde ki kullanmışsın. Bir de yakında bebek hareketlerini duyacaksın diyorlar, hani gereksiz gibi. Hergün duyacak mıyım ki kıpırdamalarını ?
Günaydın.
Gözün aydın hayırla sağlıkla gelsinler inşallah iki kız çok tatlı oluyor ikiz.
Yaa ne mutlu sana çok şükür canım gözlerin aydin olsun :))
Ben hala kalp atışını duymadım Dr son yapılan araştırmalarda zararlı olduğu belirtiliyor verdiği ısıyla bebeği rahatsız ediyor demişti aklınızda bulunsun yinede arastirirsiniz tabisosmivida
Gozun aydın canım, iki cimcime, çok tatlı olacakKızlar günaydınDün Pränatest sonuçlarımız geldi. 2 küçük, tatlı, en önemlisi sağlıklı kızımız olacak
Evet cnm haklisin allahtan evde sikilan bir tip degilim ama gittigimde detayli ultrason yapn profesore de sorucam. En azindan arada cikamaz miyim die
Canım boyun uzun mu? Uzun boylularda ağrı çok daha fazla oluyormuş. Benim de ağrıyor ama dayanamayacak kadar değil. Boyum 1.80, şu an 71 kiloyum. Kızımda 69 ile hamile kalıp 93 ile doğuma gitmiştim. Felaketi, bel fıtığı oldum kilodan. Ondan bu gebeliğimde dikkat ediyorum. Sırt kaslarını geliştirmek için bir kaç basit hareket yapabilirsin. Doktorun sana takviye vermemiş miydi?Ben bugun doktora ilaç/vitamin sorucam. Sırt ağrılarım fena derecede artık ya. Çekilir değil
Oy Maşallahhhh. Ne güzel, en önemlisi sağlıklı olmaları. 2 prenses olacak demek kiKızlar günaydınDün Pränatest sonuçlarımız geldi. 2 küçük, tatlı, en önemlisi sağlıklı kızımız olacak
Modellerde de degiskenlik gösterilebilir benim.baktigum anakucaklari küçüktü.Teşekkür ederimBaktığım modelde 15 aya kadar kullanılır yazıyor ama çocuktan çocuğa kilosuna boyuna göre değişir herhalde.
Yok anlıyorum bende de öyle birşey var, doktorlar yanaşmıyor belki de randevular aksar diye ya da gerek yok diyorlar bilemiyorum ama bir arkım daha kullanmıştı memnundu. Benim de her hafta gidip kalp atışını dinleyesim var da dayanmaya çalışıyorumBen hala tam duyamadım kalp atışını, ilk gebeligimde kaçıncı haftada başlamıştım tam hatırlamıyorum ama, ben çok faydalandım ama çünkü bebek hareketleri başlasada bu sefer biraz hareket hissetmeyince hemen şüphe giriyordu içime, kalp atışına bakıp rahatliyordum, belki biraz paranoyakliktir bilemiyorum ama için rahat ettiği için kullanıyorum ben, bide ilk hamileligimde de simdikide biraz sorunlu geçtiği için sürekli doktora gidiyorum, şimdiye kadar bi 10 kere gittim en az, o yüzden alışkanlık oldu herhlde sürekli duymak istiyorum :)
Canım çooook tebrik ederim sağlıkla kcağına al inş. Birş,ey sorucam bana ikizlerde prenatest cinsiyet belirleyemiyor dediler, sen nasıl öğrendin?Kızlar günaydınDün Pränatest sonuçlarımız geldi. 2 küçük, tatlı, en önemlisi sağlıklı kızımız olacak
Canım maşallah upuzunsunCanım boyun uzun mu? Uzun boylularda ağrı çok daha fazla oluyormuş. Benim de ağrıyor ama dayanamayacak kadar değil. Boyum 1.80, şu an 71 kiloyum. Kızımda 69 ile hamile kalıp 93 ile doğuma gitmiştim. Felaketi, bel fıtığı oldum kilodan. Ondan bu gebeliğimde dikkat ediyorum. Sırt kaslarını geliştirmek için bir kaç basit hareket yapabilirsin. Doktorun sana takviye vermemiş miydi?
Oy Maşallahhhh. Ne güzel, en önemlisi sağlıklı olmaları. 2 prenses olacak demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?