2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
26 haftalık erken doğdular biri 1 gece diğeri 14 gün yoğunbakımda kaldı 27 nisanda kaybettik. Geçen senede temmuz 2018 annesi olacaktım inş temmuz2019 annesi olurum.

Başın sağolsun Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben hala kalp atışını duymadım Dr son yapılan araştırmalarda zararlı olduğu belirtiliyor verdiği ısıyla bebeği rahatsız ediyor demişti aklınızda bulunsun yinede arastirirsiniz tabi sosmivida

Ben hala tam duyamadım kalp atışını, ilk gebeligimde kaçıncı haftada başlamıştım tam hatırlamıyorum ama, ben çok faydalandım ama çünkü bebek hareketleri başlasada bu sefer biraz hareket hissetmeyince hemen şüphe giriyordu içime, kalp atışına bakıp rahatliyordum, belki biraz paranoyakliktir bilemiyorum ama için rahat ettiği için kullanıyorum ben, bide ilk hamileligimde de simdikide biraz sorunlu geçtiği için sürekli doktora gidiyorum, şimdiye kadar bi 10 kere gittim en az, o yüzden alışkanlık oldu herhlde sürekli duymak istiyorum :)

Bende internetten baktım ama çok düşük frekanslı olduğu için bir zararı yoktur yazıyordu, yani normal doppler gibi değil, doktor muayene yaparken doppleri koyduğu gibi duyuyor ama ben hala duyamadım mesela, tabi Mümkün olduğunca kullanmamak enniyisidir ama ben sorunlu gebelikler geçirdiğim için ve sürekli doktora gittiğim için alışkanlık oluyor herhlde :) bir de ilerleyen zamanlarda bebek hareketlenince daha çok lazım oldu bana çünkü hareket hissetmeyince hemen kontrol edip rahatliyordum :) benimde ablam doktor hatta onun bu alet hamileliklerde ondan alıp geri veriyorum bir zararı olduğunu dusunse vermezdi bence

Ben yay eşim başak oglum boğa kızım yengeçle aslan arası :) aslanı tercih ederim yengeçler çok ağlakmiş ben yay ım zaten fazla duygusalim rvde ikinci duygusal zor olur...

Evet cnm haklisin allahtan evde sikilan bir tip degilim ama gittigimde detayli ultrason yapn profesore de sorucam. En azindan arada cikamaz miyim die

Bende ilk hamileligimde 28 haftadan itibaren evde olmayi bırak yatağa yapışık yaşadım sadece wc ye gidip hemen yatıyordum ayaklarım yukarda olucak şekilde hemde yazın sıcağında, ne sırt ağrıları çekmiştim sonrada 35.haftada dogum oldu ama eğer doktor diyorsa vardır bir bildiği ve ikiz olunca daha da riskli, hamilelik cidden özveri ve sabir gerektiren bir dönem ama bunlarda geciyor, şuan bir rüya gibi o yuzden elinizden geldigince dikkatli olmakta, önerilere uymakta fayda var.

Ben bugun doktora ilaç/vitamin sorucam. Sırt ağrılarım fena derecede artık ya. Çekilir değil
Canım boyun uzun mu? Uzun boylularda ağrı çok daha fazla oluyormuş. Benim de ağrıyor ama dayanamayacak kadar değil. Boyum 1.80, şu an 71 kiloyum. Kızımda 69 ile hamile kalıp 93 ile doğuma gitmiştim. Felaketi, bel fıtığı oldum kilodan. Ondan bu gebeliğimde dikkat ediyorum. Sırt kaslarını geliştirmek için bir kaç basit hareket yapabilirsin. Doktorun sana takviye vermemiş miydi?

Kızlar günaydın Dün Pränatest sonuçlarımız geldi. 2 küçük, tatlı, en önemlisi sağlıklı kızımız olacak
Oy Maşallahhhh. Ne güzel, en önemlisi sağlıklı olmaları. 2 prenses olacak demek ki

Yok anlıyorum bende de öyle birşey var, doktorlar yanaşmıyor belki de randevular aksar diye ya da gerek yok diyorlar bilemiyorum ama bir arkım daha kullanmıştı memnundu. Benim de her hafta gidip kalp atışını dinleyesim var da dayanmaya çalışıyorum

Canım maşallah upuzunsun ben 1.69 um canım, belim zaten problemliydi biraz ağır yük kaldırınca ya da birden eğildiğimde tak diye gittiği oluyordu ama bu sefer sqdece bel değil aynı zamanda sırtım daha çok.
Ya doktora magnezyum kullanabilir miyim dedim, izin vermedii zararlıymış falan... siz ne kullanıyorsunuz? Previt ve d vitamini kullanıyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…