2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben de duble ikizler olarak sahneye giriş yapayım.. Tüm özelliklerini de taşırım. Aferin bana.. :)

Muz ve soda tüketmeye çalış her gün biraz faydası oluyor.
Ama zararlı olduğunu ilk defa duydum

Kızlar geçen idrar tahlili yaptırdım hafif iltihap var dedi doktor ilac vermeyeceğini ve bol su içmemi söyledi.Afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken böbreklerimin kasıklarımın acıdığını hissediyorum aranızda benim gibi olanlar vardı yanılmıyorsam ne yaptınız nasıl geçti

Ben de previt dvit3 ve gyno tardyferon (demirilaci) kullaniyorum ... agrım sızım kalmadı ilk zamanlar uykum geliyordu midem bulaniyordu hafif simdi gecti onlar

Ben ocean mummy kullanıyorum. Ben de ilk kez duydum magnezyum un zar rlı olduğunu. O zaman bolca soda ve muz ye istersen. Ben soda içiyorum neredeyse her gün. Ama sen de uzunsun. Kilo aldıkça denge merkezimiz değişiyor ve sırta, bele binen güç artıyor. Şimdi iyiyiz de ben 7-8-9. Aylarımızı merak ediyorum

O uüzden bence 26. Haftadan sonra falan hareketler yasaklanıyor bize:) ikiz olduğundan yani. Bir de ben düz tabanım, her yerime yük biniyor şimdiden :)

Canım benim kendine kendine yanması geçti. Bol sus dediği gbi doktorun.

Gozun aydın canım, iki cimcime, çok tatlı olacak

Teşekkür ederiz en azından biri kız olsun çok istedim ikisi de kız oldu bayılırım kız çocuklara sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar en önemlisi o

Evet hayırlısıyla 2 prenses geliyor eşim şimdiden kosmetik masraflarını düşünmeye başladı Babam çok sevindi kız çocuğu hayırlı olur bereketli olur dedi

Canım çooook tebrik ederim sağlıkla kcağına al inş. Birş,ey sorucam bana ikizlerde prenatest cinsiyet belirleyemiyor dediler, sen nasıl öğrendin?

Teşekkürler canımmm Evet bize de öyle söylediler. Kromozomlar tespit edilerek yapılan bir test olduğu için sadece x kromozom bulurlarsa ikisi de kız anlamına geliyor. Eğer y kromozom da bulurlarsa bebeklerden biri kesinlikle erkek anlamına geliyor ama tam olarak emin olamıyorlar biri erkek biri kız mı yoksa ikisi de erkek mi diye. Ama bizim ikisi de kız olduğu için eminler çünkü orda hiç y kromozom yok "Das fetale Geschlecht für beide ist weiblich." yazıyorsa ikisi de kız demektir. Sende ne yazıyor?

O uüzden bence 26. Haftadan sonra falan hareketler yasaklanıyor bize:) ikiz olduğundan yani. Bir de ben düz tabanım, her yerime yük biniyor şimdiden :)
Çok kilo da almamamız lazım. Hatta benim doktorum abartıp 24-25 e kadar hiç kilo alma dedi i, nasıl başaracaksak karnımda 2 canavar var hep acıkıyorum. Düz taban olmak seni zorlayabilir. Allah hepimize güç versin. Tüm handikaplara rağmen ikiz taşıyor olmak tarif edilemez bir duyguAllah tamamına erdirsin hepimizi

Teşekkürler canımmm Evet bize de öyle söylediler. Kromozomlar tespit edilerek yapılan bir test olduğu için sadece x kromozom bulurlarsa ikisi de kız anlamına geliyor. Eğer y kromozom da bulurlarsa bebeklerden biri kesinlikle erkek anlamına geliyor ama tam olarak emin olamıyorlar biri erkek biri kız mı yoksa ikisi de erkek mi diye. Ama bizim ikisi de kız olduğu için eminler çünkü orda hiç y kromozom yok "Das fetale Geschlecht für beide ist weiblich." yazıyorsa ikisi de kız demektir. Sende ne yazıyor?[/QUOTE]
Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlar

Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlar
Eki Görüntüle 2231821 [/QUOTE]

Bende 2 sayfa var biri bu, diğerinde cinsiyet yazıyor. Başka sayfa yok mu sende? Testi yapmadan önce doldurulan formda ücretsiz cinsiyet öğrenme yazıyor. Onu işaretlediyseniz bir sayfa daha gelmesi lazım.

Ben yay eşim başak oglum boğa kızım yengeçle aslan arası :) aslanı tercih ederim yengeçler çok ağlakmiş ben yay ım zaten fazla duygusalim rvde ikinci duygusal zor olur...
Aslan burcuyum. Aslan burcu olmak hayatı boyunca haklıyken bile haksız olmaktır. O yuzden bence aslan burcu olmasın kimse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…