- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Ben ikizler burcuyum ama aynı sizin gibiyim hiç taşımıyorum özelliklerini kendime sinir oluyorum aşırı duygusalım kimseye tepkimi koyamam içten içe kızarım kendimi yerim hep.biraz karakter ve yapı meselesi sanırım
Muz ve soda tüketmeye çalış her gün biraz faydası oluyor.Canım maşallah upuzunsunben 1.69 um canım, belim zaten problemliydi biraz ağır yük kaldırınca ya da birden eğildiğimde tak diye gittiği oluyordu ama bu sefer sqdece bel değil aynı zamanda sırtım daha çok.
Ya doktora magnezyum kullanabilir miyim dedim, izin vermedii zararlıymış falan... siz ne kullanıyorsunuz? Previt ve d vitamini kullanıyorum şuan.
Ben de previt dvit3 ve gyno tardyferon (demirilaci) kullaniyorum ... agrım sızım kalmadı ilk zamanlar uykum geliyordu midem bulaniyordu hafif simdi gecti onlarCanım maşallah upuzunsunben 1.69 um canım, belim zaten problemliydi biraz ağır yük kaldırınca ya da birden eğildiğimde tak diye gittiği oluyordu ama bu sefer sqdece bel değil aynı zamanda sırtım daha çok.
Ya doktora magnezyum kullanabilir miyim dedim, izin vermedii zararlıymış falan... siz ne kullanıyorsunuz? Previt ve d vitamini kullanıyorum şuan.
Ben ocean mummy kullanıyorum. Ben de ilk kez duydum magnezyum un zar rlı olduğunu. O zaman bolca soda ve muz ye istersen. Ben soda içiyorum neredeyse her gün. Ama sen de uzunsun. Kilo aldıkça denge merkezimiz değişiyor ve sırta, bele binen güç artıyor. Şimdi iyiyiz de ben 7-8-9. Aylarımızı merak ediyorumCanım maşallah upuzunsunben 1.69 um canım, belim zaten problemliydi biraz ağır yük kaldırınca ya da birden eğildiğimde tak diye gittiği oluyordu ama bu sefer sqdece bel değil aynı zamanda sırtım daha çok.
O uüzden bence 26. Haftadan sonra falan hareketler yasaklanıyor bize:) ikiz olduğundan yani. Bir de ben düz tabanım, her yerime yük biniyor şimdiden :)Ben ocean mummy kullanıyorum. Ben de ilk kez duydum magnezyum un zar rlı olduğunu. O zaman bolca soda ve muz ye istersen. Ben soda içiyorum neredeyse her gün. Ama sen de uzunsun. Kilo aldıkça denge merkezimiz değişiyor ve sırta, bele binen güç artıyor. Şimdi iyiyiz de ben 7-8-9. Aylarımızı merak ediyorum
Güzelmiş ama temmuz icin biraz kalın gibi geldi banahttps://m.tr.aliexpress.com/item/32...VkUMYCh0MrgvLEAQYAiABEgIMq_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Kızlar çok tatlı değil mi:)
Bir kez unuttum ben de sabah 6 gibi iciyorum ac karnina icin diyorlar yaa yemekten 2 saat önce diyorlar ... saat kurdum yanimda su şisem ve ilacim gozumu acmadan icip uykuya devam ediyorumArada kan ilacını içmeyi unutuyorum,benim gibi olanlar var mı
Evet dokusuna bakıp almak lazım sanırım:) cinsiyeti daha öğrenmedim meraklar içerisindeyim:)) tabi önce sağlıklı mı diye. 2 hafta oldu görmeyeli.Güzelmiş ama temmuz icin biraz kalın gibi geldi banaama yakindan görmek lazım
Canım benim kendine kendine yanması geçti. Bol sus dediği gbi doktorun.Kızlar geçen idrar tahlili yaptırdım hafif iltihap var dedi doktor ilac vermeyeceğini ve bol su içmemi söyledi.Afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken böbreklerimin kasıklarımın acıdığını hissediyorum aranızda benim gibi olanlar vardı yanılmıyorsam ne yaptınız nasıl geçti
Gozun aydın canım, iki cimcime, çok tatlı olacak
Canım boyun uzun mu? Uzun boylularda ağrı çok daha fazla oluyormuş. Benim de ağrıyor ama dayanamayacak kadar değil. Boyum 1.80, şu an 71 kiloyum. Kızımda 69 ile hamile kalıp 93 ile doğuma gitmiştim. Felaketi, bel fıtığı oldum kilodan. Ondan bu gebeliğimde dikkat ediyorum. Sırt kaslarını geliştirmek için bir kaç basit hareket yapabilirsin. Doktorun sana takviye vermemiş miydi?
Oy Maşallahhhh. Ne güzel, en önemlisi sağlıklı olmaları. 2 prenses olacak demek ki
Canım çooook tebrik ederim sağlıkla kcağına al inş. Birş,ey sorucam bana ikizlerde prenatest cinsiyet belirleyemiyor dediler, sen nasıl öğrendin?
İçim dışım su oldu vallahi canım daha ne kadar içebilrim bilmiyorum tuvalete gitmekten yoruldumCanım benim kendine kendine yanması geçti. Bol sus dediği gbi doktorun.
Çok kilo da almamamız lazım. Hatta benim doktorum abartıp 24-25 e kadar hiç kilo alma dedi i, nasıl başaracaksakO uüzden bence 26. Haftadan sonra falan hareketler yasaklanıyor bize:) ikiz olduğundan yani. Bir de ben düz tabanım, her yerime yük biniyor şimdiden :)
Maşallah canım sağlıkla gelsinler çok tatlı iki minik kızKızlar günaydınDün Pränatest sonuçlarımız geldi. 2 küçük, tatlı, en önemlisi sağlıklı kızımız olacak
Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlarTeşekkürler canımmmEvet bize de öyle söylediler. Kromozomlar tespit edilerek yapılan bir test olduğu için sadece x kromozom bulurlarsa ikisi de kız anlamına geliyor. Eğer y kromozom da bulurlarsa bebeklerden biri kesinlikle erkek anlamına geliyor ama tam olarak emin olamıyorlar biri erkek biri kız mı yoksa ikisi de erkek mi diye. Ama bizim ikisi de kız olduğu için eminler çünkü orda hiç y kromozom yok "Das fetale Geschlecht für beide ist weiblich." yazıyorsa ikisi de kız demektir. Sende ne yazıyor?
Aslan burcuyum. Aslan burcu olmak hayatı boyunca haklıyken bile haksız olmaktır. O yuzden bence aslan burcu olmasın kimse :)Ben yay eşim başak oglum boğa kızım yengeçle aslan arası :) aslanı tercih ederim yengeçler çok ağlakmiş ben yay ım zaten fazla duygusalim rvde ikinci duygusal zor olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?