Aslan burcuyum. Aslan burcu olmak hayatı boyunca haklıyken bile haksız olmaktır. O yuzden bence aslan burcu olmasın kimse :)
Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlarTeşekkürler canımmmEvet bize de öyle söylediler. Kromozomlar tespit edilerek yapılan bir test olduğu için sadece x kromozom bulurlarsa ikisi de kız anlamına geliyor. Eğer y kromozom da bulurlarsa bebeklerden biri kesinlikle erkek anlamına geliyor ama tam olarak emin olamıyorlar biri erkek biri kız mı yoksa ikisi de erkek mi diye. Ama bizim ikisi de kız olduğu için eminler çünkü orda hiç y kromozom yok "Das fetale Geschlecht für beide ist weiblich." yazıyorsa ikisi de kız demektir. Sende ne yazıyor?
Orası öyle canım imkanımız olsa bütün gün ultrasonda hareketlerini izlemek isterdik :)Yok anlıyorum bende de öyle birşey var, doktorlar yanaşmıyor belki de randevular aksar diye ya da gerek yok diyorlar bilemiyorum ama bir arkım daha kullanmıştı memnundu. Benim de her hafta gidip kalp atışını dinleyesim var da dayanmaya çalışıyorum
Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlar
Eki Görüntüle 2231821
Bu ne arkadaş ikizler yengeç aslan ucude istenmeyen burç :))Aslan burcuyum. Aslan burcu olmak hayatı boyunca haklıyken bile haksız olmaktır. O yuzden bence aslan burcu olmasın kimse :)
Yok yaaaa ne istenmemesi yengeç guzel burç yaaaBu ne arkadaş ikizler yengeç aslan ucude istenmeyen burç :))
Simdi gitsen ogrenirsin aslinda :)) ne zaman kontrolun ben gecen hafta carsamba perseme ve cumartesi farkli dpktorlarda muayenem vardi o zaman soylediler ..Evet dokusuna bakıp almak lazım sanırım:) cinsiyeti daha öğrenmedim meraklar içerisindeyim:)) tabi önce sağlıklı mı diye. 2 hafta oldu görmeyeli.
Cinsiyeti bendede yazmadılar aradım sordum bakanlık yasaklamış. Hatta kızdım ne alaka 12. Hafta kürtaj zamanı geçti zaten biz bu bebekler için emek veriyoruz fln saydım biraz. İşte bu kurallar hep cinsiyetçi toplum nedeniyle bebeğini düşürmeye çalışan, zorlanan insanlar nedeniyle var maalesef
Hadii yaa benim etrafimdaki aslan burcu kadinlari cok baskin karakterler onlari referans alarak soyledimAslan burcuyum. Aslan burcu olmak hayatı boyunca haklıyken bile haksız olmaktır. O yuzden bence aslan burcu olmasın kimse :)
Arkadaşlar sağ tarafıma yattığımda karnımda sol tarafta uyuşma gibi bir his oluyor böyle bişey yaşayan var mı?
Aslan burcuyum. Aslan burcu olmak hayatı boyunca haklıyken bile haksız olmaktır. O yuzden bence aslan burcu olmasın kimse :)
Dün tahlil yaptırdım. Bende de iltihap çıktı. Ben acı hissetmiyorum ama çok sıkışmışım gibi bir his oluyor lavaboya gidiyorum bisey yok. Doktor monurol bir de piyeloseptyl verdiKızlar geçen idrar tahlili yaptırdım hafif iltihap var dedi doktor ilac vermeyeceğini ve bol su içmemi söyledi.Afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken böbreklerimin kasıklarımın acıdığını hissediyorum aranızda benim gibi olanlar vardı yanılmıyorsam ne yaptınız nasıl geçti
Tam anlatamıyorum aslında böyle seyirme gibi değişik bişey oluyor bebek hareketi desem göbek deliği hizasında olan bişey henüz o kadar yukarda değildir bebek diye düşünüyorum bi anlam veremedimtam olarak öyle değil ama benim yatarken kollarımda uyuşma oluyor.
Ben hiç içmiyorumArada kan ilacını içmeyi unutuyorum,benim gibi olanlar var mı
Benim enfeksiyonum biraz fazlaydı o yüzden antibiyotik kullandım. Ara ara bence yine nuksediyor bende. Çünkü idrar yaparken kasiklarim böbreklerin ağrıyor. Bol su dedi canım doktor. Başka bir çaresi yok. Elimde su şişesi ile geziyorum. Su içip tuvalete gidiyorum sürekli.Kızlar geçen idrar tahlili yaptırdım hafif iltihap var dedi doktor ilac vermeyeceğini ve bol su içmemi söyledi.Afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken böbreklerimin kasıklarımın acıdığını hissediyorum aranızda benim gibi olanlar vardı yanılmıyorsam ne yaptınız nasıl geçti
Eşim ikizlerBu ne arkadaş ikizler yengeç aslan ucude istenmeyen burç :))
Ünlü hamile iştahı geliyor bana da birkaç gündür dün gece aserdim eşim aldı geldi sağolsun çok kötü diyorum o da karnında senden alıp büyüyen iki bebek var normal diyorÇok kilo da almamamız lazım. Hatta benim doktorum abartıp 24-25 e kadar hiç kilo alma dedi i, nasıl başaracaksakkarnımda 2 canavar var hep acıkıyorum. Düz taban olmak seni zorlayabilir. Allah hepimize güç versin. Tüm handikaplara rağmen ikiz taşıyor olmak tarif edilemez bir duygu Allah tamamına erdirsin hepimizi
Amin amin aminnnn. İşe başlamayı hiiiccc istemiyorumkızlar son tatil günüm.
yarın maraton yeniden başlıyor
bi koşu yaz gelsin inşaallah..
O dış yüzü:) Yengeçler ağlak olur yazmış arkadaslar. Aslanlar da yalnız aglar bu daha kötü :)evet yoktun bir süredir,
benim tanıdığım aslanlar da hep ön planda olmayı seven baskın tipler olmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?