2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlar
Eki Görüntüle 2231821 [/QUOTE]

Cinsiyeti bendede yazmadılar aradım sordum bakanlık yasaklamış. Hatta kızdım ne alaka 12. Hafta kürtaj zamanı geçti zaten biz bu bebekler için emek veriyoruz fln saydım biraz. İşte bu kurallar hep cinsiyetçi toplum nedeniyle bebeğini düşürmeye çalışan, zorlanan insanlar nedeniyle var maalesef

Orası öyle canım imkanımız olsa bütün gün ultrasonda hareketlerini izlemek isterdik :)

Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlar
Eki Görüntüle 2231821

Cinsiyeti bendede yazmadılar aradım sordum bakanlık yasaklamış. Hatta kızdım ne alaka 12. Hafta kürtaj zamanı geçti zaten biz bu bebekler için emek veriyoruz fln saydım biraz. İşte bu kurallar hep cinsiyetçi toplum nedeniyle bebeğini düşürmeye çalışan, zorlanan insanlar nedeniyle var maalesef[/QUOTE]

Hadi yaa Türkiye'ye cinsiyet bildirilmesi yasaklandı o zaman çünkü bana geldi cinsiyet bilgisi çok şaşırtıcı ve saçma bir uygulama yasaklayacak başka bir şey bulamadılar bunu mu buldular

Evet dokusuna bakıp almak lazım sanırım:) cinsiyeti daha öğrenmedim meraklar içerisindeyim:)) tabi önce sağlıklı mı diye. 2 hafta oldu görmeyeli.
Simdi gitsen ogrenirsin aslinda :)) ne zaman kontrolun ben gecen hafta carsamba perseme ve cumartesi farkli dpktorlarda muayenem vardi o zaman soylediler ..

Hadi yaa Türkiye'ye cinsiyet bildirilmesi yasaklandı o zaman çünkü bana geldi cinsiyet bilgisi çok şaşırtıcı ve saçma bir uygulama yasaklayacak başka bir şey bulamadılar bunu mu buldular [/QUOTE]

Burası türkiye zamanında 3 kızı olup 4. Yine kız olanlar kendini şişleyip ağır kaldırıp eşleri tarafından tekmelendiği için bebeği koruma amaçlı koymuşlar. Yazık

Dün tahlil yaptırdım. Bende de iltihap çıktı. Ben acı hissetmiyorum ama çok sıkışmışım gibi bir his oluyor lavaboya gidiyorum bisey yok. Doktor monurol bir de piyeloseptyl verdi

tam olarak öyle değil ama benim yatarken kollarımda uyuşma oluyor.
Tam anlatamıyorum aslında böyle seyirme gibi değişik bişey oluyor bebek hareketi desem göbek deliği hizasında olan bişey henüz o kadar yukarda değildir bebek diye düşünüyorum bi anlam veremedim

Benim enfeksiyonum biraz fazlaydı o yüzden antibiyotik kullandım. Ara ara bence yine nuksediyor bende. Çünkü idrar yaparken kasiklarim böbreklerin ağrıyor. Bol su dedi canım doktor. Başka bir çaresi yok. Elimde su şişesi ile geziyorum. Su içip tuvalete gidiyorum sürekli.

Ünlü hamile iştahı geliyor bana da birkaç gündür dün gece aserdim eşim aldı geldi sağolsun çok kötü diyorum o da karnında senden alıp büyüyen iki bebek var normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…