O baskın karakterler geceleri hep tek basına aglar kimse onların agladıgına gercekten uzuldugune inanmaz en yakını bile ona hak vermez haklıyken bile haksız duruma düşer çünkü :)Hadii yaa benim etrafimdaki aslan burcu kadinlari cok baskin karakterler onlari referans alarak soyledim
Bdv de oluyor canım
Bende çok ağrı çekiyorum yarın doktora gidicem bende idrar sonrası kasiklar da ve alttan çok ağrı oluyor Ayakta duramıyorum. Idrar yolu enfeksiyonu mudur bilmiyorum.Kızlar geçen idrar tahlili yaptırdım hafif iltihap var dedi doktor ilac vermeyeceğini ve bol su içmemi söyledi.Afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken böbreklerimin kasıklarımın acıdığını hissediyorum aranızda benim gibi olanlar vardı yanılmıyorsam ne yaptınız nasıl geçti
Evet çok normal. Ben de çok sık acıkıyorum. Bak acıkma demişken birşeyler yiyeyimÜnlü hamile iştahı geliyor bana da birkaç gündür dün gece aserdim eşim aldı geldi sağolsun çok kötü diyorum o da karnında senden alıp büyüyen iki bebek var normal diyor
Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlar
Eki Görüntüle 2231821
Aa benim yükselenim aslan. Aslında yengecim ama hep sen yengece benzemiyorsun, yüksekülenin aslan mı diyen oldu. Ben iltifat sanıyordum :))))Bu ne arkadaş ikizler yengeç aslan ucude istenmeyen burç :))
Yine noldu hahaaa
Dün tahlil yaptırdım. Bende de iltihap çıktı. Ben acı hissetmiyorum ama çok sıkışmışım gibi bir his oluyor lavaboya gidiyorum bisey yok. Doktor monurol bir de piyeloseptyl verdi
Bende çok ağrı çekiyorum yarın doktora gidicem bende idrar sonrası kasiklar da ve alttan çok ağrı oluyor Ayakta duramıyorum. Idrar yolu enfeksiyonu mudur bilmiyorum.
Bende idrar yolu enfeksiyonun şüpheleniyorum yarın gidicem doktora .Aslında her gittiğimde idrar tahlili yapılıyor ama bu ağrı neden olur ki başka.İdrar yolu enfeksiyonunungebe eğitim okulunda çok önemsediler, rahim kasılması yapıp doğumu tetikliyormuş. İlaç sonrası geçmişmi diye bence tekrar idrara baktırmak lazım
Oh ne güzel bugün bizimde temizlik günümüzdü de eşim bi yere gitti kaldı benim terapi:)Oh temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim tozu aldım. Tuvaletleri yıkadım. Rahatladım :)) temizlik = terapi.
Bende cozemedim sanirim bizim cozecegimiz bir durum degil yoksa cozerdikPıhtılaşma için kan sulandırı iğnenyada coraspirin başlıyorlar diye biliyorum. Folik asitle bağlantısını çözemedim
Canım valla ağrım sızım yok aynı devam Bi sorun yok gibi dün oynadı hatta@Meylen nasılsın canım herşey yolunda mi .
Merak ettim seni .
Ayyy bak valla kiskandim ben hic yapamiyorum icim gidiyor yapmak icin ama sonra ya bebegime bir sey olursa diye tipis tipis yatagima yatiyorumOh temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim tozu aldım. Tuvaletleri yıkadım. Rahatladım :)) temizlik = terapi.
Ben su zamana kadar hiç silme yapmadım doktor cok eğilip kalkma dedi diye bugun viledayla çok yormadan sildim :) siz de sonra yaparsınız canım:)Oh ne güzel bugün bizimde temizlik günümüzdü de eşim bi yere gitti kaldı benim terapi:)
Sağlıklı doğsunlar da inşallah canım ben de ilk kez sildim kaç ay sonra. Süpürmeyi eşim yaptı. Dayanacaz doğuma kadar mecbur :))Ayyy bak valla kiskandim ben hic yapamiyorum icim gidiyor yapmak icin ama sonra ya bebegime bir sey olursa diye tipis tipis yatagima yatiyorum
Kizlar yatip kalkip sukredin hem hamile olup hem evinize isinize esinize cocugunuza baktiginiz icin cok buyuk bir nimetin icindesiniz inanin bana masallah diyorum gozum yok ama gercekten hamileliklerimi yatarak gecirdigim icin bunu soyliyebilirim
Cok sancilandigim zamanlar dr tuvaleti yattigin yerden yapicaksin demisti o zamanda tuvalalete gitmenin cok buyuk bir nimet oldugunu anlamistim
Sukur ki tuvalete gidebiliyorum
Bugun bol sukurlu bir gun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?