2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hadii yaa benim etrafimdaki aslan burcu kadinlari cok baskin karakterler onlari referans alarak soyledim
O baskın karakterler geceleri hep tek basına aglar kimse onların agladıgına gercekten uzuldugune inanmaz en yakını bile ona hak vermez haklıyken bile haksız duruma düşer çünkü :)

Bende çok ağrı çekiyorum yarın doktora gidicem bende idrar sonrası kasiklar da ve alttan çok ağrı oluyor Ayakta duramıyorum. Idrar yolu enfeksiyonu mudur bilmiyorum.

Ya aynı test ama ben de sadece normal diye yazıyor. Ne salaklar, kromozom adına birşey yazmamışlar
Eki Görüntüle 2231821

Bende 2 sayfa var biri bu, diğerinde cinsiyet yazıyor. Başka sayfa yok mu sende? Testi yapmadan önce doldurulan formda ücretsiz cinsiyet öğrenme yazıyor. Onu işaretlediyseniz bir sayfa daha gelmesi lazım.[/QUOTE]
Bana perinatalog da, testi yapan firma da ikizlerde cinsiyet öğrenilmiyor dediler. Senin dediğinden bahsetmediler. Belki almanya da profesdür farklıdır canım. Gene de gıcık oldum

Bu ne arkadaş ikizler yengeç aslan ucude istenmeyen burç :))
Aa benim yükselenim aslan. Aslında yengecim ama hep sen yengece benzemiyorsun, yüksekülenin aslan mı diyen oldu. Ben iltifat sanıyordum :))))
Eski nişanlım ikizler, eşim ikizler. Çocuklar ikizler olcak ben de bir gün farkla yengeç olmuşum ikizler yerine

Dün tahlil yaptırdım. Bende de iltihap çıktı. Ben acı hissetmiyorum ama çok sıkışmışım gibi bir his oluyor lavaboya gidiyorum bisey yok. Doktor monurol bir de piyeloseptyl verdi

Bende çok ağrı çekiyorum yarın doktora gidicem bende idrar sonrası kasiklar da ve alttan çok ağrı oluyor Ayakta duramıyorum. Idrar yolu enfeksiyonu mudur bilmiyorum.

İdrar yolu enfeksiyonunungebe eğitim okulunda çok önemsediler, rahim kasılması yapıp doğumu tetikliyormuş. İlaç sonrası geçmişmi diye bence tekrar idrara baktırmak lazım

İdrar yolu enfeksiyonunungebe eğitim okulunda çok önemsediler, rahim kasılması yapıp doğumu tetikliyormuş. İlaç sonrası geçmişmi diye bence tekrar idrara baktırmak lazım
Bende idrar yolu enfeksiyonun şüpheleniyorum yarın gidicem doktora .Aslında her gittiğimde idrar tahlili yapılıyor ama bu ağrı neden olur ki başka.

Pıhtılaşma için kan sulandırı iğnenyada coraspirin başlıyorlar diye biliyorum. Folik asitle bağlantısını çözemedim
Bende cozemedim sanirim bizim cozecegimiz bir durum degil yoksa cozerdik
Benim dr prof. Dr. Ozgur deren kendisi cok unlu bi perinatologdur kendisi bana 3 aylikken kesebilirsin demisti bende kizimda devam ettirmistiniz hocam diyince sende mthfr mi vardi diyio dosyama bakinca evet mthfr var doguma kadar kullan dedi bende kizimda ictigim icin bunda da iciyorum ...

Oh temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim tozu aldım. Tuvaletleri yıkadım. Rahatladım :)) temizlik = terapi.
Ayyy bak valla kiskandim ben hic yapamiyorum icim gidiyor yapmak icin ama sonra ya bebegime bir sey olursa diye tipis tipis yatagima yatiyorum
Kizlar yatip kalkip sukredin hem hamile olup hem evinize isinize esinize cocugunuza baktiginiz icin cok buyuk bir nimetin icindesiniz inanin bana masallah diyorum gozum yok ama gercekten hamileliklerimi yatarak gecirdigim icin bunu soyliyebilirim
Cok sancilandigim zamanlar dr tuvaleti yattigin yerden yapicaksin demisti o zamanda tuvalalete gitmenin cok buyuk bir nimet oldugunu anlamistim
Sukur ki tuvalete gidebiliyorum
Bugun bol sukurlu bir gun :)))

Sağlıklı doğsunlar da inşallah canım ben de ilk kez sildim kaç ay sonra. Süpürmeyi eşim yaptı. Dayanacaz doğuma kadar mecbur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…