2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oh temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim tozu aldım. Tuvaletleri yıkadım. Rahatladım :)) temizlik = terapi.
Ooooh eline sağlık ben de kaynanamlar dayım cumadan beri.o evi süpürdü ben sildim, banyoyu yıkadım bana da bir rahatlık geldi kızım da toz sildi. Tam bir aile pazarı

Ben su zamana kadar hiç silme yapmadım doktor cok eğilip kalkma dedi diye bugun viledayla çok yormadan sildim :) siz de sonra yaparsınız canım:)
Bende silme ve süpürme yapmıyorum onları eşim yapıyor bende toz alırım tuvalet banyoyu temizlerim. Iyi ki oda yapıyor yok evin halini dusunemiyorum.yinede sabah erken kalkmış bulaşık makinesini boşaltmış çamaşırı indirmiş.

Hadi yaa Türkiye'ye cinsiyet bildirilmesi yasaklandı o zaman çünkü bana geldi cinsiyet bilgisi çok şaşırtıcı ve saçma bir uygulama yasaklayacak başka bir şey bulamadılar bunu mu buldular

Burası türkiye zamanında 3 kızı olup 4. Yine kız olanlar kendini şişleyip ağır kaldırıp eşleri tarafından tekmelendiği için bebeği koruma amaçlı koymuşlar. Yazık[/QUOTE]

Offf çok çok yazık eğer öyleyse doğru yapmışlar O kadar üzücü ki söylenecek kelime yok...

Benim yengem de senin gibi 9 ay sirt üstü yatmak zorunda kalmıştı şimdi bazen telefonda konuşurken gülsem bile çok gülme zararlı diyor neden zararlı olsun diyorum doktor bana herşeyi yasaklamisti diyor. Şükürler olsun ki o durumda değiliz. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

Ay bu doktorlarda ha .

İdrar yolu enfeksiyonunungebe eğitim okulunda çok önemsediler, rahim kasılması yapıp doğumu tetikliyormuş. İlaç sonrası geçmişmi diye bence tekrar idrara baktırmak lazım
Haklisin 10 gün sonra ilacım bitecek. Tekrar yaptıracam geçmiş mi diye

Kızlar bugün hava güzel eşimle çarşıya çıktım yürüyüş olsun dedim günlerdir yağmurlu havalardan sonra ama çok mu abarttım naptım oturup kalkınca acayip bir kasık ağrısı var uzanırken yok kalkınca var anlamadım

Benim hep öyle, sabahları hiçbirşeyim yok, dinlenmiş olarak uyanıyorum. öğleden sonra aşağı baskı çok oluyor akşamda kasık ağrısı. Doktora gittim kasılmamı diye birşey göremedi. Normal heralde

Bende 2 sayfa var biri bu, diğerinde cinsiyet yazıyor. Başka sayfa yok mu sende? Testi yapmadan önce doldurulan formda ücretsiz cinsiyet öğrenme yazıyor. Onu işaretlediyseniz bir sayfa daha gelmesi lazım.
Bana perinatalog da, testi yapan firma da ikizlerde cinsiyet öğrenilmiyor dediler. Senin dediğinden bahsetmediler. Belki almanya da profesdür farklıdır canım. Gene de gıcık oldum[/QUOTE]

Canım ben de gıcık oldum ama laiyka açıklayınca hak verdim. Türkiye cinsiyet konusunda yeterli bilince ulaşmadığı sürece belki hiç kimseye söylemeseler daha iyi Sizin bizim gibi aklı başında insanlar da arada kaynıyor yazık oluyor ama maalesef durum böyle... Umarım yakın zamanda sizler de öğrenirsiniz cinsiyetlerinizi ama en önemlisi sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

İdrar yolu enfeksiyonunungebe eğitim okulunda çok önemsediler, rahim kasılması yapıp doğumu tetikliyormuş. İlaç sonrası geçmişmi diye bence tekrar idrara baktırmak lazım

Kızlar idrar yolu enfeksiyonlarına çok dikkat edin. Hamilelikte bebeğe en kolay ulaşan ve en çok zarar veren enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonuymuş. İhmal etmemek lazım

Bu haftalarda da gezemiceksek sonraki haftaları düşünemiyorum

Maşallah yapsın tabi bizler ne kadar üzerlerine titriyorsak bebeklerimizin eşler de öyle titresin

Bu haftalarda da gezemiceksek sonraki haftaları düşünemiyorum
Aynen ben birde nisan ayında erken doğurdum azıcık akıntım olsun doktora karnım ağrıdı doktora, bişey oldu doktora. Çok zor valla inşallah zamanında gelir kuzucuklar. Ben 24ten sonra evden pek çıkmayı düşünmüyorum

Zor canım ya inş.geçici bir durumdur

Rabbim bi daha yasatmasin hiç kimseye inşallah sanada .sağ salim alalım kucagimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…