- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Ooooh eline sağlıkOh temizlik yaptık eşim süpürdü ben sildim tozu aldım. Tuvaletleri yıkadım. Rahatladım :)) temizlik = terapi.
Iyi çok şükür.Canım valla ağrım sızım yok aynı devam Bi sorun yok gibi dün oynadı hatta
Bende silme ve süpürme yapmıyorum onları eşim yapıyor bende toz alırım tuvalet banyoyu temizlerim. Iyi ki oda yapıyor yok evin halini dusunemiyorum.yinede sabah erken kalkmış bulaşık makinesini boşaltmış çamaşırı indirmiş.Ben su zamana kadar hiç silme yapmadım doktor cok eğilip kalkma dedi diye bugun viledayla çok yormadan sildim :) siz de sonra yaparsınız canım:)
Hadi yaa Türkiye'ye cinsiyet bildirilmesi yasaklandı o zaman çünkü bana geldi cinsiyet bilgisi çok şaşırtıcı ve saçma bir uygulama yasaklayacak başka bir şey bulamadılar bunu mu buldular
Benim yengem de senin gibi 9 ay sirt üstü yatmak zorunda kalmıştı şimdi bazen telefonda konuşurken gülsem bile çok gülme zararlı diyor neden zararlı olsun diyorum doktor bana herşeyi yasaklamisti diyor. Şükürler olsun ki o durumda değiliz. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım.Ayyy bak valla kiskandim ben hic yapamiyorum icim gidiyor yapmak icin ama sonra ya bebegime bir sey olursa diye tipis tipis yatagima yatiyorum
Kizlar yatip kalkip sukredin hem hamile olup hem evinize isinize esinize cocugunuza baktiginiz icin cok buyuk bir nimetin icindesiniz inanin bana masallah diyorum gozum yok ama gercekten hamileliklerimi yatarak gecirdigim icin bunu soyliyebilirim
Cok sancilandigim zamanlar dr tuvaleti yattigin yerden yapicaksin demisti o zamanda tuvalalete gitmenin cok buyuk bir nimet oldugunu anlamistim
Sukur ki tuvalete gidebiliyorum
Bugun bol sukurlu bir gun :)))
Anneme mizmizladim misafir gelecek temizlik yapamadım diye karşılığında fırça yedim şimdi paşa paşa kalkıp yapcamEvet çok normal. Ben de çok sık acıkıyorum. Bak acıkma demişken birşeyler yiyeyim
Ay bu doktorlarda ha .Benim yengem de senin gibi 9 ay sirt üstü yatmak zorunda kalmıştı şimdi bazen telefonda konuşurken gülsem bile çok gülme zararlı diyor neden zararlı olsun diyorum doktor bana herşeyi yasaklamisti diyor. Şükürler olsun ki o durumda değiliz. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım.
Haklisin 10 gün sonra ilacım bitecek. Tekrar yaptıracam geçmiş mi diyeİdrar yolu enfeksiyonunungebe eğitim okulunda çok önemsediler, rahim kasılması yapıp doğumu tetikliyormuş. İlaç sonrası geçmişmi diye bence tekrar idrara baktırmak lazım
Benim hep öyle, sabahları hiçbirşeyim yok, dinlenmiş olarak uyanıyorum. öğleden sonra aşağı baskı çok oluyor akşamda kasık ağrısı. Doktora gittim kasılmamı diye birşey göremedi. Normal heraldeKızlar bugün hava güzel eşimle çarşıya çıktım yürüyüş olsun dedim günlerdir yağmurlu havalardan sonra ama çok mu abarttım naptım oturup kalkınca acayip bir kasık ağrısı var uzanırken yok kalkınca var anlamadım
Bana perinatalog da, testi yapan firma da ikizlerde cinsiyet öğrenilmiyor dediler. Senin dediğinden bahsetmediler. Belki almanya da profesdür farklıdır canım. Gene de gıcık oldumBende 2 sayfa var biri bu, diğerinde cinsiyet yazıyor. Başka sayfa yok mu sende? Testi yapmadan önce doldurulan formda ücretsiz cinsiyet öğrenme yazıyor. Onu işaretlediyseniz bir sayfa daha gelmesi lazım.
İdrar yolu enfeksiyonunungebe eğitim okulunda çok önemsediler, rahim kasılması yapıp doğumu tetikliyormuş. İlaç sonrası geçmişmi diye bence tekrar idrara baktırmak lazım
Bu haftalarda da gezemiceksek sonraki haftaları düşünemiyorumBenim hep öyle, sabahları hiçbirşeyim yok, dinlenmiş olarak uyanıyorum. öğleden sonra aşağı baskı çok oluyor akşamda kasık ağrısı. Doktora gittim kasılmamı diye birşey göremedi. Normal heralde
Oh sizin de ellerinize sağlık :) kızın kaç yaşında canımOoooh eline sağlıkben de kaynanamlar dayım cumadan beri.o evi süpürdü ben sildim, banyoyu yıkadım bana da bir rahatlık geldi kızım da toz sildi. Tam bir aile pazarı
Maşallah yapsın tabi bizler ne kadar üzerlerine titriyorsak bebeklerimizin eşler de öyle titresinBende silme ve süpürme yapmıyorum onları eşim yapıyor bende toz alırım tuvalet banyoyu temizlerim. Iyi ki oda yapıyor yok evin halini dusunemiyorum.yinede sabah erken kalkmış bulaşık makinesini boşaltmış çamaşırı indirmiş.
Aynen ben birde nisan ayında erken doğurdum azıcık akıntım olsun doktora karnım ağrıdı doktora, bişey oldu doktora. Çok zor valla inşallah zamanında gelir kuzucuklar. Ben 24ten sonra evden pek çıkmayı düşünmüyorumBu haftalarda da gezemiceksek sonraki haftaları düşünemiyorum
Maşallah eşine canımBende silme ve süpürme yapmıyorum onları eşim yapıyor bende toz alırım tuvalet banyoyu temizlerim. Iyi ki oda yapıyor yok evin halini dusunemiyorum.yinede sabah erken kalkmış bulaşık makinesini boşaltmış çamaşırı indirmiş.
Zor canım ya inş.geçici bir durumdurAynen ben birde nisan ayında erken doğurdum azıcık akıntım olsun doktora karnım ağrıdı doktora, bişey oldu doktora. Çok zor valla inşallah zamanında gelir kuzucuklar. Ben 24ten sonra evden pek çıkmayı düşünmüyorum
Ay sağol canım Allah razı olsun Bi sorun yok hatta oynuyo şuan =)Iyi çok şükür.
Bi sıkıntı olmaz sen korktun ondan merak ettim.
Aynen valla doğduktan sonra onlar bebeğe baksın bizde temizlik yaparız :)Maşallah yapsın tabi bizler ne kadar üzerlerine titriyorsak bebeklerimizin eşler de öyle titresin
Rabbim bi daha yasatmasin hiç kimseye inşallah sanada .sağ salim alalım kucagimiza.Aynen ben birde nisan ayında erken doğurdum azıcık akıntım olsun doktora karnım ağrıdı doktora, bişey oldu doktora. Çok zor valla inşallah zamanında gelir kuzucuklar. Ben 24ten sonra evden pek çıkmayı düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?