2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana perinatalog da, testi yapan firma da ikizlerde cinsiyet öğrenilmiyor dediler. Senin dediğinden bahsetmediler. Belki almanya da profesdür farklıdır canım. Gene de gıcık oldum

Canım ben de gıcık oldum ama laiyka açıklayınca hak verdim. Türkiye cinsiyet konusunda yeterli bilince ulaşmadığı sürece belki hiç kimseye söylemeseler daha iyi Sizin bizim gibi aklı başında insanlar da arada kaynıyor yazık oluyor ama maalesef durum böyle... Umarım yakın zamanda sizler de öğrenirsiniz cinsiyetlerinizi ama en önemlisi sağlıklı olsunlar hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonlarına çok dikkat edin. Hamilelikte bebeğe en kolay ulaşan ve en çok zarar veren enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonuymuş. İhmal etmemek lazım [/QUOTE]
Cok dogru demissin canım örnek olarak ben ikk hamileliğimin son ayi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim dogum yaptığımda bebegim 3 gun hastanede tedavi gordu idrar yolu enfeksiyonu olmuştu

Kızlar instagram da takip ettiğiniz bebek mağazaları var mı butik. Ben jammybaby_ i talip ediyorum güzel ürünleri var.

Kızlar bugün hava mükemmel. Azcik dışarı çıkabilmek istedim ama olmadı bulantim perişan etti Bugün yine (

+10000000000 aynen

Her hamilelikte ufak tefek skntlar oluyor ama hayati durduran problemler, yatakta geçirilen günler hakikaten çok yıpratıcı oluyor

Ben bebegim için henüz heyecan bile duymuyorum. O derece bezdim (

Kesinlikle yinede buna sukur ya evladimiz hic olmasaydi sayili gun bu elbet bitecek benim 2. Hamileligim ya sonu guzel olsun hersey gecer Allahin izniyle sabir

Aynen canim benimde dikisim var gulmem alglamam yasak uzuntu kesinlikle yasak banyomu 15 gumde bir ilik suyla 2 dk yapiyorum bi su dokuyom 2 dk ne kadar yikanirsan iste onuda esim yikiyor sicak suyla banyo yapmaya hasretim

[/QUOTE]
Cok dogru demissin canım örnek olarak ben ikk hamileliğimin son ayi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim dogum yaptığımda bebegim 3 gun hastanede tedavi gordu idrar yolu enfeksiyonu olmuştu[/QUOTE]

Yaaa çok geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım. Senin bebeğin yine büyükmüş mücadele etmiş. Hamileliğin başlarında allah korusun ölümcül olabiliyor

Aynen canim benimde dikisim var gulmem alglamam yasak uzuntu kesinlikle yasak banyomu 15 gumde bir ilik suyla 2 dk yapiyorum bi su dokuyom 2 dk ne kadar yikanirsan iste onuda esim yikiyor sicak suyla banyo yapmaya hasretim

Peki dokuz ay boyunca böyle mi olacak ?
Allah yardımcın olsun. En Sağlıklı şekilde sonuçlanır insallah bu sureclerimiz

Merhabalar, benim gibi kaşınan var mi ? normalde her dustan sonra nemlendirici kullanırdım yeterdi. şimdi sabah aksam badem yağı sürüyorum ama yine de tatli tatli kaşınıyorum

Merhabalar, benim gibi kaşınan var mi ? normalde her dustan sonra nemlendirici kullanırdım yeterdi. şimdi sabah aksam badem yağı sürüyorum ama yine de tatli tatli kaşınıyorum
merhaba sakın kaşımayın kaşıdıkça çatlak oluşuyor ve ılık suyla duş alın
Ben gögüslerimin çevresini yara yaptım kaşımaktan
Kaşımayın sakın kaşıdıkça çatlak oluşumu artıyor

Peki dokuz ay boyunca böyle mi olacak ?
Allah yardımcın olsun. En Sağlıklı şekilde sonuçlanır insallah bu sureclerimiz
Aminn canim amin Evet canim 9 ay boyle rahim agzi yetmezligim var 14 haftada dikis atildi rahim agzina o gun bugundur sadece wc kalkiyorum yattigim yerden yiyorum 15 gunde banyo yapiyorum kullandigim ilac ignenin haddi hesabi yok kalcam ve kolum delik desik
Allah sonunu hayr etsin hepimizin ins zor birhamilelik geciriyorum Allaha hamd olsun elhamdulilah :)

aa gecmis olsun canim. ben de şaşkınım kaşınmalar erken başladı diye

Sağol. Bulanti disindaki hicbir skntimi problem etmiyorum . Kaşınmak tatlı şey, bulantı olmasın yeter ki

merhaba sakın kaşımayın kaşıdıkça çatlak oluşuyor ve ılık suyla duş alın
Kaşımayın sakın kaşıdıkça çatlak oluşumu artıyor

Doğru söylüyorsun. Ilk hamileliğimde nokta kadar bile çatlağım olmadi maşallah diyeyim. Göbeğim de göğüslerim de deli gibi kasınıyordu ustelik
Ona güveniyorum heralde

Ah ya uzuldum . Yanında birileri var mi peki? Sürekli desteğe ihtiyacın var malum
Rahim yardımcın olsun. Sana da bebeğine de sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…