- 15 Mayıs 2015
- 202
- 192
- 53
- 29
Bana perinatalog da, testi yapan firma da ikizlerde cinsiyet öğrenilmiyor dediler. Senin dediğinden bahsetmediler. Belki almanya da profesdür farklıdır canım. Gene de gıcık oldum
Canım bebek için o sitelerden alışveriş yapmani tavsiye etmem. Nasil üretildiği ne kullandıkları bile belli değilhttps://m.tr.aliexpress.com/item/32...VkUMYCh0MrgvLEAQYAiABEgIMq_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Kızlar çok tatlı değil mi:)
Evet haklısın canım sadece tesadüfen gördüm. En iyisi bilindik yerlerden hatta mümkünse görerek almak.Canım bebek için o sitelerden alışveriş yapmani tavsiye etmem. Nasil üretildiği ne kullandıkları bile belli değil
Mayısta 4 ü bitirecek, abla oldu teyzesi. Darısı karnımızdaki yavrularaOh sizin de ellerinize sağlık :) kızın kaç yaşında canım
Maşallah canım Allah bağıslasınMayısta 4 ü bitirecek, abla oldu teyzesi. Darısı karnımızdaki yavrulara
Ayyy bak valla kiskandim ben hic yapamiyorum icim gidiyor yapmak icin ama sonra ya bebegime bir sey olursa diye tipis tipis yatagima yatiyorum
Kizlar yatip kalkip sukredin hem hamile olup hem evinize isinize esinize cocugunuza baktiginiz icin cok buyuk bir nimetin icindesiniz inanin bana masallah diyorum gozum yok ama gercekten hamileliklerimi yatarak gecirdigim icin bunu soyliyebilirim
Cok sancilandigim zamanlar dr tuvaleti yattigin yerden yapicaksin demisti o zamanda tuvalalete gitmenin cok buyuk bir nimet oldugunu anlamistim
Sukur ki tuvalete gidebiliyorum
Bugun bol sukurlu bir gun :)))
Onu bugun bende gördüm :) güzel şeyler var gercektenKızlar instagram da takip ettiğiniz bebek mağazaları var mı butik. Ben jammybaby_ i talip ediyorum güzel ürünleri var.
Canım ben de anlamıyrm kiYine noldu hahaaa
Kesinlikle yinede buna sukur ya evladimiz hic olmasaydi sayili gun bu elbet bitecek benim 2. Hamileligim ya sonu guzel olsun hersey gecer Allahin izniyle sabirKızlar bugün hava mükemmel. Azcik dışarı çıkabilmek istedim ama olmadı bulantim perişan etti Bugün yine(
+10000000000 aynen
Her hamilelikte ufak tefek skntlar oluyor ama hayati durduran problemler, yatakta geçirilen günler hakikaten çok yıpratıcı oluyor
Ben bebegim için henüz heyecan bile duymuyorum. O derece bezdim(
Kesinlikle canim sabir emeklerimiz bosa cikmasin rabbim olmayana da versin ins :)Sağlıklı doğsunlar da inşallah canım ben de ilk kez sildim kaç ay sonra. Süpürmeyi eşim yaptı. Dayanacaz doğuma kadar mecbur :))
Aynen canim benimde dikisim var gulmem alglamam yasak uzuntu kesinlikle yasak banyomu 15 gumde bir ilik suyla 2 dk yapiyorum bi su dokuyom 2 dk ne kadar yikanirsan iste onuda esim yikiyor sicak suyla banyo yapmaya hasretimBenim yengem de senin gibi 9 ay sirt üstü yatmak zorunda kalmıştı şimdi bazen telefonda konuşurken gülsem bile çok gülme zararlı diyor neden zararlı olsun diyorum doktor bana herşeyi yasaklamisti diyor. Şükürler olsun ki o durumda değiliz. Ama tedbiri elden bırakmamak lazım.
Aynen canim benimde dikisim var gulmem alglamam yasak uzuntu kesinlikle yasak banyomu 15 gumde bir ilik suyla 2 dk yapiyorum bi su dokuyom 2 dk ne kadar yikanirsan iste onuda esim yikiyor sicak suyla banyo yapmaya hasretim
Merhabalar, benim gibi kaşınan var mi ? normalde her dustan sonra nemlendirici kullanırdım yeterdi. şimdi sabah aksam badem yağı sürüyorum ama yine de tatli tatli kaşınıyorum
aa gecmis olsun canim. ben de şaşkınım kaşınmalar erken başladı diyeBen gögüslerimin çevresini yara yaptım kaşımaktan
merhaba sakın kaşımayın kaşıdıkça çatlak oluşuyor ve ılık suyla duş alınMerhabalar, benim gibi kaşınan var mi ? normalde her dustan sonra nemlendirici kullanırdım yeterdi. şimdi sabah aksam badem yağı sürüyorum ama yine de tatli tatli kaşınıyorum
Kaşımayın sakın kaşıdıkça çatlak oluşumu artıyorBen gögüslerimin çevresini yara yaptım kaşımaktan
Aminn canim amin Evet canim 9 ay boyle rahim agzi yetmezligim var 14 haftada dikis atildi rahim agzina o gun bugundur sadece wc kalkiyorum yattigim yerden yiyorum 15 gunde banyo yapiyorum kullandigim ilac ignenin haddi hesabi yok kalcam ve kolum delik desikPeki dokuz ay boyunca böyle mi olacak ?
Allah yardımcın olsun. En Sağlıklı şekilde sonuçlanır insallah bu sureclerimiz
aa gecmis olsun canim. ben de şaşkınım kaşınmalar erken başladı diye
merhaba sakın kaşımayın kaşıdıkça çatlak oluşuyor ve ılık suyla duş alın
Kaşımayın sakın kaşıdıkça çatlak oluşumu artıyor
Aminn canim amin Evet canim 9 ay boyle rahim agzi yetmezligim var 14 haftada dikis atildi rahim agzina o gun bugundur sadece wc kalkiyorum yattigim yerden yiyorum 15 gunde banyo yapiyorum kullandigim ilac ignenin haddi hesabi yok kalcam ve kolum delik desik
Allah sonunu hayr etsin hepimizin ins zor birhamilelik geciriyorum Allaha hamd olsun elhamdulilah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?