ben sıcak suyla duş alıyorum. onun etkisi olabilir mi ? ılık suyun ne gibi faydasi oluyor? kaşımak yerine ovuyorum ama yine oluyor.merhaba sakın kaşımayın kaşıdıkça çatlak oluşuyor ve ılık suyla duş alın
Kaşımayın sakın kaşıdıkça çatlak oluşumu artıyor
Inşallah Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAllaha sığın, iyi düşün iyi olsun. Bebeğine kıyafet, oda, bebek arabası vs. Bak. Bunlar seni motive eder hem de oyalar.
insallah o bulantilar da geçecek :) ilkbahar bize güzel gelecek :)Sağol. Bulanti disindaki hicbir skntimi problem etmiyorum . Kaşınmak tatlı şey, bulantı olmasın yeter ki
Doğru söylüyorsun. Ilk hamileliğimde nokta kadar bile çatlağım olmadi maşallah diyeyim. Göbeğim de göğüslerim de deli gibi kasınıyordu ustelik
Ona güveniyorum heralde
Ah ya uzuldum. Yanında birileri var mi peki? Sürekli desteğe ihtiyacın var malum
Rahim yardımcın olsun. Sana da bebeğine de sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum
Aynen canim benimde dikisim var gulmem alglamam yasak uzuntu kesinlikle yasak banyomu 15 gumde bir ilik suyla 2 dk yapiyorum bi su dokuyom 2 dk ne kadar yikanirsan iste onuda esim yikiyor sicak suyla banyo yapmaya hasretim
Allah yardımcın olsun, bebişini sağlıcakla alırsın insallah kucagina :)Aminn canim amin Evet canim 9 ay boyle rahim agzi yetmezligim var 14 haftada dikis atildi rahim agzina o gun bugundur sadece wc kalkiyorum yattigim yerden yiyorum 15 gunde banyo yapiyorum kullandigim ilac ignenin haddi hesabi yok kalcam ve kolum delik desik
Allah sonunu hayr etsin hepimizin ins zor birhamilelik geciriyorum Allaha hamd olsun elhamdulilah :)
Benim iki erkekti biri 1 gün sonra akciğer kanamasından vefat etti. Diğeri 14 gün dayandı anne sütü başlamışlardı barsak sorunundan kaybetti. Kızların hormonal durumlarından dolayı yaşaması daha umutluymuş.
Bu doğumumuZla yeniden doğuyoruz öyleyse istemediğimiz huylara son, katı yüreklilik ayağınıza geldi halı kenarı paspas kenarıAhh arkadaşım resmen beni anlatmışsin bende yengecim 23 haziran herşey yolunda giderse muhtemelen kizimda bu tarihlerde gelecek benim gibi olsun hiç istemiyorum hatta arkadaşlara bebek istiyorum ama bu ay istemiyorum yoksa yengec olur falan diyodum meğer hamile kalmisim
Amin hepimiz sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.Allah şefaatçi etsin canım meleklerini.Bu meleğine(lerine) sağlıkla kavuş inşallah.
Seni cok iyi anlıyor ve acını paylasıyorum arkadaşım inşallah hersey yolunda gitsin sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı ve meleklerimiz de hep yabıbasımızda bizi izlesin ta ki kavusma gününe kadar..Amin hepimiz sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Hangi otel arkadaşım günü falan nedir ?Herkese çok teşekkürler.
Konyada olan arkadaşlar varsa doğum sonrası bakım kongresi varmış bir otelde. Kayıt yapmadan çaktırmadan dinleyici olarak katılıp bilgilenip bizimle paylaşan arkadaşlar olur belki. Kongreler yenilikler açısından çok önemli bilgileri paylaşıyor
Sıcak suyla duş almak cildi kurıtur.Her zaman cildi yıpratır daha hızlı yaşlanmasına sebep olur. Belki kuruduğu için daha fazla kaşınıyodurben sıcak suyla duş alıyorum. onun etkisi olabilir mi ? ılık suyun ne gibi faydasi oluyor? kaşımak yerine ovuyorum ama yine oluyor.
Bunu normal usg ile mi tespit etti canım plesantanın konumunu yaniMerhaba kızlar sürekli kasik agrisi çekiyordum ısrar yolu enfeksiyonu olmuşumdur diyordum idrar temiz çıktı plesenta aşa inmiş nerdeyse rahim ağzını kapatmış iğne yaptı progestan verdi kanamam yok şükür kanamasiz olurmu internette okudukça çok panik yaptım böyle durumla karşılaşan varmı cinsiyetinide öğrendim bebesin erkek dedi doktor
Aynen kuzum ilk 3-4 gün kafam rahat sonra endişeler başlıyor.Allah yardimcimiz olsun.Canım çok zor ve fedakarlık gerektiren bir şeyyapıyorsun allah kolaylık versin. Dilerim bebeğin sağlıkla doğar ve çok hayırlı bir evlat olur
Aslında risk olmasa bile doktorların düzenli olarak ölçmesi lazım özellikle çoğul gebeliklerdeAllah kolaylık versin kendine dikkat et
Bu korkular hepimizde var canım. Ben de kontrolden sonraki birkaç gün çok iyiyim içim rahat ve huzurluyum ama sonra diğer kontrole kadar her gün endişe duyuyorum acaba bir şey mi oldu kanamam yok ama kalbi mi durdu diye. Normal diye düşünüyorum ama biraz sakin olmamız lazım. Sana annemin bana söylediğini söyleyeceğim: "Biz iyiysek bebekler de iyi." Olumlu düşünelim olumlu olsun
Canim ben aliexpress tarzi siteler icin özelikle soyledim,çünkü hepimiz biliuoruz ki o site çok ucuz,ucuz satmak icin ucuz malzemeler kullanilir biz yetişkinler hadi neyse de küçücük çocukların bunyesi kaldirmaz mazallah. Onun içine sinen sitelerden alışveriş yap :)Bir de littlebunnyclub var. Yurtdışından getiriyor sanırım ama o zaman sağlıklı oluyor mu ürünler?
Eki Görüntüle 2232014
Kızılcık iyi geldi bana. Marmelatını aldım her gün bi tatlı kaşığına aıcak su koyup çay gibi içiyorumKızlar geçen idrar tahlili yaptırdım hafif iltihap var dedi doktor ilac vermeyeceğini ve bol su içmemi söyledi.Afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken böbreklerimin kasıklarımın acıdığını hissediyorum aranızda benim gibi olanlar vardı yanılmıyorsam ne yaptınız nasıl geçti
Benim de sürekli tekearlıyordu. Kozılcık işe yarası gibi. Herkese söylüyorum belki faydası olur diye, çok çektim çünkü ben deBenim enfeksiyonum biraz fazlaydı o yüzden antibiyotik kullandım. Ara ara bence yine nuksediyor bende. Çünkü idrar yaparken kasiklarim böbreklerin ağrıyor. Bol su dedi canım doktor. Başka bir çaresi yok. Elimde su şişesi ile geziyorum. Su içip tuvalete gidiyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?