2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allaha sığın, iyi düşün iyi olsun. Bebeğine kıyafet, oda, bebek arabası vs. Bak. Bunlar seni motive eder hem de oyalar.
Inşallah Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu korkular hepimizde var canım. Ben de kontrolden sonraki birkaç gün çok iyiyim içim rahat ve huzurluyum ama sonra diğer kontrole kadar her gün endişe duyuyorum acaba bir şey mi oldu kanamam yok ama kalbi mi durdu diye. Normal diye düşünüyorum ama biraz sakin olmamız lazım. Sana annemin bana söylediğini söyleyeceğim: "Biz iyiysek bebekler de iyi." Olumlu düşünelim olumlu olsun [/QUOTE]
Evet canım bende sürekli bir korku içindeyim stresin daha fazla zarar verdiğini biliyorum ama elimde değil umarım geçicidir.... inşallah canım benim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

insallah o bulantilar da geçecek :) ilkbahar bize güzel gelecek :)

Aynen canim benimde dikisim var gulmem alglamam yasak uzuntu kesinlikle yasak banyomu 15 gumde bir ilik suyla 2 dk yapiyorum bi su dokuyom 2 dk ne kadar yikanirsan iste onuda esim yikiyor sicak suyla banyo yapmaya hasretim

Allah yardımcın olsun canım.Zor geciriyorsun.Hayirlisi ile bebeğini sağlıkla kucağına aldirsin inşaallah.

Allah yardımcın olsun, bebişini sağlıcakla alırsın insallah kucagina :)

Allah şefaatçi etsin canım meleklerini.Bu meleğine(lerine) sağlıkla kavuş inşallah.

Bu doğumumuZla yeniden doğuyoruz öyleyse istemediğimiz huylara son, katı yüreklilik ayağınıza geldi halı kenarı paspas kenarı
Şaka maka her sene kendımı değiştircem diye baslarım her sene aynen devam ederim napalım biz mi anormalız sankı demi kalp kıranlar utansın lililili

Amin hepimiz sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Seni cok iyi anlıyor ve acını paylasıyorum arkadaşım inşallah hersey yolunda gitsin sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı ve meleklerimiz de hep yabıbasımızda bizi izlesin ta ki kavusma gününe kadar..

Herkese çok teşekkürler.
Konyada olan arkadaşlar varsa doğum sonrası bakım kongresi varmış bir otelde. Kayıt yapmadan çaktırmadan dinleyici olarak katılıp bilgilenip bizimle paylaşan arkadaşlar olur belki. Kongreler yenilikler açısından çok önemli bilgileri paylaşıyor

Hangi otel arkadaşım günü falan nedir ?

Merhaba kızlar sürekli kasik agrisi çekiyordum ısrar yolu enfeksiyonu olmuşumdur diyordum idrar temiz çıktı plesenta aşa inmiş nerdeyse rahim ağzını kapatmış iğne yaptı progestan verdi kanamam yok şükür kanamasiz olurmu internette okudukça çok panik yaptım böyle durumla karşılaşan varmı cinsiyetinide öğrendim bebesin erkek dedi doktor

ben sıcak suyla duş alıyorum. onun etkisi olabilir mi ? ılık suyun ne gibi faydasi oluyor? kaşımak yerine ovuyorum ama yine oluyor.
Sıcak suyla duş almak cildi kurıtur.Her zaman cildi yıpratır daha hızlı yaşlanmasına sebep olur. Belki kuruduğu için daha fazla kaşınıyodur

Bunu normal usg ile mi tespit etti canım plesantanın konumunu yani

Aynen kuzum ilk 3-4 gün kafam rahat sonra endişeler başlıyor.Allah yardimcimiz olsun.

Bir de littlebunnyclub var. Yurtdışından getiriyor sanırım ama o zaman sağlıklı oluyor mu ürünler?
Eki Görüntüle 2232014
Canim ben aliexpress tarzi siteler icin özelikle soyledim,çünkü hepimiz biliuoruz ki o site çok ucuz,ucuz satmak icin ucuz malzemeler kullanilir biz yetişkinler hadi neyse de küçücük çocukların bunyesi kaldirmaz mazallah. Onun içine sinen sitelerden alışveriş yap :)

Kızılcık iyi geldi bana. Marmelatını aldım her gün bi tatlı kaşığına aıcak su koyup çay gibi içiyorum

Benim de sürekli tekearlıyordu. Kozılcık işe yarası gibi. Herkese söylüyorum belki faydası olur diye, çok çektim çünkü ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…