2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Seni çok iyi anlıyorum. Ama çok az kalmış, bi kaç haftaya hafifleyecek inşallah.

Bunu normal usg ile mi tespit etti canım plesantanın konumunu yani
Cuma günü devlete gittim. Şikayetini anlattım idrar testi yaptı temiz çıktı doktor hiç bişey demedi dusuk için kullanılan iğne Magnezyum yazmis bende eczaneden alınca gördüm yaptırmadım cumartesi ağrım artınca ozele gittim normal ultrason ile gördü bana da gösterdi pkasenta rahim ağzını nerdeyse kapatmış dedi devlettekinin verdiği ilaca ek progestan verdi 1 dahaki kontrole kadar ilişki yasak ağır kaldırma dedi kanamam olmayınca şaşırdım normalde internetten okuyorum hep kanamalı hastalar grupda benim gibi olan varmı diye merak ettim

Bunu aldım 3 in 1 sadece bu vardı ve fiyatı da uygundu. Bakalım kumaş kalitesi iyiyse süper

Eklentiler

• 518o0heyupL._AC_SY400_.webp
    19 KB · Görüntüleme: 62
  • 51JtI--nljL._AC_SY400_.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 57
Yok canım değişmez napalim hiç bı zaman adam akıllı kavga edemicez:))

İnşallah öyledir canım tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız umarım

Bunu aldım 3 in 1 sadece bu vardı ve fiyatı da uygundu. Bakalım kumaş kalitesi iyiyse süper
Teşekkürler canım çok güzel görünüyor istediğin gibi gelir inşallah. Bende yan yana olanlara bakacağım sanırım diğerleri uzun soluklu kullanılmıyor galiba

Seni çok iyi anlıyorum. Ama çok az kalmış, bi kaç haftaya hafifleyecek inşallah.

Bayağı hafifledi zaten çok sukur.
Ama vurdu mu tam vuruyor yine tabi. Olsun buna da binlerce sukur

GÜNAYDINNN, KOLAY GELSİN CANIM bende başladım bakalım bismillah :)

Sen de mi ara vermistin?
Inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Hangi otel arkadaşım günü falan nedir ?
Bayır diamond diyor ama tarihine bakmamışım 3-6 ekimmiş

Aaa çok şaşırdım plesanta bi kere yerlestim mi yerinden oynuyormuymuş?? Plasende önde olunca normal doğumda olmuyor galiba. Allah korusun seni ve bebeğini, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…