Seni çok iyi anlıyorum. Ama çok az kalmış, bi kaç haftaya hafifleyecek inşallah.Kızlar bugün hava mükemmel. Azcik dışarı çıkabilmek istedim ama olmadı bulantim perişan etti Bugün yine(
+10000000000 aynen
Her hamilelikte ufak tefek skntlar oluyor ama hayati durduran problemler, yatakta geçirilen günler hakikaten çok yıpratıcı oluyor
Ben bebegim için henüz heyecan bile duymuyorum. O derece bezdim(
Cuma günü devlete gittim. Şikayetini anlattım idrar testi yaptı temiz çıktı doktor hiç bişey demedi dusuk için kullanılan iğne Magnezyum yazmis bende eczaneden alınca gördüm yaptırmadım cumartesi ağrım artınca ozele gittim normal ultrason ile gördü bana da gösterdi pkasenta rahim ağzını nerdeyse kapatmış dedi devlettekinin verdiği ilaca ek progestan verdi 1 dahaki kontrole kadar ilişki yasak ağır kaldırma dedi kanamam olmayınca şaşırdım normalde internetten okuyorum hep kanamalı hastalar grupda benim gibi olan varmı diye merak ettimBunu normal usg ile mi tespit etti canım plesantanın konumunu yani
ben sıcak suyla duş alıyorum. onun etkisi olabilir mi ? ılık suyun ne gibi faydasi oluyor? kaşımak yerine ovuyorum ama yine oluyor.
Benim içinde araştırılması gereken konu ilk aylar için puset mi yoksa 0-36 kg olan oto koltuğu mu karar veremiyorum. Birde ikiz bebek arabası yan yana mı yoksa altlı üstlü duranlardan mı alınmalı. Sen aldığın modeli paylaşır mısın
Kızılcık marmelati mi tüketiyorsun canım. Bir de nereden aldın?Benim de sürekli tekearlıyordu. Kozılcık işe yarası gibi. Herkese söylüyorum belki faydası olur diye, çok çektim çünkü ben de
Yok canım değişmez napalim hiç bı zaman adam akıllı kavga edemicez:))Bu doğumumuZla yeniden doğuyoruz öyleyse istemediğimiz huylara son, katı yüreklilik ayağınıza geldi halı kenarı paspas kenarı
Şaka maka her sene kendımı değiştircem diye baslarım her sene aynen devam ederim napalım biz mi anormalız sankı demi kalp kıranlar utansın lililili
İnşallah öyledir canım tekrar aynı şeyleri yaşamazsınız umarımRahim ağzı yetmezliğini nasıl anladılar? Bende 26 haftalık erken doğum yaptım doğum yaptığım hastane rahim ağzı yetmezliği dedi ve bir sonraki hamileliğinde rahim ağzını diktir dedi. pzt 4,5 olan rahim ağzı cuma 10cm açılmış çocuk vajene girmiş suyum gelmese gaz sancısı dışında ağrım olmamıştı. Sonra kendi doktoruma sordum oda ikiz oldupu için erken doğurdun rahim ağzı yetmezliği yok dedi. Bu gebeliğimde korkuyorum açıkcası yine birden açılacak diye. 20. Haftadan sonra rahim ağzını sık sık ölçeçekler.
Teşekkürler canım çok güzel görünüyor istediğin gibi gelir inşallah. Bende yan yana olanlara bakacağım sanırım diğerleri uzun soluklu kullanılmıyor galibaBunu aldım 3 in 1 sadece bu vardı ve fiyatı da uygundu. Bakalım kumaş kalitesi iyiyse süper
GünaydınGünaydın kızlar
Işe gidiyorum
Inşallah kolay bir gün olur hepimiz icin
GÜNAYDINNN, KOLAY GELSİN CANIM bende başladım bakalım bismillah :)Günaydın
İyi işler cnnm
müdürle bir işim var sonra bende kulaklığı takıp keyfime bakıcam :)))Günaydın :) Sendromsuz Pazartesiler diliyorum :):) Joytürk açtım kuzularla zıplıyoruz iş yerinde :):) Güzel de kahvaltı yaptık, haftaya iyi başladık :)
Hadi bakalım :):) Sen de tak kulaklığı kuzucuk biraz rahatlasın :):)müdürle bir işim var sonra bende kulaklığı takıp keyfime bakıcam :)))
Seni çok iyi anlıyorum. Ama çok az kalmış, bi kaç haftaya hafifleyecek inşallah.
GÜNAYDINNN, KOLAY GELSİN CANIM bende başladım bakalım bismillah :)
Bayır diamond diyor ama tarihine bakmamışım 3-6 ekimmişHangi otel arkadaşım günü falan nedir ?
Merhaba kızlar sürekli kasik agrisi çekiyordum ısrar yolu enfeksiyonu olmuşumdur diyordum idrar temiz çıktı plesenta aşa inmiş nerdeyse rahim ağzını kapatmış iğne yaptı progestan verdi kanamam yok şükür kanamasiz olurmu internette okudukça çok panik yaptım böyle durumla karşılaşan varmı cinsiyetinide öğrendim bebesin erkek dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?