Kızlar bu arada colleziondan üst aldım bol tayt üstü 30 tl bi tane lastikli pantolon aldım kumaş gibi tiril tiril 38 beden aldım bilerek 3 ay rahat giyerim o indirime girmiş 50 tlden 20 tlye düşmüş defactonun hamile kotu çok güzel 80 tlye aldım fikir olsun sizede
Gunaydiiin okul maratonu başladı yine bence tatil daha iyi ya... çocuğu okula gönderip evde ohh diyen annelerden olamıcam ben aklım onda hiç bisey yapamıyorum evde...
Aynı ortamda bulunmak bence problem olmaz canım. Drlardan da bazıları hayvanlara karşı negatif olabiliyor. Benim dr da bir şey olmazcı sürekli yatma yürü falan diyor. Bu kontrolde danışıp yüzmeye gitsem diyorum benim üyeliğim vardı kullanayım bari
kızlarrr günaydın haftasonu hiç bakmadım foruma inşallah herkes iyidir. benim 3-4 gündür sadece sağ tarafımda sızı var sürekli değil . normal olduğunu düşünüyorum ama bilemedim başka yaşayan var mı acaba? birde ben müziği kulaklıkla dinleyince bebekte duyar sanırdım öyle değilmiş hamile kalınca öğrendim
canım benim cildim normalde de çok hassas olduğu içşin kaşınırdı. kaşıntıya alışığım zaten . cilt doktorum kesinlikle sıcak su ve lif yok demişti. ayrıca lipo diye bir losyon krem var ben onu kullanıyorum şu anki doğum doktorumda zararı yok dedi. her evde bulunması gereken bir nemlendirici eczacıbaşının . sıkıntısı olan arkadaşlar alabilirler çok rahatlatıyor.