2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bu arada colleziondan üst aldım bol tayt üstü 30 tl bi tane lastikli pantolon aldım kumaş gibi tiril tiril 38 beden aldım bilerek 3 ay rahat giyerim o indirime girmiş 50 tlden 20 tlye düşmüş defactonun hamile kotu çok güzel 80 tlye aldım fikir olsun sizede

Gunaydiiin okul maratonu başladı yine bence tatil daha iyi ya... çocuğu okula gönderip evde ohh diyen annelerden olamıcam ben aklım onda hiç bisey yapamıyorum evde...

Benimki de okulda. Ilk sene olduğu icin ben de senin gibiyim. Ama yapacak bir şey yok. Hayati böyle böyle öğrenecekler :)

Gunaydin kızlar kilolar ne durumda :)

Henüz verdiklerimi almaya başlamadım bile. Yani eksilerdeyim :))

Yüzme gerçekten hamileler için çok iyi ama lütfen havuza girme arkadaşım. Bakteri yuvası çünkü inanılmaz zararlı, hele ki hamilelikte

Gününüz aydın olsun anneler. Ben galiba bebeğin hareketini hissetim karnımın sag alt tarafında 3-4 kez pit pit yapti çok duygulandım
evet artık ben burdayım diyo sıpalar çoğaldı hareketleri özellikle çok hareket edip oturunca hissediyorum
artarak devam etsin inşallah

kızlarrr günaydın haftasonu hiç bakmadım foruma inşallah herkes iyidir. benim 3-4 gündür sadece sağ tarafımda sızı var sürekli değil . normal olduğunu düşünüyorum ama bilemedim başka yaşayan var mı acaba? birde ben müziği kulaklıkla dinleyince bebekte duyar sanırdım öyle değilmiş hamile kalınca öğrendim

Sıcak suyla duş almak cildi kurıtur.Her zaman cildi yıpratır daha hızlı yaşlanmasına sebep olur. Belki kuruduğu için daha fazla kaşınıyodur
canım benim cildim normalde de çok hassas olduğu içşin kaşınırdı. kaşıntıya alışığım zaten . cilt doktorum kesinlikle sıcak su ve lif yok demişti. ayrıca lipo diye bir losyon krem var ben onu kullanıyorum şu anki doğum doktorumda zararı yok dedi. her evde bulunması gereken bir nemlendirici eczacıbaşının . sıkıntısı olan arkadaşlar alabilirler çok rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…