Haklısın canım o yüzden vazgeçtim ben de. Kendimize bile dikkat ederken kumaş kalitesine, çocuğa almak bencillik olur.Canim ben aliexpress tarzi siteler icin özelikle soyledim,çünkü hepimiz biliuoruz ki o site çok ucuz,ucuz satmak icin ucuz malzemeler kullanilir biz yetişkinler hadi neyse de küçücük çocukların bunyesi kaldirmaz mazallah. Onun içine sinen sitelerden alışveriş yap :)
Benim de 2 gündür ayağa kalkarken falan kasıklarım ağrıyo, kusaca hareket edince. Senin de öyle miydi canımMerhaba kızlar sürekli kasik agrisi çekiyordum ısrar yolu enfeksiyonu olmuşumdur diyordum idrar temiz çıktı plesenta aşa inmiş nerdeyse rahim ağzını kapatmış iğne yaptı progestan verdi kanamam yok şükür kanamasiz olurmu internette okudukça çok panik yaptım böyle durumla karşılaşan varmı cinsiyetinide öğrendim bebesin erkek dedi doktor
Benim eşim onu hergün yüzüne kullanıyorkrem bu
haha ne güzel işte sende kullanabilirsinBenim eşim onu hergün yüzüne kullanıyor
yaaa güldürdün beni canım ilahi:))) yok yok daha erken 6 temmuzlu arkadaş bile yeni pıt pıt diye hissetmiş dur bakalımbebek hareketlerini hiç hissetmiyorum daha erken mi acaba?
Canım maclaren ve maxicosinin ikiz arabası var onlara bir bak istersen. Daha uygun fiyatlı düşünürsen chicconun var. Bunlar baston arabalar, hafif diye dedim. Altına belki battaniye falan serersin...Teşekkürler canım çok güzel görünüyor istediğin gibi gelir inşallah. Bende yan yana olanlara bakacağım sanırım diğerleri uzun soluklu kullanılmıyor galiba
Ben bu konuda konuşmuyorumGunaydin kızlar kilolar ne durumda :)
Ben bazen makyaj altı baz kullanıyorum, baya ışıltı verip parlak yapıyor. Kayınvalidem hep kullanıyor. Aslında o kadar yoğun ki o yüzden arada kullanıyorum. Çok güzel bi krem yani...haha ne güzel işte sende kullanabilirsin
Son aylar duyup, hissedebiliyorlar. Şu an çok erken tabi :)kızlarrr günaydın haftasonu hiç bakmadım foruma inşallah herkes iyidir. benim 3-4 gündür sadece sağ tarafımda sızı var sürekli değil . normal olduğunu düşünüyorum ama bilemedim başka yaşayan var mı acaba? birde ben müziği kulaklıkla dinleyince bebekte duyar sanırdım öyle değilmiş hamile kalınca öğrendim
Compengciğim, daha minnak yavrun, ilk gebeliğin değil mi bir de, ondan hissedemiyorsun 1 ay sonra hissedeceksin merak etmebebek hareketlerini hiç hissetmiyorum daha erken mi acaba?
yaaa güldürdün beni canım ilahi:))) yok yok daha erken 6 temmuzlu arkadaş bile yeni pıt pıt diye hissetmiş dur bakalım
evet canım ilk. bu soruyu sordum ama kendime güldüm çok aceleciyim çokSon aylar duyup, hissedebiliyorlar. Şu an çok erken tabi :)
Compengciğim, daha minnak yavrun, ilk gebeliğin değil mi bir de, ondan hissedemiyorsun 1 ay sonra hissedeceksin merak etme
ayy bende aynı durumdayım. hatta kasıklardan aşağıya da vuruyor ağrı. bende onu araştırıyorum. üşüttüm mü acaba diye düşündüm ama üşütmüş olsam tuvalete çıkarken bi yanma zorlanma falan olabilir gibi düşündüm. öyle birşeyim de yok anlayamıyorumKızlar benim de kafama takıldı şimdi, önceden hiç yoktu ama 2 gündür ayağa kalkıp yürürken hafif de olsa kasıklarım ağrıyor. Plesanta aşağı mı inmiş oluyor şimdi yoksa normal mi? Cuma günü kontrolüm var..
Olsun canım, ilk de olsa 10. çocuğunda olsa, sen annesin ve biz heyecanlı oluruz :):):)evet canım ilk. bu soruyu sordum ama kendime güldüm çok aceleciyim çok
Takma kafanı canım :):) Biz 2 tane taşıyoruz o yüzden normal, benim de oluyor kasık ağrım. Hele soldaki sıpa ne yapıyorsa bilmiyorum vajen yolunda ani sancı hissediyorum, çok yaramaz bunlar çok :):):) Cumaya kadar sabret, bir şey yoktur inşallah, bir de sen cinsiyet öğreneceksin dimi, çok heyecanlıKızlar benim de kafama takıldı şimdi, önceden hiç yoktu ama 2 gündür ayağa kalkıp yürürken hafif de olsa kasıklarım ağrıyor. Plesanta aşağı mı inmiş oluyor şimdi yoksa normal mi? Cuma günü kontrolüm var..
krem bu
Normal zamanda yok ama bende? Ayağa kalkarken bacaklarım(kasığa yakın bölge) bir çat ediyor hafiften, kasığım bi zorlanıyor gbi. Hatta dediğin gbi kasık altına da vuruyor ağrı:)) hepimiz de varsa normaldir herhalde diyorum ama..ayy bende aynı durumdayım. hatta kasıklardan aşağıya da vuruyor ağrı. bende onu araştırıyorum. üşüttüm mü acaba diye düşündüm ama üşütmüş olsam tuvalete çıkarken bi yanma zorlanma falan olabilir gibi düşündüm. öyle birşeyim de yok anlayamıyorum
Canım senden bikaç hafta öndeyşm diye diyorum, ikizlerde niye 26.haftadan sonra yasakladıklarını anladım. Şimdiden çürüğe çıkmış gbi hissediyorum, her bir tarafım ayrı telden çalıyor:))Olsun canım, ilk de olsa 10. çocuğunda olsa, sen annesin ve biz heyecanlı oluruz :):):)
Takma kafanı canım :):) Biz 2 tane taşıyoruz o yüzden normal, benim de oluyor kasık ağrım. Hele soldaki sıpa ne yapıyorsa bilmiyorum vajen yolunda ani sancı hissediyorum, çok yaramaz bunlar çok :):):) Cumaya kadar sabret, bir şey yoktur inşallah, bir de sen cinsiyet öğreneceksin dimi, çok heyecanlı
hahaha bakma hepimiz böyleyizsabırsızlık başa bela 7 aylık mıyım neyim
ben dayanamadım bunu aldım :)Kızlar güzel şeyler konuşalım kötü tecrübeler yaşayan arkadaşlara allah sabır versin ve tekrar yaşatmasın ama bu sefer her şey çok güzel olacak ve her şey çok yolunda gidecek olumlu düşünelim olumlu olsun
Eee nasıl gidiyor hamilelik neler aldınız neler buldunuz bakalım? Biz eşimle dün bebek mağazalarını dolaşıp piyasa araştırması yaptık. Ikiz bebek arabaları 1400 €'dan başlıyor ve oto koltukları dahil değilBiz de eve gelip her şey dahil oto koltuğu da olan ikiz arabasını 530 €'ya sipariş verdik. Daha çok erken ama bir yerden başladık Umarım kalitesi iyidir. Sizde durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?