2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şimdiden yormaya başladılar minikler:)

Aynen öyle hiçbi hastanede yok sanırım .oda geldi beni buldu :)

Şimdiden yormaya başladılar minikler:)

Evet gelince de ben onların başını ağrıtıcam metallica açıcam dinlesinler bütün gün

Yok canım küçük kare bişey pazende alabilirsin zaten penye falanda olur evin işi durumuna göre kullanılır muslin çok ince terletmeyen varla yok arası bisey

Tamamdır teşekkür ederim

Çipura yasak değilmi gebelikte? Ben hep çinekop alıyorum
Ben 1-2 defa yedim canım sardalya, hamsi istavrit çok tavsiye ediyorlar ama hiç yememekten iyidir diye haftada bir hamsi bir defa da başka balık yiyorum.cipurayi hiç duymamistim yasak olduğunu

Aynen bende hemen sazan gibi yeme geldim kendimi üzdüm
Kim olsa senin gibi kötü hisseder mobing karşısında, ama yarın artık sen onu görmezden gelmeye başla bırak o gıcık olsun.

Çok geçmiş olsun nane limon iyi gelir. Benim kurtarıcım olmuştu

Kim olsa senin gibi kötü hisseder mobing karşısında, ama yarın artık sen onu görmezden gelmeye başla bırak o gıcık olsun.

Çok geçmiş olsun nane limon iyi gelir. Benim kurtarıcım olmuştu
Mide ağrısı kuzum dayanılmayacak bir acı doktora gittim gaviscon yazdı süt içtim 3 defa istifra ettim öyle geçti çok şükür

Benim 5 haftadır kanamam var. Her hafta doktordayım malesef. Ilk gebeligimde de 26. Haftaya kadar kanama olmuştu, bunda da var o yüzden temkinli davranıyorum daha.
Benimde 7-11-16-17. Haftalarımda lekelenme gibi kanamalarım oldu, dün progesteron başladı. Kaynak yok neden kanamam olduğu belli değil, doktor size yorum yaptımı?

Hayırlısı Allahtan canım inşallah kötüyü göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…