Yok canım küçük kare bişey pazende alabilirsin zaten penye falanda olur evin işi durumuna göre kullanılır muslin çok ince terletmeyen varla yok arası bisey
Teyzemin oğlunun vardı sağ böbreğinde. Doğum sonrasında bir yıl çocuk nefrolog takip etti geriledi normal şu anda hiç bir problemi yok beş yaşında. Her kontrolde drun bakar zaten genişleme olursa ona göre önlemini alır
O nedir ya cinsiyet için ayrı ücret işin yolunu bulmuşlar ne ayıp
Bende 20 şubatta gidiyorum nasipse 19+6 oluyor
Sen konyadasın sanırım canım drun kimdi. Ben Ali acarda yaptıracağım detaylıyı. Fuat Demir’in yanında iki ayda bir o da görüyor beni
16. Haftanın sonunda hafifledi canım 17 de hemen hemen yok denecek kadar az Allah yardımcın olsun
Bende bugün Allah nazarlardan saklasın bir temizlik yapmışım kiii havayı güzel görünce :))) ne ütü ne çamaşır ne tozlu oda kaldı çok şükür ben güneş enerjisiyle çalışıyorum güneş varsa bende varım
Yok canım küçük kare bişey pazende alabilirsin zaten penye falanda olur evin işi durumuna göre kullanılır muslin çok ince terletmeyen varla yok arası bisey
Benim 5 haftadır kanamam var. Her hafta doktordayım malesef. Ilk gebeligimde de 26. Haftaya kadar kanama olmuştu, bunda da var o yüzden temkinli davranıyorum daha.
Bunlar bizim müslin battaniyelerimiz. Annem lcw den almış ikisi 24,90₺ Birde düz mavi ve beyaza mavi puantiyeli deseni vardı.En çok bunları kullanacağız sanırım
Ben 1-2 defa yedim canım sardalya, hamsi istavrit çok tavsiye ediyorlar ama hiç yememekten iyidir diye haftada bir hamsi bir defa da başka balık yiyorum.cipurayi hiç duymamistim yasak olduğunu
Kızlar selam
Bugün feci bir gun geçirdim
Mide ağrısıyla boğuştum
Şimdiye kadar hiç kusmamıştım 3 defa kustum
Şimdii hafif ağrılarım devam ediyor
Tahlillerim iyi çıktı
Sanırım üşütmüşüm
Dikkat edin sakın üşütmeyin
Benim 5 haftadır kanamam var. Her hafta doktordayım malesef. Ilk gebeligimde de 26. Haftaya kadar kanama olmuştu, bunda da var o yüzden temkinli davranıyorum daha.
Benimde 7-11-16-17. Haftalarımda lekelenme gibi kanamalarım oldu, dün progesteron başladı. Kaynak yok neden kanamam olduğu belli değil, doktor size yorum yaptımı?
Bunlar bizim müslin battaniyelerimiz. Annem lcw den almış ikisi 24,90₺ Birde düz mavi ve beyaza mavi puantiyeli deseni vardı.En çok bunları kullanacağız sanırım