2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bı ara birçoğumuzun sorunuydu ya bu haftalarca kustuk hiç bitmeyecek gibiydi neyseki atlattik o haftalsri

Yaptırmayacaksan kesinlikle şekeri tamamen kesmen lazım. Yoksa bebek için tehlikeli. Ben de yaptırmayacağım , şekeri keseceğim inşallah

Yediğimiz ekmek, hamur isleri, pirinç pilavı gibi besinler vücutta şekere dönüşüyor, yani sadece şekeri kesmekle onlenemeyebilir

Ama bildiğim kadarıyla gebelik şekeri farklı bir şey. Hiç şeker problemi olmayan insanlarda bile çıkıyor. Ve Allah korusun bebeğin hayatini tehlikeye sokan bir durum. Risk almaya değer mi bilemedim

Daha önce bunu denemiştim ise yaradı. Az önce tekrar denedim. Arkadaşa tavsiye etmişsin, bahaneyle tekrar teşekkür ederim sekerim

Aynen bende hemen sazan gibi yeme geldim kendimi üzdüm

Sana mobbing uyguluyor ve bu suç... özellikle son çikan kanunlar gebe ve yeni doğum yapmış kadınları koruyor, işverenler birçok konuda dezavantajlı konumuna düşüyor hatta. Haklarının bilincinde ol ve o kadına pabuç bırakma

Çok da önemsediğini belli etme, yaptığı çirkinliğin ise yaradığını düşünmesin

Benim de bugün midem fena yanıyor, ağrıyor. Gaviscon içtim ama faydası yok. Bu haftadan sonra da umarım mide ağrısı cekmem

Rica ederim canım ne demek

Bı ara birçoğumuzun sorunuydu ya bu haftalarca kustuk hiç bitmeyecek gibiydi neyseki atlattik o haftalsri
Bende kusma hiç olmadı bulantı oldu
Sanırım ya yediğim yemekten ya da üşütmekten oldu
Ablamda babamda yemekten rahatsız oldu bayagi

Benim 5 haftadır kanamam var. Her hafta doktordayım malesef. Ilk gebeligimde de 26. Haftaya kadar kanama olmuştu, bunda da var o yüzden temkinli davranıyorum daha.

geçmiş olsun canım inşaallah problemsiz doğum olsun..

Benim de bugün midem fena yanıyor, ağrıyor. Gaviscon içtim ama faydası yok. Bu haftadan sonra da umarım mide ağrısı cekmem

canım ikinci trimesterda reflü başlıyor yani en azından benim öyle az az yanma oluyor ama hamilelikle ilgili sonra geçiyor.

Oo ikiz kızlar, kulağa çok hoş geliyo
Diyetin de hayrli olsun.
Aslında kilo problemimiz olmasa bile gitmemiz lazım. Bilinçli ve doğru beslenmek icin

Oo ikiz kızlar, kulağa çok hoş geliyo
Diyetin de hayrli olsun.
Aslında kilo problemimiz olmasa bile gitmemiz lazım. Bilinçli ve doğru beslenmek icin
Aynen ama doktor ilerde nefes alamamamdan, vucudun error vermesinden korktu. Hakli, felaket besleniyodum zaten. Bugun gayet zorlanmadan eski duzenimi yaptim. Hersey kafada bitiyor canim, ben hamileligi bahane edip yiyodum paso

Palamut canım en güzeli

Palamuttt en sevdiğim

Canımmm hayırlı olsun kızların sağlıkla kucağına al Ikiz kızları olanlar 10 kilo alıyor galiba normali bu Benim de perşembe günü kontrolüm var herhalde benim de durumum aynı olacak Gittin mi diyetisyene ne dedi nerde yanlış yapıyormuşsun ne önerdi?

Iyi akşamlar acaba aranızda göğüs hassasiyeti biten var mi 12+1 im bugün hala dolgun ama aci yok bu haftalarda bitmesi normal mi

Iyi akşamlar acaba aranızda göğüs hassasiyeti biten var mi 12+1 im bugün hala dolgun ama aci yok bu haftalarda bitmesi normal mi

Benim de bir gunde bıçak gibi kesilmişti göğüs hassasiyeti. Oncesinde dokunamiyordum bile. yanılmıyorsam seninle aynı haftalardaydım gectiginde

Benimde 7-11-16-17. Haftalarımda lekelenme gibi kanamalarım oldu, dün progesteron başladı. Kaynak yok neden kanamam olduğu belli değil, doktor size yorum yaptımı?

Ilk gebeligimde hep rahim içinde kanama odağı gözüküyordu ama bu gebelikte ultrasonda hiç bir kanama gözükmüyor nerden olduğu nasıl olduğu belli değil malesef

gebelik şekeri ölçmenin başka yolu olmalı bence. İlla o şekerli suyu içmek zorunda olmamalıyız. Ben çok kötü oldum, bayılacaktım nerdeyse. Yalnızdım bi de. Çok kötü bi gündü. Aman siz yalnız gitmeyin. Tabiki sadece şeker değil. Glisemik endeksi yüksek yiyeceklerden sakınmak gerekiyor. Patates pirinç özellikle ölçülü yenmesi lazım. Tabi ki ekmek de. Beyaz ekmek yerine tam buğday ya da tam tahıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…