Bende çinekop yasak diye okumuştum civa oranından dolayı canımÇipura yasak değilmi gebelikte? Ben hep çinekop alıyorum
Maşallah ne güzel bende severim örgüyü :)Bana kaynanam örmüş cok guzel çilekli
Görümcem de cok hamaratlı giysilerini örecekmiş:)
Bende yüZey balığı diye yiyorumBende çinekop yasak diye okumuştum civa oranından dolayı canım
Bı ara birçoğumuzun sorunuydu ya bu haftalarca kustuk hiç bitmeyecek gibiydi neyseki atlattik o haftalsriKızlar selam
Bugün feci bir gun geçirdim
Mide ağrısıyla boğuştum
Şimdiye kadar hiç kusmamıştım 3 defa kustum
Şimdii hafif ağrılarım devam ediyor
Tahlillerim iyi çıktı
Sanırım üşütmüşüm
Dikkat edin sakın üşütmeyin
Yaptırmayacaksan kesinlikle şekeri tamamen kesmen lazım. Yoksa bebek için tehlikeli. Ben de yaptırmayacağım , şekeri keseceğim inşallah
Canım herkese söylüyorum sanada söylim derin bi kaba buzu doldur üstüne su koy ellerini bileklerine kadar sok dayanamicağın noktaya gelene kadar soğuktan kesilir gibi olana kadar beklet bunu 5-6 kez tekrarla ağrın 1 saate kalmaz geçicek görüceksin
İmkanın varsa gözünü uyku bandıyla yada tülbette kapatıp karanlık ortam yaratırsan daha da etkili olur geçmiş olsun
Aynen bende hemen sazan gibi yeme geldim kendimi üzdüm
Benim de bugün midem fena yanıyor, ağrıyor. Gaviscon içtim ama faydası yok. Bu haftadan sonra da umarım mide ağrısı cekmemKızlar selam
Bugün feci bir gun geçirdim
Mide ağrısıyla boğuştum
Şimdiye kadar hiç kusmamıştım 3 defa kustum
Şimdii hafif ağrılarım devam ediyor
Tahlillerim iyi çıktı
Sanırım üşütmüşüm
Dikkat edin sakın üşütmeyin
Palamut canım en güzeliBende yüZey balığı diye yiyorumistavritin kokusu evden cikmiyor
Rica ederim canım ne demekYediğimiz ekmek, hamur isleri, pirinç pilavı gibi besinler vücutta şekere dönüşüyor, yani sadece şekeri kesmekle onlenemeyebilir
Ama bildiğim kadarıyla gebelik şekeri farklı bir şey. Hiç şeker problemi olmayan insanlarda bile çıkıyor. Ve Allah korusun bebeğin hayatini tehlikeye sokan bir durum. Risk almaya değer mi bilemedim
Daha önce bunu denemiştim ise yaradı. Az önce tekrar denedim. Arkadaşa tavsiye etmişsin, bahaneyle tekrar teşekkür ederim sekerim
Sana mobbing uyguluyor ve bu suç... özellikle son çikan kanunlar gebe ve yeni doğum yapmış kadınları koruyor, işverenler birçok konuda dezavantajlı konumuna düşüyor hatta. Haklarının bilincinde ol ve o kadına pabuç bırakma
Çok da önemsediğini belli etme, yaptığı çirkinliğin ise yaradığını düşünmesin
Sanırım üşüttüm dikkat edin çok kötü vuruyor mideyeBenim de bugün midem fena yanıyor, ağrıyor. Gaviscon içtim ama faydası yok. Bu haftadan sonra da umarım mide ağrısı cekmem
Bende kusma hiç olmadı bulantı olduBı ara birçoğumuzun sorunuydu ya bu haftalarca kustuk hiç bitmeyecek gibiydi neyseki atlattik o haftalsri
Benim 5 haftadır kanamam var. Her hafta doktordayım malesef. Ilk gebeligimde de 26. Haftaya kadar kanama olmuştu, bunda da var o yüzden temkinli davranıyorum daha.
Benim de bugün midem fena yanıyor, ağrıyor. Gaviscon içtim ama faydası yok. Bu haftadan sonra da umarım mide ağrısı cekmem
Bende kusma hiç olmadı bulantı oldu
Sanırım ya yediğim yemekten ya da üşütmekten oldu
Ablamda babamda yemekten rahatsız oldu bayagi
Kızlar bugün doktora gittim, 2 kızımız kesinleşti
Ama 10 kilo aldığım için endişelendi baya. Direk diyetisyen bul dedi kendine, ki buldum. Yoksa 30 kiloya gidermişim, bir de erken doğum yapmak zorunda kalırsın dedi. Ben diete başladımm
Aynen ama doktor ilerde nefes alamamamdan, vucudun error vermesinden korktu. Hakli, felaket besleniyodum zaten. Bugun gayet zorlanmadan eski duzenimi yaptim. Hersey kafada bitiyor canim, ben hamileligi bahane edip yiyodum pasoOo ikiz kızlar, kulağa çok hoş geliyo
Diyetin de hayrli olsun.
Aslında kilo problemimiz olmasa bile gitmemiz lazım. Bilinçli ve doğru beslenmek icin
Palamut canım en güzeli
Kızlar bugün doktora gittim, 2 kızımız kesinleşti
Ama 10 kilo aldığım için endişelendi baya. Direk diyetisyen bul dedi kendine, ki buldum. Yoksa 30 kiloya gidermişim, bir de erken doğum yapmak zorunda kalırsın dedi. Ben diete başladımm
Iyi akşamlar acaba aranızda göğüs hassasiyeti biten var mi 12+1 im bugün hala dolgun ama aci yok bu haftalarda bitmesi normal mi
Benimde 7-11-16-17. Haftalarımda lekelenme gibi kanamalarım oldu, dün progesteron başladı. Kaynak yok neden kanamam olduğu belli değil, doktor size yorum yaptımı?
Bende çok ağrı çekiyordum ayakta durunca benim idrar sonrası başlıyor ve çok kötü kaşık ağrısı alttan ağrı oluyordu şimdi aile doktoruna gittim idrar tahlili yaptı çok bakteri var idrarda dedi ilaç vermedi kadın doktorun versin dedi onu aradım oda kızdı 16 ci haftadasın buraya gelme ne gerek nasıl vermez deyip onu aricam dedi umarım kavga etmezler
Artık bi ilaç versede biri rahatlasam .[/Kızılcık içiyorum ben,idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor.sen de bi araştır
gebelik şekeri ölçmenin başka yolu olmalı bence. İlla o şekerli suyu içmek zorunda olmamalıyız. Ben çok kötü oldum, bayılacaktım nerdeyse. Yalnızdım bi de. Çok kötü bi gündü. Aman siz yalnız gitmeyin. Tabiki sadece şeker değil. Glisemik endeksi yüksek yiyeceklerden sakınmak gerekiyor. Patates pirinç özellikle ölçülü yenmesi lazım. Tabi ki ekmek de. Beyaz ekmek yerine tam buğday ya da tam tahıl.Ama şunu unutmamalı sadece şekeri kesmekle iş bitmiyor, meyve şekerde çok zararlı abartmadan yemek lazım yada karbonhidratta etkiliyor yani tek başına şekeri kesmek yetmiyor daha dengeli beslenmek lazım. Birde canan kararayın evt güzel açıklamaları var ama şeker yüklemesi konusundaki sözleri yüzünden ceza aldı ve kısa süreli meslekten men edildi. Kadın doğumcularin çoğu bu konuda ciddi açıklamaları var ve sonuçlarının anne ve bebeği için kötü olabileceğini söylüyorlar yani iyi araştırıp karar vermek lazım. Sadece bir doktorun peşine takılmamak lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?